Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
isiulka
Postów 3212
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Ja również Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3212
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
isiulka
Postów 3212
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Mnie też ,może niech ktos założy nowy a tamten zamknąć skoro od kilku dni zawodzi. Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3212
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
isiulka
Postów 3212
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
http://disney.kio...20konkursu%20SMS.pdf
I dodaj do bazy, bo nie chce karniaka Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3212
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Nagrody marne, więc mi średnio zależy, ale niech będzie że czekam. Chociaż ten nastrępny bardziej mnie interesuje Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3212
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Można ale pamiętaj że taki "donosy" nie mogą być anonimowe ,to raz, a dwa agencja ma prawo dowiedzieć się kto donos zgłosił, więc powodzenia Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3212
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Ale pewnie jak ktoś rozwiąże to doda 2 pkt i już, bez możliwości powrotu Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3212
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
W programie wydarzenia:
- niezapomniany show LaserMan,
- występ Bartka Grzanka (półfinalisty programu „Mam Talent”).
Dodatkowo każdy z Panów, który przybędzie na spotkanie z zarostem i podda się stylizacji wykonanej przez zespół stylistów z legendarnej Jaga Hupało Born to Create, otrzyma nowy Philips Beard Trimmer 9000.
GDZIE:
21 maja 2014 roku, Basen Artystyczny, Warszawa, ul. Marii Konopnickiej 6
Godzina 20:00
UWAGA: Pierwsze 10 osób, które klikną DALEJ, otrzyma od nas zaproszenia na powyższy event. Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3212
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
isiulka
Postów 3212
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
isiulka
Postów 3212
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
isiulka
Postów 3212
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Mia zostałaś wybrana w imieniu e-konkursowiczów , tylko jak będziesz dzwonić to powiedz, że nie życzymy sobie więcej takich opóźnień Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3212
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Yyy a czemu Ty mnie o to pytasz Poza tym na forum funkcjonuje PW , więc polecam go używać Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3212
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
U mnie Brico zaliczone, ale widząć ilość kuponów to chyba szanse marne Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3212
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
isiulka
Postów 3212
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
za to moja już gotowa i to nie jedna Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3212
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Ja tam TQG lubię bo nie miałam NIGDY żadnego problemu z potencjalnymi , dowodami itp. bo wtedy też bym grzmiała
Kasia Ty próbowałaś do nich zgłaszać tę literówkę w nr? Ja zrobiłam "lepszy" numer ale zadzwoniłam wyjaśniłam, musiałam napisać tylko maila i bon mam już w domu. Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3212
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
„Wygraj występ w M jak Miłość” ? Dziękuję za chęci Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3212
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Już myślałam, że będzie choć jeden produkt który kupuję regularnie Wyświetl w wątku >>