Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika stamp2

stamp2

#6190434 Napisano: 29.04.2016 12:40:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Podobno dziś miał się zacząć konkurs Carlsberg w Lidlu,ktoś coś wie na ten temat? Wyświetl w wątku >>
0 0

stamp2

#6189815 Napisano: 28.04.2016 11:15:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
miszczu1 napisał(a):

lena5_1985 napisał(a):

violka88 napisał(a):

lena5_1985 napisał(a):

violka88 napisał(a):

ktoś już dziś chwalił się wygraniem żółty pufy z lays- czy to już z loterii są wyniki????
bo mi się wydawało że I tura kończy się 30.04 i potem dopiero wybierają pierwszych laureatów.
Czy dobrze myślę?

Każdego dnia jest losowanie nagród dziennych z dnia poprzedniego. I to nie jest loteria, chodzi o kreatywny tekst. emotka

dzięki  emotka  czyli po 30.04 dopiero będą wybierać telewizory,a teraz na bieżąco nagradzają pufami?
dzięki za spamiętanieemotka

Tak, telewizory później emotka  Pytanie tylko czy telewizory rozdadzą wśród osób, które wygrały pufy??

Niestety, bądź stety dla niektorych konkurs organizuje avanti. W podprzednich konkursach dla pepsico rozdawali nagrody tygodniowe/główne za zgłoszenia, które wcześniej nie otrzymywały nawet nagrody dziennej. emotka  Taki o... mają skonstruowany regulamin, że nic o tym nie piszą.

czyli moje podejrzenia sa słuszne że wybieraja podobnie jak w leniwcu tam był cudaczek ładowaczek,a tutaj chili-moi mili?emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

stamp2

#6189781 Napisano: 28.04.2016 10:43:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
noisy0000 napisał(a):

stamp2 napisał(a):

Czy w tych Leysach takie wybitne teksty pisaliście,czy wybierają na podobnej zasadzie co w konkursie na imie dla leniwcaemotka
Nabieram podejrzeń że raczej to drugieemotka

Wybitne

może,ale juz kilka razy widziałem,,wybitne teksty''które wygrywały dlatego ciężko uwierzyć Wyświetl w wątku >>
0 0

stamp2

#6189776 Napisano: 28.04.2016 10:33:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy w tych Leysach takie wybitne teksty pisaliście,czy wybierają na podobnej zasadzie co w konkursie na imie dla leniwcaemotka
Nabieram podejrzeń że raczej to drugieemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

stamp2

#6189717 Napisano: 28.04.2016 08:45:29 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Jak dziś nie zadzwonią z Visy to chyba się do nich wybiore i porozmawiamemotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

stamp2

#6189706 Napisano: 28.04.2016 08:12:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ilonaxx5 napisał(a):

Halszka napisał(a):

delvitto napisał(a):

czy te dymki w laysach są na stałe, czy każdego dnia inne? 

Wydaje mi się, że teksty chmurek nie zmieniają się.

a co zrobią z pierwszym dniem ciekawe u mnie wtedy dymki były puste

podobno ktoś z forum do nich dzwonił i odpowiedzieli,że uznają obydwa uzupełnione dymkiemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

stamp2

#6189324 Napisano: 27.04.2016 13:06:09 w Popraw sobie humor...
 A propos pieniędzyemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

stamp2

#6189293 Napisano: 27.04.2016 12:07:16 w Popraw sobie humor...

stamp2

#6188887 Napisano: 26.04.2016 13:57:10 w Czy informują/ informowali?
doris1 napisał(a):

Multi Multi jest wpis o wygranej. Jak Oni informują?

podobno dzisiaj dzwonili,ale nie do mnie.Do mnie nigdy z loterii nie dzwoniąemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

stamp2

#6188834 Napisano: 26.04.2016 12:35:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ziomal102 napisał(a):

Odnośnie Lay'sów:

Dziękujemy za kontakt oraz zainteresowanie konkursem „Footballowa Promocja Lay’s”. Uprzejmie informujemy, iż obecnie strona zgłoszeń konkursu działa poprawie.
Intencją Organizatora było uzupełnianie przez Uczestników dialogu częściowo predefiniowanego poprzez uzupełnienie pola tekstowego treścią maksymalnie 45 znaków wraz ze znakami interpunkcyjnymi i odstępami.
Oczywiście wszystkie zgłoszenia z dnia wczorajszego, gdy występowały przejściowe trudności techniczne na stronie wpływające na formę widocznych grafik,  będą brane pod uwagę przy wyborze Laureatów konkursu.

Szkoda tylko, że najpierw nawymyślałem dialogów, potem pojechałem po chipsy, wróciłem i... dialogi sobie mogę wyrzucić do kosza emotka  

bardzo nieładnie z ich strony emotka ciekawe czy te dymki już zostana do końca konkursu,czy będą zmieniaćemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

stamp2

#6188728 Napisano: 26.04.2016 09:48:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jkkp napisał(a):

luko922 napisał(a):

A Bielsko nie bierze udziału emotka

oj tam, oj tam... pewnie nie bierze, bo właściciele już rowery mają emotka

chyba roveryemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

stamp2

#6188701 Napisano: 26.04.2016 09:09:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
masza napisał(a):

stamp2 napisał(a):

masza napisał(a):

nelunia napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

Pytanie odnośnie lays dialogu: wczoraj miałam dwa dymki puste, a dzisiaj niespodzianka - jeden juz uzupełniony przez organizatora, też tak mieliście?

wczoraj trzeba było uzupełnić dwa dymki, dzisiaj już jeden emotka

może za długie teksty pisaliśmyemotka

nie da rady napisać zadługiego tekstu bo ucina

ale można było dłuższe , niż te proponowane przez nich w dymku

ciekawe co zrobią ze zgłoszeniami z wczoraj,jak ja  to lubie gdy w czasie trwania konkursu coś zmieniają emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

stamp2

#6188697 Napisano: 26.04.2016 09:01:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
masza napisał(a):

nelunia napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

Pytanie odnośnie lays dialogu: wczoraj miałam dwa dymki puste, a dzisiaj niespodzianka - jeden juz uzupełniony przez organizatora, też tak mieliście?

wczoraj trzeba było uzupełnić dwa dymki, dzisiaj już jeden emotka

może za długie teksty pisaliśmyemotka

nie da rady napisać zadługiego tekstu bo ucina Wyświetl w wątku >>
0 0

stamp2

#6188686 Napisano: 26.04.2016 08:34:41 w Biedronka
mundek2004 napisał(a):

chyba pierwszy raz cieszę się że nie wygrałem nagrody I stopnia w Colgate emotka

emotka oj tam-wszystko jest na sprzedaż jak to mówił Balcerowiczemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

stamp2

#6188640 Napisano: 25.04.2016 23:33:49 w Popraw sobie humor...
stamp2 napisał(a):

emotka

blizniaczkiemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

stamp2

#6188381 Napisano: 25.04.2016 18:47:16 w Wkurza mnie...
estrelitta napisał(a):

stamp2 napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Wkurzają mnie Lsysy. Kupiłam cztery małe opakowania z info o konkursie a kodów wewnątrz brak 

emotka Sprawdzałaś w miejscu gdzie torebka jest zgrzewana?

Tak i niestety nie ma. Sprawdzałam ja, córa, mąż i nikt nic nie widzi. No żesz  kurde .... a zgłoszenie wysłałam i mam uzupełnić o kody

sa slabo widoczne  Wyświetl w wątku >>
0 0

stamp2

#6188357 Napisano: 25.04.2016 18:26:42 w Wkurza mnie...
estrelitta napisał(a):

Wkurzają mnie Lsysy. Kupiłam cztery małe opakowania z info o konkursie a kodów wewnątrz brak 

emotka Sprawdzałaś w miejscu gdzie torebka jest zgrzewana? Wyświetl w wątku >>
0 0

stamp2

#6187787 Napisano: 23.04.2016 22:50:33 w Wkurza mnie...
edzia21 napisał(a):

stamp2 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

stamp2 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Dobrze, że szanowny Prezydent nie rozwala naszej kasy na lewo i prawo (wynagrodzenia, prywatne loty itd.)...czymże przy tym jest ta biedna ośmiorniczka emotka

aaa i kilka milionów dla Torunia, wszak to potężna siła marketingowa  emotka

ale 5 stówek to niejedna przytuliła czy któraś napisała że śie z tego cieszy?Gdyby rudy dał 2zł to byście robiły taakemotka emotka

Niestety nie mam dzieci, więc nie przytuliłam ani grosza...jednakże nawet gdybym miała, nie zmieniłoby to moich poglądów i wszechobecnej niechęci. W chwili obecnej tylko TRACĘ (jak my wszyscy) na ich pomysłach...aż strach pomyśleć, że to dopiero początek. 

Tak napisz jescze ze jest rezim jak za Stalina

A czym zakończy się to "przytulanie 5 stówek"...przekonasz się niebawem. Obyś wówczas nie ronił krokodylich łez z żalu do swojej "ukochanej partii" emotka  tyle w temacie ode mnie. Miłego wieczoru.

Mowisz ze na pomyslach Pis tracisz, za to napewno zyskalas na pomyslach PO bo np.podniesli wiek emerytalny-czysty zysk .MIlego wieczoru rowniez zycze Wyświetl w wątku >>
0 0

stamp2

#6187779 Napisano: 23.04.2016 22:30:02 w Wkurza mnie...
edzia21 napisał(a):

stamp2 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Dobrze, że szanowny Prezydent nie rozwala naszej kasy na lewo i prawo (wynagrodzenia, prywatne loty itd.)...czymże przy tym jest ta biedna ośmiorniczka emotka

ale 5 stówek to niejedna przytuliła czy któraś napisała że śie z tego cieszy?Gdyby rudy dał 2zł to byście robiły taakemotka emotka

Niestety nie mam dzieci, więc nie przytuliłam ani grosza...jednakże nawet gdybym miała, nie zmieniłoby to moich poglądów i wszechobecnej niechęci. W chwili obecnej tylko TRACĘ (jak my wszyscy) na ich pomysłach...aż strach pomyśleć, że to dopiero początek. 

Tak napisz jescze ze jest rezim jak za Stalina Wyświetl w wątku >>
0 0

stamp2

#6187765 Napisano: 23.04.2016 21:56:16 w Wkurza mnie...
edzia21 napisał(a):

ale 5 stówek to niejedna przytuliła czy któraś napisała że śie z tego cieszy?Gdyby rudy dał 2zł to byście robiły taakemotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0