Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika isiulka

isiulka

#2274436 Napisano: 28.03.2009 11:57:35 w Pomocy!!!!
michajdlys napisał(a):

Do kiedy trwa konkurs delmy i pod jaki numer trzeba wysłać kody?? Wysyła sie po pełnej godzinie czy normalnie? Jest jakaś strona z tego konkursu?? emotka

https://www.e-kon...rticles-5-36608.html
http://www.delmaextra.pl/ Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#2267455 Napisano: 26.03.2009 09:52:49 w Wkurza mnie...
sopran napisał(a):

Aż strach się chwalić co się wygrało bo zaraz będą wszyscy śledzić losy tej wygranej czy aby na allegro nie pójdzie....

Dokładnie. A co z topem wygrane na sprzedaż?

Mało znam rodzin na dorobku z dzieckiem, które wolałyby kompa zamiast większego mieszkania. No, ale taka wiedza przychodzi z czasem- jak trzeba samemu odkładać kasę na wakacje, czy nowe auto. Skoro ktoś tego nie rozumie i trzymałby kompa za taką kasę tylko po to żeby mieć pierdylion fpsów w GTA zamiast odłożyć kasę na coś (być może banalniejszego) przydatnego do życia- jego sprawa. Może życie to zweryfikuje.

Ciekawe czy sciagną z Ciebie podatek, za to że sprzedajesz przed upływem 6 miesięcy.
A skoro tylu Ci zazdrości tego komputera to się lepiej na to przygotuj emotka

Aha i to jest rada a nie jakaś uszczypliwa uwaga emotka

w temacie wkurza mnie pogoda Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#2267224 Napisano: 26.03.2009 08:50:50 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
chochliczka napisał(a):

Nie podoba mi sie zachowanie administratorow.Ja rozumiem,ze kazdy ma swoje sprawy itd,ale do diabla jesli karamy karniakami to wszystkich.A nie,ze np ktos doniesie na kogos innego kogo nie lubi,ze tu zle napisal i juz ma karniaka,jak karac to we wszystkich temtach po rowno

Nie lubie jej, ale zgadzam się z nią. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#2266414 Napisano: 25.03.2009 10:04:32 w Pomocy!!!!
magdalenka26 napisał(a):

ciasssteczko napisał(a):

magdalenka26 napisał(a):

szukam kogoś kto pomoże znależć mi moje dodane jajko w konkursie Wedla. dostałam info ze pisanka została dodana do konkursu ale ja jej nie widze emotka PROSZE!!!

sprobuj popatrzec na ostatnie w rankingu, bo pewnie jeszcze nie masz glosikow

PATRZYŁAM NIE MA:(....pisanka jest ze zdjęciem mojej córki przebranej za kwiatuszka jak ktoś zobaczy proszę o pw

zaloguj sie na swoje konto i kliknij moje pisanki Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#2265256 Napisano: 25.03.2009 05:41:21 w Wkurza mnie...
wkurza mnie, że dodałam dzisiaj do bazy dużo konkursów, a opublikowano tlyko 2 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#2264271 Napisano: 25.03.2009 01:24:12 w Wkurza mnie...
katia305 napisał(a):

a mnie wkurza konkurs wedla z jajeczkami, bo od wczoraj dwie osoby maja po 700 glosow (glosowac moga zalogowani uzytkownicy) i musze zrezygnowac z udzialu, bo nie mam szans znalesc sie w 10, bo tam sie rozgrywa walka o czekoladki emotka

może będę mogła Ci pomóc emotka PW

w temacie wkurza mnie mój listonosz, który rano pukał z listem poleconym, a teraz w skrzynce znajduje avizo na kolejna przesyłkę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#2263092 Napisano: 25.03.2009 08:49:32 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie że administratorzy tego forum, jeśli da się jakąs propozycje na pw, pytanie , ibicjatywe by zrobić coś dla forum, to nie robią nic bo by się już przemeczyli gdyby mieli odpisać, ale dawać głupkowate karniaki za cenzurarele to są pierwsi - do niczego innego się nie nadają, beznadzieja. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#2259498 Napisano: 24.03.2009 10:48:06 w Pomocy!!!!
lala82 napisał(a):

szukam kogos kto podpowie mi jak wysyłać sms zeby mieć szansę wygrać zestaw demy bardzo proszę o pw

pw Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#2256553 Napisano: 23.03.2009 03:43:13 w Połączenia nieodebrane
isiulka napisał(a):

dzownili teraz do kogos z zastrzezonego, do mnie na 2 konkursowe numery ale zadnego nie zdazylam odebrac emotka

Do mnie dzownił Indykpol Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#2256282 Napisano: 23.03.2009 02:39:19 w Połączenia nieodebrane
dzownili teraz do kogos z zastrzezonego, do mnie na 2 konkursowe numery ale zadnego nie zdazylam odebrac emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#2249243 Napisano: 20.03.2009 06:20:44 w Paragony
parapet1 napisał(a):

isiulka napisał(a):

Ty parapet Ty nie cwaniakuj, bo Mehuto jest tu od lat a ty wyleciałes krowie spod ogona i zgrywasz nie wiadomo jakiego znawce. Nikt nie kaze Ci sie wdawac w jakiekolwiek transakcje z Mehuto.

Przypominam ten temat został założony po to aby dokonywać takich właśnie transakcji, a jak sie dz nie podoba to nie zaglądaj tutaj, kiedys oddawalismy paragony za darmo, i wszyscy byli zadowloneni. Teraz ktos placi 10 zł to mało, to wsadz se w tylek ten paragon i nie zawracaj du*y , tyle na yten temat,m i nie przejmuj sie Meruto zawistnymi ludzmi.

tak, 10 zeta to mało : ) ale jak ktoś lubi, proszę bardzo - ten temat został założony po to bym go mógł w nim nazwać cenzuraem emotka

Wiesz ja rozumiem Twoje przesłanki, ale kij ci do tego?! Może osoba która sprzedała ten paragon miała ich kilkanaście bo akurat używa ten produkt i nie brała udziału w konkursie, wtedy 10 zł to dobra cena, ale pewnie tego już nie wziołeś pod uwagę. Zresztą nie rozumiem po co ta dyskusja, ani nie dotyczy to mnie, ani Ciebie. A wszyscy się nad tym rozwodzą... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#2249164 Napisano: 20.03.2009 06:01:34 w Paragony
Żeby nie było, ja staram się zakupywać produkty z konkursów w których biorę udział.
Ale nie jestem taką hipokrytką jak Wy, macie pretensje do innych: nosz co za cham nie kupił a wygrał, a sami nie raz braliscie udzial w konkursach bez zakupu produktów, tylko nie wygraliście! To było ok! Ale jak ktoś wygra, to myślicie jakby nóż wbić mu w plecy. Podejrzewam , że teraz pojawią się głosy typu ja zawsze kupoałam , mów za siebie itd.
Gó*no prawda, wszyscy siedzimy w jednym bagnie! Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#2249137 Napisano: 20.03.2009 05:54:48 w Paragony
Ty parapet Ty nie cwaniakuj, bo Mehuto jest tu od lat a ty wyleciałes krowie spod ogona i zgrywasz nie wiadomo jakiego znawce. Nikt nie kaze Ci sie wdawac w jakiekolwiek transakcje z Mehuto.

Przypominam ten temat został założony po to aby dokonywać takich właśnie transakcji, a jak sie dz nie podoba to nie zaglądaj tutaj, kiedys oddawalismy paragony za darmo, i wszyscy byli zadowloneni. Teraz ktos placi 10 zł to mało, to wsadz se w tylek ten paragon i nie zawracaj du*y , tyle na yten temat,m i nie przejmuj sie Meruto zawistnymi ludzmi. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#2248737 Napisano: 20.03.2009 04:06:35 w Paragony
Aaa ja tam chetnie sprzedam paragon , zreszta po to ten temat, emiliaaa bez obrazy ale dla mnie osoba ktora kupuje jeden produkt a wysyla dwa smsy jest na tym samym poziomie co osoba ktora wysyla smsa a nie kupuje produktu wcale. Jak mam wygrac to wygram, a jak nie to czemu mam nie odsprzedac paragonu... Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#2244550 Napisano: 19.03.2009 03:14:31 w Wkurza mnie...
jola29k napisał(a):

a mnie wkurzyła i rosmieszyła wrózka która wysyła mi codzienie sms co mnie czeka , wiec zadałam jej pytanie kiedy urodze dziecko , a ona mi napisała ze w grudniu bede w ciazy to , jest ciekawe bo ja jestem w 2 miesiacu ciazy , i chyba jestem słonica i bede w ciazy 20 miesiecy emotka emotka

hihi moze w grudniu kolejne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#2214234 Napisano: 09.03.2009 02:55:40 w Pomocy!!!!
Dziękujemy za wypełnienie ankiety Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#2211694 Napisano: 08.03.2009 10:40:22 w Wkurza mnie...
katia305 napisał(a):

wkurzaja mnie reklamy, ktorych nie widac a nie moge kliknac w ogole w moja skrzynke odbiorcza, bo zamiast kliknac w kogos PW - klikam w reklamy ikei i euro rtv - nie widzac ich ;/

te ukryte reklamy zajmuja u mnie powierzchnie ok 6 najnowszych wiadomosci PW - u Was tez tak jest?? nie moge w nie kliknac, bo od razu mnie przenosi na strone reklamowa emotka emotka emotka

internet dostarcza milionu spsobów na tego typu niechciane reklamy, zainstaluj sobie jeden z programow ktore blokuja wyskakiwanie reklam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#2211259 Napisano: 07.03.2009 11:22:33 w PODZIĘKOWANIA
wysokieszpilee napisał(a):

luk1990 napisał(a):

ewachem napisał(a):

wysokieszpile

emotka emotka emotka DZIÊKUJÊ

ja bym sie tak nie cieszyl...byc moze wcale nic nie dostaniesz i tak jak ja bedziesz czekala jak kretynka az cos moze laskawie przyjdzie...bosh jakiego ona ze mnie kretyna zrobila...a teraz beeczczelnie ie wypiera....Aleksandro K. wzywam Cie do opamietania i z gory dziekuje Bogu za to ze Cie oswieci...

emotka czy z główką ok?

To musiałeś jej podpaśc bo wobec mnie Pani Aleksandra K.
sumiennie wywiązała się ze wszytskich transakcji emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#2209493 Napisano: 06.03.2009 07:53:38 w Paragony
Kurczę mam problem z paragonem z toffifee , rano był , a teraz nie ma , gdzies mi sie zawieruszył albo wysłałam przpadkowo gdzie indziej. Może ma ktos paragon sprzed 4 dni, wzamian dam paragon z wczoraj, lub jak znajde oddam sprzed tygodnia.. termin wysylki konczy mi sie jutro wiec jak mnie ktos poratuje bede dozgonnie wdzieczna Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#2209490 Napisano: 06.03.2009 07:52:38 w Pomocy!!!!
Kurczę mam problem z paragonem z toffifee , rano był , a teraz nie ma emotka , gdzies mi sie zawieruszył albo wysłałam przpadkowo gdzie indziej. Może ma ktos paragon sprzed 4 dni, wzamian dam paragon z wczoraj, lub jak znajde oddam sprzed tygodnia.. termin wysylki konczy mi sie jutro wiec jak mnie ktos poratuje bede dozgonnie wdzieczna Wyświetl w wątku >>
0 0