Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika isiulka

isiulka

#5870213 Napisano: 04.06.2014 10:37:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
assal napisał(a):

Od 5 czerwca.

Musze się obudzić bo nie wiem w jakim świecie żyje, byłam pewna że dziś jest 6 czerwca i uznałam że to oni zaspali emotka Dzięki Assal Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5870210 Napisano: 04.06.2014 10:34:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jestem totalnie ślepa, czy ktoś może mi powiedzieć gdzie/jak zgłasza się paragon z nivei? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5870207 Napisano: 04.06.2014 10:27:18 w Carrefour konkursy
A może wracając do temu, to ma ktoś najnowszą gazetkę? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5870109 Napisano: 03.06.2014 22:49:48 w Wkurza mnie...
efelinkaaa napisał(a):

isiulka napisał(a):

Ogolnie nie ogladam takich programow, ale dzis wyjatkowo przykuła mnie "UWAGA". W zyciu zaden reportaz mnie tak nie wkurzył jak ten o facecie który pozwał swoich rodzicow o błędy wychowawcze. W jakimmy kraju żyjemy.
Rodzice przez 7 lat studiów oplacali mu mieszkanie, ale tylko kawalerke emotka i dawali tylko 100 zł na tydzień na życie emotka
I nie miał nawet na spodnie, bo rodzice dali mu 5 tysiecy i kazali kupić laptopa, a za kolejne motor, jak ten chciał książke.
Normalnie się poryczałam jak slyszałam wypowiedz matki tego niewdzięcznika

emotka emotka

biedny.. nosił białe t-shirty, a koledzy mieli kolorowe.. i miał laptopa tylko za 5tys.. i motor... przecież to taka trauma dla dziecka emotka

Jeszcze rodzice zbagatelizowali jego płaskostopie, przez co teraz go boli kręgosłup.
A jak go bolał ząb to mama kazała mu jeść drugą stroną.
I w domu musiał z rodzeństwem wycierać się tym samym ręcznikiem bo rodzice oszczędzali.

I najgorsze jest to , że on mówi serio.
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5870024 Napisano: 03.06.2014 20:40:07 w Wkurza mnie...
Ogolnie nie ogladam takich programow, ale dzis wyjatkowo przykuła mnie "UWAGA". W zyciu zaden reportaz mnie tak nie wkurzył jak ten o facecie który pozwał swoich rodzicow o błędy wychowawcze. W jakimmy kraju żyjemy.
Rodzice przez 7 lat studiów oplacali mu mieszkanie, ale tylko kawalerke emotka i dawali tylko 100 zł na tydzień na życie emotka
I nie miał nawet na spodnie, bo rodzice dali mu 5 tysiecy i kazali kupić laptopa, a za kolejne motor, jak ten chciał książke.
Normalnie się poryczałam jak slyszałam wypowiedz matki tego niewdzięcznika

emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5869841 Napisano: 03.06.2014 15:20:53 w Carrefour konkursy
marzenier napisał(a):

isiulka napisał(a):

marzenier napisał(a):

black_cat napisał(a):

marzenier napisał(a):

emotka emotka emotka
Nie będzie krowy od Milki
Popie... mi sie te nr.
Systemowy,nr paragonu ...szlag
Powinien być jeden byłoby łatwiej emotka

Oooo nie:( Ja też podałam górny emotka

No to krowy poszły sie paść emotka

Akurat Milke prowadziła jedna z lepszych agencji, czytająca hasła, weryfikująca paragony. Napisz do nich maila, opisz sytuacje póki jest czas, a nie lamentuj bo na pewno jest wyjście z tej sytuacji.

Ależ po co zaraz ta nutka sarkazmu ?
Ja nie lamentuje
Fioletowa krowa nie warta jest mych łez emotka
Ale dziękuje Ci dobra istoto za radę,tak też zrobię emotka

Lament był do czarnego kota emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5869835 Napisano: 03.06.2014 15:14:38 w Carrefour konkursy
marzenier napisał(a):

black_cat napisał(a):

marzenier napisał(a):

emotka emotka emotka
Nie będzie krowy od Milki
Popie... mi sie te nr.
Systemowy,nr paragonu ...szlag
Powinien być jeden byłoby łatwiej emotka

Oooo nie:( Ja też podałam górny emotka

No to krowy poszły sie paść emotka

Akurat Milke prowadziła jedna z lepszych agencji, czytająca hasła, weryfikująca paragony. Napisz do nich maila, opisz sytuacje póki jest czas, a nie lamentuj bo na pewno jest wyjście z tej sytuacji. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5869810 Napisano: 03.06.2014 14:47:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katrin1 napisał(a):

Mam pytanie do wyjadaczy konkursowych, jak rozumiecie ten zapis w regulaminie do konkursu DC Moja kuchnia moje królestwo:
"Warunkiem wydania Kuponu jest dokonanie jednorazowego zakupu (na jednym dowodzie zakupu) za kwotę co najmniej 10 zł brutto ("zakup promocyjny"). W przypadku, gdy Uczestnik dokonuje jednorazowego zakupu promocyjnego za wielokrotność kwoty 10 zł, wówczas przysługuje mu prawo do otrzymania
odpowiedniej liczby Kuponów, według zasady, że za każde pełne 10 zł wydane na zakup promocyjny przysługuje mu prawo do jednego Kuponu. Po odejściu od kasy Sklepu Uczestnik nie ma prawa żądania wydania Kuponu"

Otrzymałam od agencji takie wyjaśnienie:
do jednego paragonu otrzymuje się jeden kupon, czyli:

paragon nad łączną kwotę 50 zł = 1 kupon
5 paragonów po 10 zł każdy = 5 kuponów

Moim zdaniem do każdego paragonu na sumę np. 50 zł powinnam wg. regulaminu dostać 5 kuponów. Mam rację czy nie?

Masz racje. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5869748 Napisano: 03.06.2014 13:16:58 w SZUKAM....
koza.k90 napisał(a):

isiulka, a o jaki konkurs z tym złym numerem chodzi ?

Milka w Almie Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5869744 Napisano: 03.06.2014 13:13:25 w SZUKAM....
joan napisał(a):

koza.k90 - hehe, niby tak, ale najgorzej z dokładnym przeczytaniem regulaminów. Potem jeszcze trzeba zrobić megadługą listę z tym, co jest do kupienia, zastanowić się, co komu potrzebne, przepisać to na oddzielne karteczki zakupowe dla poszczególnych marketów... Nie ma lekko emotka

Widzę ze mamy podobny system emotka
Mnie te funkcje ekonkursowe w zaden sposb nie urzadzaja, w bazie czesto sa bledy.Koza dzieki tobie m.in. stracilam ostatania kase na starterach, bo podałaś błędny numer w bazie emotka a że ja zwrotek nie czytam to zanim sie zorientowalam, wydalam fortune .
Ja musze miec- Co kupic, co poslac, na jaki nr,nagrody dzienne, czy tygodniowe, jaki poczatek, na ile znakow,czy podaje sie nr paragonu i do kiedy trwa emotka i to wszytsko w tabeleczce widoczne czarno na białym emotka
i obok wlasne notatki co posłałam/kiedy z jakiego nr emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5869709 Napisano: 03.06.2014 12:45:40 w SZUKAM....
Ma ktoś może rozpiske tych wszytskich konkursow promocyjnych ktore aktualnie trwaja?
Nie mogę się ogarnać, a baza miesza mi troche w notatkach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5869587 Napisano: 03.06.2014 10:04:40 w Wkurza mnie...
Wkurzają mnie szpitale i przychodnie, rejestracja to istna loteria, przyjmują od 7, oczywiście telefon bez przerwy zajęty, a jak niezajęty to nikt nie odbiera. Mam wątpliwości czy ktokolwiek odbiera te telefony, bo sygnał zajętości nie oznacza, że ktoś się dodzwonił emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5869566 Napisano: 03.06.2014 09:16:23 w TESCO konkursy
sanitas napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Mam w domu papierową gazetkę, trwa 5-18.06

1. Kup dowolny produkt marki:
Finish, Vanish, AirWick, Cillit Bang, Harpic, Woolite, Bryza, Lovela.

2. Zachowaj paragon.

3. Dokończ hasło konkursowe "Czysta moc..."

4. Wyślij zgłoszenie przez SMS na numer 7043 o treści:
Finish.numer paragonu.twoja odpowiedź
lub
Zarejestruj zgłoszenie na stronie www.kupujemywygrywamy.pl

Dzięki emotka

No i jeszcze konkurs farmio z bonami z tej samej gazetki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5869462 Napisano: 02.06.2014 20:26:43 w Paragony
Kupię paragon na Milkę w c4, miałam zrobić dla koleżanki zakupy i totalnie zapomniałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5869133 Napisano: 02.06.2014 13:35:24 w Inne mniejsze markety
anialistopad napisał(a):

koza.k90 napisał(a):

mkrzysiek napisał(a):

koza.k90 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

wiecie cos o palete w hebe trwa od dzis,a nie ma regulaminu

napisz coś więcej

info w magazynie hebe na ich stronie
regulaminu brak

podobny konkurs od dziś w Dayli

organizator Albedo, regulaminu brak

za jakieś 20 minut będę miała informacje co i jak z tymi konkursami

I jak Kaki masz cos?
Kto mi dzisiaj zrobi zakupy ? -> pw
Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5868866 Napisano: 01.06.2014 14:02:45 w Zakupy na konkursy - usługi
jak chętny na Cocacole z Katowickiego Reala (3 tablety na sklep) , paragon po kosztach zakupów to dzwonić (dotyczy znajomych posiadających mój nr emotka )

Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5868428 Napisano: 30.05.2014 16:57:49 w Wkurza mnie...
marzenier napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Isiulka, ja rozumiem, że są osoby, którym bardzo zależało akurat na takim ogromnym opakowaniu, rozumiem ich żal. Ale nie rozumiem sposobu w jaki prowadzą rozmowę, cyt. z fb:

"Oficjalnie informuję. Jeżeli nie otrzymam nagrody wartości 100zł-pisze reklamacje. Wzieliście nr pesel, popieraliście się podatkiem od 100zł, etc. Więc Raffaello Polska pytam: gdzie kupujecie Nam te opakowania 150 gr? Ja byłam w 5 sklepach i ceny sa od 9,99 zł do 11,50zł. Podatek płacicie od KWOTY/SUMY, a nie ilości pralinek-100szt, czy 105...No i ta nieszczęsna wysyłka...za samo to gratis chociaż 5 szt powinien być, nie mówiąc że regulaminowe 100zł-to 100zł!

Jeszcze żeby Raffaello zlewało te wypowiedzi, a oni odpisują. Można np spróbować rozmawiać na temat ewentualnego opóźnienia, ale żeby zorganizowali te wielkie paki, jak komuś bardzo zależy. Ale nie, trzeba od razu wyjechać z roszczeniami, pretensjami. No nie podoba mi się sposób w jaki konkursowicze tam piszą, bo naprawdę obawiam się, że kręcenie takiej afery i te cukierki zaowocuje zamknięciem bramy do konkursowego ogrodu. I huk, nie będzie ani cukierków w dużym pudle, ani niczego innego. Czekam tylko na wpis konkursowicza, że wysyła sprawę do sądu i od teraz Raffaello może się z nim kontaktować jedynie za pośrednictwem adwokata. Jeszcze do niedawna myślałam, że świat kręci się wokół KARTOFLI. Myliłam się, kręci się wokół źle zapakowanych cukierków.
emotka

Ja osobiście czuję się lekko zażenowana jak czytam takie jak przytoczony wyżej cytat..

oficjalnie informuje ...

łahohoho powiało grozą
i też tak myślę,że to był jeden z ostatnich ich konkursów niestety

emotka emotka Ja absolutnie nie bronie tych anonimowych krzykaczy, założyli lewackie konta to i pyskują na forum, jakby przyszło porozmawiać oko w oko to się okazuje, że rozmówca ma lat 13 albo reprezentuje jakąś patologie społeczną.

Dla mnie konkursy facebookowe to jest totalna pomyłka, bo albo atak na organizatora i pretensje dosłownie o wszystko, a jak wygrasz to byle jaki motłoch będzie sobie Twoim nazwiskiem gębe wycierał, zarzucając oszustwo. Wiec to zdecydowanie nie na moje nerwy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5868342 Napisano: 30.05.2014 14:31:43 w Wkurza mnie...
zezowaty_kot napisał(a):

Ale teraz można dać 7 osobom - i to mnie bardziej cieszy emotka
No ok, nagroda miała być inna (inaczej zapakowana), ale to co wypisują na profilu Raffaello doprowadzi jedynie do tego, że przestaną organizować konkursy. Chcieli dobrze, coś tam im nie wyszło - przyznali, że z ich winy, przepraszają, rozmawiają z fanami, nie olewają sprawy. Ja uważam, że taki sposób wykłócania się będzie z niekorzyścią tylko dla nas. W tym roku jest mniej ciekawych konkursów, agencje i organizatorzy ciągle słuchają pretensji, o wszystko. Konkursowicze potrafią wywlekać takie głupoty i roszczenia, że rzygać się chce. Żeby nie było - ja nie bronię Raffaello, ale jestem w miarę elastyczna w takich sprawach. Dostanę 100 pralinek? Nie, bo dostanę ich 105 emotka Sami pleciemy sznur na nasze konkursowe szyje...

Ja tam nie brałam udziału, ale akurat się nie zgadzam bo 100 pralinek Raffaello w wielkiej promocji nagłośnionej w mediach kosztuje 100 zł, a 7 opakowań Raffaello kosztuje 70 zł emotka Sami podkreślali jak prestiżowym prezentem jest karton ich pralinek, a później dają ludziom pospolite opakowania.
Chociaż jakbym grała to było by mi wsio jedno w imie zasady, że darowanemu koniowi w zęby się nie zagląda.

Osobiście nie lubie konkursów na fb, każdy jeden wiąże się z licznymi pretensjami, więc jak dla mnie moga ich nie robić wcale na rzecz smsowych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5868331 Napisano: 30.05.2014 14:18:54 w Oddam za darmo
misiamisiam napisał(a):

isiulka napisał(a):

Zbiera ktoś jeszcze Cocacole albo pepsi (pepsi do jutra)?

zbieram cocacolę emotka

Poszło emotka
Jak ktoś chce pepsi to pw Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5868321 Napisano: 30.05.2014 14:09:21 w Oddam za darmo
Zbiera ktoś jeszcze Cocacole albo pepsi (pepsi do jutra)? Wyświetl w wątku >>
0 0