Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika migi

migi

#6124094 Napisano: 03.12.2015 11:13:13 w Intermarche
Ale tam Defed w stronie poprzestawiała wszystko emotka  =D  Wyświetl w wątku >>
0 0

migi

#6123819 Napisano: 02.12.2015 21:29:32 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
tomniewkurza napisał(a):

migi napisał(a):

...Chodzi mi o fakt stworzenia (oczywiście ruchomej) bazy produktów koniecznych do zakupu w aktualnych konkursach promocyjnych, w której np. jestem w stanie wpisać kawa Nescafe czy zupa Winiary lub Coca-Cola i wyszuka mi konkurs/konkursy, w których zakup tych produktów jest konieczny do wzięcia udziału. Niezbędne byłoby, by osoba dodająca konkurs promocyjny dodawała również listę produktów promocyjnych.

Tak. pełna zgoda. emotka emotka   emotka emotka Tylko jak sobie wyobrażasz wyegzekwowanie w praktyce takiego zachowania? emotka

Jak się chce to się da emotka  Jak pisałam można wprowadzić coś takiego w formie fakultatywnej.  
Zresztą najczęsciej jest gotowa lista produktów, więc chyba nie jest aż takie emotka  kliknięcie kopiuj-wklej emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

migi

#6123815 Napisano: 02.12.2015 21:18:49 w Wkurza mnie...
Mnie wkurza, że większość konkursów promocyjnych, które mnie interesują organizuje Smolar. Nasz związek z góry jest skazany na niepowodzenie, więc odpuszczam..i tak kolejny i kolejny ... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

migi

#6123568 Napisano: 02.12.2015 14:16:59 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
joan napisał(a):

rabitka - rozumiem Twoje podejście i pomysł mi jak najbardziej odpowiada, ale wierz mi: nikomu nie będzie się chciało tego zaznaczać ani wpisywać.

I tak i nie. Bo czasem to są 2 produkty, czasem długa lista (którą wystarczy kopiuj-wklej), czasem faktycznie trzeba się dobrze wczytać, ale kto tego nie robi jeśli jest zainteresowany konkursem? emotka  
Ew. niech będzie na danym konkursie przycisk "dodaj produkty promocyjne w tym konkursie" lub coś w tym stylu, żeby na początek było to fakultatywne i się zobaczy jak to w praktyce wyszłoby.  Wyświetl w wątku >>
0 0

migi

#6123542 Napisano: 02.12.2015 13:52:06 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
pionas napisał(a):

migi napisał(a):

A mnie się marzy taka funkcjonalność w konkursach promocyjnych jak szukanie konkretnego produktu lub grupy/marki produktów do zakupu w spisie konursów. 
Jak dla mnie funkcjonalność podobna byłaby do "szukaj na forum", znajdując po haśle daną rzecz i linkująca do konkursu z nią.
Wkład pracy to wrzucanie listy produktów/grupy/marki pod dany konkurs.  

Mam do kupienia szampon, klikam i patrzę co dostępne... marzę! emotka

Nie za bardzo rozumiem o co chodzi.
W "szukanie zaawansowane" -> https://www.e-konkursy.info/szukaj/
Jest możliwość wybrania działu i wpisania słowa/frazy której szuka się.
Jeśli chodzi o konkretne słowa to są "tagi" pod opisem każdego konkursu, klikając w jakiś wyświetla listę konkursów otagowanych właśnie daną frazą np http://www.e-konk...nfo/tagi/paliwo.html

Tagi i frazy tu tylko w minimalnym stopniu odzwierciedlają potrzeby, bo przykładowo wpisując teraz w wyszukiwanie zaawansowane w konkursach promocyjnych słowo "książęce" nie wyszukuje mi nic, a np. w ITM właśnie trwa konkurs, do którego należy zakupić to piwo.
Chodzi mi o fakt stworzenia (oczywiście ruchomej) bazy produktów koniecznych do zakupu w aktualnych konkursach promocyjnych, w której np. jestem w stanie wpisać kawa Nescafe czy zupa Winiary lub Coca-Cola i wyszuka mi konkurs/konkursy, w których zakup tych produktów jest konieczny do wzięcia udziału. Niezbędnę byłoby, by osoba dodająca konkurs promocyjny dodawała również listę produktów promocyjnych.
To odpowiedź na zapytania na forum w stylu "czy jest jakiś konkurs, w którym muszę kupić szampon nivea"
Mam nadzieję, że teraz jaśniej wytłumaczyłam. Ew. jeśli ktoś łapie moją myśl, niech może po swojemu wytłumaczy.  Wyświetl w wątku >>
0 0

migi

#6123003 Napisano: 01.12.2015 13:59:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A w konkursie charakteryherbaty.pl "smak twojego charakteru" to miały być miasta europejskie ? emotka
Przynajmniej po wynikach tak wygląda. Wyświetl w wątku >>
0 0

migi

#6122965 Napisano: 01.12.2015 13:17:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katrin1 napisał(a):

bethan napisał(a):

Pewne może nie, ale dziwne na pewno.

Nawet bardzo dziwne, rozumiem, że 1 osoba mogła weryfikacji nie przejść, ale żeby aż 4? Przy tak wartościowych nagrodach? Co się dzieje z tymi agencjami, że w większości konkursów nie ma rezerwyemotka

A pisał może ktoś do nich czemu brak 4 nagród? Myślę, że warto napisać. Wyświetl w wątku >>
0 0

migi

#6122955 Napisano: 01.12.2015 13:10:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katrin1 napisał(a):

W konkursie Eko Winiary do wygrania było 6 termomixów, czy ktoś wie dlaczego na liście zwycięzców są tylko 2 nazwiska?
http://uniqueone.pl/files/unique-one/regulaminy/naszlakusmaku/Listy_Zwyciezcow_NA-SZLAKU-SMAKU-W-SIECI-EKO.pdf
Oczywiście nie ma rezerwy, 4 Termomixy przeszły do dyspozycji organizatora emotka

A to pewne, że 4 nie przeszły weryfikacji? Może jakiś masowy mailing do fundatora o ustanowienie rezerw ?:) Wyświetl w wątku >>
0 0

migi

#6122881 Napisano: 01.12.2015 11:21:09 w TESCO konkursy
Foto-front napisał(a):

Moim zdaniem wypowiedź składająca się z kilkuset znaków – może być jednąwiadomością , ale zostanie przesłana jako kilka SMS-ów. SMS jest formatem przesyłania wiadomości tekstowych i już w swej nazwie (Short Message Service) zawiera informację, że dotyczy krótkich wiadomości. Jeżeli w jednej z wersji regulaminu jest zapis o „jednym” SMS-ie, nie ryzykowałby wysyłania dłuższych wypowiedzi.

A jest gdzieś wersja regulaminu mówiąca o "jednym" smsie?  Wyświetl w wątku >>
0 0

migi

#6122797 Napisano: 01.12.2015 09:16:14 w TESCO konkursy
szuszu11 napisał(a):

migi napisał(a):

edzia21 napisał(a):

mixik napisał(a):

a wie ktos moze czy jest tam ograniczenie do magicznych 160 znakow... w regulaminie nic o tym nie ma, co wcale nie znaczy ze ograniczenia brak... podpytywal ktos przy okazji?

ktoś gdzieś pisał że jest emotka  

Ja pisałam do nich, że nie ma w regulaminie ograniczenia, więc napisałam dłuższe i co oni z tym zrobią, to odpisali, żeby się nie martwiła, że połączą i normalnie będę brały udział. 
Strasznie niedoprecyzowane regulaminy mają i w Tesco i C4 emotka  

Ja tam wole nie ryzykować z dłużyszmi odpowiedziami ponieważ dostałem takiego meila:
"Dzień dobry,
Zgodnie z regulaminem należy przesłać prawidłowe zgłoszenie w drodze jednego
SMS-a (bez polskich znaków).
Jeden SMS, to 160 znaków.
Pozdrawiamy
Biuro Terytorium!""
Jeden sms to jedna odpowiedz = 160 znaków

Jak to brak precyzji i szczegółowości rodzi niepotrebne problemy....
W regulaminie nie ma zapisu o jednym smsie
Cytat "przesłać prawidłowe zgłoszenie udziału w Konkursie w drodze SMS pod nr.."
I jeszcze każdemu piszą/mówią coś innego. A niby regulamin świętyemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

migi

#6122771 Napisano: 01.12.2015 08:18:50 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
A mnie się marzy taka funkcjonalność w konkursach promocyjnych jak szukanie konkretnego produktu lub grupy/marki produktów do zakupu w spisie konursów. 
Jak dla mnie funkcjonalność podobna byłaby do "szukaj na forum", znajdując po haśle daną rzecz i linkująca do konkursu z nią.
Wkład pracy to wrzucanie listy produktów/grupy/marki pod dany konkurs.  

Mam do kupienia szampon, klikam i patrzę co dostępne... marzę! emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

migi

#6122762 Napisano: 01.12.2015 07:41:35 w TESCO konkursy
edzia21 napisał(a):

mixik napisał(a):

a wie ktos moze czy jest tam ograniczenie do magicznych 160 znakow... w regulaminie nic o tym nie ma, co wcale nie znaczy ze ograniczenia brak... podpytywal ktos przy okazji?

ktoś gdzieś pisał że jest emotka  

Ja pisałam do nich, że nie ma w regulaminie ograniczenia, więc napisałam dłuższe i co oni z tym zrobią, to odpisali, żeby się nie martwiła, że połączą i normalnie będę brały udział. 
Strasznie niedoprecyzowane regulaminy mają i w Tesco i C4 emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

migi

#6122495 Napisano: 30.11.2015 19:01:16 w SZUKAM....
edzia21 napisał(a):

Szukam info...czy dostał ktoś dzisiaj jakiś list polecony z Warszawy? Mam awizo, jednak jak sprawdzałam w systemie kilka "strzelonych" numerów nadawczych widziałam konkursowe miejscowości. Może coś od PMI?

Poleconym dziś dostałam koszulkę UEFa Lays (koperta bąbelkowa) Wyświetl w wątku >>
0 0

migi

#6122274 Napisano: 30.11.2015 16:13:28 w Kaufland konkursy
0 0

migi

#6122241 Napisano: 30.11.2015 16:05:35 w Kaufland konkursy
Monika11 napisał(a):

anuska7 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

wyniki dali

Gdzie te wyniki?

https://kaufland200.pl/

to mamy chyba inne strony emotka  bo u mnie ciągle, że wyniki podadzą 30 listpada.  Wyświetl w wątku >>
0 0

migi

#6122229 Napisano: 30.11.2015 16:02:47 w Kaufland konkursy
Ja nie widzę wyników ...  Wyświetl w wątku >>
0 0

migi

#6122215 Napisano: 30.11.2015 15:56:00 w Kaufland konkursy
Ale długo każą czekać z tymi wynikami emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

migi

#6121755 Napisano: 29.11.2015 21:09:50 w Oddam za darmo
Kody Play 2 zl

5WH3CP5UT1L9
NK3W166M6Y7E
725W1M91FX79
JR753V729RF4
J6PT797P7MK6 Wyświetl w wątku >>
0 0

migi

#6121659 Napisano: 29.11.2015 16:18:12 w Rossmann
magdalena-1989 napisał(a):

Ma ktoś rozwiązanie krzyżówek ze SKARBU? 
Chciałam wydrukować i rozwiązać ale nie idzie, a nie mam w formie papierkowej...
Byłabym wdzięczna emotka  

Krzyżówka 
200 zestawów produktów marki Glysolid wraz z zestawem do manikiuru.
Termin 27.11.-20.12. Należy ułożyć kreatywne zdanie związane z drogerią Rossmann
Sms-y o treści SKARB.zdanie z rozwiązaniem krzyżówki na nr 7175 (160 znaków)
Hasło : Zapach choinki
Wyświetl w wątku >>
0 0

migi

#6121236 Napisano: 28.11.2015 07:52:24 w TESCO konkursy
malgol napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Dostał ktoś kupony z Clubcard- podobno z końcem października skończył się kolejny okres rozliczeniowy...?

coś się skończyło, bo punktów mi ubyło, ale rozliczenia na oczy nie widziałam, mam nadzieję, że jakaś łajza mi go nie zajumała.
taka wena, a tu spać trzeba. do rana się pewnie ulotni  emotka

do mnie wczoraj doszły

I u mnie wczoraj były. Wyświetl w wątku >>
0 0