Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika isiulka

isiulka

#6548166 Napisano: 16.11.2018 20:58:24 w Smolar
jokan napisał(a):

haima napisał(a):

jokan napisał(a):

Monika11 napisał(a):

jokan napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

W mojej Biedronce znalazłam Colę 0,5 ( czteropak za 7,56) niby w promocji, tak naprawdę ile kosztuje 0,5?Tu wychodzi po 1.89

0,5 kosztuje 2,59 jakoś tak

a nie macie juz puszek? ja u siebie widzialam pod kasa...ale jescze nie kupowalam...

Puszki po 1,4 z groszami widziałam , wolałam dołożyć  parę groszy i mam 0,5 emotka

jak ktos pije to tak, ale ja nie, to nie emotka

Ja mam ten sam problem, piję CC zero i nawet 0,5l jest ciężko dostać. Na szczęście ostatnio posmakował mi Sprite ogórkowy a w jednej biedronce mam go na zgrzewki;)

ogórkowy ? emotka oj to ja daleko w tyle jestem z pomysłowością marketingowców emotka

ja też, ale aż jutro sprawdzę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6548065 Napisano: 16.11.2018 16:16:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nkba napisał(a):

nkba napisał(a):

wea86 napisał(a):

Ech, też kupiłam gdzieś indziej Mixe. I też jestem pewna że czytałam regulamin, ale nigdzie w pobranych go nie mam:-(

tez kupiłam gdzie indziej ale jestem pewna, że nie było info, że w sph.

Może niech się wypowie ktoś bardziej w temacie ale jak chciałam zapisać ten regulamin to w jego właściwościach jest zapisane, że został utworzony i zmieniony 16.10.2018 z podaną godziną i imieniem i nazwiskiem osoby, która jest autorem tego pliku. Skoro konek trwał (chyba) od 11.10 to jak miał być regulamin utworzony 16? Może to moje teorie spiskowe ale śmierdzi mi tu coś emotka

Ale przecież w bazie e-konkursy jest podpięty regulamin, pod linkiem Mixa Superpharm- to Pionas też musiałby podmienić.
Ja grałam na koniec i kupowałam w SPH, chociaż opis konkursu początkowo też mnie zmylił. Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

isiulka

#6547900 Napisano: 16.11.2018 09:50:14 w Paragony na trwające konkursy
Biedronka CC - 5 zł / szt.
Tesco Palmolive - 13 zł / szt.
Leclerc - Vanish itp - 22 zł  Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6547803 Napisano: 15.11.2018 21:26:01 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

79magda napisał(a):

vazzz napisał(a):

(...) Allegro wie lepiej jaki kolor jest najlepszy na tło abyś osiągnął lepszą sprzedaż. I aukcję usuwają w trosce o mnie niemalże emotka

Tylko patrzeć, jak zaczną pobierać dodatkową opłatę za swoją troskliwość emotka wszak to sztab ludzi, ile środków trzeba na to przeznaczyć...

A co? mało jeszcze opłat pobierają???

No właśnie nie wiem o co chodzi z tym allegro, nie wchodzilam tam chyba od 2 lat, a średnio co 3 miesiące dostaję do zapłaty jakieś groszowe zaległości typu 2.90

Raz zapłaciłam im 3 zł żeby się odwalili, a po 3 m-c znowu (nic nie sprzedawałam, nic nie kupowałam) i nawet nie wiem za co... Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6547788 Napisano: 15.11.2018 20:37:41 w Paragony na trwające konkursy
Biedronka CC - 5 zł / szt.
Tesco Palmolive - 14 zł / szt.
Leclerc - Vanish itp - 25 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6547446 Napisano: 15.11.2018 09:27:38 w Smolar
marfiusza napisał(a):

jokan napisał(a):

z jakiego adresu mailowego przychodza na Cole potwierdzenia bez problemu? (bo zastanawiam sie ktorego uzyc)

Na wp przyszło od razu!

Na pewno nie gmail Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

isiulka

#6547415 Napisano: 15.11.2018 01:02:44 w Smolar
mikron22 napisał(a):

Minęła ponad doba, a potwierdzenia z Coca Coli jak nie było tak nie ma.

Podejrzewam, że są zalani zgłoszeniami stąd lagi, ale mi dochodzą średnio 30-40 godzin po zgłoszeniu. Wyświetl w wątku >>
1 mikron22 0

isiulka

#6547233 Napisano: 14.11.2018 15:13:54 w Pomocy!!!!
maryam napisał(a):

Halszka napisał(a):

Reklamacja do Poczty Polskiej?

Wysłany paragon i dokumenty do Studio Versus na wygrany zestaw Nivea/Bobovita

Od połowy września mój list polecony, z potwierdzeniem doręczenia, w systemie śledzenia przesyłek wciąż jest „w transporcie” w miejscowości jej nadania! Ok. przyznam że nie sprawdziłam wczesniej, bo niegdy nie zdażyła się taka sytuacja. Więc czekałam….
Nagroda od organizatora oczywiście nie dotarła bo zapewne nie dostał dokumentów. Okres konkursu i reklamacji minął.
Pani na poczcie „nie wie” co się stało. Poleca napisać reklamacje, bo mam na to 3 mies.
Ale co napisać? Ze straciłam nagrodę wartą 100 pln?
W sumie już machnęłam ręką, bo nie bardzo wiem jak się do tego zabrać..

No ale dziś identyczna sytuacja! Koleżanka wysłał mi bilety na przedstawienie 6 listopada, poleconym priorytetem i list nadal w Bydgoszczy w „transporcie” Kobitka w okienku „nie wie”! Pisac reklamacje! No ale co z biletami które są w kopercie?? Masakra!!

Masakra, aż muszę sprawdzić, czy mój list do Smolara dotarł z paragonem Surf. Też z Bydgoszczy...

No to raczej jesteście do przodu, bo powinnyście się ubiegać o odszkodowanie 50 krotność kosztów wysyłki. Czyli wyjdziecie na tym lepiej niż nagroda za 100 zł emotka

Zawsze jeżeli Wasz list nie dociera do 14 dni powinnyście się starać o odszkodowanie, PP nie robi łaski, że dostarcza listy. Biorą tak dużo pieniędzy za te wysyłki, że nie ma co się z nimi cackać. Wyświetl w wątku >>

isiulka

#6547222 Napisano: 14.11.2018 14:48:10 w Smolar
asie90 napisał(a):

po kilku godzinach nie miałam potwierdzenia, mail przyszedł z 2 zgłoszenia od razu, więc pierwsze wysłałam jeszcze raz, wydaje mi się, że to też wina przeglądarki

Z gmailem chyba coś słabo wspolpracuje ta strona, ale jest możlwiość sprawdzenia czy zgloszenie zostało przyjęte... i pomimmo braku maili u mnie wsio ok Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6547220 Napisano: 14.11.2018 14:44:58 w Udane wymiany - polecane nicki:)
bzowapani,
Bardzo polecam! Wymiana konkretna, szybka, uczciwa i bezproblemowa emotka I wszystko starannie zapakowane . Dziękuję za wymianę emotka Wyświetl w wątku >>
1 bzowapani 0

isiulka

#6547003 Napisano: 13.11.2018 22:38:39 w moje dzisiejsze wygrane :)
również Soraya emotka Wyświetl w wątku >>

isiulka

#6546975 Napisano: 13.11.2018 21:10:51 w Smolar
justyna1411 napisał(a):

isiulka napisał(a):

Dostaliście na maila to potwierdzenie zgłoszenia z Coca-coli biedronkowej?

tak

mi tylko jedno potwierdzenie na kilka zgłoszeń... Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6546970 Napisano: 13.11.2018 21:05:06 w Smolar
Dostaliście na maila to potwierdzenie zgłoszenia z Coca-coli biedronkowej? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6546682 Napisano: 13.11.2018 10:41:46 w SZUKAM....
pioge7 napisał(a):

kerocna napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Nie mogę znaleźć a może się ktoś zna emotka  
do niedawna mieliśmy telefon stacjonarny. Tam była taka funkcja, że jak wykręcę numer telefonu i jest zajęte to telefon sobie czeka i czeka aż będzie wolny ten numer i mnie z nim automatycznie łączył . Niestety ze stacjonarnego zrezygnowaliśmy i mamy tylko komórki. Potrzebuję zadzowńic do lekarza i się zarejestrować lecz tam linia jest prawie ze stale zajęta. Nieraz trzeba wybrać numer 30-40 razy zanim się dodzwonię. I tu pytanie. Czy zna się ktoś może czy jest taka aplikacja na telefon komórkowy który będzie czeka aż wolna będzie linia i sam mnie połączy? 
Będę wdzięczny za pomoc. Szukam i nie mogę niestety znalexc emotka  

Znalazłam np. coś takiego dla telefonów z Androidem https://www.downl...w-androidzie/n/9321/

Dziękuję emotka  też to wlasnie znalazłem ale wlasnie nie o takie chodzi,.. bo ten cały czas wybiera. W stacjonarnym telefon czekał na linię. Wybrał raz i już. Ale dziękuję za to emotka  z braku laku dobre i to emotka  

To jest funkcja, którą może włączyć Twoja przychodnia a nie Ty:) Jak Ty ją włączysz, to osoby, które dzwonią do Ciebie będą mogły poczekać na linii na połączenie - *43# Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6546616 Napisano: 12.11.2018 23:41:24 w Kupię...
taalvikki napisał(a):

kermit napisał(a):

kolorowekredki napisał(a):

kupię 2 karty cinema city unlimited do 500zł za dwie, aktywacja już lub później

Serio takie ceny są na forum? Z ubiegłorocznego konkursu na allegro za 430-450 zł szły od ręki ( za jedną of course)

to, że ktoś sobie kpi, nie znaczy, że takie są ceny. 

Czemu kpi? Dał propozycję, jak komuś pasuje to sprzedaje, jak nie to nie. Ale już jad musi być emotka Wyświetl w wątku >>
1 androm 0

isiulka

#6546607 Napisano: 12.11.2018 23:19:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
benasia napisał(a):

jokan napisał(a):

baxter napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

kamil17 napisał(a):

czy te bony do Lidla to 10 000 się juz rozeszło ??  i licznik od 10 000 się zaczynał ? czy będzie jeszcze jakas pula ??

ja zaczęłam od 8600 ale znikały szybciutko. po 30 minutach 600 było

ja też się nie załapałam na żaden bon, jak siadłam do kompa to było ponad 1000 ale zanim udało mi się przejść wszystkie filmiki( zacinały się) to niestety juz było po. Potem wyczytałam, że ktoś podał w necie sposób jak zdecydowanie przyspieszyc ogladanie filmików i tym sposobem w zawrotnym tempie bony zniknęły emotka

a jaki to sposob byl? bo ja sie naogladalam..ze mam dosyc, ale dwa bony udalo sie ugrac, pierwszy szybko, nad drugim troszke sie pomeczylam....

a był jakiś sposób? choć faktycznie strasznie szybko z 5 tys się skończyło...  dziwne  emotka

ktoś mnie oświeci co przegapiłam? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6545994 Napisano: 10.11.2018 17:45:27 w Smolar
krzysiek113 napisał(a):

Ja nigdy nie pomyślałem, żeby tak dublowane paragony wysyłać:( szkoda, że Smolar nie ma ani tego kodu zabezpieczającego, ani nie trzeba podac numeru kasy emotka to już powygrywalem w tej loterii emotka

Nie sluchaj superlosera, to spec od teorii spiskowych i celowo zniechęca do udziału emotka  Smolar zawsze dyskwalifikował duble i da się u nich wygrać wyłącznie grając uczciwie. Wyświetl w wątku >>

isiulka

#6545769 Napisano: 09.11.2018 20:49:18 w Loterie bramkowe
Czy ktokolwiek wygrał coś w nestle Kaufland?  Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6545498 Napisano: 09.11.2018 08:55:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
slavek napisał(a):

isiulka napisał(a):

slavek napisał(a):

Myślicie, że batony Nestle Nesqik liczą się do kwoty 20 zł w konkursie Nestle Kauflandu? Gdzie mógłbym zapytać organizatora?

Są wymienione w regulaminie więc biorą udział.

Loterią objęte są produkty marek Nescafé, Nescafé Dolce Gusto, Nescore, Caro, napojeNesquik, batony Lion, batony Kit Kat, wafle Princessa, wafle Nesquik, Nestlé Aero, Orion, After
Eight, Smarties, Jojo, Bon Pari, Winiary, Maggi, Nesvita dostępne w sklepach sieci Kaufland
(zwane dalej „Produktami Promocyjnymi”).

problem w tym, że wafle, a nie batony

Faktycznie, teraz zauważyłam, że są 2 różne. Moim zdaniem biorą udział, tylko zapomnieli wymienić, ale to co nam się wydaje może się mieć ni jak do tego co wydaje się organizatorowi.  To najlepiej dzwonić do Unique, bo tylko tam będziesz miał pewność. Wyświetl w wątku >>
1 slavek 0

isiulka

#6545493 Napisano: 09.11.2018 08:48:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
slavek napisał(a):

Myślicie, że batony Nestle Nesqik liczą się do kwoty 20 zł w konkursie Nestle Kauflandu? Gdzie mógłbym zapytać organizatora?

Są wymienione w regulaminie więc biorą udział.

Loterią objęte są produkty marek Nescafé, Nescafé Dolce Gusto, Nescore, Caro, napojeNesquik, batony Lion, batony Kit Kat, wafle Princessa, wafle Nesquik, Nestlé Aero, Orion, After
Eight, Smarties, Jojo, Bon Pari, Winiary, Maggi, Nesvita dostępne w sklepach sieci Kaufland
(zwane dalej „Produktami Promocyjnymi”). Wyświetl w wątku >>
1 slavek 0