Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
isiulka
Postów 3202
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
http://www.rossnet.pl/promocje/ strona 7 Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3202
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
haha Ty Krzyszu sam jestes przterminowany Tak, nawet Ci godzine nabili , dokładnie minute po produkt ulega przeterminowaniu Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3202
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
Hittmanka chyba na odwrót. To jest dzień, miesiąc i rok produkcji.WSzsytkie są produkowane pod koniec poprzedniego roku, wiec zaden nie ejst przetwrminowany Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3202
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
Ja raczej obstawiałabym na pracownika jakiejs fabryki kinder, ma w domu po 1000 kodow dziennie wpisuje sobie i wygrywa uczciwie w losowaniu bo ma nieograniczona ilosc kodow.
Tak samo robilam na danonie wiec wiem co mowie I wkurza mnie to ale takie jest życie Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3202
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
juz mam:) dzieki Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3202
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
isiulka
Postów 3202
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
isiulka
Postów 3202
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
Napisz do organizatorów Gwarantuję Ci że jakbyś Ty byłą na pierwszym miejscu inni nie mieli by oporów żeby Cie zgłosić,
Wkurzają mnie korki na ulicy Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3202
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
Napisz do organizatorów Gwarantuję Ci że jakbyś Ty byłą na pierwszym miejscu inni nie mieli by oporów żeby Cie zgłosić,
Wkurzają mnie korki na ulicy Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3202
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
ja się chętnie z toba powymieniam na scany mam 5 paragonow.
Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3202
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
oooo tez mnie to wkurza ale do nowego katalogu sie wyrobie z wpisywaniem mam nadzieje... Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3202
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
hehe bo w pierwszą 10 tworzą 2 osoby:) z czego jedna stanowi 60% to sobie konkurencji nikt robić nie będzie Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3202
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
może jeszcze nie słali Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3202
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
isiulka
Postów 3202
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
jak zle przepisze kod , to wtedy wyskakuje info ze jest nie aktualny lub ze jest do odbioru w innym sklepie Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3202
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
isiulka
Postów 3202
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
Dzieki :*
Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3202
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
isiulka
Postów 3202
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
WTF co to jest i skąd to wogole?? teraz to ja sie wkurzylam, jakies stare bo to moj nr i adres sprzed 5 lat Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3202
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
hihi to lepiej tak zrób, oddaj do caritasu, tam napewno będą wdzieczni a po co masz dawac komus zarabiac, jak mozesz zrobic dobry uczynek Wyświetl w wątku >>