Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
isiulka
Postów 3202
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Mamy Cieee ułatwie sprawe donosicielom http://nasza-klasa.pl/profile/3528332
To ta Pani na załączonym obrazku odwazyła się tak zbezcześcić swoja pozycje experta ( na to wskazują poszlaki w postaci numeru GG)
Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3202
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Niektórzy to mają tupet, nawet instrukcję experta któs wystawił
wkurz amnie ze niektorzy nie zalapali sie do kampani a inni wola to sprzedac , ale ich wola:) Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3202
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Urodzinowy prezent Pewien pan zapragnął kupić swojej ukochanej urodzinowy prezent,a że byli ze sobą dopiero od niedawna, po dokładnym zastanowieniu, postanowił kupić jej parę rękawiczek - romantyczne i nie za osobiste. W towarzystwie młodszej siostry swojej ukochanej, poszedł do domu towarowego i kupił rzeczone rękawiczki. Siostra natomiast, w tym samym czasie, kupiła sobie parę majtek. Podczas pakowania ekspendientka zamieniła te dwa zakupy tak, że siostra dostała rękawiczki, a ukochana majtki. Bez sprawdzania, co jest gdzie, wysłał prezent do swojej sympatii dołączając następujący list: Kochanie, Ten prezent wybrałem dla Ciebie właśnie taki, ponieważ zauważyłem, że nie nosisz żadnych, kiedy wychodzimy wieczorem. Gdybym miał kupić dla Twojej siostry, to wybrałbym długie z guziczkami, ale ona już nosi takie krótkie i łatwe do zdejmowania. Te są w delikatnym odcieniu, jednak ekspedientka, która mi je sprzedała, pokazała mi swoją parę, którą nosi już trzy tygodnie i wcale nie były poplamione czy zabrudzone. Przymierzyłem na niej te dla Ciebie i wyglądała naprawdę elegancko. Chciałbym jako pierwszy je na Ciebie włożyć, tak by żadne inne ręce nie dotykały ich przed tym, jak się z tobą zobaczę. Kiedy je będziesz zdejmować nie zapomnij je trochę nadmuchać przed odłożeniem, albowiem całkiem naturalnie będą po noszeniu trochę wilgotne. I pomyśl tylko, jak często będę je całować w tym roku. Mam nadzieję, że będziesz je miała na sobie w piątkowy wieczór. Z całą moją miłością.
PS. Ostatnio w modzie jest noszenie ich odrobinę wywinięte tak, by widać było trochę futerka.
Stare ale ciągle mnie bawi Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3202
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Ja wygrałam ale i tak jestem zła że z 321 nagród przyznali tylko 77 Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3202
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
isiulka
Postów 3202
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
w pierwszy dzien był błąd i wygrywali wszyscy, stad tyle zestawow na forum:) teraz juz chyba sie nie da wygrac Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3202
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
eee tez tak chce Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3202
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
faktycznie nie ma już Julanty junior:D Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3202
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
musisz zadzwonic i sie umowic na jakis termin i godzine, bo on sam juz nie przyjedzie Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3202
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Hehehe nie zdziwiłabym się jakby te osoby któe się tak strasznie pieklą wcale nie miał dzieci... lub miały po 13 lat i podawaly sie za osoby dorosle... a co do tej akcji z nasza klasa to nie slyszalałam ,ale kiedys w jednym konkursie widzialam zjecie dziewczynki lat ok (9-11) jak lezała nago skulona w małej wanience i to zdjecie wygladalo na tyle prowokująco, że nie ktorzy rodzice sami swoje dzieci podsylaja pedofilom.
To wkurzajace ale prawdziwe
I aby uniknac karniaka dodam że wkurza mnie pwna osobka ktora ciagle spamuje mi skrzynke. Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3202
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Albo mi odpisza: Ty sie odwal od mojej córci Ma szczescie to wygrała Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3202
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
to bylo do xadagee jeszcze jak tekst byl widoczny Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3202
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Ja juz napisalam do nich co o tym myśle, może niech każdy doda swoje trzy grosze to zweryfikują te zgłoszenia albo na p[ryzszlosc cos pomoze Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3202
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3202
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3202
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
isiulka
Postów 3202
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
pierwszy z wierzchu
Nivea-konkurs na kuferki Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3202
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Generalnie we wszytskich klikanych konkursach:) Nie obrażaj się ale ja prowadze statystyki na temat swojej konkurencji i jak bardzo chcesz poszukam i pokaże Ci paluszkiem, ale jest tego multum.
Po protu to głupie zachowanie oburzać że ktoś nas własną bronią pokonał. Bez urazy. Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3202
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Tam sie generalnie zbiera kody i mozna potem je zamieniac na rozne gadżety, poki co jako takiego konkursu nie widze Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3202
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
hahah grancias z tego co kojarze to ty tez niezle nabijasz sobie głosy Czyzby ktos był lepszy? Ehhh Wyświetl w wątku >>