Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
isiulka
Postów 3203
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3203
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
ze kogo niby wyzywam?? Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3203
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
głupszemu*
Bo mnie oboje wkurzacie Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3203
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
mnie też, Ale zawodowiec ma racje, Beatris powinnaś zmienić avatar skoro on pierwszy go miał . A Ty zawodowiec mozesz byc madrzejszy w imie głubszemu się ustępuje Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3203
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
napisz adminowi nivei na pw Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3203
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Wtedy wszyscy by wygrywali, i warto bylo by dodawac cos do tej bazy...moze powrocilo by nawet wzajemne pomaganie sobie.
Ps. Ignam to nie do Ciebie aluzja Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3203
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
pokaz linka:)
Swoją drogą facet nie ma co burzyć zaproponuj mu zwrot gotówki i tyle, powiedz ze to byl Twoj debiut i jak nie zrozumie to niech spada, dałas ciała ale zdarza się każdemu. Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3203
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
isiulka
Postów 3203
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
isiulka
Postów 3203
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Polecam EasyRecovery Professional , Zainstaluj sobie przywrócisz wsio:) Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3203
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
z kosza tez opróżniło?? tak jest taka możliwość Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3203
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
isiulka
Postów 3203
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Już dawno zeszła
Wkurza mnie, że mam angine Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3203
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
To ona chyba w jakims hipermarkecie robiła te zakupy, skoro wszystko kupiła w jednym sklepie:D Kolia z tesco rzeczywiście brzmi podniecająco Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3203
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Mam ten sam problem, pzoatym wychodze z założenia że na poczcie zatrudniają ludzi po zawodówce ( nie obrażając nikogo ) te baby z okienka to totalne kretynki Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3203
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Dajcie linka bo chce zobaczyc o czym mowa a nie ejstem ztajemniczona:) Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3203
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
mam to samo Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3203
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
lewy shift i ctrl wcisnij
Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3203
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
pewnie wysylales dane smsem i cie poinformują telefonicznie co i jak, bynajmiej tak miałam w marcu. Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3203
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4