Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika sylwek2015

sylwek2015

#6531003 Napisano: 23.09.2018 16:38:09 w Paragony na trwające konkursy
ja również kupiłbym paragon z konkursu nagrody wymiatają, dopiero dzisiaj odkryłem ten konkurs a biedronka zamknięta ;/ Wyświetl w wątku >>
0 0

sylwek2015

#6524217 Napisano: 31.08.2018 11:05:19 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
superloser napisał(a):

sylwek2015 napisał(a):

superloser napisał(a):

sylwek2015 napisał(a):

strona ma po prostu 12 lat emotka  https://web.archi...00*/www.brandcomm.pl
często szewc bez butów chodzi, wcale mnie to nie dziwi, jestem trochę z branży emotka  a, i nie oceniajmy książki po okładce emotka  
btw, nie nagrodzili mnie, więc nie mam interesu w pianiu peanów na ich temat

Również jestem z branży i może dlatego przykuło to moją uwagę , że taka duża agencja a prezentuje się w taki sposób;D tutaj nawet ciężko ocenić okładkę, bo tak naprawdę jej nie ma  emotka  a środek mocno okrojony i mało w nim "obrazków"   emotka

Jesli jesteś z "branży" to zachowuj się profesjonalnie a nie publicznie ośmieszasz, wyśmiewasz konkurencje. Żenujące zachowanie. emotka  Widać, że sam nie masz więcej do zaoferowania. Takim podejsciem nie zyskasz ani klientów ani reputacji godnej zazdroszczenia.

dzięki ale nie potrzebuje pouczającego wykładu od kolesia z takim nickiem emotka

I kolejny raz strasz się zabłysnąć... KOPANIEM. Widzisz. Nick to tylko nick - mozna zmienić. Jesli w życiu kierujesz się wyglądem a nie zawartością to daleko nie popłyniesz. Pustego opakowania nie da się sprzedać no chyba, ze TetraPak wykupisz.

no właśnie Ty starasz się kopać swoim egocentryzmem, skąd wiesz co ja mam do zaoferowania? wyraziłem swoją uwagę co do wyglądu ich strony, ponieważ jestem zdziwiony, że tak duża agencja prezentuje się w taki sposób. Reklama to branża nieustających zmian i trendów, która powinna chyba działać dla klienta?, przykładowo… ciężko byłoby mi nawiązać współpracę na odległość z taką agencją, ponieważ nie wiem co tak naprawdę mogę mi zaoferować, nie widzę ich udanych realizacji, a firma takiego kalibru mogłaby się chyba tym poszczycić? Większość konkurencyjnych agencji reklamowych to praktykuje. A jeżeli mamy już oceniać zawartość tej książki to można sobie wyrobić zdanie przykładowo przeglądając realizowane przez nich konkursy, i jak widać na forum bardzo dużo osób ma zastrzeżenia co do sposobu ich prowdzenia. Wyświetl w wątku >>

sylwek2015

#6524185 Napisano: 31.08.2018 10:08:38 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
superloser napisał(a):

sylwek2015 napisał(a):

często szewc bez butów chodzi, wcale mnie to nie dziwi, jestem trochę z branży emotka  a, i nie oceniajmy książki po okładce emotka  

Również jestem z branży i może dlatego przykuło to moją uwagę , że taka duża agencja a prezentuje się w taki sposób;D tutaj nawet ciężko ocenić okładkę, bo tak naprawdę jej nie ma  emotka  a środek mocno okrojony i mało w nim "obrazków"   emotka

Jesli jesteś z "branży" to zachowuj się profesjonalnie a nie publicznie ośmieszasz, wyśmiewasz konkurencje. Żenujące zachowanie. emotka  Widać, że sam nie masz więcej do zaoferowania. Takim podejsciem nie zyskasz ani klientów ani reputacji godnej zazdroszczenia.

dzięki ale nie potrzebuje pouczającego wykładu od kolesia z takim nickiem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sylwek2015

#6523922 Napisano: 30.08.2018 14:15:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Claudia77 napisał(a):

jak wstawić swoje foto do raffaello? zielonego pojęcia nie mam...

swojego zdjęcia niestety nie idzie wstawić, możesz jedynie zapisać swoją pracę w rozszerzeniu "json" by następnie ją wczytać Wyświetl w wątku >>
1 Claudia77 0

sylwek2015

#6523787 Napisano: 29.08.2018 23:06:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikantny napisał(a):

sylwek2015 napisał(a):

pikantny napisał(a):

sylwek2015 napisał(a):

pikantny napisał(a):

taalvikki napisał(a):

lager napisał(a):

sylwek2015 napisał(a):

Ta agencja Brandcoom( organizator m.in. RED BULL MEGAWATT) to jest chyba jakiś cyrk, w którym występują sami amatorzy;D zobaczcie sobie jak taka niby duża firma z Warszawy prezentuje się w internecie, strona internetowa wykonana jest przez jakiegoś osiedlowego "Maćka informatyka", mało intuicyjna,  nie posiada certyfikatu SSl, co takiej firmie wręcz nie przystoi. Wiem, że to takie niby małe niuanse, ale  zleceniodawca powinien zdawać sobie sprawę, komu powierza organizację konkursu. 

Wyślij te pretensje do sponsora i daj żyć emotka

zaraz, zaraz. a nie daje żyć? forum jest, zdaje się, od wymiany opinii. tylko, że czasami mam wrażenie, że mamy tu równych i równiejszych, bo niektórzy mogą narzekać pełną gębą (to nie pierwsza krytyka brandcomm), a inni już muszą "dać żyć". o co Wam chodzi, ludzie, z tym wybiórczym podejściem? ten, kogo lubicie, może pisać, a ten, kogo nie darzycie sympatią, ma zamilknąć na Wasze pobożne życzenie? 

strony nie widziałam, ale zaraz zajrzę. 

Tu chodzi o to, ze po raz setny jakis gosc narzeka na brandcomm a tego sie juz sluchac nie da, ile jeszcze mozna ciagnac ten temat red bulla....

jeżeli masz z Tym jakis problem to nie "słuchaj"  emotka nie wiem jakie uwagi miały inne osoby co do tej agencji bo nie odwiedzam forum zbyt często ale chętnie bym poczytał.

i ty sie dziwisz czemu cie ludzie blokują  emotka

heh na razie zablokowała mnie jedna osoba, która chciała uciec od odpowiedzi emotka

w kazdej wypowiedzi niezle sam sobie pochlebiasz. brakuje zebys polajkowal swoje wpisy  emotka   ide spac, milej nocy wszystkim

hehe nie wiem gdzie Ty wyczytałeś te pochlebstwa, po prostu dyskutuję od tego jest forum, śpij dobrze bo brakuje Ci chyba snu emotka , dobrej nocy  Wyświetl w wątku >>
0 0

sylwek2015

#6523782 Napisano: 29.08.2018 22:48:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikantny napisał(a):

sylwek2015 napisał(a):

pikantny napisał(a):

taalvikki napisał(a):

lager napisał(a):

sylwek2015 napisał(a):

Ta agencja Brandcoom( organizator m.in. RED BULL MEGAWATT) to jest chyba jakiś cyrk, w którym występują sami amatorzy;D zobaczcie sobie jak taka niby duża firma z Warszawy prezentuje się w internecie, strona internetowa wykonana jest przez jakiegoś osiedlowego "Maćka informatyka", mało intuicyjna,  nie posiada certyfikatu SSl, co takiej firmie wręcz nie przystoi. Wiem, że to takie niby małe niuanse, ale  zleceniodawca powinien zdawać sobie sprawę, komu powierza organizację konkursu. 

zaraz, zaraz. a nie daje żyć? forum jest, zdaje się, od wymiany opinii. tylko, że czasami mam wrażenie, że mamy tu równych i równiejszych, bo niektórzy mogą narzekać pełną gębą (to nie pierwsza krytyka brandcomm), a inni już muszą "dać żyć". o co Wam chodzi, ludzie, z tym wybiórczym podejściem? ten, kogo lubicie, może pisać, a ten, kogo nie darzycie sympatią, ma zamilknąć na Wasze pobożne życzenie? 

Tu chodzi o to, ze po raz setny jakis gosc narzeka na brandcomm a tego sie juz sluchac nie da, ile jeszcze mozna ciagnac ten temat red bulla....

jeżeli masz z Tym jakis problem to nie "słuchaj"  emotka nie wiem jakie uwagi miały inne osoby co do tej agencji bo nie odwiedzam forum zbyt często ale chętnie bym poczytał.

i ty sie dziwisz czemu cie ludzie blokują  emotka

heh na razie zablokowała mnie jedna osoba, która chciała uciec od odpowiedzi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sylwek2015

#6523776 Napisano: 29.08.2018 22:25:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikantny napisał(a):

taalvikki napisał(a):

lager napisał(a):

sylwek2015 napisał(a):

jeżeli masz z Tym jakis problem to nie "słuchaj"  emotka nie wiem jakie uwagi miały inne osoby co do tej agencji bo nie odwiedzam forum zbyt często ale chętnie bym poczytał. Wyświetl w wątku >>
0 0

sylwek2015

#6523767 Napisano: 29.08.2018 22:13:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lager napisał(a):

sylwek2015 napisał(a):

lager napisał(a):

sylwek2015 napisał(a):

lager napisał(a):

sylwek2015 napisał(a):

Brawo lager, najpierw piszesz do mnie wiadomości prywatną z jakimś dennym tekstem odnośnie  konkursu w którym nie brałem udziału a potem boisz się chyba przeczytać odpowiedzi bo mnie blokujesz, brawo, bardzo profesjonalne to z twojej strony, Dałem Ci łapke w dół i co poczułeś sie urażony? jesteś tutaj jakimś guru konkursowym? 

Tak, napisalam Ci wiadm prywatną, bo niestety pousuwałeś wszystkie swoje wpisy z forum, co się stało? Uprzejmie Ci doradziłam - wypisz wszystkie swoje pretensje do Sponsora i daj spokój z jakimiś durnymi komentarzami odnosnie strony internetowej Agencji, bo to strasznie dziecinne... A skoro nie brałeś udziału w tym konkursie, to ciekawe czemu masz najwięcej do powiedzenia emotka  Wyluzuj człowieku emotka

Usunąłem, bo stwierdziłem, że wpisałem go w złym wątku i dodałem go ponownie chyba w zgodnym z tematem ( Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja), także się poprawiłem a Tobie radziłbym czytać treść ze zrozumieniem to nie jest trudne, napisałem swoją uwagę co do wyglądu ich strony ponieważ na codzien wykonuje różne layouty i po prostu ich strona przykuła moją uwagę !! Więc nie wiem, dlaczego odnosisz się do jakiegoś konkursu i jeszcze masz czelność mnie pouczać abym nauczył sie przegrywać z godnością XD człowieku opanuj sie zanim coś napiszesz! bo to jest dopiero dziecinne i powiedz mi jeszcze co jest żenującego w moim wcześniejszym tekście? wyraziłem po prostu swoje zdanie, a żenujące jest twoja taktyka " oczernię gościa i zablokuję mu możliwość odpowiedzi" tak trzymaj  emotka

Nie będę nawet tego komentować i zanudzać innych forumowiczów. Baw się sam w swoim świecie emotka

Dokładnie, jeżeli nie masz już nic więcej wartościowego to napisania to proponuje zakończyć te dyskusje , szkoda, że przez twoją żenującą blokadę dyskusja musiała się tutaj przenieść. Wyświetl w wątku >>
0 0

sylwek2015

#6523757 Napisano: 29.08.2018 21:34:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lager napisał(a):

sylwek2015 napisał(a):

lager napisał(a):

sylwek2015 napisał(a):

Brawo lager, najpierw piszesz do mnie wiadomości prywatną z jakimś dennym tekstem odnośnie  konkursu w którym nie brałem udziału a potem boisz się chyba przeczytać odpowiedzi bo mnie blokujesz, brawo, bardzo profesjonalne to z twojej strony, Dałem Ci łapke w dół i co poczułeś sie urażony? jesteś tutaj jakimś guru konkursowym? 

Tak, napisalam Ci wiadm prywatną, bo niestety pousuwałeś wszystkie swoje wpisy z forum, co się stało? Uprzejmie Ci doradziłam - wypisz wszystkie swoje pretensje do Sponsora i daj spokój z jakimiś durnymi komentarzami odnosnie strony internetowej Agencji, bo to strasznie dziecinne... A skoro nie brałeś udziału w tym konkursie, to ciekawe czemu masz najwięcej do powiedzenia emotka  Wyluzuj człowieku emotka

Usunąłem, bo stwierdziłem, że wpisałem go w złym wątku i dodałem go ponownie chyba w zgodnym z tematem ( Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja), także się poprawiłem a Tobie radziłbym czytać treść ze zrozumieniem to nie jest trudne, napisałem swoją uwagę co do wyglądu ich strony ponieważ na codzien wykonuje różne layouty i po prostu ich strona przykuła moją uwagę !! Więc nie wiem, dlaczego odnosisz się do jakiegoś konkursu i jeszcze masz czelność mnie pouczać abym nauczył sie przegrywać z godnością XD człowieku opanuj sie zanim coś napiszesz! bo to jest dopiero dziecinne i powiedz mi jeszcze co jest żenującego w moim wcześniejszym tekście? wyraziłem po prostu swoje zdanie, a żenujące jest twoja taktyka " oczernię gościa i zablokuję mu możliwość odpowiedzi" tak trzymaj emotka Wyświetl w wątku >>

sylwek2015

#6523739 Napisano: 29.08.2018 20:24:59 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja

Również jestem z branży i może dlatego przykuło to moją uwagę , że taka duża agencja a prezentuje się w taki sposób;D tutaj nawet ciężko ocenić okładkę, bo tak naprawdę jej nie ma  emotka  a środek mocno okrojony i mało w nim "obrazków"   emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sylwek2015

#6523668 Napisano: 29.08.2018 17:35:01 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
Kurcze czy tylko ja uważam, że strona internetowa agencji Brandcoom wygląda mało profesjonalnie ?zobaczcie sobie jak taka niby duża firma z Warszawy prezentuje się w internecie, strona internetowa wykonana jest chyba przez jakiegoś osiedlowego "Maćka informatyka", mało intuicyjna, nie posiada certyfikatu SSl, co takiej firmie wręcz nie przystoi. Wiem, że to takie niby małe niuanse, ale gdybym był zleceniodawcą konkursu to bałbym się powierzyć organizację konkursu takiej agencji, a strona internetowa powinna być obok portfolio najważniejszą wizytówką firmy. Wyświetl w wątku >>
0 0

sylwek2015

#6523643 Napisano: 29.08.2018 16:45:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
alita napisał(a):

sylwek2015 napisał(a):

lager napisał(a):

sylwek2015 napisał(a):

Może podaj adres strony?

jakiej strony? Brandcomm? http://www.brandcomm.pl/ Wyświetl w wątku >>
0 0

sylwek2015

#6523638 Napisano: 29.08.2018 16:36:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lager napisał(a):

sylwek2015 napisał(a):

Brawo lager, najpierw piszesz do mnie wiadomości prywatną z jakimś dennym tekstem odnośnie  konkursu w którym nie brałem udziału a potem boisz się chyba przeczytać odpowiedzi bo mnie blokujesz, brawo, bardzo profesjonalne to z twojej strony, Dałem Ci łapke w dół i co poczułeś sie urażony? jesteś tutaj jakimś guru konkursowym?  Wyświetl w wątku >>
0 0

sylwek2015

#6414633 Napisano: 10.10.2017 19:32:09 w moje dzisiejsze wygrane :)
12 tys w postaci stypendium z konkursu indeks pelikana ;D Wyświetl w wątku >>

sylwek2015

#6225675 Napisano: 06.07.2016 12:11:14 w moje dzisiejsze wygrane :)
hoverboard z konkursu myphone i iphone6 z konkursu snicersa Wyświetl w wątku >>
0 0

sylwek2015

#6216459 Napisano: 18.06.2016 14:50:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy udało się komuś coś wygrać z konkursu Stocka http://stockprestige.pl/monaco/#zasady ? pisałem do nich i odpisali mi, że laureaci zostali już powiadomieni a wyników na stronie nadal brak. Wyświetl w wątku >>
0 0

sylwek2015

#6209061 Napisano: 06.06.2016 23:59:01 w Dyskusje o wynikach konkursu
mksmichal napisał(a):

Mnie zastanawia tylko ile osoby które znalazły sie w nagrodzonej top 50 zapłaciły za zmywarkę. Ja kupilem jeden z najdroższych modeli i jestem zażenowany poziomem nagrodzonych prac.

ja również kupiłem jeden z najdroższych modeli;D i dopiero po zakupie stwierdziłem, że nie opłaca im się nagradzać takich osób;D  Wyświetl w wątku >>
0 0

sylwek2015

#6209048 Napisano: 06.06.2016 23:00:00 w Dyskusje o wynikach konkursu
ale mnie też jedna rzecz zastanawia;D pamiętacie zgłoszone prace do konkursu z esky które powygrywały? niektóre z tych prac również znalazły się w galerii konkursu boscha i pewna kobieta przedstawiła na to dowody na fanpage;D i najlepsze jest to, że żadna z tych prac nie wygrała, tak jakby te zgłoszenia zadziałały ostrzegawczo na komisję konkursową ;D , ale laureat nagrody głównej w mojej opinii zachował się podobnie jak Ci laureaci z esky;D czy to jest do końca sprawiedliwe? Wyświetl w wątku >>
0 0

sylwek2015

#6209024 Napisano: 06.06.2016 22:32:37 w Dyskusje o wynikach konkursu
no właśnie świetnie estetycznie zrobione jest te zdjęcie, od razu wiedziałem, że robił je fotograf, czy zgodne z tematem? nie będę już tego komentował ale według mnie troszkę za dużo wygrało prac przerobionych w programach graficznych. Wyświetl w wątku >>
0 0

sylwek2015

#6208997 Napisano: 06.06.2016 22:12:55 w Dyskusje o wynikach konkursu
kreatia napisał(a):

no to mamy zwycięzcę samochodu w boschu. co sądzicie? wg mnie zdjęcie jest cudowne, profesjonalne i prosto z billboardu, ale nijak się ma do pytania konkursowego.. tj. „W jaką podróż wybrałbyś się najchętniej, gdybyś zaoszczędził czas dziękiTwojej nowej zmywarce?”
ale cóż, dobrze, że zakup się zwrócił.

gratuluję zwrotu, a mogłabyś zdradzić po jakiej cenie kupiłaś zmywarkę?;D Wyświetl w wątku >>
0 0