Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Finezyjna

Finezyjna

#6149989 Napisano: 25.01.2016 18:24:00 w Ambasadorinnowacji - Philips
aniabania napisał(a):

ita1987 napisał(a):

Marsi napisał(a):

Czy osoby, które testowały nawilżacze powietrza odesłały je i czy ktoś otrzymał maila z wynikami testowania? ja wysłałam w terminie zgodnie  z regulaminem i philips nie odebral, przesyłka wróciła z powrotem do mnie za co poniosłam dodatkowe koszty ;/

to samo pytanie do osób, które testowały wyciskarki czy juz odesłaliście sprzęt? jak to u Was wygląda?

Ja myślałam, że trzeba czekać na przyznanie wyciskarki jako nagrody. A jeśli nie spełniłam zadań w regulaminie lub mają inne objekcje to wtedy wysyłam sprzęt po powiadomieniu mnie o tym, że Wyciskarka ze mną nie zostaje. Pierwszy raz testowałam, ale tak właśnie zrozumiałam regulamin.

A zaakceptowali Ci wszystkie opinie? Ja jeszcze nie mam odpowiedzi na ostatnią.
Wyniki będą dopiero po przesłaniu zadań przez dodatkowe wyzwanie (tylko dla testerów) na platformie- tak zawsze było.

Ja wyjątkowo przesyłałam im wszystkie opinie poprzez @ - napisali, że i tak zostaną przyznane punkty. Swoją drogą na 4 recenzje tylko 2 miałam zaakceptowane. Wyświetl w wątku >>
0 0

Finezyjna

#6149400 Napisano: 23.01.2016 20:50:16 w Pomocy!!!!
@michałek13 napisał(a):

Finezyjna - Kochana kod masz na odwrocie karty. Tam jest napisane PIN płatności, zdrap srebrną powłokę i tam masz ten PIN, którym zatwierdzasz płatność. Jak sobie nie poradzisz napisz na PRIV e-mail to podeślę ci fotkę w którym miejscu.

Dzięki emotka jeśli będę miała problem to nie omieszkam nie skorzystać z propozycji emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

Finezyjna

#6149319 Napisano: 23.01.2016 13:18:23 w Pomocy!!!!
@michałek13 napisał(a):

Finezyjna napisał(a):

Cześć,
czy za kartę prezentową empik mogę dokonać zakupów w sklepie internetowym, albo zamówić a zapłacić przy odbiorze wspomnianą kartą?

W sklepie internetowym możesz zapłacić - ja płaciłam.
W sklepie stacjonarnym również - też płaciłam.
Pani na infolinii mi powiedziała, że kart prezentowych nie można zrealizować na empikfoto, ale ja w Łodzi normalnie zapłaciłam w dziale foto, z tym, że na pewniaka podeszłam i powiedziałam, że będę płaciła kartą, bez pytania czy wolno czy nie i nie było problemu. Także co do empikfoto to pewnie od obsługującego zależy. Piszę o odbiorze osobistym w dziale foto, bo na stronie empikfoto nie ma nawet opcji zapłacenia kartą prezentową (na empik.pl już jest). Czyli tylko można spróbować, przy opcji odbioru osobistego.

Zamierzam też realizować w Łdz, tylko doczytałam się zapisu w regulaminie odnośnie jakiegoś kodu umieszczonego pod zdrapką..
Dzięki za info emotka  swoją drogą w internetowym jest zazwyczaj taniej niż w stacjonarnym?
Wyświetl w wątku >>
0 0

Finezyjna

#6149311 Napisano: 23.01.2016 12:45:02 w Pomocy!!!!
Cześć,
czy za kartę prezentową empik mogę dokonać zakupów w sklepie internetowym, albo zamówić a zapłacić przy odbiorze wspomnianą kartą? Wyświetl w wątku >>
0 0

Finezyjna

#6149151 Napisano: 22.01.2016 19:32:11 w Biedronka
carissma napisał(a):

Finezyjna napisał(a):

Hej,
Czy w konkursie zott warunkiem jest zakup 4produktów? czy mają to być minimum 4 produkty?

Minimum cztery powyżej 10 zł brutto. 

usunęłam post gdyż dopatrzyłam się już tego zapisu w regulaminie emotka  Dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Finezyjna

#6148769 Napisano: 21.01.2016 22:06:06 w Biedronka
poprostuanette napisał(a):

Finezyjna napisał(a):

Finezyjna napisał(a):

Skoro jesteśmy w wątku biedronkowym to zastanawiam się jak zostanie rozwiązany miesiąc na platformie testujemy. myślicie,że Ci nabijacze dostaną nagrody główne?

myślę że dostaną...

zadziwiające..spojrzałam sobie na pewien nick w rankingu, który co 15 min skacze o 2tys punktów...

bardzo łatwo jest tu nabic punkty... tylko mam chyba za dużo honoru żeby bawić się w sztuczne nabijanie emotka

łatwo, poprzez programy? ah..moze nie bede zaprzatac sobie już tym głowy
Wyświetl w wątku >>
0 0

Finezyjna

#6148762 Napisano: 21.01.2016 21:54:10 w Biedronka

Finezyjna napisał(a):

Skoro jesteśmy w wątku biedronkowym to zastanawiam się jak zostanie rozwiązany miesiąc na platformie testujemy. myślicie,że Ci nabijacze dostaną nagrody główne?

myślę że dostaną...

zadziwiające..spojrzałam sobie na pewien nick w rankingu, który co 15 min skacze o 2tys punktów... Wyświetl w wątku >>
0 0

Finezyjna

#6148749 Napisano: 21.01.2016 21:25:31 w Biedronka
Skoro jesteśmy w wątku biedronkowym to zastanawiam się jak zostanie rozwiązany miesiąc na platformie testujemy. myślicie,że Ci nabijacze dostaną nagrody główne? Wyświetl w wątku >>
0 0

Finezyjna

#6148747 Napisano: 21.01.2016 21:24:11 w Ambasadorinnowacji - Philips
ania2812 napisał(a):

napisałam, odpowiedz otrzymałam....
Szanowni Państwo , zwracam się o informacje w sprawie obiecanych zaległych aukcji w związku z niektórymi nieprawidłościami ,które zaistniały w grudniu.Nie ma aukcji, nie ma zadań jak i również osiągnięcia mi znikneły na koncieWitamy,Zgodnie z zapowiedziami aukcja odbędzie się w styczniu. O terminie poinformujemy mailowo. Nowy etap ruszy po zakończeniu aukcji. Na aukcji zostanie przywrócony stan odznak z grudnia.-- 
Pozdrawiamy--
Platforma Ambasadorska Świat Philips.Dla tych, którzy uwielbiają innowacje

A będą tylko aukcje czy rabaty też?
Wyświetl w wątku >>
0 0

Finezyjna

#6146232 Napisano: 16.01.2016 15:45:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Soledad napisał(a):

Nescafe-nie udało się.Jestem zwyczajnie wkurzona.Gdyby choc 1 osoba z forum trafiła, a tak...Węszę w tym niestety jakiś blef

Dziś po raz pierwszy widziałam w tv reklamę odnośnie nestle..ale wchodząc na ten wątek skutecznie zniechęciłam się do tego konkursu.
Wyświetl w wątku >>
0 0

Finezyjna

#6142223 Napisano: 08.01.2016 14:17:55 w Ambasadorinnowacji - Philips
lubinianka24 napisał(a):

IV etap - trwa od dnia 10.12.2015 do 10.01.2016 do godz. 23:59:59 i ma na celu wyłonienie
10 zwycięzców ("Zwycięzców") Akcji.

Mają chyba jakiś mega bałagan, my testujemy nawilżacz, daliśmy 4 opinie plus nasza zaakceptowali 3 a już nie długo mają być wyniki, ciekawe co z tego będzie?

Z kolei u mnie zaakceptowali 2z4 opinii nt.nawilżacza Wyświetl w wątku >>
0 0

Finezyjna

#6135407 Napisano: 21.12.2015 17:38:36 w Ambasadorinnowacji - Philips
Testuję nawilżacz i dostałam @
Dzień dobry,
Dziękuję za opinię, proszę o jej opublikowanie w poniższej wersji na stronie...

czy mogę ja zamieścić opinię, pomimo tego, że jest to opinia znajomego? Wyświetl w wątku >>
0 0

Finezyjna

#6134637 Napisano: 19.12.2015 15:06:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

elotta napisał(a):

defed napisał(a):

Finezyjna napisał(a):

defed napisał(a):

Finezyjna napisał(a):

hej,
jesteście na nowej platformie Biedronki? powiedzcie mi skąd się biorą te punkty u ludzi w pierwszej dziesiątce?

Ja mam coś ok. 120 pkt i nie wiem jakim cudem legalnie uzyskać wynik na poziomie1000pkt. Moze liczą sie poprzednie akcje testowania, oceniania...?  Jedyna droga szybkiego podbicia swojej pozycji w rankingu to zaproszenie innych osób do rejestracji i jesli te osoby sie zapiszą, to zapraszający otrzymuje 5 pkt./1os. Dla przykładu: 100 podstawionych słupów daje wynik +500pkt ;) 

nie dałabym rady zaprosić tylu znajomych emotka A ocenę moderatora za soki i serki już dostałaś?

Tak, to na drugi dzien po wypełnieniu, 47 i 68 pkt czy jakoś tak. Mało...

ja 40 i 49 emotka  Szkoda zachodu, ludzie już mają kosmiczne wyniki zapewne nie całkiem uczciwie.

jasne bo ktoś ma więcej pkt niż Ty to od razu nieuczciwe... ja jestem w czołówce i każdy mój pkt mogą sprawdzić. Nie boję się weryfikacji pkt,

To tylko pogratulować czołówki emotka  A jak zdobyłaś te punkty? to mnie dość mocno intryguje u mnie....marne 55 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Finezyjna

#6134444 Napisano: 18.12.2015 21:56:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
defed napisał(a):

Finezyjna napisał(a):

hej,
jesteście na nowej platformie Biedronki? powiedzcie mi skąd się biorą te punkty u ludzi w pierwszej dziesiątce?

Ja mam coś ok. 120 pkt i nie wiem jakim cudem legalnie uzyskać wynik na poziomie1000pkt. Moze liczą sie poprzednie akcje testowania, oceniania...?  Jedyna droga szybkiego podbicia swojej pozycji w rankingu to zaproszenie innych osób do rejestracji i jesli te osoby sie zapiszą, to zapraszający otrzymuje 5 pkt./1os. Dla przykładu: 100 podstawionych słupów daje wynik +500pkt ;) 

nie dałabym rady zaprosić tylu znajomych emotka A ocenę moderatora za soki i serki już dostałaś? Wyświetl w wątku >>
0 0

Finezyjna

#6134436 Napisano: 18.12.2015 21:41:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
hej,
jesteście na nowej platformie Biedronki? powiedzcie mi skąd się biorą te punkty u ludzi w pierwszej dziesiątce? Wyświetl w wątku >>
0 0

Finezyjna

#6133167 Napisano: 16.12.2015 17:46:49 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Skarb matki ksometyki z  konkursu alejakobiet. Wyświetl w wątku >>
0 0

Finezyjna

#6132191 Napisano: 15.12.2015 14:42:37 w Ambasadorinnowacji - Philips
Odnośnie przekazania nagrody informacja w @ czy oni przesyłają wcześniej protokół do wypełnienia? Wyświetl w wątku >>
0 0

Finezyjna

#6132187 Napisano: 15.12.2015 14:39:06 w Ambasadorinnowacji - Philips
Swoją drogą nawet osoba z pierwszej pozycji w rankingu coś dla siebie znalazła emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Finezyjna

#6132183 Napisano: 15.12.2015 14:36:51 w Ambasadorinnowacji - Philips
maryam napisał(a):

djdanekpolo napisał(a):

ksantypa napisał(a):

udało sie zelazko i prostownicę emotka

gratulacje, niektorzy nic nie wygrali - pazernosc nie zna granic...................pisze do Philips zeby byla jedna nagroda na lepka......policytuj jesczze EMPIK !!!!!

W tym konkursie trzeba mieć dobry internet emotka

i odrobinę szczęścia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Finezyjna

#6132132 Napisano: 15.12.2015 14:08:46 w Ambasadorinnowacji - Philips
mam żelazko i to za 15 mniej emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0