Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika isiulka

isiulka

#6461528 Napisano: 08.02.2018 23:03:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
O jakie dane proszą jak dzwonią z somatu?> Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6419148 Napisano: 22.10.2017 12:00:05 w PODZIĘKOWANIA
Kiciunia21
Bardzo dziękuję za prezent i bezinteresowność emotka Wyświetl w wątku >>

isiulka

#6418913 Napisano: 21.10.2017 10:08:10 w Giełda Kodów ; )
Kody z marlboro wymienię na... Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6418909 Napisano: 21.10.2017 10:01:07 w Kupię...
Odkupię kuferki wawel 2-4 sztuki, jeśli ktoś się boi nadwagi emotka
oraz kod na tidal lub spotify
propozycje cenowe na PW Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6418836 Napisano: 20.10.2017 21:36:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Bimbusia napisał(a):

Widzę ze pora napisac do agencji i w moim przypadku. Wysylalam z mezem oświadczenia w jednej kopercie i jego lampka dotarla a moja nadal nie emotka

Oni chyba nie wysłali jeszcze wszystkich lampek, też mi dotarła tylko połowa  Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6417942 Napisano: 18.10.2017 18:35:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

kalinea napisał(a):

isiulka napisał(a):

na 11 zgłoszeń nawet kapsułki nie wpadły z Calgona  emotka

Może jesteś w rezerwie na pralke?

Az 11 razy na 100 szans  emotka

chyba wyszli z założenia, że mam tych calgonów już tyle , że więcej mi nie trzeba emotka  
+ nadal kwitną mi te z poprzedniej promocji emotka

Mam tak starą pralkę, że się boję się użyć calgona bo rdza odpadnie, zrobią się luzy i będzie po pralce emotka Wyświetl w wątku >>

isiulka

#6417918 Napisano: 18.10.2017 17:18:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
na 11 zgłoszeń nawet kapsułki nie wpadły z Calgona emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6417420 Napisano: 17.10.2017 17:34:23 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Będę jedyną osobą, która nie wygra pralki emotka  to prawie jak wygrana...chyba emotka Wyświetl w wątku >>
1 agakaz2 0

isiulka

#6416152 Napisano: 14.10.2017 11:33:36 w SZUKAM....
madzia1-s napisał(a):

isiulka napisał(a):

Po ile jest lipton na circle?

najtanszy zestaw 3 puszki po 9 zł

rozbój w biały dzień emotka  dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6416145 Napisano: 14.10.2017 10:51:09 w SZUKAM....
Po ile jest lipton na circle? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6415549 Napisano: 12.10.2017 18:16:04 w SZUKAM....
nkba napisał(a):

kumulacja napisał(a):

edzia21 napisał(a):

isiulka napisał(a):

Czy ktoś podpowie na Pw, co trzeba wpisać w temacie z konkursu Oral B w Biedronce?

Konkurs został odwołany przez organizatora.

Jak to odwołany?

Jest info na stronie Kiory.

Konkurs został przesunięty w czasie, zasady będą troszkę inne ale Kiora i tak zachowała się z klasą emotka Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

isiulka

#6415116 Napisano: 11.10.2017 20:42:34 w SZUKAM....
Czy ktoś podpowie na Pw, co trzeba wpisać w temacie z konkursu Oral B w Biedronce? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6414580 Napisano: 10.10.2017 17:55:58 w Biedronka
nkba napisał(a):

UWAGA! Jeśli ktoś chciał wziąć udział w konku Kiory ze szczoteczkami to na ich stronce jest info, że konkurs nieaktualny!

Tak, bardzo miły Pan dzwonił i informował o tym. Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

isiulka

#6414515 Napisano: 10.10.2017 16:29:35 w WC - rozmowy o wszystkim
Dziękuję dziewczyny  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6414502 Napisano: 10.10.2017 16:12:49 w WC - rozmowy o wszystkim
Wiem, że mamy tu specjalistki od kuchni więc czy  ktoś może mi podpowiedzieć... jeśli chce dodać parmezan do pizzy do mam go dodać przed pieczeniem czy po upieczeniu przed podaniem ?emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6414248 Napisano: 10.10.2017 10:45:18 w Dyskusje o wynikach konkursu
joan napisał(a):

joasiunia napisał(a):

Dziewczęta, lepiej nie konturujcie tej retoryki, bo to się źle skończy emotka

Obejrzałam wszystkie odcinki "Ally McBeal" - nie boję się! emotka

My tu wszyscy jesteśmy prawnikami i trenujemy CrossFit emotka  Konkursy to tylko tak hobbystycznie... Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

isiulka

#6414225 Napisano: 10.10.2017 10:12:34 w Dyskusje o wynikach konkursu
Niebieska_Laguna napisał(a):

joan napisał(a):

rat napisał(a):

Odnośnie Pumy i ich nagradzania zdjęć bez produktu, bądź produktu Adidas... taką mam odpowiedź i jeszcze straszą  emotka 1.      Nasza Firma zrealizowała konkurs zgodnie z regulaminem , proszę przeczytać go ponownie tym razem ze zrozumieniem a potem samemu zadać sobie pytanie czy ma Pani racje ?wydaje się ze jednak nie .2.      Zwycięzców w konkursie wybierali przedstawiciele Puma Polska , nigdy żadna agencja nie wybiera ich sama – proszę zapoznać się z procesami rynkowymi i wtedy3.      Prosimy napisać reklamacje , podpisać się pod nią i wtedy Formalnie ją rozpatrzymy. O ile będzie zasadna (patrz punkt1. ) Pani zarzutu wpływają na dobre imię naszej spółki jeżeli będzie Pani konturował tę retorykę ( pomimo braku znajomości procesu , nie zrozumienia zapisów regulaminu ),wystąpimy jako spółką na drogę prawną o stosowne zadośćuczynienie . Pozostajemy z poważaniem RITF team 

Niezależnie od sprawy -> wypowiedź pracownika Ritf to bełkot pierwsza klasa, masa błędów interpunkcyjnych i ortograficznych, jakieś niepoważne zwroty typu "proszę zapoznać się z procesami rynkowymi" (że niby co?????) i cóż niby oznacza wyrażenie "konturować tę retorykę"? Zwolniłabym emotka A przynajmniej odsunęłabym od komputera i zakazałabym jakiegokolwiek oficjalnego wypowiadania się w imieniu firmy. Przekładanie segregatorów w archiwum... to jest to.PS: To się nadaje na fejsbukowy profil Miodka. Wstyd.

Ktoś to chyba po pijaku pisał emotka

T9 pewnie pozmieniał słowa emotka   lub odpowiedź oparta na cytatach i strukturze "autora reklamacji",  wtedy byłoby to nawet zabawne. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6414206 Napisano: 10.10.2017 09:48:44 w Dyskusje o wynikach konkursu
rat napisał(a):

isiulka napisał(a):

rat napisał(a):

Odnośnie Pumy i ich nagradzania zdjęć bez produktu, bądź produktu Adidas... taką mam odpowiedź i jeszcze straszą  emotka 1.      Nasza Firma zrealizowała konkurs zgodnie z regulaminem , proszę przeczytać go ponownie tym razem ze zrozumieniem a potem samemu zadać sobie pytanie czy ma Pani racje ?wydaje się ze jednak nie .2.      Zwycięzców w konkursie wybierali przedstawiciele Puma Polska , nigdy żadna agencja nie wybiera ich sama – proszę zapoznać się z procesami rynkowymi i wtedy3.      Prosimy napisać reklamacje , podpisać się pod nią i wtedy Formalnie ją rozpatrzymy. O ile będzie zasadna (patrz punkt1. ) Pani zarzutu wpływają na dobre imię naszej spółki jeżeli będzie Pani konturował tę retorykę ( pomimo braku znajomości procesu , nie zrozumienia zapisów regulaminu ),wystąpimy jako spółką na drogę prawną o stosowne zadośćuczynienie . Pozostajemy z poważaniem RITF team 

Uwielbiam konta utworzone do celów "uprzejmie donoszę, że".Masz procedurę reklamacji, chcesz coś komuś zarzucić to napisz i podpisz się pod tym, a nie pod płaszczykiem anonimowości.

Pisać reklamacje do agencji, która łamie swój regulamin i to ona będzie rozpatrywać reklamacje  emotka   emotka

Twój tok rozumowania jest dowodem na to, że się nie dogadamyemotka

Jak kupujesz buty w sklepie i Ci się rozpadną to rozumiem, że reklamacje składasz chińczykowi, który je sklejał? Wyświetl w wątku >>
1 mayteq 0

isiulka

#6414202 Napisano: 10.10.2017 09:40:33 w Dyskusje o wynikach konkursu
rat napisał(a):

Uwielbiam konta utworzone do celów "uprzejmie donoszę, że".
Masz procedurę reklamacji, chcesz coś komuś zarzucić to napisz i podpisz się pod tym, a nie pod płaszczykiem anonimowości. Wyświetl w wątku >>

isiulka

#6413914 Napisano: 09.10.2017 16:40:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
xpac napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

nadeim napisał(a):

lolka182 napisał(a):

defed napisał(a):

luko922 napisał(a):

Jeśli kogoś interesuje, jak poszło mi w konkursie Koło Fortuny, to zapraszam przed tv w najbliższy poniedziałek o 16:30 (TVP2).  emotka

to będzie HIT DNIA  emotka

a można później obejrzeć online, albo są powtórki ? Chętnie obejrzę, ale o tej godzinie nie będzie mnie w domu emotka

https://vod.tvp.p...olo-fortuny,33902189

To ja poproszę o info, ile/co wygrał luko.Ewentualnie numer odcinka do obejrzenia na VOD.do 17-tej jestem w pracy, a potem lecę na hiszpański, więc nie mam szans obejrzeć od razu.

Luko ale Ty śmieszny emotka

te z oglądam i trzymam kciuki...mimo, że już po ptokach  emotka Wyświetl w wątku >>
1 luko922 0