Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika isiulka

isiulka

#5735490 Napisano: 11.09.2013 19:12:41 w Carrefour konkursy
Szukam kogoś kto ma regulamin do "chyba lokalnego" konkursu w ktorym do wygrania jest 1000 zł co tydzień w C4? Jak ktos wie o co moze mi chodzic to PW emotka Od razu zaznaczam , że to nie jest zatajanie konkursu, tylko że sama nie znam żadnych szczegółów poza nagrodą. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5735424 Napisano: 11.09.2013 17:07:55 w Intermarche

leelee napisał(a):

Ma ktoś reg. Disney Intermarche? emotka

Jeżeli chodzi o zał.1 to proszę:

Załącznik nr 1
OŚWIADCZENIE
o danych osobowych i przeniesieniu majątkowych praw autorskich do nagrodzonego utworu
w konkursie
(CZYTELNIE WYPEŁNIA OPIEKUN AUTORA PRACY LUB AUTOR, JEŻELI JEST PEŁNOLETNI)
Dane autora pracy:
Imię i Nazwisko: …………………………………………………………………………………………...
Adres zameldowania: ………………………………………………………………………………………
Dane opiekuna autora pracy:
Imię i Nazwisko: …………………………………………………………………………………………...
Adres zameldowania:……………………………………………………………………………………….

Mając na uwadze, że:
- Agencja Promocyjno Reklamowa Kiora („Organizator”) przeprowadziła konkurs pt.: „Opisz w ciekawy sposób twoje wakacje”. („Konkurs”);
- ……………………………………..jest autorem pracy konkursowej i przysługuje mu/jej pełnia prawa autorskich osobistych i majątkowych do zgłaszanej pracy kokursowej;

Ja niżej podpisany/podpisana ………………………………………...…………………………………...
oświadczam, że
1. przenoszę na Organizatora autorskie prawa majątkowe do Nagrodzonego Utworu na wszystkich terytoriach i na cały okres trwania praw na wszystkich polach eksploatacji wymienionych w art. 50 ustawy o prawie autorskim i prawach pokrewnych, w szczególności na następujących polach eksploatacji:
a.    utrwalenie i zwielokrotnienie - wytworzenie dowolną techniką jego egzemplarzy w tym w szczególności techniką drukarską, reprograficzną, zapisu magnetycznego, techniką cyfrową,
b.    wprowadzenie do obrotu, najem, użyczenie, publiczne rozpowszechnianie oryginału lub egzemplarzy, na których go utrwalono, poprzez publiczne wykonanie, wystawienie, wyświetlenie, odtworzenie oraz nadawanie i reemitowanie, a także publiczne udostępnianie utworu w taki sposób, aby każdy mógł mieć do niego dostęp w miejscu i czasie przez siebie wybranym,
c.    wykorzystanie całości lub pojedynczych elementów w celu wprowadzenia utworów do obrotu, w sposób określony w lit. b,
d.    wykorzystanie całości lub pojedynczych elementów w celu stworzenia dowolnych materiałów reklamowych (reklamy prasowe, ulotki, plakaty o dowolnych rozmiarach, materiały okolicznościowe) oraz korzystania z nich, a w szczególności wprowadzania do obrotu, w sposób określony w lit. b,
e.    rozpowszechnianie i udostępnianie w sieci Internet poprzez wprowadzenie do pamięci komputera bez względu na ilość nadań, emisji, wytworzonych egzemplarzy.
2. Nagrodzony Utwór jest utworem oryginalnym, nie narusza ustawy z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawa pokrewnych ani jakichkolwiek praw osób trzecich oraz nie jest obciążony prawami osób trzecich. Nagrodzony Utwór może być wykorzystywany zarówno w całości, jak i w części.
3. Upoważniam Organizatora do:
- decydowania w jego imieniu o pierwszym publicznym rozpowszechnieniu zgłoszonej pracy,
- przeprowadzenia w jego imieniu nadzoru autorskiego przed rozpowszechnieniem zgłoszonej przez niego pracy,
- rozpowszechnienia zgłoszonej pracy anonimowo.
4. Zezwalam na wykonywanie przez Organizatora praw zależnych do Nagrodzonego Utworu w rozumieniu ustawy z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawa pokrewnych, w szczególności do do rozporządzania i korzystania z opracowania, przeróbki i adaptacji Nagrodzonego Utworu.
5. Przeniesienie praw autorskich do Nagrodzonego Utworu następuje nieodpłatnie. Organizator nabywa własność nadesłanego egzemplarza Nagrodzonego Utworu.

Jako przedstawiciel ustawowy/opiekun Autora niniejszym potwierdzam, że zgadzam się, aby doszło do cesji praw i udzielenia upoważnień określonych w niniejszym dokumencie

Jako przedstawiciel ustawowy/opiekun Autora wyrażam zgodę na udział mego podopiecznego w niniejszym konkursie oraz akceptuję warunki niniejszego regulaminu. Potwierdzam również, iż zgadzam się, aby doszło do cesji praw i udzielenia upoważnień określonych w niniejszym dokumencie

Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5734914 Napisano: 11.09.2013 11:14:20 w Gratulacje! Dla wygranych!
Gratulacje !!! Cudna nagroda, znowu załapałam motywacje do działania emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5734102 Napisano: 10.09.2013 13:28:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

isiulka napisał(a):

Mogli to zostawic po prostu, jak ktos nie doslalby paragonu to po prostu wytypowali by rezerwe i po problemie. Na to samo by wyszlo a tak to zrobili sobie tylko klopotu.

Powinni wytypować dziesięciu DODATKOWYCH laureatów. Skoro błąd leży po stronie agencji, niech ona za to odpowiada.

Inna sprawa, że osoba, która otrzymała eska o zostaniu laureatem, a posłała błędne zgłoszenie, nie może się domagać przysłania jej nagrody, skoro zgłoszenie nie spełniło wymagań regulaminu (błędny prefiks, błędny początek zdania). Nawet Pani Basia nie dostała "beemwu za esemes".

Teoretycznie tak, ale zwrotke wysłali ze zgłoszenie doszło prawidłowo, hasło niby czytali, nagrodę przyznali wiec co to znaczy błąd systemu? Reklamacje warto złożyć, chyba że faktycznie te osoby mają pewniaka na orlenie.
Pani Basia BMW nie dostała ale w ramach rekompensaty ma chociaz laptopa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5734088 Napisano: 10.09.2013 13:16:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maa napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

joan napisał(a):

kammaro napisał(a):

Na FB napisali, że 10 os z Lukoil wczoraj dostało błędną informację o wygranej

https://www.faceb...TIVE/333719650048618

Wszystko tak dokładnie ta komisja czyta, że mogłyśmy posłać eski "Cola na Orlenie ble ble ble ble rere kum kum" emotka

W Lukoilu nie grałam i większość konkursowiczów pewnie też nie, zgłoszeń mieli nie za wiele, a i tak nie chciało im się przeczytać esków - żenła emotka

Być może było tak,że ludzie wysłali smsy na Lukoil dopiero 17 sierpnia i później po tym jak ja na forum napisałam o tej pomylonej zwrotce, bo dowiedzieli się o konkursie wtedy emotka W każdym razie ja tam zagrałam zupełnie nieświadomie,ale mam nadzieję,że na Orlenie coś faktycznie trafię emotka A jak nie to trafi mnie szlag emotka

ładna paranoja
teraz jedynym wytłumaczeniem jest to ze Ci ktorzy wczoraj dostali smsy z lukoila dzisiaj dostana z orlenu

Mogli to zostawic po prostu, jak ktos nie doslalby paragonu to po prostu wytypowali by rezerwe i po problemie. Na to samo by wyszlo a tak to zrobili sobie tylko klopotu. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5731189 Napisano: 05.09.2013 11:47:08 w Biedronka
cudaczek121 napisał(a):

isiulka napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

magnus napisał(a):

isiulka napisał(a):

a timotei tylko 2 osoby?

przecież jest sporo walizek na forum emotka

naliczyłam na forum 10 walizek i 1 lodówkę emotka

U kurde faktycznie, za szybk mi przeleciala ta strona, jak dzwonia z zastrzeżonego to i tak by sie do mnie nie dodzownili bo mam wszedzie blokady emotka

co to za konkursowiczka, co ma blokady na telefony z zastrzeżonego emotka emotka

To jest dobre pytanie, bo nie wiem skad te blokady sie wziely. Na wszystkich nowych stareach z orange mam , że nie przyjmuje polaczen z zastrzeonego numeru. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5731174 Napisano: 05.09.2013 11:42:20 w Biedronka
cudaczek121 napisał(a):

magnus napisał(a):

isiulka napisał(a):

a timotei tylko 2 osoby?

naliczyłam na forum 10 walizek i 1 lodówkę emotka

U kurde faktycznie, za szybk mi przeleciala ta strona, jak dzwonia z zastrzeżonego to i tak by sie do mnie nie dodzownili bo mam wszedzie blokady emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5731164 Napisano: 05.09.2013 11:38:24 w Biedronka
magnus napisał(a):

isiulka napisał(a):

a timotei tylko 2 osoby?

gdzie? bo widze tylko jedna? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5731154 Napisano: 05.09.2013 11:32:17 w Biedronka
a timotei tylko 2 osoby? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5731046 Napisano: 05.09.2013 10:38:51 w Carrefour konkursy
alamak napisał(a):

elhad napisał(a):

79magda napisał(a):

fragles napisał(a):

alamak napisał(a):

Mam na wygranym paragonie z Nestle "5xcukier waniliowy" - poczytałam ten wątek i chyba taki nie może być (chociaż mi nic Pani nie mówiła nt. temat). Co robić? Wysłać taki? Czy zadzwonić może jutro? Bo chyba starego paragonu mi nie opiszą w C4 emotka

Też tak mam i jak wygram pojadę, muszą opisać, jakby co kupię następny na dowód emotka Ale gdyby chcieli mogliby sami przedzwonić z Linea do Tesco, jakoś Smolar nie robi takich problemów.Sami sprawdzają.

Póki co w naszym mieście cukier wan. Winiar wyszedł emotka

Pani z Linea Recty podczas rozmowy mówiła, że w przypadku paragonu, na którym nie są opisane produkty i nie ma możliwości zdobycia opisu w BOK-u, to można dołączyć do paragonu opakowania (pod warunkiem, że nie są to butelki po Nałęczowiance 1.5 litrowej).

Dziekuję za odpowiedź.Jutro pojadę do C4 i spróbuję zdobyć opis, a jak sie nie da to wyslę te paczuszki.

emotka cukier waniliowy emotka z tego co wiem, to winiary nie ma czegos takiego w swoim asortymencie. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5729938 Napisano: 03.09.2013 19:41:26 w Biedronka
maribog napisał(a):

Wezmą pożyczkę na Wasze dane emotka a później komornik puk puk emotka

Po co mają brać pożyczkę jak za taką bazę danych dostaną za free pare tysiaków emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5729668 Napisano: 03.09.2013 13:24:02 w Dyskusje o wynikach konkursu
antylopia napisał(a):

normafia napisał(a):

anava napisał(a):

Normalnie konkurs Pascala to porażka, a te plagiaty... emotka Nagradzanie haseł z poprzedniego roku - tego jeszcze nie było...

W zeszłym roku na Orlenie, w konkursie na hasło dla Platinum, uhonorowali nagrodą główną osobę, która wysłała ich własny slogan emotka

bo to dobry slogan emotka

Moim zdaniem jest duze prawdopodobienstwo, ze to hasło wysłała inna osoba. Bardzo czesto sie zdarza ze takie banalne, najprostsze hasła się powtarzają. Mi osobiście się one podoba, a wezcie rowniez pod uwagę że w komisji zapewne siedziały już inne osoby i nie wszyscy znają na pamięć nagrodzone hasła z innych lat,takich rzeczy jak wpisanie i sprawdzenie w googlach się nie robi, bo po to właśnie autor oświadcza, że sam je wymyślił.
Wszystkie hasła są fajne więc ja się spisku bym nie dopatrywała emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5729173 Napisano: 02.09.2013 16:41:38 w TESCO konkursy
chyba mieli duzo skarg na MC skoro Tesco pod konkursem wielkopolskiego zamiescilo wpis "Tesco nie bierze odpowiedzialności za przeprowadzenie akcji i konkursów, organizowanych przez dostawców
lub przez inne podmioty na zlecenie dostawców." Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5728981 Napisano: 02.09.2013 13:03:32 w Intermarche
bridget napisał(a):

isiulka napisał(a):

Czy jeżeli chodzi o konkurs Disney w Intermarche, to tam odsyła się tem formularz i paragon? Czekamy na jakas informacje? Bo wyslalam tylko maila i zero odzewu... też tak macie?

tak , z tego co wiem jeszcze sie nie kontaktowali, byc moze na mniejsze nagrody beda chciec scan paragonu na emaila, a na wieksze oryginał z formularzem i Urzedem Skarbowym etc tak jak w Tesco na kindla

Oki dziękuje, troszku mnie uspokoiłaś emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5728920 Napisano: 02.09.2013 11:59:30 w Intermarche
Czy jeżeli chodzi o konkurs Disney w Intermarche, to tam odsyła się tem formularz i paragon? Czekamy na jakas informacje? Bo wyslalam tylko maila i zero odzewu... też tak macie? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5728918 Napisano: 02.09.2013 11:57:52 w Inne mniejsze markety
Czy jeżeli chodzi o konkurs Disney w Intermarche, to tam odsyła się tem formularz i paragon? Czekamy na jakas informacje? Bo wyslalam tylko maila i zero odzewu... też tak macie? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5728817 Napisano: 02.09.2013 10:15:55 w TESCO konkursy
wymienie wygrane patelnie na cuś innego lub kupię paragon. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5728813 Napisano: 02.09.2013 10:13:19 w TESCO konkursy
aerdna napisał(a):

Wciąż lecą sms na raty ślą czy co

chyba tak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5728794 Napisano: 02.09.2013 10:06:56 w TESCO konkursy
petelnie i u mnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5728782 Napisano: 02.09.2013 09:48:47 w NA CO CZEKAMY?
* Abc - Tyskie
* Biedronka - Timotei
* C4 - Fairy
* C4 - Carte d'Ore
* DN - Colgate (podobno rozwiązane)
* ITM - Palmolive
* Orlen - Pepsi
* Tesco - Olej
* Media Expert emotka
*DC -Algida
* Gin Lubuski
* Familijne