Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika stamp2

stamp2

#6196913 Napisano: 14.05.2016 18:04:37 w Wkurza mnie...
magnus napisał(a):

bruce napisał(a):

magnus napisał(a):

judytkak napisał(a):

E tam losowanie, rower np. pojechał za mega wypasione hasło: Wiosna uzywam Garniera, bo chce miec wlos lsniacy jak pantera.emotka

Wiosna uzywam Garniera, bo chce miec wlos lsniacy jak  prezes Blueberry emotka

Wiosną używam Garniera, bo chcę mieć włos lśniący, jak ... prezesowa cera... emotka

Wiosną używam Garniera, bo chcę mieć włosy lśniące, jak psie jaXXX ka na wiosnęemotka

emotka emotka gdybym był w komsji to dałbym nawet auto,nie tylko roweremotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

stamp2

#6196908 Napisano: 14.05.2016 17:56:39 w Wkurza mnie...
Garnierem ciało pielęgnuje i świetnie się czujeemotka -jeśli inne komisje też mają podobne gustaemotka to już kumam czemu od bardzo dawna nic emotka  nie wygrałem emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

stamp2

#6196847 Napisano: 14.05.2016 14:53:04 w Wkurza mnie...
judytkak napisał(a):

radosna napisał(a):

ZWYCIĘSKA ODPOWIEDŹ W DROGERII NATURA:

GARNIER3. Szampony do wlosow , odzywki , farba do wlosow , pielegnujace mleczko do ciala.

JEST DOWODEM NA LOSOWANIE ZWYCIĘZCÓW!

E tam losowanie, rower np. pojechał za mega wypasione hasło: Wiosna uzywam Garniera, bo chce miec wlos lsniacy jak pantera.emotka

emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

stamp2

#6196735 Napisano: 14.05.2016 10:12:35 w wątek bezrobotnego konkursowicza :)
stamp2 napisał(a):

podobno spoko robotaemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

stamp2

stamp2

#6193171 Napisano: 07.05.2016 21:41:54 w Gratulacje! Dla wygranych!
mczarna napisał(a):

titinunu napisał(a):

stamp2 napisał(a):

stamp2 napisał(a):

Gratuluje Titinunu wygranego batonika-brawo Ty!emotka emotka emotka emotka emotka

Dziękuję emotka emotka zawsze to wygrana

Ja wyczuwam w tych gratulacjach pewną złośliwość ale obym się myliła i były szczere...Titinunu - smacznego:-) Wygrana to wygrana.

zaraz złośliwość,może lekki żartemotka samochodu czy wycieczki gratulują wszyscy,a batonika to tylko ja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

stamp2

#6193138 Napisano: 07.05.2016 19:17:48 w Gratulacje! Dla wygranych!
Gratuluje Titinunu wygranego batonika-brawo Ty!emotka emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

stamp2

#6192928 Napisano: 06.05.2016 18:10:09 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
bonawentura napisał(a):

Ja i loterie = emotka  Ja i Coca-Cola = emotka  emotka  Ja i Garnier = emotka

Ja i Smolar  emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

stamp2

#6192904 Napisano: 06.05.2016 17:32:53 w Czy informują/ informowali?
Intermarche Carlsberg?emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

stamp2

#6192693 Napisano: 06.05.2016 11:38:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
brudny napisał(a):

shell napisał(a):

Czy jeśli nie mam firmy to wpuszczą mnie do hurtowni Eurocash by robić zakupy? Chodzi o konkurs "Odpoczywaj z Actimel" Eurocash.

wpuszczą, nie ma tam ochrony z kałachami na wejściu, ale raczej nie zapłacisz, bo trzeba mieć kartę emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

stamp2

#6192676 Napisano: 06.05.2016 11:16:02 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Dziś wybieram sie osobiście do smolaraemotka porozmawiam grzecznieemotka emotka i ssprawdze czy napewno mają mój nr.tel Wyświetl w wątku >>
0 0

stamp2

#6190767 Napisano: 30.04.2016 16:25:09 w Dyskusje o wynikach konkursu
visserarthur napisał(a):

lena5_1985 napisał(a):

lola.lola napisał(a):

stamp2 napisał(a):

Moje zgłoszenie z 1 dnia Lays wg.Avanti za słabe na pufeemotka
-Grzegorz to miał technikę i strzelecki zmysł
-Też masz ciąg na bramkę,jesteś jak Laty..nos
albo zgłoszeń ogrom i niebotycznie wysoki poziom,albo nie skumali bazy emotka

Moim zdaniem trochę przekombinowane (bez urazy). Oni chyba chcą prościej - tak jak ich dymki na Facebooku.

Też uważam że trochę przekombinowane. Dowodem jest konkurs Biedronki z poprzedniego roku, gdzie codziennie 500 osób wygrywało 50 zł. Również organizowało go AVANTI i wysłałam kilka zbyt ambitnych tekstów to żaden nie wygrał, tylko same proste, z lekkim humorem.

Tam w ogóle czytali, co ludzie piszą...?

też mam wątpliwości skoro za 3 dzieńj już nastepnego dnia były wyniki Wyświetl w wątku >>
0 0

stamp2

#6190763 Napisano: 30.04.2016 16:07:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lena5_1985 napisał(a):

Czy w konkursie Lay's przychodzi jakieś potwierdzenie na maila jeśli od razu wpisało się kody z paczek?

nie przychodzi Wyświetl w wątku >>
0 0

stamp2

#6190760 Napisano: 30.04.2016 15:49:13 w Dyskusje o wynikach konkursu
lena5_1985 napisał(a):

lola.lola napisał(a):

stamp2 napisał(a):

Moim zdaniem trochę przekombinowane (bez urazy). Oni chyba chcą prościej - tak jak ich dymki na Facebooku.

Też uważam że trochę przekombinowane. Dowodem jest konkurs Biedronki z poprzedniego roku, gdzie codziennie 500 osób wygrywało 50 zł. Również organizowało go AVANTI i wysłałam kilka zbyt ambitnych tekstów to żaden nie wygrał, tylko same proste, z lekkim humorem.

dobra no niech będzie że przekombinowałem,tylko po co ten zapis w regulaminie o kreatywnościemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

stamp2

#6190747 Napisano: 30.04.2016 14:30:55 w Dyskusje o wynikach konkursu
isiulka napisał(a):

stamp2 napisał(a):

-faul zostałem ugryziony!
-Nadgryzł Cie ząb czasu doliczyłem 8 minut
-według koleżanek pewnie też przekombinowane 
i kolejne moje mało zabawne i przekombinowane zgłoszenie:
-chrupnąłęś zbyt mocno!
-Chili lżej.Sorki juz taki jestem ostry drań

Jak dla mnie słabiutkie ale sama lepszych nie piszę emotka  

na taką odpowiedz liczyłem-dziękiemotka czułem że przegrywam z geniuszami Wyświetl w wątku >>
0 0

stamp2

#6190741 Napisano: 30.04.2016 13:58:43 w Dyskusje o wynikach konkursu
-faul zostałem ugryziony!
-Nadgryzł Cie ząb czasu doliczyłem 8 minut
-według koleżanek pewnie też przekombinowane 
i kolejne moje mało zabawne i przekombinowane zgłoszenie:
-chrupnąłęś zbyt mocno!
-Chili lżej.Sorki juz taki jestem ostry drań Wyświetl w wątku >>
0 0

stamp2

#6190739 Napisano: 30.04.2016 13:51:39 w Dyskusje o wynikach konkursu
bonitta napisał(a):

slonko365 napisał(a):

stamp2 napisał(a):

lola.lola napisał(a):

stamp2 napisał(a):

lola.lola napisał(a):

stamp2 napisał(a):

czyli na poziomie 10-letniego dziecka?Tak podejrzewałem że nie mają nawet podstawowej wiedzy o piłce i wybierają pierdoły jak w konkursie na imie dla leniwcaemotka

Wypraszam sobie emotka  może po prostu konkurs ma być zabawą i wiedza na temat piłki nożnej nie jest tu najważniejsza emotka

no tak przekombinowany tekst i ani troche zabawnyemotka cudaczek ładowaczek był bardzo zabawny

Cudaczek Ładowaczek był genialny i zabawny emotka  A Autorka z tego co wiem nie miała go za swoje szczytowe osiągnięcie i wysłała z dość luźnym podejściem. A Twój tekst jest przekombinowany i nie widzę nic w nim zabawnego. Ja bym Ci nagrody nie dała emotka  Ale że nad gustami się nie dyskutuje, a i komisje różne gusta mieć mogą, nie poddawaj się, walcz dalej emotka

Być może te ambitniejsze teksty zostawili na telewizory ale podpowiem Ci jakimi ja wygrałam dwie pufy w kolejnych dniach. Jeden to: Te, cebulka, jesteś za zielony na tę grę" a drugi w okienku gdzie była dziura w chipsie: "Ale Ci przysoliłem!" Jak widzisz zupełnie inny kierunek, bardziej chipsy i nawiązanie do nich. I zgadza się - mało ambitnie, ale na litość to konkurs chipsów Lays emotka

gratulujęemotka to z cebulką zupełnie dobre.Żeby nie było,że tylko krytykuje.Mam wątpliwości czy członkowie komisji słyszełi kiedyś nazwisko Grzegorz Latoemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

stamp2

#6190720 Napisano: 30.04.2016 11:18:05 w Dyskusje o wynikach konkursu
noisy0000 napisał(a):

stamp2 napisał(a):

noisy0000 napisał(a):

Sugeruję więcej luzu stamp2, konkurs dopiero się zaczął

emotka spoko jeśli wogóle wysle jakieś zgłoszenie to będe tylko pisał o chrupaniu piłki,wtedy napewno wygramemotka

Nie, lepiej się obrazić emotka

kończe ten temat bo nie ma sensu.Dobrze bybyło żeby każdy miał tyle dystansu do siebie co ja emotka na nikogo sie nie obrażamemotka i nie uważam że moje zgłoszenie było nr.1 Wyświetl w wątku >>
0 0

stamp2

#6190710 Napisano: 30.04.2016 11:02:51 w Dyskusje o wynikach konkursu
noisy0000 napisał(a):

Sugeruję więcej luzu stamp2, konkurs dopiero się zaczął

emotka spoko jeśli wogóle wysle jakieś zgłoszenie to będe tylko pisał o chrupaniu piłki,wtedy napewno wygramemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

stamp2

#6190706 Napisano: 30.04.2016 10:54:41 w Dyskusje o wynikach konkursu
asantesana napisał(a):

stamp2 napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

Stamp2 - nie widzisz, że zapytałeś, dostałeś odpowiedź (merytoryczną i dodatkowo cenną wskazówkę) i w podziękowaniu lekko obrażasz innych użytkowników?
Następnym razem nikt Ci nie odpowie, ani nie podpowie.

niby kogo obraziłem?emotka Tak dla janosci nie uważam wcale że mój tekst był wybitny,bo niejedna osoba mogła na to wpasc.Nie potrzebnie wogóle zaczynałem ten temat

No niepotrzebnie, skoro nie chcesz wyciągnąć wniosków tylko strzelasz focha  emotka  

wnioski że to jest prosta komisja to już wcześniej wyciągnąłememotka Wyświetl w wątku >>
0 0