Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika stefania7

stefania7

#6180842 Napisano: 06.04.2016 14:14:10 w moje dzisiejsze wygrane :)
olunka napisał(a):

blender z PIP z Coca- coliemotka

z którego dnia?

u mnie dziś tylko balsam do ust z fb, ale dzień się jeszcze nie kończy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

stefania7

#6180100 Napisano: 05.04.2016 11:59:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kursykon napisał(a):

mgrzel napisał(a):

kursykon napisał(a):

Jaka przemoc, jakie paragrafy? Czy Wam ludzie już coś się w głowach poustawiało nie po kolei ? Jedyne co jest straszne w tym wszystkim to to, że organizator jakoby stwierdził, że nie weźmie tego zdjęcia pod uwagę. Na jakiej podstawie chciałbym wiedzieć ? Może zbyt pobieżnie go przejrzałem, ale w regulaminie nie widzę żadnych wykluczeń, na podstawie których można byłoby nie wziąć tego zdjęcia pod uwagę przy wyborze zwycięzców. Jeżeli zaś pomimo tego tak stwierdzono, to oznacza że organizator ma regulamin głęboko.., co niestety jest konkursową patologią opisaną dogłębnie i szczegółowo na wielu przypadkach. To zawsze źle wróży dla tych, co podchodzą regulaminowo. Inna sprawa to temat, wg mnie te zdjęcie się nie wstrzeliło w niego i z tego powodu mogłoby nie wygrać, ale regulaminowo nie może być wykluczone.

Nie będzie brane pod uwagę ze względu na to, że dokładnie TO zdjęcie zostało już nagrodzone w poprzednim konkursie Korala. 

Rozumiem, że wygrało, ale który punkt regulaminu wyklucza zdjęcia które były już nagrodzone? Jeżeli nie ma takiego punktu, to powinno być brane pod uwagę.

Być może ten, że jeśli Twoje zdjęcie wygra w jakimś konkursie, to już nie jest Twoim zdjęciem, tylko prawa autorskie przechodzą na organizatora - czyli prościej, nie możesz już tego zdjęcia wysłać na inny konkurs. Ale mogę się mylić, wszak ja dopiero raczkuję w konkursowym świecie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

stefania7

#6180050 Napisano: 05.04.2016 11:18:18 w SZUKAM....
asiatko napisał(a):

ma ktos reg z Guinnessa? chcialabym znac wartosc tych sluchawek

ten regulamin, do którego link jest kilka postów wyżej? Wyświetl w wątku >>
0 0

stefania7

#6180033 Napisano: 05.04.2016 11:00:51 w SZUKAM....
iszhara napisał(a):

aerdna napisał(a):

iszhara napisał(a):

Szukam informacji do kiedy są ważne karty podarunkowe z tego konkursu:

http://www.e-konk...sy.html#.VwN6wnrD8pk

Na karcie widnieje napis ze okres ważności wynosi 6 miesięcy od daty jej zakupu - czyli od zakupu przez organizatora konkursu, czy od aktywacji w sklepie przez klienta? emotka

Zakupu/nabicia przez organizatora. Karty były jakoś w połowie stycznia. To od tego czasu 6 miesięcy.
Jak dokonasz jakiegoś zakupu (np. guma do żucia), to pani w kasie poda Ci dokładną datę ważności. Nie da się jej natomiast sprawdzić od ręki, bez zakupów.

Dziekuję za odpowiedź, a czy karty można łączyć ze sobą, lub czy można za część zakupów zapłacić kartą a np. brakującą resztę dopłacić gotówką?

można łączyć karty, można dopłacić gotówką Wyświetl w wątku >>
0 0

stefania7

#6180027 Napisano: 05.04.2016 10:55:04 w PLAGIATY
lolaxpx napisał(a):

Mysia napisał(a):

elotta napisał(a):

mksmichal napisał(a):

elotta napisał(a):

olahorub napisał(a):

Plagiat czy inspiracja? Oto jest pytanie emotka

http://eksperci-o...ion,get,id,3464.html

A to tekst, który wygrał w 20marzeń w Biedrze.
Michal
94926
Moimmarzeniem jest skończyć z życiem na kocia lapę. Nie jestem kochliwy jak kot w
marcu. Moja dziewczyna wie, ze ja kocham, ale gdy tylko rozmawiamy o naszej
przyszłości odwracam kota ogonem. Mam już dość ciągłej zabawy w kotka i myszkę.
Wybrałem pierścionek, ale na moim koncie jest tyle co kot napłakał. Nie chce
kupować kota w worku, chce dać jej piękny dowód mojej miłości. Ona ma kota na
punkcie podróży, wiec chciałbym się jej oświadczy na dzikiej plaży, na wyspie
kotów - Cyprze.

plagiat

to mój tekst, ewidentny plagiat, co z tym zrobić?

Napisz do organizatorów maila, poszukaj kontaktu w regulaminie i im to wyjaśnij, niech usuną zgłoszenie.

jeju jak tak można? co Ci ludzie sobie myślą emotka

http://eksperci-o...ion,get,id,3464.html
Zgłoszenie nadal jest. Czy ktoś w ogóle zgłaszał to?

Jakoś mi się to zdjęcie wydało znajome...
http://nowy.esky.pl/damian-korgul/ Wyświetl w wątku >>
0 0

stefania7

#6179322 Napisano: 02.04.2016 20:46:56 w SZUKAM....
basku napisał(a):

czy ktos wie po jakim czasie mozna spodziewac sie wynikow w tym konkursie https://www.bebip...iz-na-temat-zywienia konkurs juz daaaawno sie zakonczyl a wynikow nie widze, chyba ze @ zostaly wyslane do laureatow??

w regulaminie napisali, kiedy będą wyniki Wyświetl w wątku >>
0 0

stefania7

#6178128 Napisano: 30.03.2016 20:55:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

stefania7 napisał(a):

@banka-manka napisał(a):

stefania7 napisał(a):

darog napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

Usunęli listę zwycięzców z wedel. Dziwne, nie?

http://wkuchnizwedlem.wedel.pl/zwyciezcy

ja widze cała liste zwycięzców

Nadal nie poprawiona - są same imiona, są inicjały nazwiska.

I nie będzie.
Oficjalna odpowiedź Wedla
'Odnosząc się do pełnych imion i nazwisk to według regulaminu w formularzu należy podać swoje dane osobowe niezbędne do udziału w Konkursie. Niezbędną daną osobową jest adres e-mail, umożliwiający kontakt z uczestnikiem. Regulamin nie wymaga natomiast podania pełnych danych osobowych.'

A z nieregulaminowej recenzji (tej z za dużą liczbą znaków, która wygrała jedną z głównych nagród) brali pod uwagę tylko pierwsze 1500 znaków... Oj, nieładnie, nieładnie...

Zatem wyciągnęli dane osobowe-w rubryce do wypełnienie było: nazwisko, podałem, nic nie wygrałem.. No i był temat, że jedna osoba tym samym foto wygrała iles razy

Może pora na czarną listę sponsorów i agencji? Wyświetl w wątku >>
0 0

stefania7

#6178110 Napisano: 30.03.2016 20:27:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@banka-manka napisał(a):

stefania7 napisał(a):

darog napisał(a):

Nadal nie poprawiona - są same imiona, są inicjały nazwiska.

I nie będzie.
Oficjalna odpowiedź Wedla
'Odnosząc się do pełnych imion i nazwisk to według regulaminu w formularzu należy podać swoje dane osobowe niezbędne do udziału w Konkursie. Niezbędną daną osobową jest adres e-mail, umożliwiający kontakt z uczestnikiem. Regulamin nie wymaga natomiast podania pełnych danych osobowych.'

A z nieregulaminowej recenzji (tej z za dużą liczbą znaków, która wygrała jedną z głównych nagród) brali pod uwagę tylko pierwsze 1500 znaków... Oj, nieładnie, nieładnie... Wyświetl w wątku >>
0 0

stefania7

#6178059 Napisano: 30.03.2016 18:33:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

Nadal nie poprawiona - są same imiona, są inicjały nazwiska. Wyświetl w wątku >>
0 0

stefania7

#6177941 Napisano: 30.03.2016 14:00:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
len66 napisał(a):

Czy paczka-sprzątaczka informuję o orzymaniu e-mail ze scanem paragonu?

tak Wyświetl w wątku >>
0 0

stefania7

#6177811 Napisano: 30.03.2016 10:26:08 w SZUKAM....
zarania napisał(a):

Szukam informacji, czy ubranka dziecięce Endo mają normalną rozmiarówkę, zaniżoną czy zawyżoną?
Może któraś z Was kupuje swoim dzieciom w Endo, bo pierwszy raz chcę zamówić?

Rozmiarówka jest raczej normalna, ale za to jakość słaba - ubrania szybko się niszczą, rozciągają - nie polecam. No, chyba, że to ma być ciuch na "specjalne okazje" i dziecko założy go ze dwa razy, to może emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

stefania7

#6177114 Napisano: 26.03.2016 11:29:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
stefania7 napisał(a):

Jest pierwsza reakcja Wedla na fb:
Lista zwyciezców została poprawiona, jedna osoba otrzymała jedną nagrodę. Pozdrawiamy!

Komuś chce się to sprawdzić?

Sama sobie odpowiem emotka

Widzę, że Wedel reaguje tylko na zgłoszenia, sam nie weryfikuje listy - Katarzyna Jabłczyńska dwukrotnie nagrodzona za recenzję i zdjęcie tego samego przepisu (http://wkuchnizwe...-pancakes-z-owocami) Wyświetl w wątku >>
0 0

stefania7

#6177076 Napisano: 26.03.2016 00:48:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jest pierwsza reakcja Wedla na fb:
Lista zwyciezców została poprawiona, jedna osoba otrzymała jedną nagrodę. Pozdrawiamy!

Komuś chce się to sprawdzić? Wyświetl w wątku >>
0 0

stefania7

#6176997 Napisano: 25.03.2016 21:02:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Przy tym konkursie chyba więcej mieszali - w trakcie trwania konkursu mojego przepisu nie było w inspiracjach (czy jak to się tam nazywało), za to pojawił się tam już po jego zakończeniu. Wyświetl w wątku >>
0 0

stefania7

#6176962 Napisano: 25.03.2016 20:05:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
W kuchni z wedlem - nagrodzono dwa razy jedną osobę, w dodatku za ten sam przepis - to zgodne z regulaminem? Wyświetl w wątku >>
0 0

stefania7

#6175898 Napisano: 22.03.2016 21:14:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mysia napisał(a):

martynkamaria napisał(a):

luko922 napisał(a):

Ten konkurs D'aucy to jakaś kpina. Mogli nie robić w ogóle konkursu, jak chcieli sobie zostawić nagrody dla siebie. 

Czy oni informują na @ i proszą o wysyłkę danych adresowych? Czy trzeba szukać do nich kontaktu i samemu podsyłać? Nie wiem nawet jak skomentować ten konkurs. Zjechałam pół miasta i kilka sklepów żeby te zupki znaleźć. Tanie nie były. Wysyłane dwa zgłoszenia na dwie osoby. A wpadł kubeczek w sweterku raz, na drugą osobę nic. Rozdane garnki w konkursie - 1 zestaw z 4. Czyżby trzyosobowa komisja, której przydały się pozostałe trzy zestawy? emotka

Ktoś na forum pisał, że niby agencja narzekała na kiepsko opisane paragony i przez to nagród nie
rozdali, dziwny ten konkurs, całe szczęście nie skusiłam się na te zupy emotka

Ja się skusiłam raz, zagrałam, ale prezentacja wygranych (ilość przyznanych nagród) skutecznie mnie zniechęciła do grania w kolejnym etapie. Zup też więcej nie kupię, to tyle, jeśli chodzi o reklamę produktu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

stefania7

#6175567 Napisano: 21.03.2016 22:19:33 w Czy informują/ informowali?
mrs_mg napisał(a):

chyba jeszcze nikt się nie chwalił, czekamy emotka

ewka napisał(a):

czy z avon 4 etap juz ktos sie pochwalił nagroda??

A nie prościej wyniki sobie na stronie sprawdzić? Pół dnia już wiszą. Wyświetl w wątku >>
0 0

stefania7

#6175556 Napisano: 21.03.2016 21:50:13 w Carrefour konkursy
defed napisał(a):

gryszelm napisał(a):

Obawiam się, że respektowane nie będą, tak jak z Wedlem i biletami, ci co wpisali numer paragonu (jak było na standzie) a nie systemowy (jak było w regulaminie) biletów nie dostali, mimo, że wszystkich nie rozdano....taka taktyka agencji Albedo

W Wedlu jedno z moich zgłoszeń poszło w pospiechu z numerem paragonu i niezwłocznie napisałam prośbę, by je skasowali, bo chcę wysłać odp. poprawne-z numerem systemowym (tam chyba nawet w formularzu była błędna wskazówka). Napisali mi w bardzo uprzejmy sposób, że rozumieją, usuną i mam śmiało wysyłać od nowa. A na końcu życzyli powodzenia. Wygrałam na to zgłoszenie bilety. 

Nie dotyczy mnie problematyka paragonu z 3 opakowaniami liścia laurowego, ale z ciekawości sama próbowałam do nich zadzwonić w sprawie. Niestety nie odbierają. Aby wyjaśnić pozostaje pisać  emotka

A liście laurowe są z oferty Grill? Wyświetl w wątku >>
0 0

stefania7

#6175511 Napisano: 21.03.2016 20:01:20 w Intermarche
cc_investigator napisał(a):

Przychodzą wam zwrotki z Henkela? Bo czekam już ładnych parę minut, a stresuje mnie jak mi telefon nie zapika niezwłocznie.

wysyłałam pół godziny temu, przyszła od razu Wyświetl w wątku >>
0 0

stefania7

#6175367 Napisano: 21.03.2016 14:18:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
brudny napisał(a):

defed napisał(a):

...się zdziwiłam, że w bazie nie ma 2 edycji EB pinball, właśnie dodałam, dzisiaj były już wyniki z 1 tygodnia, a są teraz tylko 3 tygodnie. Zdradzę Wam pytanie (jest inne niż w 1 edycji), coś w stylu: co Twoim zdaniem będzie retro za 20 lat?

Dzięki, że nam zdradziłaś, nikt z nas nie doszedł do pytania jeszcze emotka

Mnie się przed chwilą udało - i muszę przyznać, że bardziej mi się podoba to pytanie, niż tamto z pierwszej edycji emotka Wyświetl w wątku >>
0 0