Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
migi
Postów 794
Data rejestracji 02.06.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czasem najlepszym komentarzem jest milczenie.
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
migi
Postów 794
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zresztą najczęsciej jest gotowa lista produktów, więc chyba nie jest aż takie kliknięcie kopiuj-wklej Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
migi
Postów 794
Punkty karne 0
Konkursy dodane
migi
Postów 794
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ew. niech będzie na danym konkursie przycisk "dodaj produkty promocyjne w tym konkursie" lub coś w tym stylu, żeby na początek było to fakultatywne i się zobaczy jak to w praktyce wyszłoby. Wyświetl w wątku >>
migi
Postów 794
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chodzi mi o fakt stworzenia (oczywiście ruchomej) bazy produktów koniecznych do zakupu w aktualnych konkursach promocyjnych, w której np. jestem w stanie wpisać kawa Nescafe czy zupa Winiary lub Coca-Cola i wyszuka mi konkurs/konkursy, w których zakup tych produktów jest konieczny do wzięcia udziału. Niezbędnę byłoby, by osoba dodająca konkurs promocyjny dodawała również listę produktów promocyjnych.
To odpowiedź na zapytania na forum w stylu "czy jest jakiś konkurs, w którym muszę kupić szampon nivea"
Mam nadzieję, że teraz jaśniej wytłumaczyłam. Ew. jeśli ktoś łapie moją myśl, niech może po swojemu wytłumaczy. Wyświetl w wątku >>
migi
Postów 794
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przynajmniej po wynikach tak wygląda. Wyświetl w wątku >>
migi
Postów 794
Punkty karne 0
Konkursy dodane
migi
Postów 794
Punkty karne 0
Konkursy dodane
migi
Postów 794
Punkty karne 0
Konkursy dodane
migi
Postów 794
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W regulaminie nie ma zapisu o jednym smsie
Cytat "przesłać prawidłowe zgłoszenie udziału w Konkursie w drodze SMS pod nr.."
I jeszcze każdemu piszą/mówią coś innego. A niby regulamin święty Wyświetl w wątku >>
migi
Postów 794
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak dla mnie funkcjonalność podobna byłaby do "szukaj na forum", znajdując po haśle daną rzecz i linkująca do konkursu z nią.
Wkład pracy to wrzucanie listy produktów/grupy/marki pod dany konkurs.
Mam do kupienia szampon, klikam i patrzę co dostępne... marzę!
Wyświetl w wątku >>
migi
Postów 794
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Strasznie niedoprecyzowane regulaminy mają i w Tesco i C4 Wyświetl w wątku >>
migi
Postów 794
Punkty karne 0
Konkursy dodane
migi
Postów 794
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
migi
Postów 794
Punkty karne 0
Konkursy dodane
migi
Postów 794
Punkty karne 0
Konkursy dodane
migi
Postów 794
Punkty karne 0
Konkursy dodane
migi
Postów 794
Punkty karne 0
Konkursy dodane
5WH3CP5UT1L9
NK3W166M6Y7E
725W1M91FX79
JR753V729RF4
J6PT797P7MK6 Wyświetl w wątku >>
migi
Postów 794
Punkty karne 0
Konkursy dodane
200 zestawów produktów marki Glysolid wraz z zestawem do manikiuru.
Termin 27.11.-20.12. Należy ułożyć kreatywne zdanie związane z drogerią Rossmann
Sms-y o treści SKARB.zdanie z rozwiązaniem krzyżówki na nr 7175 (160 znaków)
Hasło : Zapach choinki
Wyświetl w wątku >>
migi
Postów 794
Punkty karne 0
Konkursy dodane