Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika isiulka

isiulka

#6027166 Napisano: 04.06.2015 08:44:18 w Pomocy!!!!
mugol napisał(a):

isiulka napisał(a):

Szukam pomocnej osoby, która byłaby na tyle uprzejma aby podesłać mi regulamin konkursu Calgon, niestety ten link z bazy w żaden sposób nie chce mi się uruchomić. emotka

http://sendfile.p...z/376925---8aJb.html Kaufland
http://sendfile.p...z/376926---XlV8.html Tesco
http://sendfile.p...z/376927---q2k4.html Carrefour

Dziękuję Ci dobry człowieku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6027164 Napisano: 04.06.2015 08:20:41 w Pomocy!!!!
Szukam pomocnej osoby, która byłaby na tyle uprzejma aby podesłać mi regulamin konkursu Calgon, niestety ten link z bazy w żaden sposób nie chce mi się uruchomić. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6021707 Napisano: 24.05.2015 19:45:49 w Wkurza mnie...
Nie ma to jak się dzisiaj wybrać 30 km na konkursowe zakupyemotka    chyba czas wrócić na Ziemie, bo ostatnio nie wiem co się wokół mnie dziejeemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6021624 Napisano: 24.05.2015 11:33:39 w WC - rozmowy o wszystkim
Do wszystkich ludziów z którymi komunikuję się na Gadu-gadu: zmieniłam nr , więc Ci pragnący pogaduszek ze mną,  bądźcie łaskawi odezwać się na PW ze swoimi numerami, bo wszystko mi przepadło emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6021622 Napisano: 24.05.2015 11:18:28 w Inne mniejsze markety
gryszelm napisał(a):

mikki85 napisał(a):

gryszelm napisał(a):

Dodałam konkurs do bazy, ale ciągle nie pojawił się, nie wiem dlaczego? 
Tu link :
http://stokrotka....&action_id=16852

Nie otwierajcie, bo to WIRUS

zgłaszam Adminom

hmm...u mnie otwiera się normalnie strona stokrotki z konkursem, mój komputer ma zabezpieczenie antywirusowe...może dlatego ciągle jest nie dodany do bazy..niech może ktoś inny spróbuje go dodać ze swojego komputera

https://www.e-kon.../154158#.VWGW1U_tmko  jest w bazie

U mnie link od gryszelm otwiera się normalnie, więc Mikki radze pomyśleć o antywirusie bo raczej coś już złapałas emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6017354 Napisano: 14.05.2015 18:50:19 w WC - rozmowy o wszystkim
mikki85 napisał(a):

staszek napisał(a):

kreatia napisał(a):

przyznać się kto to emotka
http://natemat.pl...ie-kwestia-szczescia

Niekoniecznie ktoś musiał być. Żeby napisać taki tekst, pani wcale nie musiała z nikim rozmawiać emotka

Pewnie o sobie napisała

Pamiętam ten konkurs z batonami...setkami/tysiącami batonów  :D   Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6006843 Napisano: 19.04.2015 10:52:47 w Biedronka
gosia16 napisał(a):

Wkurza mnie konkurs  http://www.dompachnacybakaliami.pl/  a mam na mysli zapis "oświadczam że podany przepis nie jest niczyja własnościa intelektualną i nie został skopiowany z zadnej publikacji kulinarnej", skad mam wiedzieć czy przepis który podaje,a dostałam go dawno temu od mojej babci jest czyjąś własnością intelektualną,skoro po wpisaniu w internet wyskakuje mi 200 takich przepisów na róznych stronach emotka  trudno ubiorę  przepis w wierszyk i to będzie moja własność intelektualnaemotka

Jak coś jest moją własnością to nie sprawdzam, czy gdzieś się już pojawiało. Jak dodajesz przepis na babkę wielkanocną z rodzynkami to jest oczywiste , że w internecie będą tysiące podobnych przepisów, ale jak wrzucasz przepis na naleśniki z karmelizowanymi szalotkami, orzechami nerkowska polane kremem chantilly no to prawdopodobieństwo maleje. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6006841 Napisano: 19.04.2015 10:45:22 w SZUKAM....
edzia21 napisał(a):

mixik napisał(a):

Mam pytanie do tych, co wygrali juz kiedys pralke, lodowke, zmywarke lub podobny ciezki gabaryt. Czy jest szansa dogadania sie z kurierem w celu pomocy przy wniesieniu do mieszkania? Zastanawiam sie jak to bedzie jak smolar wysle pralki a mnie nie bedzie w domu, poza tym sam i tak nie dam rady a akurat nikogo w pelni sil i zdrowia nie moge zalatwic. Czy moze da sie dogadac za jakas (nie za duza) oplata? Jak to bywalo u Was?

Ogolnie z tym jest problem, ale wszystko zalezy od kuriera emotka  wnosic nie musi...np. mi sam zapropinowal ze wniesie "po znajomosci" emotka , mozna tez dac kilkadziesiat złociszy za fatyge, to moze wniesie emotka

Kurier przy tak dużych przesyłkach zawsze dzwoni aby się dogadać, wystarczy wtedy mu powiedzieć , że jesteś sama i czy mógłby Ci jakoś pomóc ale wtedy też wypada mu coś za to odpalić emotka

Mam kumpla kuriera i mówił, że to jego dobra wola aby coś cięższego wnieść. Czasami nawet dziękuję nie usłyszał, bo ludzie uważają, że to jego obowiązek, teraz zostawia wszystko przed wejściem do klatki, chyba , że ktoś go uprzejmie poprosi. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6006821 Napisano: 19.04.2015 09:22:12 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
A ja mam pytanie z innej mańki, gdybyście mieli zlecić konkurs którejś z agencji, jaką byście polecali?
Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5997838 Napisano: 28.03.2015 11:46:45 w Visa Konkursy
fryteczka napisał(a):

isiulka napisał(a):

Obudziłam się z zimowego letargu, czy ktoś może na PW napisać, czy w Visie da się wygrać uczciwie? 

Nie, na kodach trzeba zdjęcia wysyłać emotka

Czytam...i nie mam pojęcia co masz na myśli. 
Zakładam, że to sarkazm ale nie rozumiem, po co? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5997828 Napisano: 28.03.2015 11:07:49 w Visa Konkursy
Obudziłam się z zimowego letargu, czy ktoś może na PW napisać, czy w Visie da się wygrać uczciwie?  Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5971482 Napisano: 25.01.2015 12:17:48 w Intermarche
kalisto1986 napisał(a):

isiulka napisał(a):Po krótkiej przerwie grania w konkursy, gdy popatrzy się na to wszystko z boku, ogarnia mnie śmiech czytając pretensje zaczynające się od słów"Jestem uczestniczką wielu konkursów promocyjnych". Serio chcesz być uważana za poważną osobę rzucając takim hasłem. Życzę Ci abyś kiedyś wygrała coś fajnego, zgłosiła się po odbiór osobisty po nagrodę, np., do agenci G....... Wtedy usłyszysz szczere słowa co myślą o takich osobach jak Ty/My/Wy emotka  
Gwarantuje Ci , że więcej takich słów nie użyjesz emotka

Nie tylko słów, ale w takich sytuacjach często dostaje się nagłego zaniku pamięci i nie dość że nie pamięta się o tym, że gra się "na większą skale' to jeszcze nazwy forum emotka  
Ale to trzeba raz popełnić ten błąd, a wtedy zapamięta się na zawsze emotka

Dokładnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5971479 Napisano: 25.01.2015 12:10:09 w Intermarche
Po krótkiej przerwie grania w konkursy, gdy popatrzy się na to wszystko z boku, ogarnia mnie śmiech czytając pretensje zaczynające się od słów"Jestem uczestniczką wielu konkursów promocyjnych". Serio chcesz być uważana za poważną osobę rzucając takim hasłem. Życzę Ci abyś kiedyś wygrała coś fajnego, zgłosiła się po odbiór osobisty po nagrodę, np., do agenci G....... Wtedy usłyszysz szczere słowa co myślą o takich osobach jak Ty/My/Wy emotka  
Gwarantuje Ci , że więcej takich słów nie użyjesz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5966613 Napisano: 13.01.2015 20:26:20 w Ambasadorinnowacji - Philips
Po głębszej analizie, jednak nie jest to korzystne, bo jeśli nie chcę brać udziału w ich konkursach, bądź nie chce dodawać swoich zdjęć to z zasady, nigdy niż nie będę mogła wylicytować, nawet jak wypełnię każdy jeden quiz, recenzje itp. Czyli każdy kto oszczędzał w tamtym roku punkty, może sobie wsadzić je w buty, chyba że będzie skrzętnie wypełniał wszystkie zadania. Trochę nie fair było to że dali produkty za tak dużą ilość punktów, że ludzie nie mieli nawet szans wydać swoich punktów przed zmianą zasad . Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5965164 Napisano: 10.01.2015 17:27:31 w Ambasadorinnowacji - Philips
poprostuanette napisał(a):

podobno nie mozna sprzedawac produktów wylicytowanych na aukcji. dodali to do reg. Dowiedziałam się bo znajoma z FB dostała ostrzeżenie że chciała coś sprzedać...

Jest w regulaminie.

1. Zabrania się sprzedawania produktów uzyskanych na Aukcji lub w ramach testowań w celu pozyskiwania korzyści majątkowych pod karą usunięcia użytkownika z Programu

Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5965110 Napisano: 10.01.2015 12:18:25 w WC - rozmowy o wszystkim
zdolnabestia napisał(a):

trebor1 napisał(a):

ja mogę polecić pewnego, fotografa który zrobił sesję mojej latorośli...

Widzę, żeś z Puław? Potrzebuję kogoś z okolic Nowego Sącza. A tak z ciekawości - ile kosztuje taka sesja? Przeglądałam różne wygooglane oferty, ale nigdzie nie ma cennika. 

Moja znajoma płaciła 800 zł za sesje i wyszło z tego 12 zdjęć w różnych kompozycjach. Mówiła, że w każdej kompozycji były robione 3 zdjęcia i wybierane najlepsze. 
Nie wiem czy to drogo czy nie, ale zdjęcia faktycznie były niesamowite.

Też w grudniu zostałam matką chrzestną, tylko że miałam proste zadanie, bo ksiądz wyznaczył co maja kupić rodzice chrzestni, Matka kupowała białą chustę i ręcznie musiała wyhaftować imiona i datę chrztu. a ojciec chrzestny dawał świecę. Ksiądz podczas całej ceremonii potem o tym mówił.

Dodatkowo kupiliśmy z fisherprice jakieś kocyki i karuzelki, bo tak ustalilismy to z rodzicami dziecka. 

Najlepiej zapytać rodziców co jest im potrzebne. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5965082 Napisano: 10.01.2015 09:58:05 w Paragony
Kupię paragon na Rock star, kupiłam 250, zamiast 500emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5965073 Napisano: 10.01.2015 09:35:06 w Kaufland konkursy
Kopulujące renifery rozwaliły systememotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5963643 Napisano: 06.01.2015 13:47:09 w DARMOWE minuty i startery
krzyszu napisał(a):

Orientujecie się może czy są jeszcze jakieś batony albo chipsy z kodami na internet?

Z innej mańki : Frugo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5963641 Napisano: 06.01.2015 13:45:42 w Wkurza mnie...
Znowu są lagi? Wyświetl w wątku >>
0 0