Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika isiulka

isiulka

#6277497 Napisano: 30.10.2016 22:18:25 w SZUKAM....
mkmadzia7 napisał(a):

isiulka napisał(a):

jesień z ITM

Tylko takie coś w regulaminie wyszukałam:

W ciągu 10 dni od daty posiedzenia Komisji, zwycięzcy otrzymają w imieniu Organizatora telefon lub SMS na numer, który podali na zgłoszeniu do Konkursu.

Termin odebrania nagrody nie może przekraczać 15.12.2016r.

Dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6277472 Napisano: 30.10.2016 21:01:09 w SZUKAM....
Nie działa mi regulamin z jesień z ITM, czy ktoś byłby uprzejmy mi powiedzieć, do kiedy mają czas na powiadamianie? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6277292 Napisano: 30.10.2016 00:46:38 w SZUKAM....
petunija1 napisał(a):

ziolko napisał(a):

isiulka napisał(a):

ziolko napisał(a):

dziewczyny, a jak to jest z soczewkami w przypadku astygmatyzmu i skłonności do suchego oka? bo ja ponad pół życia noszę okulary (przydają mi trochę inteligencji emotka  ) i jak jest sezon zimowy, to mnie trafia, zanim szkła mi odparują po wejściu z zimnego do ciepłego i wilgotnego pomieszczenia  emotka emotka

ja mam astygatyzm ale soczewki dobrano mi standardowe bo różnica jest minimalna. A z suchym okiem możesz sobie poradzić tylko kroplami, w aptece bez problemu kupisz specjalnie krople do soczewek. 

korci mnie, ale z drugiej strony jeśli wyczuwam najdrobniejszy pyłek, to nie wiem, jak wytrzymam z takim dużym ciałem obcym w oku... 
A jak z malowaniem? przed włożeniem soczewki, czy po?

Dla mnie zdecydowanie po założeniu soczewek makijaż. emotka

Dokładnie jak pisze petuinija. Po pierwsze mniejsze ryzyko, że dostanie Ci się jakiś syfek, a po drugie lepiej widzisz jak się malujesz  emotka  Teraz są różne akcje, z próbnym zestawem. Płaciśz ok 100 zł za wizytę u okulisty, on ci dobiera soczewki, uczy Cie je zakładać i ściągać, i dostajesz taki zestawik - miesięczne + dzienne ileś tam sztuk. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6277285 Napisano: 30.10.2016 00:38:34 w SZUKAM....
ziolko napisał(a):

dziewczyny, a jak to jest z soczewkami w przypadku astygmatyzmu i skłonności do suchego oka? bo ja ponad pół życia noszę okulary (przydają mi trochę inteligencji emotka  ) i jak jest sezon zimowy, to mnie trafia, zanim szkła mi odparują po wejściu z zimnego do ciepłego i wilgotnego pomieszczenia  emotka emotka

ja mam astygatyzm ale soczewki dobrano mi standardowe bo różnica jest minimalna. A z suchym okiem możesz sobie poradzić tylko kroplami, w aptece bez problemu kupisz specjalnie krople do soczewek.  Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6277284 Napisano: 30.10.2016 00:35:02 w SZUKAM....
joan napisał(a):

1mariusz napisał(a):

Łachacha -u nas w rodzinie to normalne:mój Tata,siostra,brat,ja,mój syn-wszyscy używamy fakulca zamiast palca wskazującego! Przynajmniej Tata nie powinien mieć  żadnych wątpliwości... emotka A jakich używasz ?Bo ja jednodniówek a one są chyba trochę bardziej miękkie +brak doświadczenia i wychodzi horror.

emotka

Słyszałam od kilku osób, że z jednodniówkami jest ciężej, bo są bardzo cienkie; używam dwutygodniówek Acuvue i nie mam żadnych problemów.

dla mnie 1 dniówki są dużo wygodniejsze, chociaż mam dziwny tik pocierania oczu i za każdym razem soczewka mi wypada... wygląda jak glut przyklejony do rzęsy  emotka  te tygodniowe/miesięczne tak mi nie wypadają. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6277218 Napisano: 29.10.2016 19:59:47 w SZUKAM....
estrelitta napisał(a):

W jakiej cenie wychodzi najtańszy zakup na konkurs ACUVUE ?

ok 60 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6277075 Napisano: 29.10.2016 10:44:40 w Ambasadorinnowacji - Philips
zdolnabestia napisał(a):

isiulka napisał(a):

macie zaliczone zadania z 1 etapu?

Mam 1 x 3 x 0
Zaliczyli mi parę dni temu te pierwsze, ale nie mam jeszcze zaliczonego "Tworzę".

To mnie uspokoiłaś bo mam to samo, dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6277067 Napisano: 29.10.2016 10:15:17 w Ambasadorinnowacji - Philips
macie zaliczone zadania z 1 etapu? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6275051 Napisano: 25.10.2016 20:13:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
szaradzista1 napisał(a):

Do centrali Auchan oczywiscie, do dyrektora naczelnego, albo do dyr.marketingu, to jest nie do pomyslenia, ze oni sprawdzaja nagrodzonego do szpiku kosci, a sami WBREW regulaminowi, ktory sami ulozyli, nagradzaja osoby z blednym rozwiazaniem rebusu.
Moze zadzwonic do sekretariatu i to po prostu przekazac.

Koniecznie! Przy okazji do działu kadr, porozmawiać kogo oni tam zatrudniają, potem do księgowej aby im obcięła pensję bo nie zasługują! A na koniec wszyscy się oflagujmy, kupmy wagon zapałek i każda paczka na osobny paragon! Niech wiedzą, że z nami nie ma co zadzierać emotka Wyświetl w wątku >>

isiulka

#6275050 Napisano: 25.10.2016 20:01:38 w Wkurza mnie...
magnus napisał(a):

myszania napisał(a):

Aaaa no i widzicie, jak tu sie nie wkurzać, jak nawet wy robicie to samo co ciotki i wujki emotka

Skoro jesteś przekonana o słuszności swojej decyzji, to poprostu jedź i wypoczywaj emotka
Pisząc powinnaś liczyć się z różnymi opiniami, ja mam taką jaką mam na ten temat.
Latam przynajmniej 2 razy w roku na dłuższych trasach i wiem jak to wygląda, ale jak mówią- punkt widzenia zależy od punktu siedzenia emotka  
Udanego wypoczynku emotka

Na ten moment wkurza mnie coś zupełnie innego, no i pogoda emotka

Myszanina emotka   jedynie co mogę doradzić to mega mocny filtr do opalania, paskudnie pali słońce, w moim przypadku nawet +50 nie pomogło. I miłej zabawy. Wyświetl w wątku >>
1 slonko365 0

isiulka

#6273654 Napisano: 22.10.2016 17:00:39 w Smolar
visserarthur napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Ja Wam powiem, z matematyki zawsze byłam noga i gdybym musiała ją zdawać na maturze, to bym pewnie tej matury do dziś nie zdobyła.Mam gdzieś rachunek prawdopodobieństwa- nie wierzę w takie rzeczy.Jeśli ktoś ma wygrać, to wygra nawet jednym czy kilkoma zgłoszeniami.Nigdy nie kupuję produktów, które nie przydadzą się mi czy mojej rodzinie, więc niepotrzebnie kasy nie tracę.No,ale w moim przypadku miło by było coś wygrać przy okazji, skoro i tak dany produkt muszę nabyć emotka

Czyli bardziej wierzysz w przeznaczenie, karmę, układ gwiazd i w to, że ktoś nad kimś takim czuwa- też się na to często powołuję i daje skutki emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6273558 Napisano: 22.10.2016 11:11:10 w Wkurza mnie...
koper napisał(a):

neuronus napisał(a):

Wkurza mnie, że ludzie w Kauflandzie, oprócz "normalnych" produktów, muszą jeszcze kupić piwo, jakby nie mogli bez tego wytrzymać...

Mnie jeszcze bardziej wkurzają tacy, którzy nie dzielą zakupów na kilka paragonów i potem znajdujesz taki paragon w wózku, a na nim 3 produkty graal, ferrero rocher i 2 szampony Elseve...  emotka

emotka   Wyświetl w wątku >>
1 katrin22 0

isiulka

#6272162 Napisano: 19.10.2016 21:00:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jejku jak fajnie, że nie jestem sama w wymyślaniu tych durnowatych hasełek  emotka  Łudzę się, że jest 250 nagród, więc nawet durne mają szanse emotka Wyświetl w wątku >>
1 trasza 0

isiulka

#6270785 Napisano: 17.10.2016 16:36:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mirai napisał(a):

luko922 napisał(a):

isiulka napisał(a):

Czy ktoś może mnie oświecić o co chodzi z hasłem na konkurs "jak przywitasz jesień z intermarche"? Nie mam pojęcia co autor pytania mógłby mieć na myśli. Z góry dzięki za wszelkie podpowiedzi.

Szczerze to nie wiem czego nie rozumiesz emotka  

Jak to jak: zakupami na konkurs... emotka

Dzięki , dzięki, chyba niepotrzebnie się doszukiwałam podtekstu emotka Wyświetl w wątku >>
1 mirai 0

isiulka

#6270735 Napisano: 17.10.2016 15:49:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś może mnie oświecić o co chodzi z hasłem na konkurs "jak przywitasz jesień z intermarche"? Nie mam pojęcia co autor pytania mógłby mieć na myśli. Z góry dzięki za wszelkie podpowiedzi. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6270262 Napisano: 16.10.2016 20:52:42 w SZUKAM....
Szukam informacji, czy Wam też nie dochodzą maile na tlen?  Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

isiulka

#6257887 Napisano: 21.09.2016 18:02:27 w SZUKAM....
dang21 napisał(a):

isiulka napisał(a):

Z jakiego numeru dzwoni Almette?

Post na samej górze

http://www.e-konk...strona/646/#p6257750

dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6257853 Napisano: 21.09.2016 17:04:31 w SZUKAM....
Z jakiego numeru dzwoni Almette? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6256642 Napisano: 19.09.2016 19:10:28 w Zjazd e-konkursowiczów
malutka456 napisał(a):

:D 

Ooo jak fajnie Was znowu widzieć emotka    Wyświetl w wątku >>