Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika isiulka

isiulka

#6138158 Napisano: 29.12.2015 11:17:04 w Wkurza mnie...
kalka napisał(a):

isiulka napisał(a):
Moim zdaniem agencje stają na głowie aby nie dawać nagród konkursowiczom. Kilka razy słyszałam opinie, że przez takich jak my upadają fajne agencje, bo organizatorzy nie chcą im zlecać konkursów jak raz za razem maja na liście laureatów te same nazwiska. Zresztą można posłuchać o "nas" ciekawych historii gdy odbiera się nagrodę osobiście u organizatora. 

Hm, a mi się wydawało, że dzięki takim jak my agencje i organizowane przez nie konkursy mają rację bytu emotka

Niestety to jest błąd po naszej stronie. Większość z nas uważa, że agencje mają kasę z naszych zgłoszeń, a prawda jest taka, że agencje mają kasę od zleceniodawcy (organizatora) i to za ich kasę się utrzymują. Więc robią wszystko aby zleceniodawca był zadowolony. Pewnie zaraz za ten tekst posypią się na mnie gromy ale taka jest prawda, czy się to komuś podoba czy nie. 
Jasne, że są firmy (a raczej działy marketingu), dla których liczą się cyferki i obojętnie jest im jak konkurs będzie zrobiony, ale są firmy które wymagają czegoś więcej. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6138129 Napisano: 29.12.2015 10:53:27 w Wkurza mnie...
kalka napisał(a):

joan napisał(a):

kalka napisał(a):

Wkurza mnie, że coraz częściej  wygrywają moje najsłabsze zgłoszeniaemotka  Ostatnio niechcący wysłałam niedokończone zgłoszenie,w połowie tekstu poszło, no i proszę, wygrało   emotka  A naprawdę fajne (moim zdaniem) i znacznie nie są nawet wyróżnione nagrodą 3 stopnia. Ech, co za czasy nastały....  

Tu nawet nie o "bardziej ambitne teksty" chodzi, ale odnoszę wrażenie, że coraz więcej analfabetów pojawia się na listach laureatów, co widać po wpisach na forum emotka Jeszcze chwila i nie będzie komu gratulować czegokolwiek emotka

Biorąc pod uwagę czym wygrywam, a czym nie wygrywam, nabieram przekonania, że coraz częściej losują laureatów  emotka   

Moim zdaniem agencje stają na głowie aby nie dawać nagród konkursowiczom. Kilka razy słyszałam opinie, że przez takich jak my upadają fajne agencje, bo organizatorzy nie chcą im zlecać konkursów jak raz za razem maja na liście laureatów te same nazwiska. Zresztą można posłuchać o "nas" ciekawych historii gdy odbiera się nagrodę osobiście u organizatora. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6137714 Napisano: 28.12.2015 16:29:58 w Wkurza mnie...
barcza napisał(a):

dolly napisał(a):

Sorry Isiulka, ale wydaje mi sie, ze troche Cie ponioslo.
Skoro Ci sie nie podoba to co Ci proponuje,  to po sie zgadzasz, to raz, a dwa to chyba normalne, ze moga miec teraz faktycznie maly wybor.
Wez gleboki oddech i pomysl na spokojnie, jak sie dogadac, bys mogla wymienic na cos po dostawie i juz. emotka

Chyba powinnaś być zła na ta osobę  co ci go kupiła ,ze nie zapytała o rozmiar albo gust a nie na Panią w sklepie, ze mały wybór wiadomo na Swieta ludzie wykupili i nie ma co się dziwić . z tego co napisałaś to chyba bliska osoba jak masz jej kartę 

Barcza z reguły nie złoszczę się na osoby, które dają mi jakiś prezent (nawet jeśli nie trafiają w mój gust, kartę mam swoją i zwrot przychodzi na kartę, którą płacisz drugi raz.
Zła jestem nie na sprzedawczynie, tylko na niefart...na to że nie ma żadnego towaru i nie ma na co wymienić, że godzinę trzeba stać w kolejce (bo inni też starają się wymienić prezenty) oraz an to że jak już coś się uda znaleźć to się okazuje, ze musisz za to zapłacić drugi raz. A 450 zł przed sylwestrem, tuż po świętach to nie jest dla mnie mały wydatek. Nie liczyłam tutaj na zrozumienie, raczej chciałam się wygadać. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6137537 Napisano: 28.12.2015 13:46:41 w Wkurza mnie...
Wkurzył mnie YES... dostałam na święta prezent...nietrafiony. Pani w sklepie podobno zapewniała, że w wymianą nie ma jakby co problemu, więc idę wymienić bo bransoletka okazała się dużo za duża i dodatkowo konstrukcyjnie źle zrobiona. Wymienić nie ma problemu, wystarczy wybrać zamiennik. Natomiast problem polega na tym, że Pani z uśmieszkiem mówi, że wszystko wysprzedane i mniejszych nie ma ani z tego modelu ani z innych. To samo dotyczy pierścionków, zostały same duże. Mówię kobiecie, żeby mi dała cokolwiek w moim rozmiarze więc daje mi łańcuszek za 409 zł i srebrne kolczyki za 49 ( brakuje mi 5 zł do równowartości więc dorzuca nic niewarte chusteczki za 7 zł). Z duma oznajmia , że mam dopłacić 2 zł.
I mam zestaw, który zupełnie mi się nie podoba ale innego wyjścia nie ma, więc chce dopłacić 2 zł i wychodzić. I tu kolejny problem. Płatność za bransoletkę była kartą, więc muszę zapłacić całość jeszcze raz a oni w przeciągu kilku dni zwrócą mi na konto pieniądze za wcześniejszą transakcję.
Problem w tym, że nie miałam przy sobie kolejnych 450 zł, więc nie mogłam wymienić. emotka  
2 godziny stania w kolejce, wybierania  i jeszcze taka akcja. 
Wróciłam się do domu po pieniądze, ale jestem tak wściekła, że nie mam ochoty już tam wracać. 
Nigdy więcej salonów YES! Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6136397 Napisano: 23.12.2015 11:30:20 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

U mnie w tym roku Boże Narodzenie w klimacie chrzcin chłopczyka + szóstych urodzin dziewczynki, więc na szczęście uwaga skupia się głównie na dzieciach. W domu nie robię nic poza standardowym programem czystościowym, bo każdy dzień świąteczny spędzamy u naszych rodzin. Oczywiście ze względu na to, że mieszkam blisko i mam najwięcej czasu, staram się jak najwięcej roboty przejąć. Bo wiem, że jestem z tych ludzi, co sobie wszystko uporządkują i wykonają plan bez spiny. A inni w rodzinie wolą robić wszystko jednocześnie, umęczyć się, zajechać zdrowotnie i potem cierpieć emotka

isiulka - my na droższe prezenty dla dzieciaków zawsze robimy rodzinną zrzutkę emotka

No własnie nie mogę przeforsować tego pomysłu u mnie emotka  Poza tym konkursowa ciocia ma przecież pełną szafę takich gadżetów...  w tym roku , w ramach protestu , kupię wszystkim po czekoladowym mikołaju emotka
A za rok pewnie w ramach odwetu dostanę jedną wielką, symboliczną "skarpetę"emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6136384 Napisano: 23.12.2015 11:12:41 w Wkurza mnie...
U mnie to wszystko nadal jest. pieczenie pierników,lepienie pierogów, mycie żyrandoli, kryształów, okien.
Większość ludzi teraz kupuje wszystko gotowe, bo po co tracić czas i jeszcze bałagan robić, ale dla mnie to tradycja. Jeszcze się nie zdarzyło, żeby się wyrzucało nadmiar jedzenia, bo spędzam święta z rodziną i jak czegoś ktoś nie zje, to dostanie na wynos emotka
Jedynie co mnie drażni to prezenty, bo faktycznie kiedyś wystarczyła drobnostka, symboliczny prezent,za to teraz jak nie kupisz dzieciakowi (którego w zasadzie widujesz tylko w święta) lego za 200 zł/tableta/telefonu/smartwatcha to jesteś kiepską ciocią/wójkiem. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6136325 Napisano: 23.12.2015 09:03:09 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

taalvikki napisał(a):

gosposia07 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

a mnie wkurzaja te cale przygotowania do swiat emotka stosy zarcia, stosy drogich prezentow dla wymagajacych dzieci, sprzatanie cale boze dnie, i po co to wszystko??

Bo to taka Polska tradycja emotka

tak, tradycyjnie ludzie się zapożyczają, tradycyjnie sprzątają (bo cały rok oczywiście siedzą w brudzie, jak rozumiem) i tradycyjnie po świętach wyrzucają tony niedojedzonych ciast i pierogów na śmietnik. w imię miłości bliźniego oczywiście.. o losie. ja rozumiem, że święta i święta, ale też wkurza mnie, że ludzie przesadzają i wychodzi to wszystko wcale nie świątecznie tylko szopkowato. nomen omen.

też mnie to wkurza... ludzie latają z pełnymi wózkami i obłędem w oczach, a później faktycznie śmietnik aż pęka w szwach. A przecież wystarczy ciasta zamrozić, pierogi również, nawet bigos można mrozić. Ale po co?? przecież niektórzy takiego "nieświeżego" żarcia do gęby nie wezmą. Niektórzy to będą mieli przekichane w święta, bo przecież gdzie oni kupią świeże bułeczki??? emotka

Jestem sama zła na siebie, że praktycznie nic jeszcze nie kupiłam, żadnych prezentów, jedzenia, nawet choinki nie mamemotka  mam nadzieję, że coś jeszcze dla mnie zostało w tych sklepach. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6136063 Napisano: 22.12.2015 17:22:55 w Wkurza mnie...
Aaaa już kumam, osoba X - Pani, prawdopodobnie wygrała jakąś wycieczkę wraz z osobą Y- Pan, i się zgadali , że razem sobie pojadą i będą uprawiać dzikie żądze a tu żona Y wyczytała PW - "precz z łapami " i teraz chce jechać w innym terminie.emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6135472 Napisano: 21.12.2015 19:07:49 w Wkurza mnie...
dolly napisał(a):

isiulka napisał(a):

katrin22 napisał(a):

1. Wkurzają mnie kierowcy. Jeden pukał  się w głowę i machał rękoma, na dodatek coś mamrotał chociaż jechałam przepisowo, drugi zaś trąbił. Co z tymi ludźmi się dzieje, czemu tacy nerwowi?! Ja rozumiem gorączka świąteczna, ale bez przesady.

2. Wkurzają mnie te przedświąteczne zakupy, kasy ubywa, a w towarze szaleństwa nie ma.

3. Teściowie...Historia długa, ale kończy się tym, że mi przywieźli sosnę (mimo, że prosiłam o świerk), a sami sobie "skitrali mojego ZAMÓWIONEGO świerka". Przełknęłam, bo sosna piękna, a teraz nagle Oni chcą się wymienić! noż &*%*%&%&##### i jak tu się nie &^&**##. Sami nie wiedzą czego chcą! Powiedziałam NIE! 

Odnośnie pieniaczy za kierownicą. Codziennie jeżdżę do pracy z koleżanką i wiecznie mamy do czynienia z takimi kierowcami, co machają łapami, trąbią, świecą długimi... bo jak będzie musiał zwolnić albo poczekać 15 sekund to go szlag trafi  emotka

Nooooo to moze troche przyspieszcie emotka  za zbyt wolna jazde tez mozna dostac mandat emotka

ja bym bardzo chciała szybciej ale się nie da ! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6135447 Napisano: 21.12.2015 18:26:14 w Wkurza mnie...
katrin22 napisał(a):

1. Wkurzają mnie kierowcy. Jeden pukał  się w głowę i machał rękoma, na dodatek coś mamrotał chociaż jechałam przepisowo, drugi zaś trąbił. Co z tymi ludźmi się dzieje, czemu tacy nerwowi?! Ja rozumiem gorączka świąteczna, ale bez przesady.

2. Wkurzają mnie te przedświąteczne zakupy, kasy ubywa, a w towarze szaleństwa nie ma.

3. Teściowie...Historia długa, ale kończy się tym, że mi przywieźli sosnę (mimo, że prosiłam o świerk), a sami sobie "skitrali mojego ZAMÓWIONEGO świerka". Przełknęłam, bo sosna piękna, a teraz nagle Oni chcą się wymienić! noż &*%*%&%&##### i jak tu się nie &^&**##. Sami nie wiedzą czego chcą! Powiedziałam NIE! 

Odnośnie pieniaczy za kierownicą. Codziennie jeżdżę do pracy z koleżanką i wiecznie mamy do czynienia z takimi kierowcami, co machają łapami, trąbią, świecą długimi... bo jak będzie musiał zwolnić albo poczekać 15 sekund to go szlag trafi  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6135054 Napisano: 21.12.2015 09:55:03 w Inne mniejsze markety
ultrixx napisał(a):

Właściciel drogerii Dayli złożył wniosek o upadłość (i to likwidacyjną), jeśli macie jakieś bony to może warto zrealizować emotka

Chyba masz lekko nieaktualne dane emotka   chociaż osobiście nie lubię tych sklepów, zresztą tak samo jak Rossmana. Najlepsze drogerie dla mnie to Superharm i Hebe. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6130333 Napisano: 12.12.2015 11:22:19 w Wkurza mnie...
taalvikki napisał(a):

yolka123 napisał(a):

picola napisał(a):

mia napisał(a):

Nawet nie wkurza... Po prostu słabo mi się robi, gdy widzę w wynikach teksty z bykami ortograficznymi (nie jakimiś literówkami!), które zgarnęły główne nagrody... emotka emotka

miałam się nie odzywać, ale też mnie to wkurza

czasami człowiek musi, inaczej się udusiemotka  I mnie to wkurza.
Nawet pokusiłam się o analizę ( nie wiem po co)  i wyszło mi, że często organizatorowi nagradzającemu ów tekst z błędami chodzi o to, by pokazać tzw. przeciętnemu konsumentowi( czyli większości), że też ma  szansę, choć żaden  z niego poeta ani również prozaik.I ów podbudowany też pisze swoje... I tak leci ta lawina....

kurcze, w ten sposób nie kombinowałam, ale może czasem coś w tym jest. w sumie organizatorom idzie o to, by przyciągnąć tłum, a nie wyłonić z tłumu elitę. smutne to strasznie. aczkolwiek w większości przypadków - moim zdaniem - jest tak, że.. wybierają ludzie tak samo "pojętni", jak ci, co piszą.. w końcu większość ludzkości to osobniki poniżej jakichś wyższych norm inteligencji i kreatywności. a naszym zadaniem, jako konkursowiczów, się do tego dopasowywać. co mnie wkurza? że jest to (dopasowywanie się) wątpliwe moralnie i to, że może moje pisarstwo znieść na marny, płytki tor.

taalvikki wrzuć jakieś swoje hasło, strasznie mnie zaintrygowałaś tym tekstem " może moje pisarstwo znieść na marny, płytki tor.".
Jestem ciekawa jakie błyskotliwe i górnolotne teksty wymyślasz. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6130298 Napisano: 12.12.2015 09:49:32 w WC - rozmowy o wszystkim
NosKruka napisał(a):

kalinea napisał(a):

Jak myślicie dlaczego ostatnio tak ciężko cokolwiek wygrać? Wątek "Dziś nic nie wygrałem..." pęka w szwach, także coraz więcej na prawdę dobrze piszących osób, naszych forumowych wyjadaczy regularnie się tam wpisuje...

Dużo osób gra, każdy po kilka zgłoszeń i robi się masakra. Agencje z braku czasu losują wygrane, dlatego wygrywają coraz głupsze teksty. To takie moje pierwsze myśli w temacie Twojego pytania...
ps. jak wybrać jedne życzenia, te najlepsze z puli 50000 życzeń?

Czasy się zmieniają... teraz "masz szczęście" nabiera sensu emotka  Kiedyś starzy wyjadacze na hasło "Ty to masz szczęście" bardzo się oburzali, twierdząc jak to się trzeba przy tym napracować i szczęście nie ma nic do rzeczy. emotka  A teraz albo masz farta i cię wylosują albo wpisujesz się w temacie "dziś nic nie wygrałem".  Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6129029 Napisano: 10.12.2015 17:43:28 w Informują
Widzę, że nikt nie wpisał a więc Jacobs z C4 - Karlsbad też informował Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6127225 Napisano: 08.12.2015 17:46:58 w Kaufland konkursy
Praleczka i u mnieemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6125484 Napisano: 05.12.2015 10:02:56 w Połączenia nieodebrane
502***931 ktoś może kojarzy numer? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6117393 Napisano: 22.11.2015 14:50:42 w SZUKAM....
lola.lola napisał(a):

Szukam kogoś, kto może polecić mi sprawdzone i skuteczne  kosmetyki przeciw wypadaniu włosów.
Tutaj coś znalazłam ale nie mam w tym temacie żadnego doświadczenia i zupełnie nie wiem co byłoby najlepsze.
http://www.yves-r...ciw_wypadaniu_wlosow

Byłabym bardzo wdzięczna za pomoc emotka

Stosowałam różne specyfiki i moja rada jest taka, że wszystko zależy od konkretnego przypadku. Chociaż po pierwszym wydanym 1000 zł na różne specyfiki, doszłam do wniosku że natury nie oszukasz - jest zima (prawie że;)), więc to normalne, że włosy wypadają  bardziej. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6117345 Napisano: 22.11.2015 12:47:16 w Kaufland konkursy
martysiek napisał(a):

Proszę podpowiedzcie co robić , wysłałam na początku  listopada w konkursie  na pralkę numer z dołu czyli systemowy i otrzymałam odpowiedz -dziękujemy za udział w konkursie, zachowaj dowód zakupu, mężulek mówi żeby jeszcze raz napisać to samo hasło z numerem paragonu z góry ale już sama nie wiem czy to nie za dużo kombinacji...

Wyślij do nich maila z prośba , żeby zmienili Toje zgłoszenie, zeskanuj paragon i już. Zrób to przed zakończeniem konkursu. Absolutnie nie wysyłaj drugi raz tego samego hasła. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6117329 Napisano: 22.11.2015 12:00:24 w Biedronka
Uwielbiam wchodzić na to forum i czytać pretensje o byle g*wno emotka

Jak organizator będzie miał ochotę to da nagrodę, jak nie to choćbyśmy stanęli na uszach, nagroda pójdzie tam gdzie chcą. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6113544 Napisano: 17.11.2015 19:35:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
stellasz napisał(a):

dede napisał(a):

U mnie kotek, jestem ciekawa jutrzejszych wyników emotka
http://static.prz...om/cup_54676_1_1.png

Zdecydowanie powinni nagrodzić Twoją pracę, sama grałam ale przyznaję Ci wyższość emotka zobaczymy czy rzetelnie analizują zgłoszenia emotka  

50 tyś zgłoszeń, na pewno rzetelnie będą je analizować emotka Wyświetl w wątku >>
0 0