Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika isiulka

isiulka

#6414202 Napisano: 10.10.2017 09:40:33 w Dyskusje o wynikach konkursu
rat napisał(a):

Odnośnie Pumy i ich nagradzania zdjęć bez produktu, bądź produktu Adidas... taką mam odpowiedź i jeszcze straszą  emotka 1.      Nasza Firma zrealizowała konkurs zgodnie z regulaminem , proszę przeczytać go ponownie tym razem ze zrozumieniem a potem samemu zadać sobie pytanie czy ma Pani racje ?wydaje się ze jednak nie .2.      Zwycięzców w konkursie wybierali przedstawiciele Puma Polska , nigdy żadna agencja nie wybiera ich sama – proszę zapoznać się z procesami rynkowymi i wtedy3.      Prosimy napisać reklamacje , podpisać się pod nią i wtedy Formalnie ją rozpatrzymy. O ile będzie zasadna (patrz punkt1. ) Pani zarzutu wpływają na dobre imię naszej spółki jeżeli będzie Pani konturował tę retorykę ( pomimo braku znajomości procesu , nie zrozumienia zapisów regulaminu ),wystąpimy jako spółką na drogę prawną o stosowne zadośćuczynienie . Pozostajemy z poważaniem RITF team 

Uwielbiam konta utworzone do celów "uprzejmie donoszę, że".
Masz procedurę reklamacji, chcesz coś komuś zarzucić to napisz i podpisz się pod tym, a nie pod płaszczykiem anonimowości. Wyświetl w wątku >>

isiulka

#6413914 Napisano: 09.10.2017 16:40:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
xpac napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

nadeim napisał(a):

lolka182 napisał(a):

defed napisał(a):

luko922 napisał(a):

Jeśli kogoś interesuje, jak poszło mi w konkursie Koło Fortuny, to zapraszam przed tv w najbliższy poniedziałek o 16:30 (TVP2).  emotka

to będzie HIT DNIA  emotka

a można później obejrzeć online, albo są powtórki ? Chętnie obejrzę, ale o tej godzinie nie będzie mnie w domu emotka

https://vod.tvp.p...olo-fortuny,33902189

To ja poproszę o info, ile/co wygrał luko.Ewentualnie numer odcinka do obejrzenia na VOD.do 17-tej jestem w pracy, a potem lecę na hiszpański, więc nie mam szans obejrzeć od razu.

Luko ale Ty śmieszny emotka

te z oglądam i trzymam kciuki...mimo, że już po ptokach  emotka Wyświetl w wątku >>
1 luko922 0

isiulka

#6413602 Napisano: 09.10.2017 08:08:18 w Biedronka
tonyclayton napisał(a):

Chciałaś mi dogryźć czy coś ciekawego wnieść do tematu? Bo ani jedno ani drugie nie wyszło.

isiulka napisał(a):

tonyclayton napisał(a):

Nie wiem po co tracicie czas na pisanie o laurkach skoro jasno jest napisane, że ma być wierszyk. I nie potrzebne żadne paragony ani gazeta.

to Ci dopiero świeżak emotka

Chciałam coś ciekawego wnieśc do tematu ale co zrobić...nie zawsze wychodzi emotka
Nie fosz się bo kontekst był całkiem inny, myślę że dla większości forum zrozumiały ale jeśli Cię tym istotnie uraziłam to padam na kolana i proszę o wybaczenie emotka Wyświetl w wątku >>

isiulka

#6413544 Napisano: 08.10.2017 21:37:07 w Biedronka
tonyclayton napisał(a):

Nie wiem po co tracicie czas na pisanie o laurkach skoro jasno jest napisane, że ma być wierszyk. I nie potrzebne żadne paragony ani gazeta.

to Ci dopiero świeżakemotka Wyświetl w wątku >>

isiulka

#6413410 Napisano: 08.10.2017 15:52:39 w Wkurza mnie...
Przestrzegam przed zakupami actimela w biedronce, na wieczku data ważnosci 11.2017 a w środku wymieszane przeterminowane ze świeżymi (lub źle nabita data ważnosci, ale nie zaryzykuje by sprawdzić). Co mam z tym zrobić? Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

isiulka

#6412284 Napisano: 05.10.2017 18:21:42 w Dyskusje o wynikach konkursu
joasiunia napisał(a):

Buu... i w konkursie Pumy rower wygrało zdjęcie wykorzystujące logo Adidasa... emotka

Koniecznie napisz do nich! niech mu odbiorą nagrodę! To nic , że jury wybrało i nagrodziło, są pewne zasady! Najlepiej poczekaj aż wyślą nagrody, niech sobie wymaca, nacieszy się i wtedy zabierzemy mu z zaskoczenia emotka  Zapamięta sobie!
 Przy okazji napisz do wawela, niech ukaża tych wszytskich ludzi, którzy wstawiają zdjęcie tego samego dziecka jako 5 różnych autorów- z różnymi nazwiskami- taka patchworkowa rodzinka. Liczyli na cukierki ale nie z nami te numery! emotka Wyświetl w wątku >>
3 joan, patyk, mayteq 0

isiulka

#6408519 Napisano: 27.09.2017 18:48:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
grzybekmalutki napisał(a):

isiulka napisał(a):

ma ktoś może wyniki z dzisiejszego graala?

1208912576
11267
12121
11582

11645

dziękuję emotka  widać przybyło min. 400 zgłoszeń w ostatnie 2,5 h , nieźle Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6408517 Napisano: 27.09.2017 18:45:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ma ktoś może wyniki z dzisiejszego graala? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6406996 Napisano: 24.09.2017 11:05:28 w SZUKAM....
Szukam podpowiedzi , gdzie można kupić konkursowe piwo Desperados?  Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6405273 Napisano: 19.09.2017 19:23:19 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie Lidia!  Znowu mnie podkusiło by u niej zagrać i znowu psinco na 200 nagrod- wstyd emotka  nie wiem co trzeba robić by wygrać w tej agencji. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6404440 Napisano: 17.09.2017 22:31:58 w Wkurza mnie...
jokan napisał(a):

bruce napisał(a):

jokan napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wczoraj chcialam sobie pojsc do Cinema City. Niestety, nie mam juz zadnych wygranych voucherow. Wkurzylam sie, bo nie wiedzialam, ze bilet do kina w sobote dla doroslego kosztuje 27 zlotych. Rozboj w bialy dzien, normalnie!Oczywiscie na seans i tak poszlam,he,he.

pamietam czasy, kiedy bilet kosztowal cos 15 zl i to bylo w miare ok, teraz, aby rodzina 4 osoby poszla do kina potrzebna jest lekko stowka, nie mowiac o pochrupaczach typu popcorn jak ktos kupuje......

Też tak właśnie niedawno wspominałam dawne piękne czasy, kiedy wszystkie kina (a było ich naprawdę wiele) pękały w szwach, bilety kosztowały przysłowiowe grosze i trzeba było stać w stumetrowych kolejkach, aby się tam dostać, a każdy "hit" zza oceanu należało absolutnie obowiązkowo zaliczyć. emotka emotka

faktycznie jeszcze wczesniej, kiedy teraz sobie przypominam, stalam czesto w kolejce do kasy:), pelno dzieciakow...

Ja pamiętam jak mnie mama w niedziele zaprowadzała do kina, usadawiała z innymi dzieciakami w rzędzie i wracała do domu gotować obiad (oczywiście odbierała po seansie). 
Teraz za takie praktyki pewnie poszłaby siedzieć emotka  ale to faktycznie były inne czasy emotka Wyświetl w wątku >>

isiulka

#6403718 Napisano: 15.09.2017 10:21:43 w SZUKAM....
dolly napisał(a):

isiulka napisał(a):

dolly napisał(a):

Mam pytanie do wygranych w nestle pelne ziarno czy po informacji o wygranej przychodzi jeszcze jakies potwierdzenie?

przychodzi mail.Ale mi wyskoczyła raz informacja o wygranej na stronie, mail nie dotarł i się okazało, że nagrody nie ma (mimo to odesłałam dokumenty ale zadzwoniła Pani z agencji poinformować iż do tego zgłoszenia nie ma przypisanej nagrody), jakiś błąd. Więc ważniejszy mail albo rob od razu screena jak wygrasz.

Dziekuje. Problem w tym, ze nie zdarlam tego ziarna emotka  i sie zastanawiam czy zgloszenie nie poszlo, czy spalone i co ewentualnie gdyby.... emotka

wpisz jeszcze raz, jak przeszło to wyskoczy że takie zgłoszenie już jest w bazie.  Wyświetl w wątku >>
1 dolly 0

isiulka

#6403712 Napisano: 15.09.2017 10:10:25 w SZUKAM....
dolly napisał(a):

Mam pytanie do wygranych w nestle pelne ziarno czy po informacji o wygranej przychodzi jeszcze jakies potwierdzenie?

przychodzi mail.

Ale mi wyskoczyła raz informacja o wygranej na stronie, mail nie dotarł i się okazało, że nagrody nie ma (mimo to odesłałam dokumenty ale zadzwoniła Pani z agencji poinformować iż do tego zgłoszenia nie ma przypisanej nagrody), jakiś błąd. Więc ważniejszy mail albo rob od razu screena jak wygrasz. Wyświetl w wątku >>
1 dolly 0

isiulka

#6403680 Napisano: 15.09.2017 08:50:56 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
alusia29 napisał(a):

Pełne ziarno 500zł już na koncie - wygrana z 05.09  emotka Iskial ze streetcom.

U mnie rownież przelewik z pełnego ziarna z 1 wrzesnia emotka Wyświetl w wątku >>
1 alusia29 0

isiulka

#6403677 Napisano: 15.09.2017 08:40:54 w WC - rozmowy o wszystkim
nkba napisał(a):

olunka napisał(a):

nkba napisał(a):

luko922 napisał(a):

Mam nową zajawkę - sukulenty i chciałem się pochwalić świeżym zakupem emotka

Nie chcę Cię zniechęcać ale moja babcia mówiła (taki przesąd miała), że kaktusy zabierają pieniądze i nie chciała ich w domu emotka Ale roślinki śliczne emotka

a moja mówiła, ze jak sie ma kaktusy to się zostanie starą panną emotka

No nieźle emotka

Dla pewności Aloes to nie kaktus, nie? emotka  szkoda byłoby teraz wyrzucić emotka Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

isiulka

#6403540 Napisano: 14.09.2017 18:23:54 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragon na Wedel c4 lub wymienię na inny paragon PW Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6403286 Napisano: 14.09.2017 08:03:00 w Dyskusje o loteriach
kinzao napisał(a):

Czy w loterii Kinder Buerno trzeba mieć każdy baton na osobnym paragonie?

nie, ten sam nr paragonu możesz zgłaszac tyle razy ile masz kupionych na nim batonikow Wyświetl w wątku >>

isiulka

#6403175 Napisano: 13.09.2017 18:53:58 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragon hebe Syoss na dziś Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6402939 Napisano: 13.09.2017 13:43:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
yreks napisał(a):

Ktoś wie ile w nestle pełne ziarno jest dziennych nagród. W sensie ile 100zl i 500zl jest przypisanych na jeden dzień

nie ma takiego podziału, w jeden dzień może być 0 nagród a w innym co minutę.  Loteria emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6402867 Napisano: 13.09.2017 12:01:53 w Drogerie SPH/Natura/Hebe/Dayli i inne
-Violka- napisał(a):

A nie jest to naliczanie ogólnopolskie ? 

Też mi się tak wydaje  :) chyba, że ktoś ma 1300 kart klienta... to za samą organizację mu się należało emotka Wyświetl w wątku >>
0 0