Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika izkak

izkak

#6437155 Napisano: 05.12.2017 10:59:27 w Czy informują/ informowali?
Kozunia1982 napisał(a):

Czy wiecie coś na temat konkursu "Błyśnij z produktami Henkel" - elcerc Wrocław? Była specjalna edycja konkursu dla tego sklepu. Wyniki miały 27.11 + 4 dni an poinformowanie. Nikt się nic nie chwalił? Pozamiatane już... a raczej pozmywane? emotka  

Też czekam emotka   Nic mi nie wiadomo na temat wygranych, ale możliwe, że wyniki już były. Wyświetl w wątku >>

izkak

#6436482 Napisano: 03.12.2017 19:01:28 w Lay's
superloser napisał(a):

Karty złe  emotka  
Kamerki to dopiero  emotka  

Konkurs z kamerkami był jedynym konkursem organizowanym przez Avanti w którym nie brałam udziału. Jak dla mnie nagroda zupełnie nietrafiona - tania i kiepskiej jakości. Z chęcią wzięłabym udział, gdyby do wygrania było mniej kamer, ale o lepszych parametrach emotka

Jeśli Lidka chciałaby się pobawić w Św. Mikołaja, to ja poproszę o noworoczne konkursy w których do wygrania będą:
- pieniądze, duuuużo pieniędzy emotka  
- pakiety wyjazdowe dla kibiców na MŚ w Rosji emotka
- vouchery na zakupy meblowe np. Ikea, żeby mieć na czym leżeć/siedzieć podczas oglądania filmów i meczów z Lay's  emotka   

No i korzystając z okazji życzę Pani Lidce, żeby jej współpraca z Frito-Lay kwitła i była dla nas owocna emotka Wyświetl w wątku >>

izkak

#6436127 Napisano: 02.12.2017 10:57:37 w Wkurza mnie...
Przyzwyczaiłam się już trochę do ignorowania cebulaków z OLX, którzy stale wypisują, że dadzą "tyle i kropka", dzwonią o 5 rano, żeby zapytać czy przedmiot jest dostępny, albo umawiają się i nie przychodzą na spotkania... No cóż, mam "szczęście" to takich osobników i przyciągam ich jak magnez. Dzisiaj jednak odkryłam zupełnie nowy gatunek "Cebulak z Allegro" - koleś kupił kilka moich rzeczy przez "kup teraz" po czym napisał do mnie, że oferuje 70% ceny i zwrot prowizji, którą zabiera Allegro. Oczywiście odmówiłam i wytłumaczyłam, że transakcja jest wiążąca, a ja nie sprzedaję przedmiotów poza Allegro. Napisałam, że czekam na wpłatę całości albo niech zrezygnuje z zakupu, tak żebym mogła starać się o zwrot naliczonej prowizji. Teraz koleś mnie obraża i "straszy", że gdzieś tam mnie zgłosi do Allegro i wystawi negatywa emotka Moje pytanie brzmi: na jakim etapie rozwoju zatrzymał się mózg tej osoby? emotka Wyświetl w wątku >>
1 atyde25 0

izkak

#6436002 Napisano: 01.12.2017 21:06:59 w SZUKAM....
edzia21 napisał(a):

Czu u Versusa jest ograniczenie na gospodarstwo domowe? W regulaminie niczego takiego nie widzę, ale pytam osób które miały jakieś doświadczenie emotka Czy przychodzą po 2 nagrody na adres? 

Tak, nagrody na ten sam adres zamieszkania/nazwiska przychodzą bez problemu  emotka  Ja nie wysyłam oświadczeń w jednej przesyłce (zawsze osobno!) - nie wiem jak jest w przypadku, gdy ktoś posyła wszystko w jednej kopercie.  Wyświetl w wątku >>
1 edzia21 0

izkak

#6435676 Napisano: 01.12.2017 11:47:42 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Wpisuję się przed wynikami z Heinekena emotka  Wątku, zaskocz mnie!  Wyświetl w wątku >>
0 0

izkak

#6435665 Napisano: 01.12.2017 11:30:09 w SZUKAM....
izkak napisał(a):

Czy Wy też otrzymaliście zmywarki z Leclerca bez protokołu od Smolara? Jest w środku jakaś gwarancja?

Ponawiam pytanie! Jeśli ktoś coś wie na temat gwarancji to proszę o odpowiedź tutaj lub na PW emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

izkak

#6435229 Napisano: 30.11.2017 14:36:14 w SZUKAM....
Czy Wy też otrzymaliście zmywarki z Leclerca bez protokołu od Smolara? Jest w środku jakaś gwarancja? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

izkak

#6434168 Napisano: 28.11.2017 14:49:34 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Tradycyjnie Heineken emotka  W tamtym roku okrągłe "0" i w tym roku pewnie będzie powtórka. Wyświetl w wątku >>
0 0

izkak

#6434092 Napisano: 28.11.2017 13:12:44 w SZUKAM....
edzia21 napisał(a):

Szukam info, czy do wszystkich dotarły dzisiaj zmywarki z konkursu Henkel w Leclerc?

Nie, ja na swoją czekam  emotka   Wyświetl w wątku >>
1 edzia21 0

izkak

#6433554 Napisano: 27.11.2017 13:13:20 w moje dzisiejsze wygrane :)
Streetcom Winiary - jakby mi było mało po Biedronkowych zakupach... emotka Wyświetl w wątku >>

izkak

#6433493 Napisano: 27.11.2017 11:57:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
defed napisał(a):

Mam problem z konkursem urodzinowym Allegro. Zrobiłam przed godziną zakupy za 100,90 + koszty wysyłki, płatność jest zrealizowana, ale zakup nie pojawia sie na stronie konkursowej. Mam tylko jedno konto, niefirmowe, wcześniej sie zarejstrowałam i już brałam udział w konkursie bez problemów, bo zakup pojawiał się w sekundę po dokonaniu płatności, a dziś zonk. Czy ktoś miał podobnie?  emotka  (napisałam do Allegro i czekam na odp.)

U mnie dzisiaj taka sama sytuacja  emotka  Zakup za 115 zł + koszt dostawy, płatność przez PayU, status "zakończona". Podejrzewam, że mają jakiś problem z księgowaniem płatności lub dodawaniem zakupów na stronę konkursową. Daj znać co odpiszą Ci z Allegro, chociaż mam nadzieję, że rozwiążą problem wcześniej emotka Wyświetl w wątku >>
1 defed 0

izkak

#6432545 Napisano: 24.11.2017 09:50:27 w SZUKAM....
Czy ktoś płacił za rower wygranym voucherem Embassy? Łapią się promocje, czy przy płatności voucherem liczą normalnie po cenach regularnych? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

izkak

#6431828 Napisano: 22.11.2017 17:32:12 w SZUKAM....
mahuska napisał(a):

oświadczenia do Filmowy Konkurs Lay’s - Carrefour
Wszystkim zapomnieli dołączyć załącznika czy tylko mnie?

Zapomnieli emotka  Jest na końcu w regulaminie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

izkak

#6431260 Napisano: 21.11.2017 15:37:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

asantesana napisał(a):

Wiadomo co z Cydrem w Tesco i Colianem z ITM? Już po terminie. Jak mnie te agencje ostatnio niemiłosiernie wkurzają...  emotka

mnie również  emotka
z tego co zauważyłam, jedynie zrobienie g#wno-burzy w social mediach daje jakieś skutki...i refleksje.

O nie, lepiej bez żadnej burzy! Później na szybko robią losowanko i wyniki pojawiają się nagle, nawet w niedzielę o 21 emotka  Lepiej niech dadzą sobie REALNY czas na ogarnięcie zgłoszeń i zapoznanie się z ich treścią. Ja nie mam szczęścia w takich konkursowych loteriach...  emotka Wyświetl w wątku >>

izkak

#6430143 Napisano: 19.11.2017 18:32:35 w SZUKAM....
edzia21 napisał(a):

izkak napisał(a):

Pomocy! Jaki prefiks wpisujemy przed danymi, które trzeba odesłać na rozwiązany konkurs Finish w Żabce? Zamiast kilku, usunęłam przez przypadek wszystkie odebrane SMSy   emotka  

EKSPERT

Dziękuję! emotka Wyświetl w wątku >>
1 edzia21 0

izkak

#6430138 Napisano: 19.11.2017 18:20:37 w SZUKAM....
Pomocy! Jaki prefiks wpisujemy przed danymi, które trzeba odesłać na rozwiązany konkurs Finish w Żabce? Zamiast kilku, usunęłam przez przypadek wszystkie odebrane SMSy   emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

izkak

#6429140 Napisano: 16.11.2017 11:28:26 w SZUKAM....
Jaki numer paragonu wpisujemy w zgłoszeniu na konkurs Milka w Stokrotce? 
Regulamin: "numer paragonu, nazywany też numerem systemowym, uwidoczniony obok datyzakupu, na górze paragonu , stanowiącego dowód zakupu Produktów"
Domyślam się, że Karlsbadowi chodzi tradycyjnie o numer systemowy, ale ten z samego dołu. Potwierdzi ktoś? Bo zgłupiałam! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

izkak

#6429089 Napisano: 16.11.2017 10:20:31 w Lay's
monisss napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Mi wyniki sie.nie.wyswietlaja z c4,moze mi ktos na pw wyslac

mi tez...

Wyświetl w wątku >>
0 0

izkak

#6428837 Napisano: 15.11.2017 18:27:14 w Dyskusje o wynikach konkursu
xpac napisał(a):

Ale to chyba nagrywane było, więc dzwonią pewnie do 15, a po 18 puszczają nagranie...

Kiedyś mnie spotkał zaszczyt bycia na antenie i faktycznie dzwonią wcześniej. Rozmowa jest nagrywana, później trochę ją montują np. niecenzuralne słowa są "wypipkane" a chwile niezręcznej ciszy spowodowane brakiem zasięgu wycinane  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

izkak

#6428798 Napisano: 15.11.2017 17:20:27 w Dyskusje o wynikach konkursu
Przeglądam właśnie wyniki ze Śliwki w Żabce i mam niezły ubaw z niektórych odpowiedzi  emotka  Na przyszłość zapamiętam, że w tej agencji na zadanie "dokończ zdanie" można napisać cokolwiek pomijając przy tym wstęp przygotowany przez organizatora... no i odpowiedzi z błędami też przejdą emotka   Wyświetl w wątku >>