Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika loteryjny

loteryjny

#6394505 Napisano: 24.08.2017 19:00:27 w Smolar
czy Smolar informował w koncu z EB ostatni etap i z Selgrosów - sprite i/lub pringles ?emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

loteryjny

#6394052 Napisano: 23.08.2017 23:32:45 w SZUKAM....
ziolko napisał(a):

loteryjny napisał(a):

czy jakas dobra dusza napisze mi na pw co nowego było dodawane w zapowiedziach ostatnio w ciagu ok 2 dni? 

a nie lepiej dodać 3 konkursy i samemu sprawdzić??  emotka

dodam ale dopiero jutro bo nie miałem kiedy a info potrzebuje juz dzis emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

loteryjny

#6394046 Napisano: 23.08.2017 22:57:20 w SZUKAM....
czy jakas dobra dusza napisze mi na pw co nowego było dodawane w zapowiedziach ostatnio w ciagu ok 2 dni?  Wyświetl w wątku >>
0 0

loteryjny

#6394044 Napisano: 23.08.2017 22:50:58 w Smolar
kasiaw1431 napisał(a):

loteryjny napisał(a):

Czy Smolar informował kogos z selgrosa sprite dziennej? Do dzis chyba mieli czas a wyników nie ma.

chyba nie informowali też jestem ciekawa a dziś minął termin

Pewnie są zajeci drukowaniem karteczek do losowania głównego Coca Coli (a będą mieć ich z milion jak nie więcej emotka ) i zapominają o dawaniu wyników innych konkursów. Wyświetl w wątku >>
0 0

loteryjny

#6393976 Napisano: 23.08.2017 20:37:55 w Smolar
Czy Smolar informował kogos z selgrosa sprite dziennej? Do dzis chyba mieli czas a wyników nie ma. Wyświetl w wątku >>
0 0

loteryjny

#6393516 Napisano: 22.08.2017 21:00:05 w Smolar
sylzab2294 napisał(a):

katrin1 napisał(a):

luko922 napisał(a):

loteryjny napisał(a):

luko922 napisał(a):

Czy wczorajsze wygrane z EB są z ostatniego etapu? 

No raczej tak. emotka

emotka

chyba za przedostatni emotka

czyli od 11-go do 15-go jeszcze nie było?

skoro tak piszą to pewnie jeszcze nie emotka Wyświetl w wątku >>

loteryjny

#6393484 Napisano: 22.08.2017 20:01:31 w Smolar
Czy Smolar dziś z czegoś informował poza Leroy Merlin? Wyświetl w wątku >>
0 0

loteryjny

#6391971 Napisano: 19.08.2017 22:03:02 w Smolar
katrin1 napisał(a):

luko922 napisał(a):

loteryjny napisał(a):

luko922 napisał(a):

No raczej tak. emotka

emotka

chyba za przedostatni emotka

to przepraszam jesli wprowadziłem w błąd emotka   Wyświetl w wątku >>

loteryjny

#6391826 Napisano: 19.08.2017 14:08:21 w Smolar
luko922 napisał(a):

No raczej tak. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

loteryjny

#6390563 Napisano: 16.08.2017 22:20:12 w moje dzisiejsze wygrane :)
kosze i aparat z warki shell i powerbank z odido Wyświetl w wątku >>
0 0

loteryjny

#6390205 Napisano: 16.08.2017 10:48:35 w Smolar
karola-00 napisał(a):

Juz działa

to chyba tylko Tobie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

loteryjny

#6390199 Napisano: 16.08.2017 10:38:18 w Smolar
na stronie coca coli biedronkowej smolara nie da się wysyłać zgłoszen - wyskakuje błąd numeru telefonu i zniknął pasek dodawania paragonów, też tak macie? Wyświetl w wątku >>
0 0

loteryjny

#6388323 Napisano: 10.08.2017 12:22:35 w Smolar
ongis napisał(a):

loteryjny napisał(a):

giulietta napisał(a):

loteryjny napisał(a):

A ja mam pytanie do smolara, czemu do tak dużej loterii jak Coca Cola w Biedronce nie ma list zwycięzców nagród dziennych? Ja osobiście i większość osób stąd chcielibyśmy mieć wgląd do takiej listy (chociażby tylko numery telefonów i paragonów) tymbardziej, że mało ludzi się chwali wygranymi.

a nie ma listy? niedawno wróciłam z miasta i niczego nie ogarniam, przy takiej loterii z takimi nagrodami powinno być losowanie na yt  emotka   dla mnie najbardziej transparentne losowania to wyciąganie takich losów z urny lub kuponów nawet z podłogi, gdy jest ich mega dużo  emotka  a nie publikacja list, gdzie nr 735 wygrywa kilka autek i żadnej dodatkowej z setek nagród....

giulietta i tym razem sie z Toba po czesci zgadzam, tymbardziej, ze zauwazyłem, ze czesto w Smolarze łatwiej jest wygrac na np. kilka zgłoszen niż kilkadziesiąt tak jakby celowo eliminowali osoby które wysylaja więcej ingerując recznie w wyniki losowań a to chyba niezgodne z prawem emotka  I nie chodzi mi tu o to, ze akurat ostatnio wygrywam u nich głównie tylko miski do czipsów i vod'y emotka  ale trochę to zaczyna być dziwne.

Dokładnie takie są fakty. W ostatnich dużych loteriach u nich miałem nr gdzie zgłosiłem po 20-30 zgłoszeń i nic nie wpadło a tam gdzie było 1-2 zgłoszenia wpadały nagrody. To chyba efekt eliminacji.

ongis czyli mnie rozumiesz i nie chodzi mi tu o pisanie, dzwonienie z pretensjami do organizatora, czy wymyslaniu spisków, po prostu chciałem zauwazyc, ze cos jest nie tak, bo dlaczego czy Ty czy ja mamy byc poszkodowani bo kupilismy więcej. Mam nadzieje, ze to Smolar czyta. Wyświetl w wątku >>
0 0

loteryjny

#6388263 Napisano: 10.08.2017 11:35:05 w Smolar
loteryjny napisał(a):

matys napisał(a):

loteryjny napisał(a):

Ja nie wymagam od nich list imiennych ale chociaż nr telefonow + paragonow a i z tym u nich coraz ciężej, a na rezerwe w głosnikach na ich stronie z wynikami to nawet nie licz, chyba, że sie miło zaskoczymy. Co do coraz gorszych nagród to akurat nie ich wina tylko sponsorów. Dodatkowo zauważyłem, że gdy wysyła się paragony przykładowo od np nr 1 do 5 to często wygrywa nr paragonu albo pierwszy albo ostatni (1 i 5)

A ja właśnie wymagam list imiennych! emotka (w stylu ->> Jan K. - Warszawa)Kilka razy byłem na takich listach i nie uważam tego za nic złego, jeżeli wiem, że grałem uczciwie.

Nie publikowanie takich list jest dla mnie niedopuszczalne!
Widziałem już wielokrotnie jak agencje przyklepywały wyniki, które śmierdziały na kilometr.
Nie publikowanie takich list, może być na rękę organizatorowi, bo nie musi się później tłumaczyć z pewnych niedociągnięć weryfikacyjnych.

napisz do Smolara, że wymagasz takich list to Ci odpiszą, że nie mają takiego obowiązku  emotka   i po temacie (wiem, bo już ich o cos podobnego kiedys prosiłem)

Wyświetl w wątku >>
0 0

loteryjny

#6388220 Napisano: 10.08.2017 11:12:06 w Smolar
superloser napisał(a):

Co do coraz gorszych nagród to akurat nie ich wina tylko sponsorów. 

Nagrody wybiera ORGANIZATOR! I je jak "Chłopiec na posyłki" kupuje.Smolar wciska Ikea w Aquafresh, bo promuje Ikea - to ich klient. 
Fundator Nagród ustala limit na dane promocje a nie liste zakupów.
Jedynie moze narzucić Agencji, ze czesc nagród bedzie "własne produkty" ... to co ma na magazynie.
Te tandetne karty Chili to Organizator  emotka  

no nie wiem, może masz rację, nie będę się o to sprzeczać bo to i tak bez znaczenia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

loteryjny

#6388213 Napisano: 10.08.2017 10:55:42 w Smolar
superloser napisał(a):

Nie czepiajcie sie Smolar... oni wysiadaja w porównaniu z młodszymi Agencjami.Tandetne nagrody, brak list Laureatów - jakby sami siebie nagradzali. 
Jakoś nikt, kto wygrywa w Avanti nie płaczę,  ze jest na liście ... listy z Danonkôw, Kauflandu sa imienne.
Smolar paragony wyblakłe kolekcjonuje, by Laureatów naciągac na dodatkowe koszta.

Pewnie nawet REZERWY  nie ma w głośnikach ... mniej kupią  emotka  reszta dla nich. 
Regulaminy też robią na szybkiego bo idą w ilość a nie jakość.

Ja nie wymagam od nich list imiennych ale chociaż nr telefonow + paragonow a i z tym u nich coraz ciężej, a na rezerwe w głosnikach na ich stronie z wynikami to nawet nie licz, chyba, że sie miło zaskoczymy. Co do coraz gorszych nagród to akurat nie ich wina tylko sponsorów. Dodatkowo zauważyłem, że gdy wysyła się paragony przykładowo od np nr 1 do 5 to często wygrywa nr paragonu albo pierwszy albo ostatni (1 i 5) Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

loteryjny

#6388032 Napisano: 09.08.2017 20:38:14 w Smolar
giulietta napisał(a):

loteryjny napisał(a):

A ja mam pytanie do smolara, czemu do tak dużej loterii jak Coca Cola w Biedronce nie ma list zwycięzców nagród dziennych? Ja osobiście i większość osób stąd chcielibyśmy mieć wgląd do takiej listy (chociażby tylko numery telefonów i paragonów) tymbardziej, że mało ludzi się chwali wygranymi.

a nie ma listy? niedawno wróciłam z miasta i niczego nie ogarniam, przy takiej loterii z takimi nagrodami powinno być losowanie na yt  emotka   dla mnie najbardziej transparentne losowania to wyciąganie takich losów z urny lub kuponów nawet z podłogi, gdy jest ich mega dużo  emotka  a nie publikacja list, gdzie nr 735 wygrywa kilka autek i żadnej dodatkowej z setek nagród....

giulietta i tym razem sie z Toba po czesci zgadzam, tymbardziej, ze zauwazyłem, ze czesto w Smolarze łatwiej jest wygrac na np. kilka zgłoszen niż kilkadziesiąt tak jakby celowo eliminowali osoby które wysylaja więcej ingerując recznie w wyniki losowań a to chyba niezgodne z prawem emotka  I nie chodzi mi tu o to, ze akurat ostatnio wygrywam u nich głównie tylko miski do czipsów i vod'y emotka  ale trochę to zaczyna być dziwne. Wyświetl w wątku >>

loteryjny

#6388004 Napisano: 09.08.2017 19:49:34 w Smolar
A ja mam pytanie do smolara, czemu do tak dużej loterii jak Coca Cola w Biedronce nie ma list zwycięzców nagród dziennych? Ja osobiście i większość osób stąd chcielibyśmy mieć wgląd do takiej listy (chociażby tylko numery telefonów i paragonów) tymbardziej, że mało ludzi się chwali wygranymi. Wyświetl w wątku >>
0 0

loteryjny

#6387709 Napisano: 09.08.2017 09:37:46 w Smolar
chciałem sobie wysłać zgłoszenia w aquafresh a tu info na stronie, że loteria trwała do 09.08.2017 emotka
Smolarze ogarnij się.  emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

loteryjny

#6386355 Napisano: 04.08.2017 17:29:08 w moje dzisiejsze wygrane :)
2 x miska z pringles emotka  (chyba nawet nie ma sensu odsyłać paragonów) Wyświetl w wątku >>
0 0