Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika isiulka

isiulka

#6256018 Napisano: 18.09.2016 09:44:24 w Zjazd e-konkursowiczów
Równiez dziękuję za superaśne spotkanie emotka  Fajnie było Was poznać ! Wyświetl w wątku >>

isiulka

#6255889 Napisano: 17.09.2016 17:45:09 w Zjazd e-konkursowiczów
aurorcia napisał(a):

No to bawcie się dobrze, a ja może następnym razem emotka Niestety nie mam się jak dostać, a osóbka z forum z którą się umawiałam niestety nie odzywa się.

Aurorcia wybacz, musiałam z facetem do szpitala jechać emotka  napisałam Ci na PW. Nie wiem do której będziecie siedzieć w Gliwicach, jest jeszcze sens dołączyć? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6252573 Napisano: 10.09.2016 12:00:24 w Zjazd e-konkursowiczów
Ja potwierdzam jeszcze obecność Lusi w Katowicach, bo chwilowo nie ma neta  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6252515 Napisano: 10.09.2016 07:47:14 w Zjazd e-konkursowiczów
Dla mnie Katowice czy Gliwice większej różnicy nie robią emotka  do Katowic mam znacznie łatwiejszy dojazd, ale z Gliwicami też się da ogarnąć temat, w zależności od tego od i do której przewidujecie spotkanie i co będziemy robić  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6250761 Napisano: 06.09.2016 18:25:02 w Zjazd e-konkursowiczów
Jeee ale fajnie, jak Katowice to ja też chcę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6249336 Napisano: 02.09.2016 16:43:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Taaa i w ambasadzie innowacji tez nie powinno się podawać odpowiedzi do wyzwań! Toż to pożywka dla leniwców. W informują nie powinno się wpisywać, że dzwonią z jakiejś agencji, bo zaraz ktoś będzie koczował, a tak to może przegapi i będzie rezerwa...emotka ahhh te konkursowe dylematy. Wyświetl w wątku >>

isiulka

#6238148 Napisano: 06.08.2016 12:04:00 w Amino

isiulka

#6220642 Napisano: 26.06.2016 09:22:58 w Las Vegas Energy Drink
inter81 napisał(a):

darog napisał(a):

katthlyn napisał(a):

darog napisał(a):

a ci wybrani za pierwszym razem (którzy nie brali udziału w konkursie) też byli z wami? te pozostałe  20 osób? czy jakoś organizator LV ukrywał ich ?? emotka

nie widzieliśmy ich na oczy ... 

a Tu moja relacja z wyjazdu: http://kolorowywa...anie-we-francji.html

haha! skoro nie mogli odebrać im nagród "bo zostali powiadomieni" to pewnie ukryli tych swoich w jakimś 5* hotelu w centrum Paryża, pewnie środek transportu - samolot.. by broń Boże nikt nie udokumentował ich twarzy... emotka a wszelkie dobroci nagrodowe należały się Wam emotka

wiesz jak to jest wystarczyło znaleźc jakąs Irene ożenic sie z nią i juz masz Irene OchódzkąDobe

dobre i takie życiowe  emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6220454 Napisano: 25.06.2016 09:45:39 w Ambasadorinnowacji - Philips
aniabania napisał(a):

isiulka napisał(a):

Przyszła mi dziś wylicytowana nagroda- parownica do ubrań. Generalnie wygląd tej nagrody jest tragiczny. W środku wszystko nawrzucane luzem, bez jakiegokolwiek styropianu i tak brudne, że trochę się brzydzę tego dotykać. Co w takim wypadku? mieliście taką sytuację? Myślałam, że te nagrody są nowe...

Bo powinny być nowe. Mnie się nigdy nie zdarzyło dostać coś z aukcji, co byłoby używane. Myślę, że powinnaś sfotografować przesyłkę i opisać. Mnie z poprzedniej licytacji przyszła uszkodzona w transporcie deska. Napisałam i wymienili tę złamaną część. Może Tobie wymienią urządzenie, jeśli nosi ślady użytkowania. Pamiętaj, że te sprzęty są na gwarancji.

Dzięki napisałam im maila, wysłałam zdjęcia... zobaczymy co zrobią.  Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6220297 Napisano: 24.06.2016 21:13:37 w Ambasadorinnowacji - Philips
Przyszła mi dziś wylicytowana nagroda- parownica do ubrań. Generalnie wygląd tej nagrody jest tragiczny. W środku wszystko nawrzucane luzem, bez jakiegokolwiek styropianu i tak brudne, że trochę się brzydzę tego dotykać. Co w takim wypadku? mieliście taką sytuację? Myślałam, że te nagrody są nowe... Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6218466 Napisano: 22.06.2016 11:41:12 w Ambasadorinnowacji - Philips
teodozja napisał(a):

Mnie napisali że nagrodę dostarczą mi do końca lipca emotka  Chyba ich pop.... emotka

A na jaką nagrodę czekasz? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6218105 Napisano: 21.06.2016 17:11:45 w Ambasadorinnowacji - Philips
Dzięki dziewczyny, uspokoiłyście mnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6218060 Napisano: 21.06.2016 16:35:30 w Ambasadorinnowacji - Philips
Czy jest ktoś kto nie dostał jeszcze wylicytowanych nagród? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6199777 Napisano: 19.05.2016 20:46:30 w Ambasadorinnowacji - Philips
teodozja napisał(a):

isiulka napisał(a):

Dołącz zdjęcie urządzenia firmy Philips, które chciałabyś wypróbować w walce z nadmiernym owłosieniem. 

Ktoś wyjaśni o co chodzi? mam dodać zdjęcie z internetu?

Ja dodałam z internetu. Jakbym go miała w domu to raczej nie chciałabym go wypróbować tylko już bym go używała.

też tak zrobiłam, dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6199759 Napisano: 19.05.2016 20:17:52 w Ambasadorinnowacji - Philips
Dołącz zdjęcie urządzenia firmy Philips, które chciałabyś wypróbować w walce z nadmiernym owłosieniem. 

Ktoś wyjaśni o co chodzi? mam dodać zdjęcie z internetu? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6192360 Napisano: 05.05.2016 18:33:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nkba napisał(a):

Mysia napisał(a):

Mysia napisał(a):

toolip123 napisał(a):

Mysia napisał(a):

noisy0000 napisał(a):

Mysia napisał(a):

noisy0000 napisał(a):

Moja siostra wygrała w Prince Polo ale nie ma konta, myślicie że może podać swoje dane a moje konto?

ja myślę, że tak emotka

Ok dziękuję emotka  mam nadzieję, że można i nagroda nie przepadnie emotka

wątpię żeby byli w stanie to jakoś zweryfikować emotka

Będą w stanie zweryfikować, ponieważ Noisy sama sie przyzna - w przeciwnym razie przelew nie przejdzie, gdyż imię i nazwisko musi zgadzać sie z numerem konta (sic!) 

musi? sorry jeśli wprowadzam w błąd, ale już mi się zdarzyło że ktoś podawał mój numer konta do przelewu bo nie miał swojego i kasa doszła.. tak samo mi się zdarzyło, że nie miałam danych osoby od której coś kupiłam, podałam nazwę strony czy firmy już nie pamiętam i też doszło.. emotka

Nieprawda, że są w stanie zweryfikować!!! A tajemnica bankowa? A poza tym wysyłając przelew nie ma znaczenia jaki jest odbiorca bo identyfikuje się tylko numer rachunku! Spokojnie podaj.

To nie jest kwestia organizatora tylko banku. Zrób sobie próbę z innego konta, podaj inne nazwisko i sprawdź czy kasa dojdzie, jak wróci to masz jasność. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6192343 Napisano: 05.05.2016 18:08:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ana8564 napisał(a):

Mam pytanie odnośnie nowego konkursu z zielonej budki , czy po weryfikacji zwycięzców będą ich jakoś dokładnie sprawdzać, mam koleżankę ,która pracuje w jednym z dużych supermarketów i cały czas gra w konkursach bo ma pełno paragonów, których wiele osób nie bierze, wygrała już dużo nagród ,w regulaminie tego konkursu pisze ,że pracownicy sklepów nie mogą wziąć udziału w loterii ,czy oni to dokładnie sprawdzą? Pytam bo czuję się oszukana też chciałabym wziąć udział w tym konkursie ale moje szanse przy jej warunkach są znikome ;/ czy orientuję się ktoś jak to działa?>

Akceptując regulamin oświadcza, że nie jest pracownikiem, więc nikt nie będzie się bawił w dochodzenie emotka  chyba, że przypadkiem ktoś na nią doniesie...ale przecież nie musi grać na siebie. Możesz liczyć na szczęście albo też zbierać paragony po śmietnikach, twój wybór jakie konkursy wybierasz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6192327 Napisano: 05.05.2016 17:48:00 w Paragony
Mam Garnier SPH Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6190752 Napisano: 30.04.2016 14:56:16 w SZUKAM....
bc14 napisał(a):

moze ktos ma gazete Glamour? i nie potrzebuje kodu do reserved?

jak mi powiesz gdzie ten kod, to Ci mogę dać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6190746 Napisano: 30.04.2016 14:17:32 w Dyskusje o wynikach konkursu
stamp2 napisał(a):

-faul zostałem ugryziony!
-Nadgryzł Cie ząb czasu doliczyłem 8 minut
-według koleżanek pewnie też przekombinowane 
i kolejne moje mało zabawne i przekombinowane zgłoszenie:
-chrupnąłęś zbyt mocno!
-Chili lżej.Sorki juz taki jestem ostry drań

Jak dla mnie słabiutkie ale sama lepszych nie piszę emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0