Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
isiulka
Postów 3212
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
isiulka
Postów 3212
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Ksantypa, jeżeli uważasz , że ktoś zdradzi na forum przepis na wygraną to chyba troszkę jest to naiwne myślenie
Ja pamiętam konkursy gdzie to wygrania była kolorowanka/koszulka co godzinę i mimo, że każdy kosił to nikt nie napisał jak wygrać. A co dopiero przy wartościowych nagrodach ale niech każdy kieruje się swoją logiką Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3212
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
isiulka
Postów 3212
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Właśnie nie wiedziałam do której grupy się zaliczam, jak nie biorę udziału w tej orgii Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3212
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Chyba nie było jeszcze takiego konkursu, gdzie po publikacji laureatów, ktoś nie rzucił tekstem "loteria"
Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3212
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
No chyba, że chcesz zniechęcić konkurencje, bo to chyba jedyna zaleta
Takie snucie podejrzeń może się skończyć wizytą u proktologa, więc po co się spinać Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
isiulka
Postów 3212
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Skoro rozgryzłaś mechanizm gry to dlaczego nie wygrywasz? Wiecznie Wam się coś nie podoba i jeszcze rozpowszechniacie takie głupoty Mi się tam nie chce grać, ale nie doszukuje się też dziury w całym. Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3212
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Czemu się nie gra? Nie ma losowania, ale zgłoszenie słać można, bo nie liczy się dzień zgłoszenia tylko data zakupu.
Asia możesz wysłać pocztą w najgorszym wypadku. Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3212
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
htaw kt66
htae hkdk Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3212
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Może mają wyłączony system na święto Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3212
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
isiulka
Postów 3212
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
isiulka
Postów 3212
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Rozgryzłaś mnie
Ja mam zaburzenia emocjonalne, Dolly menopauzę i tak sobie siedzimy i wylewamy swoje frustracje na forum konkursowym Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
isiulka
Postów 3212
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Jeśli chodzi o Chiny to mogę tylko doradzić : Nie jedz skorpionów, glista ludzka w gratisie Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3212
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Co za typ z baby . Usuneła posty i teraz się rzuca , że statystyki się zmieniły
Koza cytując mnie zachowaj oryginalną wersję a nie wprowadzaj zmian do mojej wypowiedzi. Dorośnij albo zmień forum, bo ja rozumiem nastoletnie wybryki, ale bez przesady.
A statystyki wrzuciłam nie po to aby podkreślić, że nie masz prywatnego życia, tylko były odpowiedzią na posta Mia'i , więc niepotrzebnie zbiłaś się z 1 miejsca, bo dla nas wszystkich zawsze bedziesz No1 Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
isiulka
Postów 3212
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Bo to takie magiczne forum, skrywa wiele działów
Dobra przestaje się odzywać, bo nie chce wylądować na 1 miejscu a jakoś wszyscy dziwnie ucichli Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
isiulka
Postów 3212
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Statystyki forum
https://www.e-konkursy.info/faq/stats Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3212
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Mia , jakby nie było jesteśmy w czołówce "Najaktywniejsi na forum".
Login Ilość
koza.k90 39
mia 34
szalonakisia1 29
zezowaty_kot 24
mkrzysiek 24
dolly 23
isiulka 21
monikar 21
kaki76 20
bezaczek7 19
zarania 19
edzia21 17
rettib 14
martusiamj 12
katrin22 12 Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3212
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
isiulka
Postów 3212
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Pewnie zapiła do mnie Bo ja to tak mam, czytam głupoty, trzymam to wszystko w sobie, ale jak wybuchnę to nie widać końca Chyba jestem już za stara na to forum, bo nadmiar pretensji, wszystkich o wszystko źle na mnie działa Wyświetl w wątku >>