Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika isiulka

isiulka

#6112086 Napisano: 15.11.2015 10:17:04 w Pomocy!!!!
dolly napisał(a):

isiulka napisał(a):

Chciałabym zalogować się na swoje konto w Tmobile, coś jak play24 tyle że w tmobile, ktoś wie jak to zrobić? 

Jakie startery polecacie. Mam dośc T-mobile, włączyłam usług,ę rok ważnosci konta, regularnie ściągają mi kase z konta. Jak nie mam kasy, to wysyłają sms, usługa została wyłaczona. Doładuje konto i nagle bach, usługa znowu łączona pobralismy zaległą opłatę. Od razu mowie ze nie da sie tego wylaczyc, bo przy kazdej probie wyskakuje komunikat "usluga niedostepna". Do tego wystarczy chwila nie uwagi a juz włączają gratisowe (przez 7 dni) granie na czekanie, internety i inne cuda. Jak nie wylaczysz to znowu zzera kase. Paranoja. emotka emotka

Isiulka, ja loguję się z heyah.pl - numery mam w t-mobile, przekierowanie sie włącza i można sie zalogowac, bo normalnie ze strony t-mobile jakies szopki sa.
Są dwa kody na wyłącznie ważności konta-
1.Poprzez wysłanie Ekspresowego kodu
*100*816*2#
2.wysyłając SMS
a o treści NIE na numer 416
czasami faktycznie jest takie info jak Ty dostajesz, ale trzeba spróbować za godzinę, dwie, albo właśnie bezpośrednio na swoim koncie, tak jak chcesz zrobić emotka Powodzenia.

Dzięki Dolly, zaraz spróbuję :*  Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6111887 Napisano: 14.11.2015 15:47:12 w Pomocy!!!!
Chciałabym zalogować się na swoje konto w Tmobile, coś jak play24 tyle że w tmobile, ktoś wie jak to zrobić? 

Jakie startery polecacie. Mam dośc T-mobile, włączyłam usług,ę rok ważnosci konta, regularnie ściągają mi kase z konta. Jak nie mam kasy, to wysyłają sms, usługa została wyłaczona. Doładuje konto i nagle bach, usługa znowu łączona pobralismy zaległą opłatę. Od razu mowie ze nie da sie tego wylaczyc, bo przy kazdej probie wyskakuje komunikat "usluga niedostepna". Do tego wystarczy chwila nie uwagi a juz włączają gratisowe (przez 7 dni) granie na czekanie, internety i inne cuda. Jak nie wylaczysz to znowu zzera kase. Paranoja. emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6111069 Napisano: 13.11.2015 09:58:20 w Kaufland konkursy
Dla mnie regulaminy są robione w taki sposób aby zrozumiał je zwykły mugol. Nas niszczy zbyt duże doświadczenie, dlatego często szukamy drugiego dna.  Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6111047 Napisano: 13.11.2015 09:43:15 w Kaufland konkursy
Bo ludzie wszędzie szukają problemu, Mają w regulaminie napisany format, który ni jak się ma do numeru systemowego, ale na wszelki wypadek będą dopytywać. Prawdopodobnie wchodzą oba. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6111039 Napisano: 13.11.2015 09:37:05 w Kaufland konkursy
Zgadzam się z Ilonar, wiążący jest regulamin a nie Liwia z facebooka. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6110716 Napisano: 12.11.2015 15:13:34 w SZUKAM....
kubatbg napisał(a):

Czy ktoś kupował kiedyś tableta z biedronki ?? na czasie ma pojawić się myTAB II 10 w dośc fajnej cenie 299zł  ale czy w ogóle takie tablety "noname" są coś warte (oczywiście dodam ze tablet ma być głownie używany do przeglądarki, filmów i aplikacji) bez jakis tam potrzeby ogromniastych parametrów

za 299 zł to już kupisz na allegro normalnego tableta, więc po co patrzysz za noname?
Ja bym nie ryzykowała z takimi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6110366 Napisano: 11.11.2015 17:56:32 w Wkurza mnie...
synk napisał(a):

olivkap napisał(a):

synk napisał(a):

qrde, jakiś gnom zgłosił i zablokował mi konto na allegro (czemu - pojęcia nie mam). Może konkurencja emotka . Ale najbardziej wkurzający jest mail od allegro który nie mówi dlaczego, ani jak odblokować. Żeby tak jeszcze łaskawie odpowiedzieli na pytania zadane im z formularza...

upewnij się, czy to na pewno mail od allegro. Ja dostawałam maile o tytule "konto zawieszone" od kogoś kto podawał się za portal allegro. Sprawę zgłosiłam.

Mam na stronie Allegro informację że konto zablokowane. Już drugi dzień zero odpowiedzi od nich.

Też tak kiedyś miałam.Zgłosiła mnie koleżanka z tego forum, która sprzedawała to samo co ja tylko, że drożej 
Musiałam wysłać skan dowodu z oświadczeniem, że będę przestrzegać regulaminu - mimo, że go nie złamałam. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6110089 Napisano: 10.11.2015 18:07:11 w Paragony
isiulka napisał(a):

Kupię paragon Polo Henkel, proszę ceny z wysyłką na pw

Aktualne... Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6108797 Napisano: 08.11.2015 13:03:14 w Wkurza mnie...
polarniczka napisał(a):

asante napisał(a):

polarniczka napisał(a):

a mnie wkurza, że wszystkie media podniecają się smogiem w Krakowie, który się pokazał....wystarczy przyjechać do nas na Śląsk i zobaczyć, że my tu żyjemy w tym na co dzień... 

Poczytaj trochę więcej na ten temat, pooglądaj mapy zanieczyszczeń, które pokazują zanieczyszczenia w Polsce on-line, na Śląsku macie lepsze powietrze niż w Krakowie, serio emotka   Mieszkam w Krakowie, bywam często na Śląsku i uwierz, ze tam oddycha mi się lepiej. Wczoraj zanim spadł deszcz przy moich chorych płucach ledwo oddychałam. Wczoraj popadało, dzisiaj wieje i wartości zanieczyszczeń spadły kilkukrotnie - a i tak na Śląsku są mniejsze. W Krakowie smog jest 200 dni w roku - on sobie nie przyszedł i pójdzie, to jest od wielu lat duży problem. Kraków leży w niecce i żeby pozbyć się smogu, musi bardzo mocno wiać lub padać. A ludzie i tak dalej palą w piecach gumofilce. 

nie zgodzę się z Tobą, ale nie mam czasu na dalsze polemizowanie i przedstawianie faktów w liczbach....pomieszkaj na Sląsku to pogadamy...

Polarniczka w tym konkretnym przypadku jednak nie masz racji emotka

Zresztą co wy porównujecie, Śląsk sąsiaduje z Małopolską więc może jesteście sąsiadkami? Wtedy obie macie racje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6108791 Napisano: 08.11.2015 12:43:45 w Wkurza mnie...
asante napisał(a):

polarniczka napisał(a):

a mnie wkurza, że wszystkie media podniecają się smogiem w Krakowie, który się pokazał....wystarczy przyjechać do nas na Śląsk i zobaczyć, że my tu żyjemy w tym na co dzień... 

Poczytaj trochę więcej na ten temat, pooglądaj mapy zanieczyszczeń, które pokazują zanieczyszczenia w Polsce on-line, na Śląsku macie lepsze powietrze niż w Krakowie, serio emotka   Mieszkam w Krakowie, bywam często na Śląsku i uwierz, ze tam oddycha mi się lepiej. Wczoraj zanim spadł deszcz przy moich chorych płucach ledwo oddychałam. Wczoraj popadało, dzisiaj wieje i wartości zanieczyszczeń spadły kilkukrotnie - a i tak na Śląsku są mniejsze. W Krakowie smog jest 200 dni w roku - on sobie nie przyszedł i pójdzie, to jest od wielu lat duży problem. Kraków leży w niecce i żeby pozbyć się smogu, musi bardzo mocno wiać lub padać. A ludzie i tak dalej palą w piecach gumofilce. 

Ojjj tego nie mogę zdzierżyć, powinno się dawać ludziom kary po kilka tyś zł to może praktykowanie palenia dziadostwa w piecu by się ukróciło. Ok ludzie są biedni, nie mają czym palić to palą wszystkim ale dlaczego ja mam ponosić tego konsekwencje? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6108508 Napisano: 07.11.2015 11:18:54 w Paragony
Kupię paragon Polo Henkel, proszę ceny z wysyłką na pw Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6108469 Napisano: 07.11.2015 09:00:31 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

kozuszka38 napisał(a):

Mnie wkurzają reklamy banków ale Roleskiego reklama w mych oczach jest genialna emotka  ot, są gusta i gustliki.

w kwestii reklam - mnie wkurzają ogólnie - szczególnie to, że są głośniejsze, niż oglądany program. Np. mam głośność w tv ustawioną na 12, a one są tak głośne, jakby było na 15-16 emotka
Oraz wkurza mnie to, że mamy r eklamy przerywane filmami... kiedyś zmierzyłam czas... 8 min filmu, 6 reklam. I tak w kółko. W każdym bloku reklamy się powtarzają, a jeśli chcą na danym kanale wypromować jakiś program to na mur beton w każdym bloku reklamowym będzie zapowiedź będzie powtórzona co najmniej raz.
Aktualnie z reklam radiowych wkurza mnie kichająca pani emotka

To ja nie cierpię jak w reklamie radiowej jest dźwięk syreny, trąbienie, krzyki i inne cuda. Ludzie słuchają radia jadąc autem, więc takie reklamy dla mnie to zwykła głupota. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6104612 Napisano: 01.11.2015 13:59:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

isiulka napisał(a):

zuzola napisał(a):

isiulka napisał(a):

Co piszcie w tych zyczeniach z łaciatego? nie mam pomyslu na życzenia dla mleka emotka

poczytaj na stronie, są tam przesłane życzenia emotka

Gdzie można zobaczyć nagrodzone hasła? emotka  bo coś chyba nie halo u mnie z oczami

jak masz licznik ile osób wysłało to nad nim są życzenia (podobno losowe) a ten co jest na złoto, to ma podobno 20 tys.

Faktycznie są, dzięki emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6104610 Napisano: 01.11.2015 13:56:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zuzola napisał(a):

isiulka napisał(a):

Co piszcie w tych zyczeniach z łaciatego? nie mam pomyslu na życzenia dla mleka emotka

poczytaj na stronie, są tam przesłane życzenia emotka

Gdzie można zobaczyć nagrodzone hasła? emotka  bo coś chyba nie halo u mnie z oczami Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6104594 Napisano: 01.11.2015 11:56:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Co piszcie w tych zyczeniach z łaciatego? nie mam pomyslu na życzenia dla mleka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6104391 Napisano: 31.10.2015 13:11:38 w Biedronka
jaanonimka napisał(a):

stamp2 napisał(a):

bonitta napisał(a):

Nie żołnierz w mundurze jest dziś bohaterem, panny pójdą sznurem za cheetosem z serem emotka

emotka emotka

emotka emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6104377 Napisano: 31.10.2015 12:14:05 w Wkurza mnie...
pamal73 napisał(a):

Dziękuję każdemu kto rozumie moją sytuację. Na dzień dzisiejszy nie widzę światełka dla mnie i córki. Nie mam majątku by coś sprzedać. Sam czynsz 480 zł,  wiem wiem będę szukac pracy ale czy w tym okresie zimowym znajdę. 20 lat pracowałam za biurkiem,  fizycznie nie dam rady, zdrowia brak. No cóż " ludzie ludziom zgotowali ten los"

Pamal dasz radę, teraz jest dużo ogłoszeń bo dużo firm od nowego roku chce mieć wdrożonego pracownika, na pewno coś znajdziesz.. Z takim doświadczeniem pewnie masz 3 miesiące wypowiedzenia, jeśli przepracowałaś rok to należy Ci się zasiłek, więc głowa do góry. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6104345 Napisano: 31.10.2015 10:39:30 w Biedronka
czarnygreg napisał(a):

Ja o jelitach nie pisałam ale oni chyba lubili wygłupy
Nie płacz, nie płacz Ewka, nie wszystko przegrane, poczuj smak zwycięstwa, wypij Tropicanę!

emotka  fajne Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6095867 Napisano: 18.10.2015 09:16:02 w Paragony
Kupię paragon na Pallette Kaufland, po okazyjnej cenie. Po normalnej to sobie sama kupię emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6091628 Napisano: 11.10.2015 09:13:58 w Pomocy!!!!
joan napisał(a):

Czy ktoś z Was używa dysku Google? Potraficie otworzyć jakikolwiek ze swoich istniejących arkuszy? emotka

ja używam, nie mam żadnego problemu z otwieraniem plików czy arkuszy Wyświetl w wątku >>
0 0