Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika isiulka

isiulka

#6539614 Napisano: 18.10.2018 00:18:00 w Pomocy!!!!
anet napisał(a):

cb656 napisał(a):

anet napisał(a):

jest jasna wskazówka (przeczytaj regulamin) -że wzory oświadczeń prześle organizator na podany adres e-mail

Czy na pewno piszemy o tym samym dokumencie? Podpowiesz konkretne miejsce, paragraf/punkt, w którym to obiecują? Chyba przeoczyłem...

https://www.carre.../regulamin_84288.pdf

Na dole str 5

Anet , jeszcze nie wysyłali więc luz. Zgodnie z sms, odeślij paragon i numer telefonu. W świetle prawa, danych też nie powinnaś im na tym etapie przekazywać. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6539609 Napisano: 17.10.2018 23:48:02 w WC - rozmowy o wszystkim
Czy ktoś wysyłał może ostatnio pralkę? Jakiego kuriera polecacie, jakie koszty i jak wygląda kwestia palety? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6539608 Napisano: 17.10.2018 23:47:16 w Firmy kurierskie
Czy ktoś wysyłał może ostatnio pralkę? Jakiego kuriera polecacie, jakie koszty i jak wygląda kwestia palety? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6538583 Napisano: 15.10.2018 23:15:39 w Informują
Niebieska_Laguna napisał(a):

Carrefoul Wawel Kuferek z 11.10

z 12.10 również emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6538192 Napisano: 15.10.2018 08:07:14 w Pomocy!!!!
cb656 napisał(a):

isiulka napisał(a):

cb656 napisał(a):

...Napisać to sobie można wszystko, gorzej z realizacją emotka Gdyby to była prawda, byłaby znana publicznie, a nie podawana tajnymi kanałami, z "agencji informatycznej" Jedna Pani Powiedziała...

Na szczęście nie mam kompleksów na tym punkcie i nie mam potrzeby Ci nic udowadniać... emotka  
znalazłam co chciałam więc dzięki za pomoc (tym co pomogli), temat można uznać za zamknięty

To są chyba jednak jakieś kompleksy emotka Coś na zasadzie "wiem, ale nie powiem". Dziecinne i urocze emotka
No i "zamyka temat", bo z innymi się nie podzieli zdobytą "cenną wiedzą", nie bo nie i już emotka Najwyżej prywatnymi kanałami, tylko dla znajomych emotka no bo przecież nie na forum, gdzie ten wredny cebe mógłby też przeczytać. emotka Paranoja jakaś. Cała obłuda tej sławetnej "roli forum, które służy do pomocy" emotka

Masz rację emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6538172 Napisano: 14.10.2018 22:33:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
To ja  też się upewnie bo chyba pytanie umknęło, zwrotki nie przychodzą , prawda?

Teraz zauwazylam ze u mnie poszedl sms z Mieszanka Wawelska zamiast Mieszanka Krakowska emotka  :D może docenią kreatywność emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6538159 Napisano: 14.10.2018 21:50:15 w Pomocy!!!!
cb656 napisał(a):

isiulka napisał(a):

No i widzisz, jednak doświadczenie innych przeważa nad wyszukiwarką google, bo się da!

Napisać to sobie można wszystko, gorzej z realizacją emotka Gdyby to była prawda, byłaby znana publicznie, a nie podawana tajnymi kanałami, z "agencji informatycznej" Jedna Pani Powiedziała...

Na szczęście nie mam kompleksów na tym punkcie i nie mam potrzeby Ci nic udowadniać... emotka  znalazłam co chciałam więc dzięki za pomoc (tym co pomogli), temat można uznać za zamknięty.  Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6538157 Napisano: 14.10.2018 21:40:02 w Pomocy!!!!
cb656 napisał(a):

isiulka napisał(a):

A ty potrafisz czytać ze zrozumieniem? Na grzyba mi alternatywne sposoby rejestracji, skoro pytam o sms? emotka

Po takich pytaniach zaczynam powątpiewać w ludzi ogólnie emotka Dostajesz info zbiorcze o wszystkich sposobach rejestracji określonej sieci, gdzie ani słowem operator nie zająknął się o możliwości zrobienia tego za pomocą SMSa, to z uporem godnym lepszej sprawy nalegasz, by jednak ktoś się wypowiedział o tych nieszczęsnych esemesach. Jakbyś samodzielnie nie umiała wyciągnąć wniosków. emotka
No to bez owijania w bawełnę, skoro jesteś aż tak bystra: nie ma możliwości zarejestrowania numeru w T-Mobile za pomocą SMS. emotka

No i widzisz, jednak doświadczenie innych przeważa nad wyszukiwarką google, bo się da! ale dziękuje za chęci. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6538155 Napisano: 14.10.2018 21:25:15 w Pomocy!!!!
cb656 napisał(a):

isiulka napisał(a):

Ło rety proszę o pomoc, bo na tej stronie którą właśnie załączasz nie ma informacji o rejestracji sms... a pamiętam , że kiedyś taka możliwość była... Serio ciężko zwyczajnie odpowiedzieć bez złośliwości?  Nie znasz odpowiedzi to może pytanie nie jest skierowane do Ciebie?

ło rety, gdzie upatrujesz złośliwość, jak dostajesz odpowiedź o alternatywnych sposobach rejestracji na tacy??
Czytasz czasem, co pod podanym linkiem się miesci, czy tylko tak po łebkach?

A ty potrafisz czytać ze zrozumieniem? Na grzyba mi alternatywne sposoby rejestracji, skoro pytam o sms?emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6538153 Napisano: 14.10.2018 21:18:06 w Pomocy!!!!
cb656 napisał(a):

isiulka napisał(a):

Czy ktoś wie czy numer z T-mobile można zarejestrować tylko w punkcie lub dzwoniąc, czy może istnieje jakiś magiczny kod sms jak w play?

Ło rety, znów awaria google?
http://www.t-mobile.pl/pl/zarejestruj

Ło rety proszę o pomoc, bo na tej stronie którą właśnie załączasz nie ma informacji o rejestracji sms... a pamiętam , że kiedyś taka możliwość była... Serio ciężko zwyczajnie odpowiedzieć bez złośliwości?  Nie znasz odpowiedzi to może pytanie nie jest skierowane do Ciebie? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6538151 Napisano: 14.10.2018 21:12:52 w Pomocy!!!!
Czy ktoś wie czy numer z T-mobile można zarejestrować tylko w punkcie lub dzwoniąc, czy może istnieje jakiś magiczny kod sms jak w play? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6537789 Napisano: 12.10.2018 22:53:38 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
jokan napisał(a):

co najtaniej wychodzi na nestle? platki sa mniej wiecej w tej samej cenie?

A auchan są u mnie tylko duże po 6.99, ale przy 2 opakowaniach masz pojemnik gratis emotka Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

isiulka

#6537783 Napisano: 12.10.2018 22:35:34 w Paragony na trwające konkursy

Mam paragony:

Henkel Tesco  
Ferrero 
Lipton Lidl Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6536111 Napisano: 08.10.2018 21:18:40 w Paragony na trwające konkursy

isiulka napisał(a):

Paragony:
Henkel Tesco  20 zł szt.
Ferrero 9 zł szt.
Selgros Henkel 25 zł szt.  Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6536110 Napisano: 08.10.2018 21:16:13 w SZUKAM....
Szukam pomocy przy dodaniu konkursow do bazy, jak na złość nie mogę znaleźć nic godnego uwagi... Może ktoś ma coś luźnego. Z gory dziękuję Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6535764 Napisano: 07.10.2018 23:45:38 w Paragony na trwające konkursy
Paragony:
Henkel Tesco  20 zł szt.
Ferrero 9 zł szt.
Selgros Henkel 25 zł szt. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6535665 Napisano: 07.10.2018 19:06:08 w Konkursy firm tytoniowych
andziulka21 napisał(a):

isiulka napisał(a):

czy tylko ja mam klopot z zalogowaniem na 5minut.pl?

Wyczyść ciasteczka i pójdzie emotka   

proste a działa, dziękuję ! emotka Wyświetl w wątku >>

isiulka

#6535614 Napisano: 07.10.2018 14:24:58 w Konkursy firm tytoniowych
czy tylko ja mam klopot z zalogowaniem na 5minut.pl? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6478436 Napisano: 30.03.2018 11:22:36 w Kupię...
Kupię Iphona 8 w dobrej cenie Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6478420 Napisano: 30.03.2018 10:09:23 w Wkurza mnie...
chochliczka napisał(a):

kermit napisał(a):

chochliczka napisał(a):

Wkurza mnie,a wlaściwie przyszlam tu po radę.
Moja babcia wczoraj po kąpieli wytarła nogę recznikiem -bierze leki przeciwzakrzepowe.Po chwili na polowie nogi zrobil sie jej jeden wielki granatowy wylew podskóeny-skóra jest jak galareta.Cienka jak papier,ze strach sie dotknąc. Nie wiem co z tym robić,czhy mozna to smarować mascią z np kasztanowca,skoro skóra jest tak cienka,ze w kazdej chwili moze sie uszkodzic i rozbabra sie t ona calego ? pomóżcie prosze  emotka

Chyba najlepiej jutro wezwać/udać się do lekarza. Nie brzmi to za dobrze, a w święta będzie trudniej uzyskać pomoc. A babcia ma żylaki?

ma mocną niewydolnośc zylną- poki co zrobilam opatrunek zeby nie dotknela znów poscieli czy cos emotka  echh

Smaruj kasztanowcem, ja używam maści z kasztanowcem i baobabem , ona jest baaardzo dobra. Ale trzeba smarować kilka razy dziennie całe nogi i ręce, zwłaszcza po kąpieli.
Przy niewydolności żylnej to norma, nie unikniesz tego. I zawsze będziesz miała coraz to nowe i coraz to większe wylewy. Kasztanowiec sprawi tylko, że będą się szybciej goić, ale nie sprawi, że będzie ich mniej. Musicie bardzo uważać, szczerze współczuję.

Jedynie co mogę poradzić, to aby się babcia nie wycierała ręcznikiem tylko częściej używała chusteczek do mycia (one jednocześnie mają środek nawilżający), i nawet po kąpieli się nimi wycierała. Wyświetl w wątku >>
0 0