Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika isiulka

isiulka

#2107430 Napisano: 17.01.2009 10:31:40 w PODZIĘKOWANIA
Pragnę podziękować wszystkim naszym klientom którzy zakupili od nas ipody, gdyby to bylo allegro wystawiłabym Wam pozytywny komentarz za udaną i expresową transakcję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#2095889 Napisano: 13.01.2009 09:28:02 w Wkurza mnie...
marcepan1983 napisał(a):

chochliczka napisał(a):

Marcepan jak cos mowisz to mow prawde z laski swojej. Nie gralam o zadnego ipoda nigdy ku Twojej wiadomosci,od dawna nie gram w konki klikane bo szkoda mi na to czasu.
Wkurza mnie chamstwo i prostactwo Twoje czlowieku, jestes tak zaklamany i nie mow nic o zazdrosci,bo pare dni temu sam z zazdrosci wmawiales ludziom ze Crism nie wygral auta,czyz to nie jest zenujace? zegnam

tylko, ze to była prawda, a to, ze nie przeczytałas mojego posta wyjasniajacego bo go Pionas usunął to Twój ból:D ...zrestzą wystarczy spojrzeć kto próbowął zakopwac tamten temat w tamtej godznie:D

Marcepan szkoda czasu... mozna bylo to przewidziec ze ona nie zrozumie... emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#2095803 Napisano: 13.01.2009 09:10:51 w Wkurza mnie...
mkmadzia7 napisał(a):

marcepan1983 napisał(a):

natik999 napisał(a):

fructisa napisał(a):

jeśli to prawda co mówi marcepan to jesteście powaleni, to się leczy emotka a obgadywanie za plecami świadczy tylko i wyłącznie o waszym prostactwie emotka

yhym... ukryte forum lol emotka

ale najlepsze jest to, że oni na swoje ukryte forum robią ankiety i zapraszają tych, których lubią, a innym nie wolno tego robić bo zgodnie z regulaminem jest za to ban...więc albo jesteś z nimi albo wypad emotka

ja powiem krótko, albo znasz zasady tam panujące, albo wogóle się nie wypowiadaj emotka emotka emotka emotka

Wiesz nie mam nic do ciebie, ale osobiscie sobie nie zycze zeby jakeis scierwa wypisywaly o mnie komentarze, bo nie chce nalezec do tego beznadzuejnego tajnego forum, wiec z jakiej racji ktos tam wypowiada sie na temat tego czy mnie przyjac czy nie, i uzasadnia to w taki spsoob, pozatym bardzo chcialam pozdfrowic osobe ktora dala mi komentarz jak bardzo jestem obludna bo robie konkursy na forum... wygrac by sie chcialo... udzial sie bralo.. a oceniancie mnie za to ze chcialam komus wygrac ipoda?? i to ja jestem zla bo zrobilam konkurs na forum.... zalosne jak ludzie potarfia byc zawistni Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#2095717 Napisano: 13.01.2009 08:59:35 w Wkurza mnie...
isiulka napisał(a):

tunezja napisał(a):

marcepan1983 napisał(a):

a mnie wkurza, ze jestem nielubiany na forum i ludzie nie potrafią tego napisać mi wprost tylko na ukrytym forum gadają i na PW obgadują:P
No ale cóż...wygrywałem, wygrywam i będę wygrywał, a Ci którzy zamiast ziać zazdrością potrafią się ze mną dogadać i współdziałać nigdy nie pożałowali emotka ...Reszcie ChWD

Drogi Marcepanie, nie wszystkich się lubi, takie jest życie...Ty też zapewne masz osoby w swoim środowisku, które znosisz, ale nie uwielbiasz...

Wiesz generalnie to trzeba miec jaja zeby potrafic to komus powiedziec a nie za plecami wypisywac takie komentarze na ludzi emotka emotka

Zapomnialam dodac ze gdyby te ankiety nie byly anonimowe to mogla bym palcem pokazac , dlaczego dostalam od danej osoby taki a nie inny komentarz. Chochliczka np sie msci bo nie potrafila wygrac nagrody z Nivei i spiskowala na pw a ja sie jej nie dalam emotka emotka bo chcialam grac uczciwie. wyszlam na tym ze wygralam a co?? okazalo ze ze po pol roku nazywa mnie oszustka hahah no ale taka hipokryzja tu panuje i trza sie z tym pogodzic Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#2095704 Napisano: 13.01.2009 08:57:28 w Wkurza mnie...
tunezja napisał(a):

marcepan1983 napisał(a):

a mnie wkurza, ze jestem nielubiany na forum i ludzie nie potrafią tego napisać mi wprost tylko na ukrytym forum gadają i na PW obgadują:P
No ale cóż...wygrywałem, wygrywam i będę wygrywał, a Ci którzy zamiast ziać zazdrością potrafią się ze mną dogadać i współdziałać nigdy nie pożałowali emotka ...Reszcie ChWD

Drogi Marcepanie, nie wszystkich się lubi, takie jest życie...Ty też zapewne masz osoby w swoim środowisku, które znosisz, ale nie uwielbiasz...

Wiesz generalnie to trzeba miec jaja zeby potrafic to komus powiedziec a nie za plecami wypisywac takie komentarze na ludzi emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#2095671 Napisano: 13.01.2009 08:48:46 w Wkurza mnie...
pionas napisał(a):

marcepan1983 jakoś trzeba zweryfikować userów, nie każdy zasługuje żeby tam mieć dostęp, a co do konkursów to masz błędne informacje, bo wszystkie pojawiają się u nas w bazie, co prawda z lekkim poślizgiem bo nie wyrabiamy z ich dodawaniem ale są, także zmień informatora bo ten obecny trochę Cię oszukuje, nie wiem czy celowo to robi czy też nie...

Ja sie nie udzialema bo jestem oszustka i hurtownikiem emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#2095302 Napisano: 13.01.2009 06:46:36 w Wkurza mnie...
beataa81 napisał(a):

marcepan1983 napisał(a):

nie mów,że aż tak Ci zależy...to tylko znajome avatary...nie sądzę,że jest to miejsce zdrowe dla przyjaźni...no chyba,że forumowicze spotkają się w realu...nie martw się-dla mnie jesteś sympatyczną koniczynką emotka i mnie tam Twoje czy innych wygrane latają koło nie powiem czego emotka powodzenia emotka

Hihihi ja Cie lubie emotka emotka emotka i zgadzam się z przedmówczynią emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#2084996 Napisano: 09.01.2009 03:04:27 w Połączenia nieodebrane
kajeczka napisał(a):

doriz napisał(a):

doriz napisał(a):

mam nieodebrane z 606.... czy dzwonili z jakiegoś konka z takiego nr?

do mnie dzwonili z 606...883 ,ale odebrać nie zdążyłam emotka

moveout Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#2073025 Napisano: 05.01.2009 11:15:16 w Romanse, amory i inne pierdoly :)
cb656 napisał(a):

Mój misiek ma na imię Misiek. Razem plotkujemy o naszej wspólnej przyjaciółce, wieczorem czasem zmęczony położy głowę na moich kolanach (albo odwrotnie)

Misiek ostatnio jest trochę smutny, bo nasza przyjaciółka rzadko się z nami widuje.

Jak pocieszyć (rozbawić) Miśka?

Tylko poważne propozycje proszę słać pod numer alarmowy 112

emotka

Chyba mamy tą samą przytulankę bo mój też się nazywa misiek , nawet ma to wypisane na łapce emotka przeznaczenie?? emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#2043027 Napisano: 23.12.2008 11:45:55 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
swibek napisał(a):

pakk napisał(a):

nie jestem ten adresat ani ten internauta.. nie życzę sobię uogólniania..

emotka ja sobie wielu rzeczy nie zycze. w momencie gdy do ciebie pisze z pewnoscia jestes 'ten adresat'.

więc do mnie więcej nie pisz..

Ja Wam powiem że Pakk ( chociaz nie lubie nowych konkursowiczów bo to jakby nie było dodatkowa konkurencja emotka ) moim zdaniem ma troche racji, dostaje dziennie mnóstwo próśb o kliki i troche to może drażnić, fakt faktem zlewa mnie to totalnie bo klikam tylko tym których znam a reszte blokuje, ale rzeczywiście też mi się to nie podoba. I to że pakk napisał sobie taką stopke to jestem za, bo może trochę bedzie miał mniej tego spamu, nie mniej są i tacy co nawet nie maja czasu miedzy kopoiuj/wklej zaglądnąc komuś w profil.

I myślę że na tym forum są dużo gorsi ludzie, wstrzymam się od podawania nicków ale są tacy którzy tu niby klikną z wielkim bólem, ale z racji tego że też biorą udział w konkursie to chyba warto się pozbyc konkurencji, i ciach zaraz po czajanie leci mailik do admina o spamie. A on chociaz sie nie kryje tylko przestrzega. Zrozumiał to wogole ktoś? emotka Bo straciłam wątek ale to mi się nie podoba emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#2041323 Napisano: 23.12.2008 07:55:09 w Pomocy!!!!
trinity napisał(a):

Chciałabym wysłać znajomemu prezent na naszej klasie, ale nie wiem w jaki sposób uiszczają opłaty. Są tam dwie opcje: przelew (2zł) i SMS (2,44 zł). W przelewy nie chcę się bawić, ale jak to jest z tym sms? Tzn. że dostaje ta osoba na naszej klasie prezent a oni obciążąją moje konto na telefonie? I jeżeli tak to czy przychodzi jakieś powiedomienie na fona o takim fakcie?

wybierasz prezent, u góry wpisujesz imie i nazwisko ooby której chcesz go wysłać, na dole zaznaczasz jaki to ma byc prezent (publiczy, prywatny, anonimowy) , wpisujesz jakas tresc i wyslij, jak wybralas opcje sms to wygeneruje sie kod ktory musisz wyslać smsem , jak wyslesz ta osoba dostanie prezent:) Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#2033531 Napisano: 19.12.2008 12:09:50 w Konkursy fotograficzne
marcepan1983 napisał(a):

CYBErfoto

http://www.rok.cz...p?id=231&rozdz=3

Pula nagród 6tys

świetny emotka wezme udział emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#2032698 Napisano: 18.12.2008 09:45:33 w Z jakiego konkursu ta nagroda??? / Wygrałem - ale
Książka 100 dni po ślubie ?? wie ktoś z czego to?? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#2032671 Napisano: 18.12.2008 09:37:49 w STOPIEŃ ZAANGAŻOWANIA
0 0

isiulka

#2032651 Napisano: 18.12.2008 09:32:29 w co chcielibyście wygrać?
Powiem skromnie- samochód:D moj cel na nowy rok:P Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#2032636 Napisano: 18.12.2008 09:29:17 w GRATISY
5 długopisów z Umbro Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#2024955 Napisano: 15.12.2008 02:36:42 w Wkurza mnie...
haz0r napisał(a):

isiulka napisał(a):

Wkurza mnie pazerność i brak mózgu u ludzi. Na allegro jak pewnie każdy z Was zauważył są prowadzone charytatywne aukcje misiów, jeden miś kosztuje 50 zł, ale bardzo ciężko go zalicytować bo idą jak świeże bułeczki i sprzedają się w ciągu 5 s. Oczywiśćie znalazły się już cwaniaki co kupują misie za 50 zł a sprzedają za 150. Przecież to akcja charytatywna!! a Ludzie wszedzie doszukują się zarobku, szkoda że ofiarami są chore dzieci emotka emotka emotka

Nie są żadnymi ofiarami, bo dostają tyle i założył sobie organizator.

Brak mózgu... i wpadł na pomysł jak powiększyć sobie budżet, chyba coś się komplikuje?!

Pazerność? buahah nie rozmieszaj... to jak z konkursami, po co komuś 40xkoszulek z leona pff xD

Tyle na ten temat emotka

Pozdro

Wiesz ja bym chciałą kupić takiego misia żeby się również przyczynić do pomocy tym chorym dzieciom , ale nie moge . dlaczego? bo hurtowo wykupuja je ludzie którzy pozniej je sprzedają drożej, do wlasnej kieszeni. Myśle ze to nie jest dziedzina w ktorej sie powinno zarabiac, wiec twoje porownanie do jakis konkursowych koszulek jest nie trafne. I to jest moje zdanie. Nie musisz sie ze man zgadzac.
Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#2024888 Napisano: 15.12.2008 02:17:26 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie ze w okresie przedswiatecznym na 50 kas czynnych jest tylko 10 i kolejki na pol sklepu Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#2024201 Napisano: 15.12.2008 10:02:07 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie pazerność i brak mózgu u ludzi. Na allegro jak pewnie każdy z Was zauważył są prowadzone charytatywne aukcje misiów, jeden miś kosztuje 50 zł, ale bardzo ciężko go zalicytować bo idą jak świeże bułeczki i sprzedają się w ciągu 5 s. Oczywiśćie znalazły się już cwaniaki co kupują misie za 50 zł a sprzedają za 150. Przecież to akcja charytatywna!! a Ludzie wszedzie doszukują się zarobku, szkoda że ofiarami są chore dzieci emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#2019667 Napisano: 13.12.2008 12:12:07 w Wkurza mnie...
etka99 napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

samantha22 napisał(a):

wkurył mnie właśnie użytkownik którego @ zaczyna sie - kinga11-1@.... i to napewno osoba z e-konków, bo widze że nie tylko ja dostałam od niej @ ze spamem z prosbą o kilki, jest mase adresów ludzi z tego forum emotka emotka

Właśnie weszłam w ten wątek, bo chciałam o tym napisać.

Kiedyś zarejestrowałam się na jakiejś stronie fryf.pl czy coś takiego, konkurs z naszej bazy i wysłali mi niedawno maila, w którym nie ukryli adresatów - była cała lista kilkuset adresatów, poznaję po nickach wielu naszych forumowiczów.
Długo nie trzeba było czekać, aż ktoś skorzysta z tej listy i zacznie spamować.
Wczoraj dostałam maila od kinga11-1, dzisiaj 2 maile od: puzi_31 i od verena999. We wszystkich był link do kliknięcia z konkursu 3D White.
Oczywiście nie życzę sobie takich maili na moją prywatną skrzynkę i nie wiem co teraz zrobić. Bo oczywiście domyślam się, że dostanę jeszcze nie raz spam i w przyszłości pewnie też ktoś sobie wykorzysta te maile do innych konkursów. Ten Fryf powinien za to beknąć.

A do spamerów apeluję - opamiętajcie się, to nie jest uczciwe!

Dostałam z tego chyba dzisiaj z 10 emotka

Tak poza tym dostałam @ z http://www.swiatniebedzie.pl gdzie również była dość długa lista użytkowników i podejrzewam że to ktoś sobie po prostu skopiował

napiszcie do 3d ze wam ktos spamuje skrzynki, dostanie dyskwalifikacje i po krzyku, bo takie wkurzanie sie nic nie da. a do swiat nie bedzie tez by sie przydal mail aby takich zespolowych info nie wysylali, bo potem dostajecie mase spamu i tez powinni cos z tym zrobic Wyświetl w wątku >>
0 0