Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika loteryjny

loteryjny

#6443870 Napisano: 19.12.2017 11:28:55 w Smolar
kalmia86 napisał(a):

To niefajnie. Znając życie w mojej biedronce nikomu sie nie będzie chciało nic szukać i powiedzą że nie ma.... a tak czekam na tego xboxa...

loteryjny napisał(a):

Podobno wysyłka może się troche opóźnić bo weryfikują paragony na xboxy na kasach w Biedronce, takie dostałem info od kogos kto sie ich pytal emotka
Tylko ciekawe czy to możliwe, że sprawdzą 200 paragonów emotka troche im to zajmie.

kalmia86 sorki ale nie bardzo zrozumiałem Twój wpis emotka ale to nie zadna kierowniczka bedzie szukac paragonu tylko informatycy biedronkowi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

loteryjny

#6443843 Napisano: 19.12.2017 10:52:19 w Smolar
Podobno wysyłka może się troche opóźnić bo weryfikują paragony na xboxy na kasach w Biedronce, takie dostałem info od kogos kto sie ich pytal emotka
Tylko ciekawe czy to możliwe, że sprawdzą 200 paragonów emotka troche im to zajmie. Wyświetl w wątku >>
1 venix 0

loteryjny

#6443829 Napisano: 19.12.2017 10:34:39 w Smolar
kalmia86 napisał(a):

Zgodnie z ich regulaminem, dziś jest siódmy dzień roboczy od kiedy otrzymali moje oświadczenia laureata. Od jutra będę pytać czy wysłali...
W końcu po coś ten regulamin jest....

loteryjny napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

loteryjny napisał(a):

Czy ktos pytał Smolara kiedy zaczną wysyłac xboxy z Coca Coli?

oni wysyłają wszystko jak im się podoba. Ja czekam jeszcze na nagrodę z października. Na e-maile nie odpowiadają a e-maile do Pana Kazimierza nie dochodzą, bo ma zapchaną skrzynkę. 

To, że na niewygodne dla nich e-maile nie odpowiadają to wiadomo od jakiegos czasu. A to pan Kazimierz odpowiada za Coca-Colę w Biedronce czy tylko za wysyłkę nagród ? emotka Podejrzewam, że za Coca-Colę odpowiada pani Anna emotka - bardzo sympatyczna osoba, jak może to pomoże.

no mogliby zrobić niespodziankę na gwiazdkę i wysłać ale z tymi terminami wysyłki to ostatnio różnie bywa Wyświetl w wątku >>
0 0

loteryjny

#6443762 Napisano: 19.12.2017 09:03:33 w Smolar
agniehaha89 napisał(a):

loteryjny napisał(a):

Czy ktos pytał Smolara kiedy zaczną wysyłac xboxy z Coca Coli?

oni wysyłają wszystko jak im się podoba. Ja czekam jeszcze na nagrodę z października. Na e-maile nie odpowiadają a e-maile do Pana Kazimierza nie dochodzą, bo ma zapchaną skrzynkę. 

To, że na niewygodne dla nich e-maile nie odpowiadają to wiadomo od jakiegos czasu. A to pan Kazimierz odpowiada za Coca-Colę w Biedronce czy tylko za wysyłkę nagród ? emotka Podejrzewam, że za Coca-Colę odpowiada pani Anna emotka - bardzo sympatyczna osoba, jak może to pomoże. Wyświetl w wątku >>
0 0

loteryjny

#6443754 Napisano: 19.12.2017 08:42:18 w Smolar
Czy ktos pytał Smolara kiedy zaczną wysyłac xboxy z Coca Coli? Wyświetl w wątku >>
0 0

loteryjny

#6443690 Napisano: 18.12.2017 21:48:26 w moje dzisiejsze wygrane :)
karty orlenowe z coca coli x 5 emotka emotka Wyświetl w wątku >>

loteryjny

#6442871 Napisano: 15.12.2017 21:53:53 w Smolar
z jakich loterii oprocz orlenu dzis informowali? Wyświetl w wątku >>
0 0

loteryjny

#6442057 Napisano: 14.12.2017 13:44:56 w Smolar
freyja88 napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

loteryjny napisał(a):

sprawdzajcie dobrze wyniki na stronie smolara bo niedawno znów mi sie zdarzyło, że na stronie były infa o wygranej a smsów nie wysłali  emotka

potwierdzam, miałam to samo emotka

A Ja wczoraj odwrotnie- na stronie info brak a dwa smsy przyszły z Lidla-Sensodyne

u Ciebie to chociaż pól biedy bo smsa przeczytasz Wyświetl w wątku >>
1 freyja88 0

loteryjny

#6442055 Napisano: 14.12.2017 13:43:30 w Smolar
sylzab2294 napisał(a):

loteryjny napisał(a):

sprawdzajcie dobrze wyniki na stronie smolara bo niedawno znów mi sie zdarzyło, że na stronie były infa o wygranej a smsów nie wysłali  emotka

potwierdzam, miałam to samo emotka

nie lubię teorii spiskowych ale nie wiem co się z nimi dzieje, strach pomyslec ile nagród możemy przez to stracic. Co chwile robią jakies błedy i przekręty, przydałaby się im chyba jakas porządna kontrola. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

loteryjny

#6442043 Napisano: 14.12.2017 13:34:42 w Smolar
sprawdzajcie dobrze wyniki na stronie smolara bo niedawno znów mi sie zdarzyło, że na stronie były infa o wygranej a smsów nie wysłali  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

loteryjny

#6441644 Napisano: 13.12.2017 18:17:45 w Smolar
darog napisał(a):

loteryjny napisał(a):

darog napisał(a):

jokan napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

kalmia86 napisał(a):

A jak smolar trzyma się zapisów swojego regulaminu? Dostałam w czwartek sms, że wygrałam konsolę (z biedronki i coca coli), w piątek doszło do nich moje oświadczenie laureata. Zgodnie z regulaminem mają 7 dni roboczych od otrzymania oświadczenia na wysyłkę... Myślicie, że jest szansa że przed świętami będzie? Nigdy nic nie wygrałam w tego typu loterii wiec jestem mega podekscytowana i po prostu nie mogę się doczekać;)

Niestety nie liczyłabym na pewno wysyłkę przed świętami.

ja wygralam w ABC w w polowie listopada i nadal nie mam swojej nogrody (tez konsolki)

Kiedys na grill weber czekaliśmy ponad 3 mies...choć powinni wysłać w 7dni. Nie było słowa przepraszam...tłumaczyli-ze sponsor chyba Kamis? Im nie dostarczył...

na jakiekolwiek rezerwy też chyba nie ma co liczyć, bo Smolar tego nie uznaje, na dodatek myślę, że ingerują czasem ręcznie w wyniki losowań emotka aż się prosi napisać do sponsora i nie tylko do niego.
PS. smolarze napraw obrazki bo nie da się wysyłać zgłoszeń, no chyba, że tak ma być.. emotka

od dawna mam takie przypuszczenia..że mają baze numerów tel które mają NIE WYGRAĆ..

Darog nie tyle może blokują te numery telefonów co np. ustalają sobie, że w danym dniu wygra np. numer z którego wysłano tylko 1 zgłoszenie, często miałem tak, że jak wyslalem 1 to wygrałem a jak więcej niż np. 3 to już nie. Wyświetl w wątku >>
0 0

loteryjny

#6441514 Napisano: 13.12.2017 15:03:42 w Smolar
darog napisał(a):

jokan napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

kalmia86 napisał(a):

A jak smolar trzyma się zapisów swojego regulaminu? Dostałam w czwartek sms, że wygrałam konsolę (z biedronki i coca coli), w piątek doszło do nich moje oświadczenie laureata. Zgodnie z regulaminem mają 7 dni roboczych od otrzymania oświadczenia na wysyłkę... Myślicie, że jest szansa że przed świętami będzie? Nigdy nic nie wygrałam w tego typu loterii wiec jestem mega podekscytowana i po prostu nie mogę się doczekać;)

Niestety nie liczyłabym na pewno wysyłkę przed świętami.

ja wygralam w ABC w w polowie listopada i nadal nie mam swojej nogrody (tez konsolki)

Kiedys na grill weber czekaliśmy ponad 3 mies...choć powinni wysłać w 7dni. Nie było słowa przepraszam...tłumaczyli-ze sponsor chyba Kamis? Im nie dostarczył...

na jakiekolwiek rezerwy też chyba nie ma co liczyć, bo Smolar tego nie uznaje, na dodatek myślę, że ingerują czasem ręcznie w wyniki losowań emotka aż się prosi napisać do sponsora i nie tylko do niego.
PS. smolarze napraw obrazki bo nie da się wysyłać zgłoszeń, no chyba, że tak ma być.. emotka Wyświetl w wątku >>

loteryjny

#6440399 Napisano: 11.12.2017 17:58:24 w moje dzisiejsze wygrane :)
5/6 zgloszen - gra kubus Wyświetl w wątku >>

loteryjny

#6439004 Napisano: 08.12.2017 11:15:45 w Smolar
czy karty z Duluxu do LM sa juz doładowane? Wyświetl w wątku >>
0 0

loteryjny

#6438860 Napisano: 07.12.2017 22:21:31 w moje dzisiejsze wygrane :)

loteryjny

#6437981 Napisano: 06.12.2017 17:00:04 w Smolar
edzia21 napisał(a):

loteryjny napisał(a):

renatak0 napisał(a):

Nie ale na stronie są wyniki , bakallland też

skąd pewnosc, ze nie było esów?

a co, były? emotka

pewnie były i zgarnely to konkretne osoby emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

loteryjny

#6437932 Napisano: 06.12.2017 15:52:11 w Smolar
renatak0 napisał(a):

Nie ale na stronie są wyniki , bakallland też

skąd pewnosc, ze nie było esów? Wyświetl w wątku >>
0 0

loteryjny

#6437925 Napisano: 06.12.2017 15:45:18 w Smolar
Smolar przewrócił listę z wynikami LG do góry nogami.. czyżby ostra weryfikacja ? emotka Mam nadzieję, że tak, parę osob z Wawy znikło z listy.. emotka Jednak sprawdzają paragony (mam nadzieję) emotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

loteryjny

#6437842 Napisano: 06.12.2017 14:30:28 w Smolar
były smsy z loterii coli (xboxy)? Wyświetl w wątku >>
0 0

loteryjny

#6435735 Napisano: 01.12.2017 13:16:12 w Smolar
agakaz2 napisał(a):

loteryjny napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

loteryjny napisał(a):

czy smolar robil jakies przelewy z pringles zabka Meksyk?

ja już dawno miałam

z którego etapu?

30 października zgłoszenie nie wiem jaki to etap

dzięki za info, ja pozniej bo dopiero ok 2 tygodnie temu dotarl do nich list emotka Wyświetl w wątku >>
0 0