Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kalf

kalf

#6680204 Napisano: 05.02.2020 19:42:11 w Kupię...
Kupie Nintendo Switch na częściową wymianę... Wyświetl w wątku >>
0 0

kalf

#6675093 Napisano: 19.01.2020 15:59:05 w Kupię...
Kupie Nintendo Switch lub na wymianę... Wyświetl w wątku >>
0 0

kalf

#6671675 Napisano: 08.01.2020 21:32:00 w Paragony na trwające konkursy
vanillasky-2017 napisał(a):

Kupię paragon na Krainę Lodu II w Biedronce.

Ja również kupię paragon na Krainę Lodu II w Biedronce. Wyświetl w wątku >>
0 0

kalf

#6670574 Napisano: 03.01.2020 22:44:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
andii napisał(a):

kalajf napisał(a):

Z Silana z Biedronki  wysyłamy tylko oświadczenie z regulaminu czy jeszcze jakieś zgody??? emotka

oświadczenie+ paragon

Dziękujęemotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

kalf

#6670544 Napisano: 03.01.2020 21:51:42 w Informują
Teraz @Carrefour – „Przygoda Anny i Elsy z filmu Kraina Lodu” Wyświetl w wątku >>
1 patyk 0

kalf

#6670540 Napisano: 03.01.2020 21:41:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Z Silana z Biedronki  wysyłamy tylko oświadczenie z regulaminu czy jeszcze jakieś zgody???emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalf

#6670220 Napisano: 02.01.2020 21:12:20 w Paragony na trwające konkursy
bruce napisał(a):

lale3ka napisał(a):

kalajf napisał(a):

andii napisał(a):

kalajf napisał(a):

lale3ka napisał(a):

Sprzedam paragon MOnte ABC  za 7zł do dziś

Odezwij się w wiadomości prywatnej w sprawie paragonu!!!

ta milka zakończyła się 18.12

Przepraszam,to było Monte,a nie Milka.Szukam osoby o nicku- lale3ka która mi sprzedała paragon,ale go nie wysłała!Nie chce kupić,tylko żeby mi skan przesłała!

Hej, hej  dobrze, że mnie znalazłaś i wszystko poszło jak trzeba emotka

Hej, witaj, pół forum Cię tu szukało!  emotka emotka

Tak,tak zamieszania narobiłam!I w końcu mam ten skan paragonu!Dziękuję wszystkim jeszcze raz za pomoc.Niektórzy jak prawdziwi detektywi pomogli mi w sposób naprawdę fachowy odnaleźć naszą koleżankę z forum... !emotka Wyświetl w wątku >>

kalf

#6670216 Napisano: 02.01.2020 21:05:52 w Paragony na trwające konkursy
lale3ka napisał(a):

kalajf napisał(a):

andii napisał(a):

kalajf napisał(a):

lale3ka napisał(a):

Przepraszam,to było Monte,a nie Milka.Szukam osoby o nicku- lale3ka która mi sprzedała paragon,ale go nie wysłała!Nie chce kupić,tylko żeby mi skan przesłała!

Hej, hej  dobrze, że mnie znalazłaś i wszystko poszło jak trzeba emotka

Dziękuję za przesłanie paragonu,wszystko ok!Pozdrawiam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalf

#6670195 Napisano: 02.01.2020 19:13:32 w SZUKAM....
bruce napisał(a):

kalajf napisał(a):

monkakk napisał(a):

bruce napisał(a):

kalajf napisał(a):

Czy może zna ktoś tą osobę i ma numer tel.bo kupiłam u niej paragon ,podała mi tylko numer,wysłałam i wygrałam!A teraz nie mam paragonu dobrze,że to nie auto było do wygrania!!!!Osoba ta nie odpowiada na wiadomości  podaję nick- lale3ka  - ODEZWIJ się!!!

Zerkam do profilu, że od 23 nie było jej tutaj (w sensie logowania), zatem - może jest na wyjeździe długoweekendowym.  emotka emotka

A jak płaciłaś za paragon? Jak przelewem, może z danymi uda Ci się ją niemierzyć na facebooku. 
Z jakiego numeru dzwonią z konkursu ABC?

Sorki nie,to było z Monte emotka

Nerwy potrafią wszystko zepsuć, zatem spokojnie, luzik...  emotka  Weź jeszcze raz na spokojnie poszukaj, od kogo i na co kupowałaś, bo w innym wątku zacytowałaś post tej dziewczyny, ale - dotyczący Milki. emotka  Na pewno dotrzesz do sedna. Powodzenia. emotka

Dziękuję wszystkim za pomoc namierzyłam na facebooku "lale3ka".Pozdrawiam i jeszcze raz bardzo dziękuję za pomoc emotka Wyświetl w wątku >>

kalf

#6670188 Napisano: 02.01.2020 18:35:53 w Paragony na trwające konkursy
andii napisał(a):

kalajf napisał(a):

lale3ka napisał(a):

Przepraszam,to było Monte,a nie Milka.Szukam osoby o nicku- lale3ka która mi sprzedała paragon,ale go nie wysłała!Nie chce kupić,tylko żeby mi skan przesłała! Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

kalf

#6670090 Napisano: 02.01.2020 13:33:43 w SZUKAM....
bruce napisał(a):

monkakk napisał(a):

bruce napisał(a):

kalajf napisał(a):

Czy może zna ktoś tą osobę i ma numer tel.bo kupiłam u niej paragon ,podała mi tylko numer,wysłałam i wygrałam!A teraz nie mam paragonu dobrze,że to nie auto było do wygrania!!!!Osoba ta nie odpowiada na wiadomości  podaję nick- lale3ka  - ODEZWIJ się!!!

Zerkam do profilu, że od 23 nie było jej tutaj (w sensie logowania), zatem - może jest na wyjeździe długoweekendowym.  emotka emotka

A jak płaciłaś za paragon? Jak przelewem, może z danymi uda Ci się ją niemierzyć na facebooku. 

Bardzo mądra rada!  emotka

Tak przelewem,dziękuję za podpowiedź zrobię tak jak napisałaśemotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

kalf

#6670089 Napisano: 02.01.2020 13:32:00 w SZUKAM....
monkakk napisał(a):

bruce napisał(a):

kalajf napisał(a):

Z jakiego numeru dzwonią z konkursu ABC?

Sorki nie,to było z Monteemotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

kalf

#6670086 Napisano: 02.01.2020 13:30:01 w SZUKAM....
bruce napisał(a):

kalajf napisał(a):

Zerkam do profilu, że od 23 nie było jej tutaj (w sensie logowania), zatem - może jest na wyjeździe długoweekendowym.   emotka  

No,tak rzeczywiście!!!Właśnie 23.12 dostałam wiadomość,że wygrałam a napisałam do niej później....! Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

kalf

#6670080 Napisano: 02.01.2020 13:22:13 w Paragony na trwające konkursy
lale3ka napisał(a):

Sprzedam paragon MILKA ABC  za 7zł do dziś

Odezwij się w wiadomości prywatnej w sprawie paragonu!!! Wyświetl w wątku >>
1 lale3ka 0

kalf

#6670079 Napisano: 02.01.2020 13:19:41 w SZUKAM....
 Czy może zna ktoś tą osobę i ma numer tel.bo kupiłam u niej paragon ,podała mi tylko numer,wysłałam i wygrałam!A teraz nie mam paragonu dobrze,że to nie auto było do wygrania!!!!Osoba ta nie odpowiada na wiadomości  podaję nick- lale3ka  - ODEZWIJ się!!! Wyświetl w wątku >>
0 0

kalf

#6666786 Napisano: 16.12.2019 18:36:52 w Paragony na trwające konkursy
fantagiro napisał(a):

lowmacp napisał(a):

Kupie paragon na ACE z Carrefour

i ja 
ma ktoś ?

I ja kupię paragon na ACE ,bo mój mąż był w C4 ale on na konkursy to nic nie kupujeemotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

kalf

#6661886 Napisano: 28.11.2019 11:53:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
W Hibbi podaje się pesel nawet jak się wygrało tylko grę?Podajecie?emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalf

#6658715 Napisano: 19.11.2019 22:12:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

joan napisał(a):

kalajf napisał(a):

Chciałam zapytać może ktoś wie,jak jest wygrana  z Milki Biedronki i jest podany jeden dzień roboczy o 11 wiadomość to czy można wysłać rano do nich @.To jest agencja Karlsbad to nie wiem jak oni to potraktują?

Ja w ogóle nie patrzę na info od organizatorów, tylko zawsze szukam info w regulaminie. Czasami zdarza się, że chcą coś na już, a wg regulaminu mam 3 dni robocze emotka

A wg mojej oceny "jeden dzień roboczy" w Twoim przypadku oznacza, że np. gdy dostałaś info dziś, to masz czas do jutra do godziny 23:59:59.

Różnie bywa...kiedyś jakaś agencja interpretowała owy "dzień roboczy" jako równe 24 godziny (po czym znikał formularz do wypełnienia). 

Dziękuję serdecznie za pomoc  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalf

#6658700 Napisano: 19.11.2019 21:04:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Chciałam zapytać może ktoś wie,jak jest wygrana  z Milki Biedronki i jest podany jeden dzień roboczy o 11 wiadomość to czy można wysłać rano do nich @.To jest agencja Karlsbad to nie wiem jak oni to potraktują? Wyświetl w wątku >>
0 0

kalf

#6652462 Napisano: 29.10.2019 13:56:50 w SZUKAM....
Ktoś może podać mi formularze te z konkursu Milki w ABC emotka Wyświetl w wątku >>
0 0