Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika isiulka

isiulka

#6544803 Napisano: 06.11.2018 22:11:10 w WC - rozmowy o wszystkim
joan napisał(a):

taalvikki napisał(a):

(...) przecież dezodorant czy szampon i tak się (chyba emotka  ) zużywa. 

A właśnie widzisz... ja nie używam emotka Przynajmniej nie w standardowej postaci. I z tego powodu odpadło u mnie wiele konkursów promo emotka

Joan dlatego taalvikki napisała zużywa a nie używa emotka  ja w sumie zużywam, do mycia auta np emotka  do mycia rąk się nie nadaje, bo strasznie wysusza.
Ale taalvikki nie bierz do siebie, mnie zwyczajnie rozbawiło zdjęcie faceta owiniętego w ten kocyko-szlafroczek. Wg. regulaminu cena 80 zł więc może nie będzie to najtańszy badziew. A nawet jeśli to pies też spać na czymś musi. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6544482 Napisano: 05.11.2018 23:33:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
staszek napisał(a):

Jest gdzieś regulamin do actimela, który zaczął się dzisiaj? https://www.actimel.pl/swiatecznaloteria
Nie widzę na stronie. Konkurs jest w zapowiedziach, nie wiem czy już bazie też.

Myślę, że promocja jest na tyle beznadziejna, że nie warto nawet wczytywać się w regulamin. 
Szukasz igły w stogu siana, kupujesz actimel w promocyjnym opakowaniu, jak pod wieczkiem masz mikołaja to wygrywasz 10 tys. 
10 nagród na miliony opakowań emotka Wyświetl w wątku >>

isiulka

#6544246 Napisano: 05.11.2018 12:53:42 w Informują
Henkel Tesco , sms Wyświetl w wątku >>
1 freyja88 0

isiulka

#6543757 Napisano: 02.11.2018 17:12:56 w WC - rozmowy o wszystkim
iszhara napisał(a):

mia napisał(a):

isiulka napisał(a):

Czy tylko mnie bawi nagroda w konkursie Syoss Kaufland? Koc z rękawami emotka pomijam, że warta 19 zł ( paragon 10 zł, list 5,50 więc prawie na czysto). Ale jak zobaczyłam zdjęcie faceta w tym kocu, to z obawy o swoje małżeństwo, wolę w to nie grać  emotka  choć ten elektryzujący się polar jest mega kuszący.

19 zł? emotka No nie osłabiaj mnie - ja się już nastawiłam na ten konkurs, tym bardziej że dezodoranty Fa i tak używam. Kiedyś kupiłam taki koc córce i jest super - cudowny, miękki, w sam raz do otulania się. Tyle, że kosztował ok.70 zł...

Ale skąd ta kwota 19 zł? Koszt według regulaminu wynosi 98 zł więc może będzie fajny.  emotka

Już rozumiem - to najtańszy koszt zakupionych produktów. 

19 zł wg allegro emotka
ale może faktycznie będzie fajny skoro mia ma jakieś doświadczenia. Wyświetl w wątku >>
2 iszhara, mia 0

isiulka

#6543625 Napisano: 02.11.2018 08:58:58 w WC - rozmowy o wszystkim
Czy tylko mnie bawi nagroda w konkursie Syoss Kaufland? Koc z rękawami emotka pomijam, że warta 19 zł ( paragon 10 zł, list 5,50 więc prawie na czysto). Ale jak zobaczyłam zdjęcie faceta w tym kocu, to z obawy o swoje małżeństwo, wolę w to nie grać emotka  choć ten elektryzujący się polar jest mega kuszący. Wyświetl w wątku >>

isiulka

#6543191 Napisano: 31.10.2018 08:47:54 w Dyskusje o wynikach konkursu
aneta19790411 napisał(a):

superloser napisał(a):

Wiesz, "podejrzewam, ze konkursowicze z dlugoletnim stazem..."  mają świadomość, ze konkursy oraz loterie to marnowanie kasy przez sponsora. Widzą jak po UE powitalnym BOOM, zarobek jest mniejszy. I będzie spadał, bo loterie są tańsze w przeprowadzeniu i nawet analfabeta wygrać może.

Jak pogadasz z jakimś dyrektorem marketingu albo prezesem firmy, to usłyszysz, że konkursy to oczywiste straty dla firmy ale skoro konkurencja to robi, to też trzeba.
Jasne, ze koncerny Kubusie i Tymbarki, Winiary i Nescafe, Lays i Pepsi, są do przodu jeśli mają siłe roboczą w złotówkach, napis Made in UE, zysk w Euro. Oni robią dużo i tanio. 

Że co? Tak zapytam? Rozmawiałeś z jakimś dyrektorem? Prezesem? Serio tak Ci powiedział?

emotka emotka emotka  co za gość... Wyświetl w wątku >>

isiulka

#6543163 Napisano: 31.10.2018 00:07:55 w Dyskusje o wynikach konkursu
maximus napisał(a):

maximus napisał(a):

http://kawalekszczescia.pl/       loteria KASIA

6 razy z rzędu wygrał jakiś H...   z Warszawy

Konkurs "Podziel się kawałkiem szczęścia"

Specjalnie dali Hermenegilde, żeby nie było wątpliwości , że to test  emotka  ale brawo za czujność emotka Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

isiulka

#6542825 Napisano: 29.10.2018 20:12:22 w Wkurza mnie...
norweska20 napisał(a):

isiulka napisał(a):

norweska20 napisał(a):

Dotyk w telefonie LG-K500 przesłał mi działać emotka i nic nie idzie zrobić , nawet odebrać telefonu ...wygłupiałam się z moją 5latką i trąciłam sok ....i wylał się obok telefonu -nie centralnie na niego , a jednak tyle wystarczyło żeby przestał działać.....wyłączać go nie idzie, a bateria wskazuje 32%...mam nadzieje że jak już się całkiem rozładuje to się jakość magicznie odwiesi i zacznie działać ...bo konkursowicz bez telefonu , to jak bez ręki emotka a drugiego telefonu nie mam ....

ps. Może ma ktoś pomysł , jak tego dziada wyłączyć , skoro dotyk nie działa.... 

A jak przytrzymujesz tę czerwoną kropeczkę to nie wylacza Ci się?

może zwyczajnie wyjmij baterie?

wyłączyć go można tylko naciskając z prawej strony na przycisk- a potem wybierając dotykiem jedną z opcji  wyłącz, uruchom ponownie, włacz tryb samolotowy ....dostać się do baterii - oz grozo, tych telefonów się raczej nie otwiera 

Też mam Lg k500 emotka  i sie zastanawiam, czy mowimy o tym samym telefonie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6542805 Napisano: 29.10.2018 18:36:04 w Wkurza mnie...
norweska20 napisał(a):

Dotyk w telefonie LG-K500 przesłał mi działać emotka i nic nie idzie zrobić , nawet odebrać telefonu ...wygłupiałam się z moją 5latką i trąciłam sok ....i wylał się obok telefonu -nie centralnie na niego , a jednak tyle wystarczyło żeby przestał działać.....wyłączać go nie idzie, a bateria wskazuje 32%...mam nadzieje że jak już się całkiem rozładuje to się jakość magicznie odwiesi i zacznie działać ...bo konkursowicz bez telefonu , to jak bez ręki emotka a drugiego telefonu nie mam ....

ps. Może ma ktoś pomysł , jak tego dziada wyłączyć , skoro dotyk nie działa.... 

A jak przytrzymujesz tę czerwoną kropeczkę to nie wylacza Ci się?

może zwyczajnie wyjmij baterie? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6542701 Napisano: 29.10.2018 12:38:38 w WC - rozmowy o wszystkim
madzia34 napisał(a):

nataszka napisał(a):

Chcę kupić ekspres do kawy do 2500 zł. co polecacie?

philips saeco

Jak Ci zależy faktycznie na dobrej kawie, to kup sobie osobno młynek, sitka, osobno ekspres ciśnieniowy, ewentualnie spieniacz do mleka. Może odrobinę więcej pracy jest przy tym ale za to masz naprawdę dobrą kawę - za 2000 zł kupisz już całkiem fajne sprzęty.
Natomiast z automatem, przy tej kwocie co podajesz nie ma rożnicy czy kupisz ekspres za 1000 zł czy za 2 500 zł, poza dodatkowym guziczkiem na ekraniku i bardziej/ mniej prestiżowej marce. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6541774 Napisano: 25.10.2018 08:15:14 w Dyskusje o wynikach konkursu
kammaro napisał(a):

superloser
A Ty dalej pierdoły piszesz...
To, co Tobie sie wydaje nie pokrywa sie z prawda. I wkurza mnie wydzwiek Twoich wpisow, bo brak w nich zwrotow "wydaje mi sie", "mysle, ze" sprawia, ze Twoje posty dla nowicjuszy wydaja sie "logiczne", ale podejrzewam, ze konkursowicze z dlugoletnim stazem za glowe sie lapia.

Jejku dziękuję, że to napisałaś bo czytam te bzdury i mam wrażenie, że poziom merytoryczny tego forum sięgnął dna.
Nie znam się ale się wypowiem. Teorie wyssane z palca, niepodparte nawet kijem. Wyświetl w wątku >>

isiulka

#6541756 Napisano: 24.10.2018 23:53:54 w Nasza Dominisia.. [*] - relacje
Ehh Dominika (*) , Stasia (*)  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6541540 Napisano: 24.10.2018 12:32:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
delvitto napisał(a):

sydariameki napisał(a):

Automat mam w Kauflandzie i na kopalniach też są 

czy te automaty są jakoś oznaczone, że biorą udział w loterii? Tam gdzie byłam, u siebie, gdzie są automaty, nie ma żadnych reklam;( Nie mam pojęcia, gdzie znaleźć resztę automatów;(

Na automacie stoi tekturowa reklama. Da sie je zauważyć. Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

isiulka

#6541465 Napisano: 24.10.2018 08:38:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

haima napisał(a):

sydariameki napisał(a):

Udało się komuś wygrać cokolwiek z nagród z automatów,? Może być pw emotka U mnie na 11kodów same pudla emotka

U mnie na razie cisza, ale się nie zniechęcam emotka Na forum ktoś się chwalił przelewem 50zł 

A gdzie macie te automaty? Ja patrzyłam w szpitalu i mają brązowe kubki

u mnie w c4 jest ten automat, ale dalam sobie spokoj jak zobaczylam chlopaka , ktory wyciaga kubki ze smietnika... Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6541436 Napisano: 23.10.2018 23:36:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
serberta napisał(a):

Czy w haśle konkursowym można zacytować jedna linijkę popularnego przeboju?

można o ile z kontekstu wynika, ze chodzi o piosenkę.  Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6540755 Napisano: 21.10.2018 21:25:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Superloser, Nav chyba stara Ci się przekazać , że konkursy/loterie/akcje promocyjne maja różny cel np.
- podniesienie sprzedaży
- wzrost rozpoznawalnosci produktu
- dotarcie do nowych konsumentow
- zwiekszenie wolumenu sprzedazy (np. zakup persila + silana )
- pozyskanie fanow na fb
- wyprzedaż starego asortymentu/wprowadzenie nowego produktu
...i setki innych.

I konkursy często nie mają na celu zwrotu z inwestycji wyrażonej w $, bo z  samego konkursu wskazniki sprzedazowe nie poszybują drastycznie w gorę, czasami zwrot jest po paru miesiącach/latach.
Dla przykładu. dotychczas kupowałam produkty Heinz, byl konkurs więc w drodze wyjatku kupilam Pudliszki i tak mi posmakowało że od teraz będę kupować tylko Pudliszki- to jest wartość dodatnia.

Z czym Wy macie ludzie problem, nie pasują Wam konkursy bez nr paragonu to po co w nie gracie?

Ja nie wygrywam w NAV , Avanti itp. wiec z zalozenia nie grywam w ich konkursy. Proste. Wyświetl w wątku >>

isiulka

#6540727 Napisano: 21.10.2018 19:41:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nav napisał(a):

Odpowiem w ten sposób: akcje promocyjne, w tym konkursy, mają bardzo różne cele i tzw. KPI, czyli liczbowe kryteria wg których rozróżnia się akcje udane od nieudanych. Sprzedaż BYWA takim kryterium, ale wcale nie zawsze. 

Napisałeś dwa posty temu o 1000 zgłoszeń - być może przez przypadek, ale nie minales sie bardzo z prawda, tego rzędu ilości sie zdarzaja. No to jesli mamy zakup konkursowy za 10 zl, 1000 zgloszen, dwa tygodnie akcji ogolnopolskiej, to o jakiej my sprzedaży mowimy? 10000 zl w skali kraju? Toż to są drobne na waciki. Przecież sam budzet na nagrody bywa kilkakrotnie wyzszy. 

PS. A jeszcze te 10000 to jest DETAL BRUTTO, zdejmijmy z tego vat i marze sklepu, hurtowni i dystrybutora... Założenie ze koszt organizacji konkursu mialby się zwrócić w postaci zysku ze sprzedaży jest bardzo odwazne emotka  
PS2. Nie pisz o "osmieszaniu się", bo cele akcji promocyjnych są naprawdę różne i naprawdę przemyślane, i nie byloby zadnym ewenementem, gdyby celem bylo np. "uzyskać zasięg X na forach konkursowych" - wtedy bylyby odpowiednio dobrane nagrody, formy komunikacji itd. To nie jest zadne rocket science, tylko codzienność w marketingu. 

Ostatecznie to  klient płaci za takie akcje promocyjne w cenie produktu, a nie Organizator.

Jak sam widzisz, nie ma sensu tłumaczyć bo zaraz usłyszysz, że jesteś na ich garnuszku. emotka Wyświetl w wątku >>
1 kammaro 0

isiulka

#6540448 Napisano: 20.10.2018 15:10:19 w Paragony na trwające konkursy
Punkty Wawel wymienie na paragon ITM z kawą Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6539974 Napisano: 18.10.2018 20:10:05 w SZUKAM....
frezja79 napisał(a):

były SMSy z wczoraj z konkursu Wawelowy zawrót głowy C4?

tak Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6539970 Napisano: 18.10.2018 19:59:44 w moje dzisiejsze wygrane :)
milanka napisał(a):

Wygrana bransoletka Yes z konkursu "Piękna i pogodna" z Kauflandu. Tylko nigdzie nie umiem znaleźć regulaminu

Pisalam w "pomocy" treść oświadczenia, a jak chcesz regulamin to podaj maila.

W temacie również bransoletki. Wyświetl w wątku >>
1 viviean 0