Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika @gnieszk@

@gnieszk@

#7226426 Napisano: 02.12.2024 22:00:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mietowa napisał(a):

isiulka napisał(a):

Karlsbad i dino to nie może skończyć się dobrze emotka  Co kupujecie na Milkę, żeby paragon był dobrze opisany?

To, co chcę. Skoro konkurs jest organizowany w danej sieci, to niech agencja to sobie sprawdza. Nigdy nie miałam problemów związanych z takim podejściem emotka

Dokładnie. Loteria tylko w Dino więc nie zamierzam się w ogóle przejmować nazwami. Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#7226245 Napisano: 02.12.2024 12:38:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
onazielona86 napisał(a):

IDmellowfruit napisał(a):

martostarek napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

isiulka napisał(a):

niewyspanamama napisał(a):

asiaaa85 napisał(a):

isiulka napisał(a):

donia7 napisał(a):

Nie idzie z żadnej przeglądarki ani na kompie, ani na telefonie. Internet mam szybki, fotki pozmniejszane emotka

Poszło od męża z telefonu. Fotki ten sam rozmiar, internet ten sam... Zgłoszenie nr 770

Dziękuję za podpowiedzi, ale już mi ten konkurs ciśnienie podniósł emotka

Mnie bardziej wkurza termin w którym to się odbywa. Zrób świąteczne zdjęcie miesiąc przed świętami 🙈 obstawiam, że połowa zdjęć będzie z jarmarku w Katowicach, Krakowie i Wrocku bo chyba mało kto ma już postawioną choinkę

Nie ma co się przykładać do zdjęcia , bo pewnie będzie losowanie jak w ostatnim ich konkursie mms biedronka , (ta sama agencja ) pisał ktoś wtedy na forum (, w poprzednim konkursie o wieczorze filmowym z mms )  ,że wysłał zwykłe zdjęcie  zrobione na odwal się a drugie piękne dopracowane i wygrało to słabe , zresztą 5 grudnia już wyniki więc nie sadzę aby chciało im się oglądać ponad 1000 zgłoszeń.Ja w konkursie gdzie były do wygrania iphony bardzo się starałam i nic a koleżanka wysłała zwykle zdjęcie bez dodatków i wygrała wtedy iPhone dlatego teraz wysłałam coś na szybko, bo myślę ,że będzie powtórka z rozrywki emotka

Biorąc udzial w ich konkursach zawsze mam wrażenie że nie warto się starać... im więcej czas się poświęci na zrobienie i przyłozy tym mniej zostanie docenione.
Jak zrobie na "odwal się na kolanie na szybko to się udaje..." Są bardzo specyficzni i "kreatywności tu raczej mało jest nagradzane".

To się bardzo z Tobą nie zgodzę. Zdarzyło mi się wygrywać u nich główne nagrody i zawsze były to zdjęcia, w które inwestowałam mnóstwo czasu, pracy i pieniędzy. I uważam, ze kreatywność akurat jest wysoko oceniana. Natomiast dla każdego kreatywność oznacza coś innego emotka

Nie wiem czy dobrze kojarzę, ale oni chyba kiedyś robili Snickersa z galerią zdjęć i Red Bulla, gdzie były publikowane teksty? To tam wygrywało dosłownie wszystko - nawet teksty z wulgaryzmami i zdjęcia typu "a tam rzucę Snickersa na trawę i pyk". Pewnie, że były też fajne, bo zwyczajnie mogło wygrać wszystko skoro nikt tego nawet nie czytał i nie przeglądał.

Chyba 7 lat temu był konkurs Snickers i publikowane zdjęcia w galerii. Wtedy wyszło na jaw, że robią tam ewidentnie losowania i to bez przeglądania zgłoszeń. Można było spokojnie wrzucić zdjęcie z batonikiem konkurencji i oni nie zauważyli. Wygrywały zdjęcia robione kalkulatorem bez pomysłu, łamiące zasady regulaminu wraz z tymi „wow” czyli kreatywnym fotkami w jakości premium. Nie ma zasad tam, tam jest losowanie. I nic się nie zmieniło od tych kilku lat, co łatwo zauważyć emotka

A ja się nie zgodzę ze stwierdzeniem, że się nie zmieniło. Ostatnio wygrałam u nich kilka głównych w konkursach fotograficznych, wszystkie w podobnym stylu, i prawie 100% skuteczność więc nie ma szans, że losowali emotka

oby tak było bo włożyłam dużo ♥️😅 w ten konkurs

A ja wysłałam mega słabe i liczę na wygraną  emotka Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#7226189 Napisano: 02.12.2024 08:43:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
isiulka napisał(a):

niewyspanamama napisał(a):

asiaaa85 napisał(a):

isiulka napisał(a):

donia7 napisał(a):

Nie idzie z żadnej przeglądarki ani na kompie, ani na telefonie. Internet mam szybki, fotki pozmniejszane emotka

Poszło od męża z telefonu. Fotki ten sam rozmiar, internet ten sam... Zgłoszenie nr 770

Dziękuję za podpowiedzi, ale już mi ten konkurs ciśnienie podniósł emotka

Mnie bardziej wkurza termin w którym to się odbywa. Zrób świąteczne zdjęcie miesiąc przed świętami 🙈 obstawiam, że połowa zdjęć będzie z jarmarku w Katowicach, Krakowie i Wrocku bo chyba mało kto ma już postawioną choinkę

Nie ma co się przykładać do zdjęcia , bo pewnie będzie losowanie jak w ostatnim ich konkursie mms biedronka , (ta sama agencja ) pisał ktoś wtedy na forum (, w poprzednim konkursie o wieczorze filmowym z mms )  ,że wysłał zwykłe zdjęcie  zrobione na odwal się a drugie piękne dopracowane i wygrało to słabe , zresztą 5 grudnia już wyniki więc nie sadzę aby chciało im się oglądać ponad 1000 zgłoszeń.Ja w konkursie gdzie były do wygrania iphony bardzo się starałam i nic a koleżanka wysłała zwykle zdjęcie bez dodatków i wygrała wtedy iPhone dlatego teraz wysłałam coś na szybko, bo myślę ,że będzie powtórka z rozrywki emotka

Biorąc udzial w ich konkursach zawsze mam wrażenie że nie warto się starać... im więcej czas się poświęci na zrobienie i przyłozy tym mniej zostanie docenione.
Jak zrobie na "odwal się na kolanie na szybko to się udaje..." Są bardzo specyficzni i "kreatywności tu raczej mało jest nagradzane".

To się bardzo z Tobą nie zgodzę. Zdarzyło mi się wygrywać u nich główne nagrody i zawsze były to zdjęcia, w które inwestowałam mnóstwo czasu, pracy i pieniędzy. I uważam, ze kreatywność akurat jest wysoko oceniana. Natomiast dla każdego kreatywność oznacza coś innego emotka

Nie wiem czy dobrze kojarzę, ale oni chyba kiedyś robili Snickersa z galerią zdjęć i Red Bulla, gdzie były publikowane teksty? To tam wygrywało dosłownie wszystko - nawet teksty z wulgaryzmami i zdjęcia typu "a tam rzucę Snickersa na trawę i pyk". Pewnie, że były też fajne, bo zwyczajnie mogło wygrać wszystko skoro nikt tego nawet nie czytał i nie przeglądał. Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#7226188 Napisano: 02.12.2024 08:41:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katee14 napisał(a):

Kupilam dzisiaj w biedronce produkty do konkursu lays pepsi. Niestety zapomnialam ze mam rabat na karcie na dzisiaj na 10zl i rabat wyskoczył na kazdym produkcie. Zamiast 15, 60 wyszlo 13 z groszami.  Pewnie paragon  do wyrzucenia. PotwierdI ktos?

Napisz najlepiej do Avanti i zapytaj. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7226187 Napisano: 02.12.2024 08:38:34 w Co można dostać gratis?
agakaz2 napisał(a):

pic na wodę. byłam teraz i uj  .

Z czym? Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7226021 Napisano: 01.12.2024 12:23:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
donia7 napisał(a):

W MMS jest ciągle komunikat: Wystąpił błąd!Prosimy spróbować ponownie.

Ktoś to jakoś naprawił?

Ja wysłałam dzisiaj bez problemu. Z przeglądarki Edge. Rozmiar zdjęcia 3,16 mb. Normalne JPG Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

@gnieszk@

#7225937 Napisano: 30.11.2024 22:01:47 w Paragony na trwające konkursy
Kupię M&M's Biedronka Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7225675 Napisano: 29.11.2024 19:09:43 w Paragony na trwające konkursy
Kupię Tyskie Dino Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7225194 Napisano: 28.11.2024 10:00:51 w Albedo Marketing
Czy z Biedronki Coca Cola informują o weryfikacji negatywnej? Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7225093 Napisano: 27.11.2024 20:26:34 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
masza napisał(a):

moskala22 napisał(a):

masza napisał(a):

Co idzie FEDEXem - Firma FAT - obsługuje wysyłkę?

też to mam i też sie zastanawiam

gourmet?

Tak Wyświetl w wątku >>
1 masza 0

@gnieszk@

#7224787 Napisano: 26.11.2024 16:35:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy Albedo Cola Biedronka informuje o negatywnej weryfikacji? Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7223129 Napisano: 20.11.2024 13:21:08 w SZUKAM....
agakaz2 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

Czy Biedronka Coca Cola wysyła maile o weryfikacji negatywnej?

ja dostałam dzis pozytywna

To wiem. Pytam, czy w razie negatywnej informują. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7223118 Napisano: 20.11.2024 12:55:41 w SZUKAM....
Czy Biedronka Coca Cola wysyła maile o weryfikacji negatywnej? Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7222892 Napisano: 19.11.2024 19:59:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
snowflake napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

A Lidla stac na takie chore zagrywki? Nie dosyc, ze eliminuja sami sobie emerytow z grona klienow to teraz Smolar bedzie jeszcze sprawdzal aplikacje tych pozostalych?
A jak sprawdzi tych co bez apki kupowali, wygrali?

Teoretycznie jakby się uparli, paragony płacone kartą też są do sprawdzenia. Nie twierdzę, że będą tak robić ale mają taką możliwość.

Otóż nie, nie mają takiej możliwości jeśli nie ma takiego zapisu w regulaminie. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7222889 Napisano: 19.11.2024 19:58:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ziolko napisał(a):

Jeszcze w kwestii Smolara, a dokładnie wygranego zestawu kosmetyków w Hebe (Bielenda).
Wysłałam im dane, dostałam maila 
"WITAJ!
Twoje dane i dowód zakupu zostały przyjęte przez system
i zostaną zweryfikowane pod kątem zgodności z regulaminem loterii
"Loteria Bielenda „Szczęście to Ty!”".
O ich pozytywnej weryfikacji poinformujemy Cię w kolejnym mailu."
Ale jakoś nie miałam kolejnego maila o tym, że zostałam poprawnie zweryfikowana emotka
Wysyłają takie w ogóle?

Tak. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7222885 Napisano: 19.11.2024 19:53:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
otter napisał(a):

Kamil_K napisał(a):

otter napisał(a):

ziolko napisał(a):

Jak rozumiecie zapis w regulaminie loterii Lidl "Zakup promocyjny musi być dokonany przez uczestnika na własną rzecz i na własny rachunek, uczestnik musi faktycznie zapłacić za zakup promocyjny"??
Czyli muszą być tylko takie paragony, co faktycznie zrobiło się zakupy? Nic tzw znalezionych paragonów?

przy bonach 20 50 100zl pewnie nie beda robic cyrkow, bo szkoda zachodu, ale nagrody glowne moga sprawdzic czy przypadkiem rachunek nie jest przypisany do konta Lidl innej osoby. Tak przynajmniej powinno byc, bo inaczej pracownicy Lidl mogliby zglaszac setkami (chociaz i tak zostaje ich duzo mniej niz w Biedronkach bo w Lidlu sa te glupie bramki do skanowania)

warto zaznaczyć że nie trzeba mieć konta w aplikacji lidl plus itp aby się zgłosić do loterii więc jeżeli się znajdzie taki paragon to nawet tego nie zweryfikują czy to my kupiliśmy emotka  u mnie w sklepie dziwnym trafem dziś znikł kosz na paragony gdzie ludzie mogli wyrzucać po  wyjściu z kas samoonsługowych emotka

dlatego bardziej sprawiedliwy byl konkurs Kaufland, tutaj wymogiem koniecznym byla aplikacja. 

przy platnosci karta (a chyba nie ma w Lidl kas z mozliwoscia platnosci gotowka) na rachunku sa widoczne cztery ostatnie cyfry karty jesli sie nie myle, mogą zażądać wyciągu z karty przy glownej nagrodzie (przynajmniej ja bym tak zrobil organizujac taka loterie)

Żeby organizator loterii mógł coś sprawdzać/ weryfikować uzależniając od tego wydanie nagrody to najpierw musi zawrzeć taki zapis w regulaminie. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7221975 Napisano: 16.11.2024 12:35:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

snowflake napisał(a):

xman111 napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

A ja się z tobą nie zgodzę, myślę, ze większość osób, która wzięła cysterny nie wzięła udziału w konkursie....

Myślisz, że ktoś kupił Serenadę zamiast Hochland czy Mlekpol żeby dostać zabawkę?

Mhm, oczywiście, że tak...np moja koleżanka x2 dla córek 🙃 Jako odpowiedź napisała jakieś proste zdanie na odwal się.

ja tez zagrałem 3 razy o 3 ciężarówki dla siostrzeńca, który uwielbia ciężarówki. Pisałem coś od niechcenia, żeby coś napisać a było tych 300 znaków emotka

Biorąc pod uwagę, że było 6 tys. zgłoszeń to raczej będzie losowanko, a nie rzetelny wybór. Więc takie pisane od niechcenia zgłoszenie może jak najbardziej wygrać. Wyświetl w wątku >>
1 ZetZ 0

@gnieszk@

#7221965 Napisano: 16.11.2024 12:06:36 w Paragony na trwające konkursy
Paragon Tołpa Hebe wymienię na 10 paragonów Cola Biedronka lub inny paragon
Konkurs "Jestem na JA" Hebe - e-Konkursy.info Wyświetl w wątku >>
0 0