Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika loteryjny

loteryjny

#6463856 Napisano: 15.02.2018 02:16:13 w Smolar
https://loteriawoseba.pl/ Smolar.
od 22.03.2018 emotka (nie mam dostępu to topu zapowiedzi) Wyświetl w wątku >>

loteryjny

#6463697 Napisano: 14.02.2018 17:15:31 w moje dzisiejsze wygrane :)
pare kart z orlenu (200 i 500) emotka Wyświetl w wątku >>

loteryjny

#6463067 Napisano: 13.02.2018 13:47:03 w Czy informują/ informowali?
maverick napisał(a):

FBdominika3 napisał(a):

Czy Smolar informowal juz z RedBull na Orlenie z losowania 12 lutego?

ja nie jestem przekonany czy było info z tamtego tygodnia, a co dopiero o wczoraj pytanie...mam nadzieję, że nie emotka
może loteryjny coś wie więcej emotka

niestety tym razem nic nie wiem emotka Wyświetl w wątku >>
1 maverick 0

loteryjny

#6462992 Napisano: 13.02.2018 12:29:37 w Smolar
myszorka92 napisał(a):

Podpowiedzcie proszę... przyszła karta z loterii kauflanda. Nie było mnie w domu, więc kartę odebrał mąż, a protokół wypisał na siebie! czy to może być problem? Pisać do smolara w tej sprawie?

Nie to nie będzie żaden problem, możesz spać spokojnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

loteryjny

#6462709 Napisano: 12.02.2018 19:06:37 w moje dzisiejsze wygrane :)
Smsy loteria Passa emotka Wyświetl w wątku >>

loteryjny

#6462486 Napisano: 12.02.2018 13:42:43 w Smolar
Orlen - ktos, cos wie? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

loteryjny

#6461796 Napisano: 09.02.2018 17:43:01 w Smolar
Były esy z orlenu? Wyświetl w wątku >>
0 0

loteryjny

#6461638 Napisano: 09.02.2018 12:16:18 w Smolar
barcza napisał(a):

loteryjki napisał(a):

loteryjny napisał(a):

mogliby w koncu dac smsy z orlenu za caly tydzien  emotka (pani Ania może to przeczyta emotka )

Pani Ania jest chyba na feriach emotka dlatego takie opóźnienia mają

mogliby tez dać Listerine wyniki, nie wiem kto ty się zajmuje, ale może nie Pani Ania 

Listerine to chyba nie ona sie zajmuje i raczej nie jest na feriach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

loteryjny

#6461614 Napisano: 09.02.2018 11:26:01 w Smolar
mogliby w koncu dac smsy z orlenu za caly tydzien  emotka (pani Ania może to przeczyta emotka ) Wyświetl w wątku >>
0 0

loteryjny

#6460595 Napisano: 07.02.2018 10:15:31 w Smolar
Byly w tym tygodniu smsy z Orlenu? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

loteryjny

#6459278 Napisano: 03.02.2018 01:25:23 w moje dzisiejsze wygrane :)
wczoraj - karty orlen 200 zł Wyświetl w wątku >>

loteryjny

#6458969 Napisano: 02.02.2018 12:30:38 w Smolar
cb656 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

loteryjny napisał(a):

loteryjki napisał(a):

loteryjny napisał(a):

Mysle, ze w Orlenie wygrywa wąska grupa osob...

Ale czy tam te są bramki? Czy losowanie? łudzę się iż kiedyś wygram

Nie taka znów wąska... Drużyny liczą po sześć osób emotka Bramki Orlenu padają często i gęsto emotka
(Bramki z meczu Warmia Energa Olsztyn - Orlen Wisła II Płock 29:18)

cb656 ciekawy z Ciebie człowiek, nie powiem....taki bardzo... INNY......emotka emotka Wyświetl w wątku >>

loteryjny

#6458780 Napisano: 01.02.2018 23:03:38 w Smolar
delfinka101 napisał(a):

loteryjny napisał(a):

loteryjki napisał(a):

loteryjny napisał(a):

Mysle, ze w Orlenie wygrywa wąska grupa osob dlatego się nie chwalą, wtedy wygrałem  2x500 i 2x200 ostatnio nic więc mysle, ze moze mają zaległosci w informowaniu ale moge się mylic
Swoją drogą Smolar mogłby zaznaczac na stronie do sprawdzania wynikow z jakich dni poinformowali - to by bardzo ułatwilo sprawę, a nuż to przeczytają

Dokładnie jakaś taka moda ostatnio na niechwalenie się może to ma związek z dociekliowością innych emotka

na pewno to ma z tym związek, tak samo jak to, ze smolar nie umieszcza juz prawie w ogole list zwyciezcow - chcą miec swiety spokoj i spokojnie sobie pracowac emotka

Ale czy tam te są bramki? Czy losowanie? łudzę się iż kiedyś wygram

nie ma zadnych bramek Wyświetl w wątku >>

loteryjny

#6458777 Napisano: 01.02.2018 22:55:30 w Smolar
loteryjki napisał(a):

loteryjny napisał(a):

Mysle, ze w Orlenie wygrywa wąska grupa osob dlatego się nie chwalą, wtedy wygrałem  2x500 i 2x200 ostatnio nic więc mysle, ze moze mają zaległosci w informowaniu ale moge się mylic
Swoją drogą Smolar mogłby zaznaczac na stronie do sprawdzania wynikow z jakich dni poinformowali - to by bardzo ułatwilo sprawę, a nuż to przeczytają

Dokładnie jakaś taka moda ostatnio na niechwalenie się może to ma związek z dociekliowością innych emotka

na pewno to ma z tym związek, tak samo jak to, ze smolar nie umieszcza juz prawie w ogole list zwyciezcow - chcą miec swiety spokoj i spokojnie sobie pracowac emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

loteryjny

#6458776 Napisano: 01.02.2018 22:53:45 w Smolar
nkba napisał(a):

loteryjny napisał(a):

Swoją drogą Smolar mogłby zaznaczac na stronie do sprawdzania wynikow z jakich dni poinformowali - to by bardzo ułatwilo sprawę, a nuż to przeczytają emotka

Dokładnie tak emotka dopóki ktoś nie napisze w MDW, że dostał esa to nigdy nie wiem z jakiego dnia można sprawdzić wyniki emotka

trzeba im maila nasmarowac z taka prosba, może sie zgodzą emotka Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

loteryjny

#6458770 Napisano: 01.02.2018 22:38:30 w Smolar
santi333 napisał(a):

magnez20 napisał(a):

Czy ktoś wie o sms-ach od Smolara Red Bull na stacjach Orlen za zeszły tydzień (22/01-28/01)?

Ta loteria to trochę widmo...

W Coca-Coli udało się pary osobom z forum wygrać karty paliwowe, a w RedBullowej nawet nikt się nie chwali. Co prawda jest 9 nagród dziennych mniej niż w Coca-Coli na Orlenie, ale żeby była aż taka susza ?

Mysle, ze w Orlenie wygrywa wąska grupa osob dlatego się nie chwalą, wtedy wygrałem  2x500 i 2x200 ostatnio nic więc mysle, ze moze mają zaległosci w informowaniu ale moge się mylic emotka
Swoją drogą Smolar mogłby zaznaczac na stronie do sprawdzania wynikow z jakich dni poinformowali - to by bardzo ułatwilo sprawę, a nuż to przeczytają emotka Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

loteryjny

#6458320 Napisano: 31.01.2018 22:45:32 w Smolar
darog napisał(a):

loteryjny napisał(a):

Mam pytanie czy u Was Smolar też tak bardzo zalega z wysylka nagród?  emotka

??????????????
loteryjny co się stało od Twojego wpisu z dnia 27.01.2018??
cyt Darog masz wiecznie problem ze Smolarem, twoje żale i pretensje do nich biorą sie pewnie stąd, że jak to ktos może u nich wygrać więcej niż Ty...nawet jesli nie zapłacili podatku, chociaz pewnie nie o to chodzi to co szkodzi podac im te dane zeby to zrobili? Nie każda agencja podatek odprowadza za uczestnika, wysyła w miarę szybko nagrody jak oni chociaz kiedys wysylali szybciej, nie każda daje wyniki na stronie i wymaga tylko 1 paragonu aby wszystkim było łatwiej - i im i nam, ale co tam, trzeba ponarzekac i pisac skargi, na nas też piszesz? Żenada  emotka "

Ale ja się nie skarzylem tu na Smolara tylko pytałem czy inni też czekają a to różnica kolego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

loteryjny

#6457761 Napisano: 30.01.2018 15:06:35 w Smolar
Mam pytanie czy u Was Smolar też tak bardzo zalega z wysylka nagród?  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

loteryjny

#6456888 Napisano: 27.01.2018 12:20:24 w Smolar
visserarthur napisał(a):

Zależy o co mu chodzi, mi np. też się nie podobają i uważam je za niezgodne z prawem, zapisy mówiące o udostępnianiu informacji, które udostępnia się jedynie za zgodą prokuratury i samego "właściciela informacji", a wątpliwą przyjemnością byłoby dla mnie to, że jakaś tam pani w agencyjce reklamowej obraca informacjami o mnie.

Bo to się zrobiło modne wsrod agencji, zapisy o udostepnianiu numerow telefonow itd, ale watpie, zeby Smolar z tego korzystał - pewnie i nie chce im się i nie maja czasu itd emotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

loteryjny

#6456882 Napisano: 27.01.2018 12:06:26 w Smolar
darog napisał(a):

andii napisał(a):

renatak0 napisał(a):

Dostał ktos moZe dziś sms ze smolara z prywatnej komórki prośbę o dane z dowodu osobistego z zamierZchlych konkursów  w których wygrało sie nagrodę wyższego stopnia ?

emotka  Może lepiej zadzwoń do nich i zapytaj? Coś mi tu śmierdzi emotka

...no i może to wyglądać np na to- że Smolar np miał zapłacić podatek..i go nie zapłacił i mają np kontrole jakąś z jakiegoś urzędu???

Ja np co tydzięń przez 5 tyg pytałem ich o to na czyje zlecenie działają i kto jest sponsorem konkretnego konkursu - bo tego w regulaminie nie ma,,a chciałbym poskarżyć się do zleceniodawcy-więc prosze o dane adresowe..

W końcu odp cos w stylu "DOŚĆ!!! regulamin jest sporządzony zgodnie z prawem...reklamacja pisemna listem poleconym...ble ble ble.." I kto jest sponsorem zleceniodawcą nie odp..na mail..trzeba list polecony słac by się dowiedziec gdzie wysłać skarge na Smolara..

Darog masz wiecznie problem ze Smolarem, twoje żale i pretensje do nich biorą sie pewnie stąd, że jak to ktos może u nich wygrać więcej niż Ty...nawet jesli nie zapłacili podatku, chociaz pewnie nie o to chodzi to co szkodzi podac im te dane zeby to zrobili? Nie każda agencja podatek odprowadza za uczestnika, wysyła w miarę szybko nagrody jak oni chociaz kiedys wysylali szybciej, nie każda daje wyniki na stronie i wymaga tylko 1 paragonu aby wszystkim było łatwiej - i im i nam, ale co tam, trzeba ponarzekac i pisac skargi, na nas też piszesz? Żenada emotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0