Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika izkak

izkak

#6394122 Napisano: 24.08.2017 09:41:15 w SZUKAM....
edzia21 napisał(a):

Szukam osób które grają/wygrały walizki w konkursie Henkela/Albedo w Selgros...niby informują na bieżąco o 12:00 kolejnego dnia, czy dostał ktoś już info o wygranej? Może być PW  emotka

Podbijam pytanie! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

izkak

#6393950 Napisano: 23.08.2017 19:54:39 w co chcielibyście wygrać?
Zamrażarkę, piekarnik, płytę indukcyjną, garnki i patelnie, serwis obiadowy, dywan, stół, łopatę, kosiarkę... Wszystko co by się do wyposażenia domu i ogrodu przydało emotka
Wszędzie tylko głośniki, słuchawki, tablety - drodzy organizatorzy wrzućcie coś "domowego" na rynek konkursowy! emotka Wyświetl w wątku >>

izkak

#6393897 Napisano: 23.08.2017 18:05:29 w Smolar
mstelmas11 napisał(a):

Czy mogę podać górny numer paragonu ten na przeciw daty w loterii Drogeria Natura, bo nie mam tego numeru transakcji jak jest pokazany na ich zdjeciu. Jest tylko u góry a u dołu kończy się na numerze systemowym.Nie będzie problemu u Smolara w razie wygranej?

Możesz podać numer systemowy  emotka  Ja też miałam taki problem, napisałam do Natury, a Smolarek już dał informacje na stronie  emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

izkak

#6393796 Napisano: 23.08.2017 14:43:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
-Violka- napisał(a):

Żabkę postraszyć urzędem skarbowym.   emotka

ROZPORZĄDZENIE
MINISTRA GOSPODARKI z dnia 27 sierpnia 2013 r.w sprawie kryteriów i warunków technicznych, którym muszą odpowiadać kasy rejestrujące (DzU 2013 poz 1076) 

§ 10. 1. Kasa musi umożliwiać wydruk paragonu fiskalnego zawierającego:
(...)
6) nazwę towaru lub usługi pozwalającą na jednoznaczną ich identyfikację i ewentualnie opis towaru lub usługi stanowiący rozwinięcie tej nazwy;
(...)
6. Paragon fiskalny musi być czytelny i zawierać wszystkie dane, o których mowa w ust. 1, pozwalające nabywcy na sprawdzenie prawidłowości dokonanej transakcji.

To ja w takim razie będę straszyć swojego Groszka  emotka   Kupiłam Blacka - na paragonie "TIGER", a czekolady Wedel = "WAWEL". Nie wspomnę już o ketchupie Pudliszki, który jest opisany jako "ARTYKUŁ SPOŻYWCZY POMIDOROWY" emotka Wyświetl w wątku >>
2 venix, agakaz2 0

izkak

#6393783 Napisano: 23.08.2017 14:27:55 w Pomocy!!!!
Claudia77 napisał(a):

czy Facebook Wam działa, u mnie lipa na kompie a na telefonie jest? Jakaś rada zdolniejszych i mądrzejszych? 

Wyczyść ciasteczka w przeglądarce  emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

izkak

#6393642 Napisano: 23.08.2017 09:52:16 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Bony Żabka Gillette 2x25 zł- kurier GLS emotka   Wyświetl w wątku >>

izkak

#6393436 Napisano: 22.08.2017 17:58:00 w Czy informują/ informowali?
bajdeq napisał(a):

EB w Stokrotce V etap, było coś?

Tak, ze wszystkich etapów już informowali.  Wyświetl w wątku >>
1 bajdeq 0

izkak

#6392611 Napisano: 21.08.2017 14:01:51 w Platformy dla testerów- trnd itp.
kate86 napisał(a):

Heja,a ja mam takie pytanie: pierwszy raz testuję jogurty- czy trzeba kupiż wszystkie rodzaje wymienione w tej broszurce czy mogą być tylko niektóre?

Akurat w tej kampanii możesz kupić dowolne jogurty za kwotę 35 zł. Nie muszą być wszystkie rodzaje. Możesz kupić np. same naturalne, same pitne albo pomieszać je z tymi z dodatkami według twojego uznania  emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

izkak

#6391885 Napisano: 19.08.2017 17:02:59 w SZUKAM....
bruce napisał(a):

Z załącznika nr 1 do regulaminu jasno wynika, że na paragonie ma być zarówno numer systemowy, jak i numer transakcji (wizualne rozstawienie jest na ilustracjach) i raczej nie można ich podawać zamiennie; niestety - sama nie brałam udziału, zatem nie wiem, jak jest w praktyce, podaję tylko teorię wg regulaminu:https://www.loter...ura.pl/regulamin.pdf

Widziałam wzór paragonu na stronie loterii, jak i ten w regulaminie. Niestety, mój paragon nie posiada numeru transakcji. Paragon jest nieuszkodzony (numer z pewnością nie został oderwany przez kasjerkę), karta została poprawnie zeskanowana, bo widzę to po przyznanych rabatach. Wygrzebałam jakieś stare paragony z Natury i numer transakcji rzeczywiście się pojawia, choć znowu nie na wszystkich paragonach. Nie wiem o co chodzi emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

izkak

#6391857 Napisano: 19.08.2017 15:41:21 w SZUKAM....
Zrobiłam zakupy w Naturze i chciałabym wziąć udział w loterii. Niestety, na moim paragonie nie ma numeru transakcji. Czy ktoś miał taki problem i kontaktował się w tej sprawie ze Smolarem/Drogerią Natura? Czy mogę wpisać inny numer z paragonu np. systemowy? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

izkak

#6391207 Napisano: 18.08.2017 09:34:45 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
gosia16 napisał(a):

Zestaw Colgate z Biedronki,nie wiem jaki kurier

Kurier GLS  emotka   Wyświetl w wątku >>
1 gosia16 0

izkak

#6390953 Napisano: 17.08.2017 16:52:23 w Informują
Projekt trnd Jogurt Naturalny Zott Primo - teraz mail  emotka Wyświetl w wątku >>

izkak

#6390189 Napisano: 16.08.2017 10:28:53 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie sklep DUKA! Kolejny raz po opłaceniu zamówienia okazuje się, że połowa rzeczy jest "niedostępna" i wyślą tylko część emotka  Jakby tego było mało, to przedmiot który jest "niedostępny" wciąż widnieje na stronie i można go wrzucić do koszyka. No bo po co aktualizować stan... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

izkak

#6389738 Napisano: 14.08.2017 18:33:50 w Czy informują/ informowali?
kamilnokas-wp-pl napisał(a):

A ktoś wie za który etap dziś informowali III czy IV?

III  emotka Wyświetl w wątku >>

izkak

#6389402 Napisano: 14.08.2017 08:22:03 w Czy informują/ informowali?
patryczq napisał(a):

Ja się nie dziwię, bo nie wszyscy komentowali z kulturą. Nawet jeśli zaszło jakieś opóźnienie, to można było dać szansę wytłumaczyć się agencji. A komentarze niektórych pod tamtym zdjęciem przyprawiały o ból brzucha. Jakby dostali wiadomości o wygranej to by już nie zgłaszali się do sponsora, a tak chcą zwrotu za zakup bo przegrali. Śmiech na sali. Tak to ja mogę każdy konkurs podważyć. Albedo i Smolar też spóźniają się czasem z wynikami i jakoś dalej są na rynku i robią konkursy tym samym sponsorom, mimo wielu zażaleń. Bo ktoś nie wygrał. Zawsze ktoś musi przegrać. Jakby dostali wiadomość o bonie na 5 tysięcy, to siedzieliby cicho i nie lecieli do sponsora ze strachu, że stracą nagrodą. I nic by ich nie obchodziło, że inni przegrali emotka   A wystawianie teraz tej agencji najniższych oceń na facebooku jest mega słabe. Zwłaszcza z fejkowych kont. No bo przecież nie pogrożą agencji prawdziwymi danymi, bo jeszcze przypadkiem źle paragon zweryfikują. Taka odwaga na pół. Nie bronię InCubi, ale taka wpadka może każdemu się zdarzyć. Życzę im, aby w pracy spotkało ich to samo. By przez jeden błąd ktoś przekreślał im cały dorobek. Ale nie ma to jak robić do własnego gniazda...

Wydaje mi się, że nie do końca chodzi tutaj o samo spóźnienie z wynikami, a o kłamstwo które padło na profilu tej agencji. Czy nie lepiej było po prostu napisać "Nie wybraliśmy jeszcze laureatów, powiadomimy ich w poniedziałek. Przepraszamy za opóźnienie!"? Przez takie wprowadzanie w błąd, ktoś mógł wyrzucić już swój paragon, nieświadomy tego, że za chwilę może otrzymać wiadomość o wygranej. Jeśli rzeczywiście był problem z rozesłaniem SMSów do laureatów to każdy biorący udział w konkursie powinien mieć możliwość zapoznania się z odpowiednim dokumentem, że faktycznie taka sytuacja miała miejsce. A tak, każdy może poddać w wątpliwość wybór laureatów. I nie zgodzę się, że przekreśla się tym całą agencję - przekreśla się ludzi za to odpowiedzialnych. Wokół Albedo też jest szum, Smolarowi też się obrywa za pomylone smsy. Dlaczego przy InCubi miałoby być inaczej?

W pracy przyznaje się do błędu i w przypadku reklamacji nie kłamię, że wysłałam do klienta towar, który zaginął w transporcie, a faktycznie jest na półce w moim magazynie... Wyobraź sobie konsekwencje takiego kłamstwa.

W temacie: Czy IQ informowało już z rezerwy batonów Milka?  Wyświetl w wątku >>

izkak

#6389301 Napisano: 13.08.2017 19:14:35 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Z każdą kolejną porcją wyników moja niechęć do InCubi rośnie... Tchibo oczywiście zero.  Wyświetl w wątku >>
2 magie1982, mia 0

izkak

#6388816 Napisano: 11.08.2017 14:05:23 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie moje nierozgarnięcie w sklepie... i lista produktów z konkursu Nestle w ITM. Chciałam kupić zwykłe płatki, patrzę na listę i co? I nie ma. emotka Przechodziłam obok słodyczy, napakowałam więc batonów Kit Kat, bo pamiętałam, że były na liście w regulaminie. Teraz patrzę, że kupiłam 4 batony orzechowe, które nie są objęte konkursem. Brawo ja!emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

izkak

#6388703 Napisano: 11.08.2017 10:37:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lolzek napisał(a):

Do osób, które wygrały w budżecie Kaufland:zazwyczaj dane odsyłało się mailowo, a teraz we wiadomości podali stronę internetową, wypełniłam wszystkie pola i wysłałam. Martwi mnie jednak, że nie wyskoczył żaden komunikat o przyjętych danych, a jedynie cała strona zrobiła się biała (?)
Też tak macie?

Tak  emotka  Trzeba przesunąć stronę w górę, tam pojawia się komunikat "dziękujemy za złożenia podania", czy coś w tym stylu  emotka   Wyświetl w wątku >>
1 lolzek 0

izkak

#6387431 Napisano: 08.08.2017 13:29:11 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
Gdzie można kupić serki Almette z kodami do nowej loterii? Ktoś pisał w zapowiedziach, że od września rusza emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

izkak

#6386996 Napisano: 07.08.2017 11:54:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tosca napisał(a):

Proszę o podpowiedz, czy na chwilę obecną dostępny jest jakiś konkurs, w którym można wykorzystać paragon z zakupem Rafaello. Szukałam usilnie w bazie, ale nic mi się nie wyświetla. Będę wdzięczna za pomoc.

https://www.raffa...5lat.pl/konkurs.html Wyświetl w wątku >>
0 0