Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika isiulka

isiulka

#7238707 Napisano: 03.02.2025 23:38:45 w Kupię...
trebor1 napisał(a):

reolo3 napisał(a):

trebor1 napisał(a):

Mam nietypowy anons, który zamieszczam, w imieniu mojego 13-letniego syna, fana hip-hopu, zachowuję oryginalną pisownię i składnię , może są wśród was jacyś starzy fani tej subkultury:
"Odkupie stare hiphopowe ubrania polskich jak i amerykanskich marek typu:mass denim clinic moro error metoda b3 mentor rydel loop playerone bottle bunt blackzone jigga smiths itp.
odkupie również magazyny takie jak ślizg i klan, kasety, płyty, wlepy, i wszelkie inne akcesoria"

Jesteś może z podkarpackiego ? emotka

Przecież to zwykły spam, na każdej grupie na Facebooku jest dokładnie ten sam tekst „ czesc jestem młodym pasjonatem dawnego stylu i muzyki hiphop…”i każdy od innej osoby 👹 no chyba że to Twój syn we wszystkich postaciach , ale raczej sprawia wrażenie fejk konta. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#7238620 Napisano: 03.02.2025 17:19:12 w Avanti
as32572 napisał(a):

olunka napisał(a):

isiulka napisał(a):

Jeśli dobrze rozumiem w temacie dostawy nagród:
Lidl - poszły już wszystkie bony
Kaufland - poszły bony mniej więcej do polowy grudnia
Dino - bony nie były jeszcze  wysłane
Delikatesy - nie były jeszcze wysłane
Intermarché - przelewy nie były wysyłane 
Biedronka - poszły do 5 grudnia 

Ktoś może potwierdzić?

ja dostałam dzisiaj bon do Kauflanda wygrany 30.12

ja wygrałam też jakoś pod koniec w Kauflandzie i jeszcze nie mam

no ja właśnie tez dziś dostałam z 11.12. a z 26.12 jeszcze czekam Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#7238614 Napisano: 03.02.2025 17:07:46 w Avanti
Jeśli dobrze rozumiem w temacie dostawy nagród:
Lidl - poszły już wszystkie bony
Kaufland - poszły bony mniej więcej do polowy grudnia
Dino - bony nie były jeszcze  wysłane
Delikatesy - nie były jeszcze wysłane
Intermarché - przelewy nie były wysyłane 
Biedronka - poszły do 5 grudnia 

Ktoś może potwierdzić? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#7238449 Napisano: 02.02.2025 19:58:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cala-w-trawie napisał(a):

Ale gdzie takie info? Nie widziałam tego w regulaminie... To ciekawe ci będą brać pod uwagę. Moje zdjęcie też było zwykle, tak jak napisali "wgraj zdjęcie kota"

Ta loteria to istny cyrk, za darmo taka baza danych osobowych i jeszcze baza zdjęć za free. Wysłałam zgłoszenie ale delikatnie mówiąc czuje się jak cenzura emotka Wyświetl w wątku >>

isiulka

#7238443 Napisano: 02.02.2025 19:32:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monikar napisał(a):

as32572 napisał(a):

monikar napisał(a):

pikawka napisał(a):

isiulka napisał(a):

pikawka napisał(a):

donia7 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

agi68 napisał(a):

katee14 napisał(a):

Próbował ktoś wysłać dzisiaj whiskas? Zmniejszyłam zdjęcia, a nie idzie wysłać z żadnej przeglądarki ciągle wyskakuje komunikat 
Oops!Something went wrong.
Our team has been notified and will review the issue soon.
Please try again later.

Próbowałam kilkakrotnie wczoraj, dzisiaj, rozmiar zdjęcia mały, cały czas ten sam komunikat.i n

Mam to samo od wczoraj. I teraz nie wiem czy ich błąd czy mam dalej cudować ze zdjęciem 

Mi też nie działa i mam ten sam komunikat...

Ja wczoraj bez problemu wysłałam emotka

Dajecie zdjęcia z tym whiskasem w tle czy randomowe zdjęcie kota? 
Zupełnie nie wiem po co biorę w tym udział 🙈 bo tej karmy nawet w schronisku nie chcą przyjmować .

To jest loteria, zdjęcie nie powinno  mieć znaczenia. Ja dałam normalne, zrobione jak śpi emotka

Nie wiem czy zdjęcie będzie miało znaczenie ale wg tego co napisali powinno być zrobione podczas jedzenia

W regulaminie nic nie ma na temat zdjęcia,ale kto ich tam wie jakie mają podejście.

Wiadomo, że regulamin jest wiążący. Tylko tyle znalazłam:

Ło żesz no to takie skromne wymagania jak na loterię emotka Wyświetl w wątku >>
1 monikar 0

isiulka

#7238414 Napisano: 02.02.2025 15:28:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

donia7 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

agi68 napisał(a):

katee14 napisał(a):

Próbował ktoś wysłać dzisiaj whiskas? Zmniejszyłam zdjęcia, a nie idzie wysłać z żadnej przeglądarki ciągle wyskakuje komunikat 
Oops!Something went wrong.
Our team has been notified and will review the issue soon.
Please try again later.

Próbowałam kilkakrotnie wczoraj, dzisiaj, rozmiar zdjęcia mały, cały czas ten sam komunikat.i n

Mam to samo od wczoraj. I teraz nie wiem czy ich błąd czy mam dalej cudować ze zdjęciem 

Mi też nie działa i mam ten sam komunikat...

Ja wczoraj bez problemu wysłałam emotka

Dajecie zdjęcia z tym whiskasem w tle czy randomowe zdjęcie kota? 
Zupełnie nie wiem po co biorę w tym udział 🙈 bo tej karmy nawet w schronisku nie chcą przyjmować . Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#7237074 Napisano: 24.01.2025 18:11:37 w moje dzisiejsze wygrane :)
agakaz2 napisał(a):

50 do pyszne.pl

Zgarnęłaś 2 sekundki przede mną 👹  ale za to wpadła 100 z Pawełków emotka Wyświetl w wątku >>

isiulka

#7236887 Napisano: 23.01.2025 16:54:38 w Wkurza mnie...
mietowa napisał(a):

gosia46 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

snowflake napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Prince Polo chyba zapoczątkowało bluzy ale ten obrazek łosia na 3/4 przodu, no dla mnie okropny. Jak już napisałam większość bluz które były do wygrania jakościowo są super - niestety często przez kolor, napis, obrazek lub/i wieeeelkie logo organizatora obciach je nosić gdzieś dalej niż poza domem emotka

Mnie się akurat łoś podobał 😁 ale co do logo firmy pełna zgoda - też mnie zniechęca do chodzenia. Z drugiej strony dokładnie o to chodzi firmom, które chcą sobie w ten sposób zapewnić "darmową" reklamę. Nie dogodzi konkursowiczom 😂

A to co mnie jeszcze dobija w tych wszystkich bluzach to rozmiarówki, które niekiedy też nie dają cieszyć się wygraną. Z LECHa przynajmniej przysyłali to co się kliknęło. L to L, M to M, a nie albo ślą L które jest jak XL, albo jak w przypadku świątecznej bluzy z Coca Coli - kliknęłam że chce L, przyszło XL i co ja mam z takim czymś zrobić? Nikt u mnie w rodzinie nie nosi XL. Bluza jakościowo fajna, nawet ten napis Coca Cola mi nie przeszkadza ale rozmiar nie dla mnie...

U mnie karierę zrobiły bluzy z Somersby kilka lat temu, takie kolorowe, z kapturem i bez były. Jak podobały się córce, to musiały być naprawdę fajne. Do tego chyba loga nie miały, a być może takie do wyprucia. Potem oddałam za darmo w moim mieście , zgłosiła się przez internet młoda dziewczyna i też była zachwycona tymi kolorowymi bluzami.

Ja dla odmiany jestem zakochana w dresach Tiger. Z zasady nie gram o takie rzeczy, ale tu polowałam na co innego. Tymczasem dresy są mega - miękkie, trwałe, idealnie układają się na ciele emotka

Dla mnie i tak hitem wszech czasów były koszulki z pierdziulnym napisem „Nie biegam” , które swojego czasu wygrywali wszyscy z forum, a po długim czasie się dowiedziałam, że to były koszulki z tabletek na powstrzymanie sraczki. 😂 Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

isiulka

#7236849 Napisano: 23.01.2025 14:26:07 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Kurtka desperados inpostem i bon Lidl z pepsi i lays mailowo z początku grudnia Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#7236846 Napisano: 23.01.2025 14:01:31 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam kurtkę z loterii desperados rozm. M (na moje oko to bardzo duże M albo nawet L ) cena 200 zł lub inne propozycje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#7236737 Napisano: 22.01.2025 17:36:26 w Zapowiedzi konkursów
Słuchawki z Logo maomam 🙈 kto pracuje w tych agencjach ze nie potrafią klientowi nic sensownego zaproponować na nagrody tylko taki badziew. Wyświetl w wątku >>

isiulka

isiulka

#7236612 Napisano: 22.01.2025 10:11:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kiwiwi napisał(a):

Shifo napisał(a):

rudzixon napisał(a):

Niezły bajzel w tym stokrotnym. Dostałam już 4 różne numery zwycięskich paragonów 🫣

Ja dostałam na mojego maila maile innych laureatów i odpowiedzi stokrotki z numerami paragonów 😅 i zdziwiłam się bo żaden nie był mój - zgłosiłam tylko 1 😅 ale bardzo sprawnie odpowiadają także spoko

Tak średnio spoko, jeśli dane laureatów trafiają tam, gdzie nie powinny.

Aż się cieszę, że nie brałam tam udziału 🙈🙈 totalny brak profesjonalizmu . Jeszcze w czasach Rodo takie wtopy. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#7236585 Napisano: 22.01.2025 09:11:35 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
No to i ja się podpinam, pusto, nowe konkursy jakieś takie słabiutkie wiec i motywacja słaba. Potrzebuje zachęty emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#7236519 Napisano: 21.01.2025 21:00:14 w Zapowiedzi konkursów
isiulka napisał(a):

Od 10.02 Wyświetl w wątku >>

isiulka

isiulka

#7236392 Napisano: 21.01.2025 12:46:15 w Avanti
gregory napisał(a):

W delikatesach centrum ma szczycie listy pojawiło się nowe imię dzisiaj. Chyba należy przyjąć, że to zwycięzca nagrody głównej. Pawłowi gratuluje.

Uuuuuu💔💔💔💔 
To po ptokach no ale również gratuluję i mega , mega zazdroszczę !!! Wyświetl w wątku >>

isiulka

#7236376 Napisano: 21.01.2025 12:24:05 w Avanti
A ma ktoś informacje w temacie głównej w DC i Inter? Może być priv, wystarczy mi informacja pt. znajomy znajomego wygrał :P Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#7236295 Napisano: 21.01.2025 08:39:20 w Zapowiedzi konkursów
niunio napisał(a):

parad0x napisał(a):

praniepelnenagrod.pl

A ta stronka już powinna działać? U mnie błąd.

Loteria staruje 13.02 więc może jeszcze nie działać Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#7236289 Napisano: 21.01.2025 08:23:57 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Już tyle godzin minęło a dziś same pustki. Zadziałaj magiczny wątku 🙏🏼🙏🏼😇🚗🚙 Wyświetl w wątku >>
0 0