Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika @gnieszk@

@gnieszk@

#7250191 Napisano: dzisiaj o 12:17:08 w moje dzisiejsze wygrane :)
Stówka od Rexony  emotka
Voucher na przegląd stomatologiczny  emotka Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#7250164 Napisano: dzisiaj o 09:53:23 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Voucher na przegląd stomatologiczny wymienię na coś Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7250017 Napisano: 28.03.2025 13:08:54 w Kupię...
Młynek do kawy Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7249948 Napisano: 28.03.2025 10:07:25 w Kupię...
Kupię karty Lidl Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7249913 Napisano: 28.03.2025 08:30:34 w SZUKAM....
Jakiejś zniżki, kodu na nadanie Inpost Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7249320 Napisano: 25.03.2025 21:37:20 w Czy informują/ informowali?
@Kwiat napisał(a):

czy z milki z biedronki za sobotę 22.03 też już poszły smsy?

Poszło do końca. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7249311 Napisano: 25.03.2025 20:59:10 w moje dzisiejsze wygrane :)
500 zł do Biedronki z Milki z ostatniego dnia konkursuemotka Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#7249085 Napisano: 25.03.2025 10:00:28 w Smolar
Milka poszła do końca? Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7249015 Napisano: 24.03.2025 21:47:54 w Kupię...
Netflix jakiś niski nominał Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7249007 Napisano: 24.03.2025 21:06:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
uzuri napisał(a):

Bierze ktoś udział w grze "Ocal jajo" w T-mobile? Jakie tam trzeba mieć wyniki?

Jak skończysz grać możesz przecież sprawdzić ranking. Widać tam ile pkt mają osoby z czołówki, ile ma osoba na setnym miejscu i które miejsce masz Ty. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7248691 Napisano: 23.03.2025 13:23:46 w Paragony na trwające konkursy
Kupię Pedigree Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7248553 Napisano: 22.03.2025 11:48:02 w Wkurza mnie...
tereniagno napisał(a):

emotka Tak mogę zrobić tylko ja.Poszłam do bankomatu wypłacić Blikiem kasę z Pawełków(z rezerwy).
I co zrobiłam? zamiast wybrać 100zł-wybrałam 20, bankomat wypluł 20.
80 zł do tyłu. Wypłata jednorazowa i nic już z tym nie zrobię, przepadło resztę.emotka

Napisz do agencji. Może są się wygenerować nowy czek na resztę Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7248510 Napisano: 21.03.2025 23:37:08 w moje dzisiejsze wygrane :)
Opiekacz Tefal z Nutelli  emotka  na pierwsze zgłoszenie w loterii emotka Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#7248385 Napisano: 21.03.2025 14:33:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Emememe napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

Jakimi dobrymi sąsiadami jesteście że udaje Wam się pincet ustrzelić ? 😅 U mnie torby a pisałam prawdę 🤪

Dobry sąsiad nie jest wścibski i częstuje Milką 😆 😀

Niekoniecznie. Ja wygrałam 500zl zgłoszeniem bez lokowania. Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

@gnieszk@

#7248313 Napisano: 21.03.2025 12:54:11 w WC - rozmowy o wszystkim
bianka33 napisał(a):

niunio napisał(a):

maryal napisał(a):

cb656 napisał(a):

atyde25 napisał(a):

I te zmiany na plus ale czy wejdą w życie.
Zmiany w reklamowaniu alkoholuResort zdrowia chce także doprecyzować przepisy dotyczące zakazu promocji napojów alkoholowych. Definicja promocji napojów alkoholowych będzie uzupełniona o: sprzedaż napojów alkoholowych z zastosowaniem upustów, rabatów, bonifikat, pakietów i programów lojalnościowych, darowizn, nagród, wycieczek, gier losowych, zakładów wzajemnych, wszelkich form użyczeń, transakcji wiązanych, wszelkiego rodzaju talonów i bonów oraz udzielania innych niewymienionych z nazwy korzyści majątkowych lub osobistych dla nabywcy napojów alkoholowych.Projekt zakłada podniesienie kar za nielegalną reklamę i promocje napojów alkoholowych. Po zmianach minimalna wysokość grzywny wyniesie 20 tys. zł, a maksymalna - 750 tys. zł. Ponadto możliwa będzie kara ograniczenia wolności. Obecne sankcje to grzywna w wysokości od 10 tys. do 500 tys. zł.

Czyli skończą się wszystkie loterie "miliony piw do wygrania, szukaj pod kapslem/zawleczką"?
I te promocje typu "kup 12 piw w naszym sklepie i odbierz drugie 12 gratis"??
emotka emotka emotka

No tak, nie zapomnijcie się uśmiechać   emotka

Racja. Lepiej promować uzależnienia, byleby się nie uśmiechnąć. emotka

Kto ma się napić, ten i tak się napije. Zakazy i ograniczenia zazwyczaj działają na ludzi jak płachta na byka. Należy zająć się edukacją w tym temacie od najmłodszych lat, bo to w Polsce kuleje. Poza tym ludzie nie rozpijają się przez promocje, zazwyczaj gdzie indziej jest pies pogrzebany. Albo wynosi się to z domu, jako kontynuację zachowań kogoś z rodziny, albo ludzie wpadają w alkoholizm przez trudną sytuację życiową, samotność, itp... Patrząc na to jak trudno prowadzi się w Polsce choćby JDG, jak ciężko kupić mieszkanie, jak rosną koszty życia, jak ciągle przypiera się społeczeństwo do muru: tym nie ogrzewaj domu, bo kara; tym samochodem nie wjedziesz do miasta; tego nie pisz w internecie, bo kogoś urazisz; to ludzie i tak będą zaglądać do kieliszka. Trzeba gdzie indziej zacząć pracę u podstaw, aby był jakieś pozytywne efekty. Ja mam z domu wyniesione zdrowe podejście do alkoholu, więc gdy teraz kupuję na konkursy, to wszystko stoi i nie mam potrzeby, aby się napić. Z kolei sąsiad moich rodziców na wsi z alkoholizmu uczynił sposób na życie, ostatnio Panie z MOPS-u osobiście się do niego pofatygowały powiadomić, że dostanie podwyżkę zasiłku. Czy ktoś go wysłał na odwyk? Nie. Czy ma obowiązek uczestniczyć w spotkaniach AA? Nie. Czy ktoś go próbuje resocjalizować? Nie. Czy jakoś rozwiązały się jego problemy alkoholowe? Nie. Po prostu dostaje pieniądze i inne rzeczy na przeżycie (na całkiem wysokim poziomie jak na kogoś, kto nie pracuje). I nawet go trudno winić, bo pochodzi z rodziny alkoholików, nigdy innego życia nie znał, a system zawodził go od najmłodszych lat, bo nie zresocjalizowano tej rodziny, ani nie wyciągnięto dziecka z tego środowiska. Takimi rzeczami należy się zająć, a nie jakieś pozory: tu komuś rzucimy zapomogę, tu zakażemy promocji i niech społeczeństwo myśli, że wszystko gra.

Uważam, że każde działanie, które może w jakikolwiek sposób działać prewencyjnie w tym zakresie jest potrzebne. Zachęcanie do kupna alkoholu poprzez promocje, loterie, rabaty jest złym pomysłem i tyle.
I nie oznacza to, że to rozwiąże problem i na tym należy poprzestać. Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#7248309 Napisano: 21.03.2025 12:43:27 w WC - rozmowy o wszystkim
cb656 napisał(a):

atyde25 napisał(a):

I te zmiany na plus ale czy wejdą w życie.
Zmiany w reklamowaniu alkoholuResort zdrowia chce także doprecyzować przepisy dotyczące zakazu promocji napojów alkoholowych. Definicja promocji napojów alkoholowych będzie uzupełniona o: sprzedaż napojów alkoholowych z zastosowaniem upustów, rabatów, bonifikat, pakietów i programów lojalnościowych, darowizn, nagród, wycieczek, gier losowych, zakładów wzajemnych, wszelkich form użyczeń, transakcji wiązanych, wszelkiego rodzaju talonów i bonów oraz udzielania innych niewymienionych z nazwy korzyści majątkowych lub osobistych dla nabywcy napojów alkoholowych.Projekt zakłada podniesienie kar za nielegalną reklamę i promocje napojów alkoholowych. Po zmianach minimalna wysokość grzywny wyniesie 20 tys. zł, a maksymalna - 750 tys. zł. Ponadto możliwa będzie kara ograniczenia wolności. Obecne sankcje to grzywna w wysokości od 10 tys. do 500 tys. zł.

Czyli skończą się wszystkie loterie "miliony piw do wygrania, szukaj pod kapslem/zawleczką"?
I te promocje typu "kup 12 piw w naszym sklepie i odbierz drugie 12 gratis"??
emotka emotka emotka

To akurat bardzo dobrze. Niepotrzebne jest promowanie % w kraju alkoholików... Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

@gnieszk@

#7247889 Napisano: 19.03.2025 19:37:07 w moje dzisiejsze wygrane :)

@gnieszk@

#7247530 Napisano: 18.03.2025 15:21:43 w Gratulacje! Dla wygranych!
Miętowa Brawo 🙂 Wyświetl w wątku >>
1 nienia 0

@gnieszk@

#7247376 Napisano: 18.03.2025 11:03:28 w moje dzisiejsze wygrane :)