Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika isiulka

isiulka

#6188316 Napisano: 25.04.2016 17:21:59 w Wkurza mnie...

cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że mój ojciec próbuje kreować moje relacje z innymi ludźmiemotka Ciągle się pyta o jakichś moich kolegów-czemu nie mogłabym z nimi "chodzić" i w końcu mieć dziecko emotka Albo narzuca mi,że skoro ja i jego zastępczyni obie jesteśmy singielkami,to może byśmy razem poleciały na wakacje do Mołdawii.Na dodatek powiedział to w jej obecności, co i mnie i ją postawiło zapewne w kłopotliwej sytuacji.Lubię tą dziewczynę, jest w moim wieku,ale wolę znajomych do wyjazdów szukać jednak poza pracą.Ja już nie wiem jak mam z nim rozmawiaćemotka

Cudaczek ja z Tobą pojadę do Mołdawii jak ojciec stawia emotka   emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6187857 Napisano: 24.04.2016 10:58:30 w Kaufland konkursy
Omyłkowo wysłałam smsa w połowie niedokończonego na kaufland z bonami, ktoś wie jak oni podchodzą do tego, jak go uzupełnię i wyśle jeszcze raz? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6187837 Napisano: 24.04.2016 09:59:05 w Kaufland konkursy
malgorzata_b napisał(a):

koper napisał(a):

oryginalny80 napisał(a):

Jakby ktoś miał za dużo weny twórczej, i chciał się podzielić jakimś wierszykiem, to chętnie skorzystam, bo w głowie brak pomysłów a konkurs do dziś. Odwdzięcze się jakimiś kodami i dobrym slowem emotka

Takie tam 3 wierszyki napisane na szybko, na kolanie emotka

Po pierwszej wiosennej burzy mokrym psem w domu śmierdzi, ten zapach mnie nuży. Dlaczego pies, gdy tylko wiosnę poczuje musi się w kałuży taplać i swą wonią humor mi psuje?

Dym szczypie w oczy, biegnę zamknąć okna i już wiem, że nadeszła wiosna radosna. Sąsiad łąki wypala, przy okazji troszkę  śmieci, a ja krztusząc się i kaszląc numer straży wybieram po raz trzeci. 

Salbutamol wdycham i jego zapachem się delektuję, gdy tylko moja astma wiosnę poczuje. Skurczem oskrzeli wiosenne pyłki witam i o antyhistaminowe tabletki w aptece pytam. 

Najbardziej mi sie podoba 3 emotka

2 ! Rewelacja, takie życiowe  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6152555 Napisano: 30.01.2016 15:17:13 w SZUKAM....
Kochani, czy ktoś może mi napisać, czy karty z superpharm (te 3 x 50 zł) są już aktywne, można nimi płacić? Z góry dziękuję za info Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6143543 Napisano: 11.01.2016 22:39:19 w Wkurza mnie...
batistutek123 napisał(a):

że codziennie coś wygrywam ale to słabe nagrody do 100 złotych...

Widocznie o takie grasz Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6142655 Napisano: 09.01.2016 15:15:03 w Wkurza mnie...
benasia napisał(a):

wkurza mnie,że zamówiłam od kogoś paczkę -  z wielką łaską dobiliśmy transakcji i gdy dostałam nr nadania paczki nie dość,że nie było pełnego nr to w pierwszy dzień nie wykrywało jej na  śledzeniu przesyłki pocztą, natomiast teraz mnie martwi,że nadanie przesyłki nastąpiło 7.01 w Gdynii, wieczorem wyszła paczka z tego urzędu- pisało "wysłanie przesyłki", a godzinę potem "nadejście przesyłki" w innym urzędzie w tym samym mieście - czy w związku z takim opisem mogę jednak liczyć,że dotrze do Mnie na drugi koniec Polski czy też ktoś źle zaadresował i wróci do Niego do Gdynii... ?  emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6142638 Napisano: 09.01.2016 14:03:46 w WC - rozmowy o wszystkim
radosna napisał(a):

tomniewkurza napisał(a):

radosna napisał(a):

Autor demota wpłaci pieniądze w zależności od tego, ile zdobędzie głosów. 
http://demotywatory.pl/4601837/rthjrtwj

1 głos = 1 grosz
Zaiste, szaleństwo. emotka
100 głosów = cała złotówka emotka

Dlatego głosujmy, żeby było milion głosów, wtedy może byłby w kropce emotka

W takich akcjach liczy się każdy grosz, nie trzeba się rejestrować, wystarczy kliknąć więc do dzieła emotka  Dorzucam jeszcze https://www.grajzplay.pl/ gdzie również będzie wpłata na WOŚP Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6142594 Napisano: 09.01.2016 11:35:28 w SZUKAM....
staszek napisał(a):

batistutek123 napisał(a):

w dalszym ciągu szukam fajnej normalnej dziewczyny. Wykorzystuję wszędzie okazję bo dzisiaj naprawdę trudno poznać kogoś wartościowego jestem z okolic Nowego Sącza. Nie oceniam po wyglądzie, jednak dbałość o siebie bez przesadna jest ważna i na koniec- nie będę już zabierał tych zniczy!

A już byłam zainteresowana, ale jak zobaczyłam, że nie będziesz już zabierał zniczy to mi przeszło emotka chciałabym razem z Tobą poczuć ten dreszczyk emocji, a teraz jak widzę to już po ptakach...

Staszek nie poddawaj się, dreszczyk emocji może zapewnić Ci jeszcze życie w górach jako pustelnikemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6142589 Napisano: 09.01.2016 11:30:12 w WC - rozmowy o wszystkim
Właśnie zauważyłam, że stałam się obibokiem i pasożytem emotka  Szczerze mówiąc, to na tym forum nie ma co robić jak najważniejsze topy są zblokowane emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6142580 Napisano: 09.01.2016 11:01:54 w WC - rozmowy o wszystkim
mellowfruit napisał(a):

luko922 napisał(a):

isiulka napisał(a):

Ktoś mnie oświeci, od czego zależą kolory dat w bazie konkursów? Czerwony- kończy się dziś, zielony kiedyś tam, a niebieski?

Niebieski dopiero się zacznie emotka

też się nad tym zastanawiałam, najs emotka

aaaa no tak, dzięki luko emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6142574 Napisano: 09.01.2016 10:44:39 w WC - rozmowy o wszystkim
Ktoś mnie oświeci, od czego zależą kolory dat w bazie konkursów? Czerwony- kończy się dziś, zielony kiedyś tam, a niebieski? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6141929 Napisano: 07.01.2016 22:33:07 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

defed napisał(a):

Kurde, czyżby top dla pasożytów i obiboków został zamknięty?
Nie mam jeszcze  w tym m-cu konkursów na swoim koncie i chciałam tam popisać sobie teraz... ale mi napisali: "Nie masz odpowiednich uprawnień aby móc napisać w tym wątku"
Czy top dla pasożytów i obiboków został zamknięty??? Ile trzeba mieć dodanych konkursów do bazy, aby móc pisać w wątku stworzonym dla osób bez konkursów na koncie...? Kurde kurde kurde emotka

hehe...
trzeba mieć minimum 3 konkursy na koncie.
Poza tym ile można być pasożytem i obibokiem?? emotka  

łeee znam takich co potrafią pociągnąć nawet do 40-stkiemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6141826 Napisano: 07.01.2016 18:09:58 w Wkurza mnie...
mama2006 napisał(a):

monikar napisał(a):

Gdzie się podziały tamte konkursy niezapomniane...:zalamany

przydałaby się jakaś domówka z Leszka emotka , mogłabym odwdzięczyć się tym głup..m z góry za puszczanie muzyki na maksa emotka

Te czasy już nie wrócą, będzie tylko gorzej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6139679 Napisano: 02.01.2016 12:20:53 w Wkurza mnie...
zaczytana-pola napisał(a):

Wkurza mnie to, że konkursy coraz droższe: Kup za 30 zł w Kauflandzie produkty wybranych i marek i dokończ zdanie  emotka

Też właśnie na to zwróciłam uwagę, 3 zgłoszenia i stówy nie ma. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6138812 Napisano: 30.12.2015 14:02:20 w Pomocy!!!!
natis87 napisał(a):

Pomóżcie, wygrałam w konkursie paczka sprzataczka, dziś chciałam wyslac e-maila z danymi i e-mail wraca, probowalam dwa razy, raz opcja odpowiedz a raz nowy e-mail i klops....:(

wklej treść maila, który wraca, tam najczęsciej jest napisany powód. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6138719 Napisano: 30.12.2015 11:30:58 w Wkurza mnie...
bethan napisał(a):

isiulka napisał(a):

Tomniewkurza ale on nie zwala winy na nikogo, po prostu się żali. 

No nie do końca: "BO o 2 dni za pozno wyslalem paragon ŻENADA jakaś".
Nie rozumiem, czego się spodziewałeś? Żenada po stronie Smolara emotka ?

Bethan zawsze daję komuś szansę i w pierwszym odruchu zakładam, że ludzie nie są debilami. Założyłam więc, że chłopak wysłał paragon terminowo, a smolar wmawia mu , że paragon został wysłany 2 dni za późno. Równie dobrze mógł mieć na myśli całą sytuację, że jest żenująca. Dla mnie było tam za mało informacji, aby już kogoś wyzywać, że jest żenujący - i do tego odnosił się mój post.
Sytuacja, że ktoś wygrywa 15 tys. i czeka z wysyłką paragonu tydzień, była dla mnie na tyle absurdalna, że ją zwyczajnie odrzuciłam, ale jak widać niesłusznie (patrz zdanie 1). emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6138675 Napisano: 30.12.2015 10:18:01 w Wkurza mnie...
tomniewkurza napisał(a):

isiulka napisał(a):

Tomniewkurza ale on nie zwala winy na nikogo, po prostu się żali. (...) Ostatnio odnoszę wrażenie, że ten top służy głównie do atakowania "wkurzonych".

emotka
Czy gdybym wobec tego napisał to samo, ale innymi słowami, zgodnie z tematyką i przeznaczeniem topu, czyli coś w rodzaju:

"rety, jak mnie wkurza ludzkie zachowanie - taki jeden sam nabroi, a później się żali za konsekwencje swoich niedociągnięć, usiłując jeszcze sprawić wrażenie, że to kto inny zawinił"

- to byłoby lepiej?
BTW: skoro księżniczce trzeba to podać jasno i na tacy, to proszę bardzo emotka choć sądzę, że poza isiulką oczywiście, wielu czytających TAK WŁAŚNIE odebrało mój wpis emotka
No a już zupełnie na koniec... czy nie uważasz, że TWOJE UWAGI do mnie wpisują się także idealnie w ten krytykowany schemat "atakowania"? emotka
Mnie to rybka, tak tylko w kwestii formalnej zastanawiam się, jak bardzo trzeba być pokrętnym, by przeszkadzało u innych to, co robi się samemu emotka

Tomniewkurza widzę, że kolejny raz nie zrozumiałeś. Od paru lat zakładasz konta i za każdym razem ta sama zabawa. Po co ci coś tłumaczyć skoro nie rozumiesz co się do ciebie pisze. Nie mam na to czasu. Baw się dobrze. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6138571 Napisano: 29.12.2015 21:59:21 w Wkurza mnie...
tomniewkurza napisał(a):

gosposia07 napisał(a):

tomniewkurza nie kop leżącego- facet zdołowany, a ty go jeszcze dobijasz.

Hm... Sam się podkłada. Jakoś mi nie żal. Sam sobie "winien", a winę usiłuje przerzucić na innych. Niezasłużenie. Nie lubię czegoś takiego. To nie tylko żałosne, to ośmieszające samego żalącego się.

Tomniewkurza ale on nie zwala winy na nikogo, po prostu się żali. Fakt faktem gdybym ja wygrała nagrodę za 15 tys. to raczej nie czekałabym zbyt długo z wysyłką. Ale różne są sytuacje, zwłaszcza w okresie świątecznym nie wszyscy muszą czuwać nad paragonami.
Ostatnio odnoszę wrażenie, że ten top służy głównie do atakowania "wkurzonych". Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6138298 Napisano: 29.12.2015 14:31:12 w Wkurza mnie...
Tomniewkurza nawet podjęłam próbę , żeby się odnieść do tego co napisałeś, ale po przemyśleniu doszłam do wniosku "po co mam tu kogoś uświadamiać". emotka  
Masz rację emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6138278 Napisano: 29.12.2015 13:58:53 w Wkurza mnie...
zaczytana-pola napisał(a):

Nie rozumiem takich działań ze strony agencji, czy zleceniodawcy. W konkursie na hasło ma wygrać najlepsze hasło/ hasła, najciekawsze, najbardziej kreatywne. A wybieranie specjalnie haseł z błędami, czy haseł, które nie są nawet ciekawe to porażka.

Wiem, że ostatnio było głośno o jakimś haśle, które wygrało z błędami ort.
Akurat nie śledziłam tematu, ktoś mnie oświeci co za agencja  prowadziła wówczas konkurs? Moje odczucia są takie, że ostatnio powstało dużo szemranych agencyjek, które robią konkursy, nagrody idą do rodzinki, a naiwniacy kupują produkty i wysyłają hasła.
Dlatego cenie sobie stare agencje jak Smolar, Graf, V&P, Albedo, Swiift, IQ Marketing czy Kropka Bordo, nie wiem czy losują czy nie ale przynajmniej wygrywają prawdziwy uczestnicy, a nie podstawione słupy.
Wyświetl w wątku >>
0 0