Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika isiulka

isiulka

#5848364 Napisano: 10.04.2014 15:04:11 w Wkurza mnie...
bloomcia napisał(a):

Sprzedawanie czegoś, co jest za darmo emotka

http://allegro.pl/bilety?string=zalando

Tutaj bonów zalando, które się dostaje za dołączenie do newslettera emotka

A co w tym złego? Jak ktoś nie chce sobie zawalać skrzynki spamem to tu za pare groszy ma gotowca, bez podawania danych. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5848210 Napisano: 10.04.2014 10:28:21 w Kaufland konkursy
a ktoś z czegoś dzwoni? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5847609 Napisano: 09.04.2014 11:17:16 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie brak wyników z konkursów, 3 tygodnie na sprawdzenie haseł to strasznie dużo.
Niby agencje chcą wyeliminować "konkursowiczów" a kto z normalnych ludzi trzyma paragon przez miesiąc od zakupu, pamiętając że grał w jakimś tam konkursie. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5847595 Napisano: 09.04.2014 11:04:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zezowaty_kot napisał(a):

zarania napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Ja mam pytanie do osób, które grają (i wygrywają) w tych wszystkich abc, groszkach i innych bardzo dobrze zaopatrzonych sklepikach emotka Dużo zgłoszeń wysyłacie? Zastanawiam się, czy tam da się przebić z jednym, dwoma dobrymi zgłoszeniami, czy trzeba rozpychać się sporą ilością paragonów?

Zabawne pytanie. Jasne, że duża ilość zgłoszeń zwiększa szanse na wygraną, ale czasem wystarczy jedno dobre zgłoszenie i można wgrać. Moja bratowa wygrała tak ekspres za 1500 zł z ABC.

Ja wiem, że duża ilość zgłoszeń zwiększa szanse, ale jestem ciekawa jak to wygląda w praktyce (w tych konkretnych sklepach). Dlatego pytam, czy wygrywają osoby z niewielką ilością zgłoszeń emotka

Chyba nie liczysz na to , że ktoś napisze " tak,ja ślę dużo zgłoszeń i zawsze wygrywam", przecież doszło by do linczu emotka
Ja licze wyłącznie na farta, mam wygrać to wygram , bez spiny. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5847563 Napisano: 09.04.2014 10:13:42 w Leclerc
bridget napisał(a):

http://www.smolar...e-przyjemne-wyzwanie smolar to ten dotyczy tylko Łodzi ?

Niestety emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5847559 Napisano: 09.04.2014 10:00:34 w Leclerc
bianco napisał(a):

i jeszcze disney

A Disney to ktory,bo najwidoczniej też jestem w tyle:D Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5847556 Napisano: 09.04.2014 09:54:34 w Leclerc
bridget napisał(a):

koza.k90 napisał(a):

ile w końcu tych konkursów w leclerku emotka

2 czy 3 ?

chyba teraz tylko ten z serami, o ile kojarze to 1?

jeszcze garnier i smolarowy (Łódź) Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5847521 Napisano: 09.04.2014 08:47:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aguagu napisał(a):

Hej! Chciałam zapytać o konkurs zelmer - świeża inicjatywa. Do końca etapu dwa dni, a zgłoszeń jak na lekarstwo. Dopiero odpalicie swoje armaty, czy przez gołębia wysłałyście zgłoszenia? emotka

Jeślihasło wysyła się listem poleconym, to jest to równoznaczne z tym że polecą prace plastyczne, walizki, deski do krojenia, dzieci wyskakujące z kartonów itp. a to wymaga czasu. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5847512 Napisano: 09.04.2014 08:24:54 w Zakupy na konkursy - usługi
Mogę dziś zrobić zakupy w tesco Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5847108 Napisano: 08.04.2014 12:18:27 w TESCO konkursy
Nie lubie tego Hortexa, jeszcze nigdy nic u nich nie wygrałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5846670 Napisano: 07.04.2014 15:55:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

Już nie kombinujcie z tymi nowoczesnymi technologiami - ja starterów nie przekładam, a i tak u nich nie wygrywam emotka

emotka U mnie to samo, ale raczej stawiam na rosnącą konkurencje proporcjonalnie do malejącej ilości nagród. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5846654 Napisano: 07.04.2014 15:45:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ejulek59 napisał(a):

"Chcą eliminować zawodowych konkursowiczów..."-ciekawe jakim cudem. "Zawodowiec" ciągle kupuje nowe startery, gra na pół miasta, inwestuje w konkursy tysiące a nie złotówki. Czy oni podstawówkę ukończyli, że nie mają pojęcia o realnym świecie?!
Jeśli już eliminują to takich szaraków, którzy mają max 5 tel w rodzinie(łącznie z rodzicami i dzieckiem), całe dnie spędzają na sensownym napisaniu tekstu. A oni i tak robią lotto, potem odrzut znanych im numerów telefonów-mimo, to nie wyrabiają się z konkursami no bo przecież "segregacja" zajęła im multum czasu emotka

Jest wiele sposobów np.Jak wysyłasz smsa to najnowsze programy dostarczają informację, z jakiego telefonu została wysłana wiadomość, więc jak ktoś ambitnie przekłada starter do tego samego telefonu to widać, że to wszystko od jednej osoby. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5846642 Napisano: 07.04.2014 15:17:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Właśnie odkryłam że cierpię na chorobę konkursową. Napisałam posta i zaczęłam zmieniać polskie znaki na zwykłe literki emotka chyba czas na wakacje. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5846639 Napisano: 07.04.2014 15:15:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

Czy mam rozumieć, że na intencje Smolara mam nowe startery kupić, bo na stare numery nie wygrywam już, i wtedy będzie wszystko ok?
Trochę to śmieszne, żeby nie powiedzieć żałosne. emotka

No i musisz pisać jak mugol, najlepiej z bledami emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5846632 Napisano: 07.04.2014 14:55:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Chyba coś nie tak z tym tematem... Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5846629 Napisano: 07.04.2014 14:53:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
arya napisał(a):

Muszę Wam powiedzieć, że bardzo lubiłam kidyś Smolara (zresztą z wzajemnością emotka ), ale nabrałam dystansu kiedy jekieś pół roku temu zadzwoniłam do nich, a pan w trakcie rozmowy zdradził mi, że "chcą eliminować zawodowych konkursowiczów..." emotka , więc się go spytałam co rozumie przez stwiedzenie zawodowy konkursowicz,bo przecież ten kto zagra z powodzeniem raz, czy drugi i zaczyna grać w konkursach staje się- można by powiedzieć -zawodowym konkursowiczem emotka Oburzyłam się pytajac co złego widzi, że ktoś grać w konkursach częściej niż raz na rok, a poza tym to dzięki nam konkursowiczom, kręci się ich konkursowy biznes (ostatnio nawet bardzo)! W końcu z czego by żyli, gdyby nie my - brać konkursowa, która podnosi im "obroty konkursowe", poszli by na zieloną trawkę emotka
No i zastanawia mnie co robią, by jak ta powiedział pan ze Smolara "eliminować zawodowych konkursowiczów" i czy firmy zlecające im projekty konkursowe życzyłyby sobie tego!? emotka - Wątpię!

Mnie wyeliminowali, mimo że nie wygrałam u nich nic konkretnego emotka Raz się udało jakąś pierdołę w urnowym konkursie. Od tej pory głucha cisza. Jestem zatem na czarnej liście? Jest jeszcze druga opcja, której moje nadęte ego nigdy nie przyjmie-beznadziejnie piszę emotka

Mnie też skutecznie wyeliminowali, pewnie w polarku z żabki był podsłuch emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5846592 Napisano: 07.04.2014 13:58:19 w Zakupy na konkursy - usługi
Dziękuje wszystkim za propozycje, już nieaktualne. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5846565 Napisano: 07.04.2014 12:46:31 w Inne mniejsze markety
isiulka napisał(a):

Jak ktoś może to niech doda do bazy
https://scontent-...58990621476025_n.jpg
http://dayli.com....konkursu_timotei.pdf

Aha a jak już ktoś doda, to zapraszam na pw z oferta paragonu bo nie mam tego sklepu u siebie.
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5846561 Napisano: 07.04.2014 12:44:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

edzia21 napisał(a):

ja też nic nie widzę, ale ostatnio jak byłam u nich na profilu (jak wrzalo z Persil Lavender) ktos umiescil u nich na fejsie post, ze zglasza sprawe Henkelowi i ze sa w sumie "beznadziejna agencja" cos tam cos tam (juz nie pamietam) i ze jest na pewno wiele lepszych i bardziej zorganizowanych emotka a na drugi dzien juz profil Smolra stal sie martwy.

O widzę, że znowu coś mnie ominęło! emotka Jak warto, to nigdy nie wlezę na to FB.
Zdradź jakieś szczegóły - o co szło tym razem? emotka

Chodziło o te wyniki, że niby "ukradli sobie żele do prania" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5846479 Napisano: 07.04.2014 09:59:55 w TESCO konkursy
izana napisał(a):

isiulka napisał(a):

a do kiedy mają regulaminowo czas?

Wybór laureatów 4.04 plus 3 dni robocze na poinformowanie, czyli wygląda na to, że czas mają do środy.

No to super, czyli jest szansa, że będą dzisiaj emotka
Dziękuję za odpowiedź emotka Wyświetl w wątku >>
0 0