Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika isiulka

isiulka

#2489248 Napisano: 10.07.2009 12:35:53 w Wkurza mnie...
isiulka napisał(a):

tedance napisał(a):

beatris23 napisał(a):

isiulka napisał(a):

isiulka napisał(a):

metoda napisał(a):

wkurza mnie że dwa nicki wyżej mają takie same avatary przez co nie kojarze kto jest kto i czy to monolog czy dialog, i w oczach mi się mieni od drobiu emotka

mnie też, Ale zawodowiec ma racje, Beatris powinnaś zmienić avatar skoro on pierwszy go miał . A Ty zawodowiec mozesz byc madrzejszy w imie głubszemu się ustępuje emotka

głupszemu* emotka
Bo mnie oboje wkurzacie emotka

wypraszam sobie ubliżanie

To nie ona zaczęła i jeszcze od głupich ją wyzywasz
emotka

hahaha do mnie teraz mówisz
emotka emotka ze kogo niby wyzywam?? emotka

A nawet jesli do mnie , to Beatris zaczela jeśli chodzi o scislość. A szrzerze ogrzeje mnie to kto ma czyjego avatara
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#2489243 Napisano: 10.07.2009 12:34:26 w Wkurza mnie...
tedance napisał(a):

beatris23 napisał(a):

isiulka napisał(a):

isiulka napisał(a):

metoda napisał(a):

wkurza mnie że dwa nicki wyżej mają takie same avatary przez co nie kojarze kto jest kto i czy to monolog czy dialog, i w oczach mi się mieni od drobiu emotka

mnie też, Ale zawodowiec ma racje, Beatris powinnaś zmienić avatar skoro on pierwszy go miał . A Ty zawodowiec mozesz byc madrzejszy w imie głubszemu się ustępuje emotka

głupszemu* emotka
Bo mnie oboje wkurzacie emotka

wypraszam sobie ubliżanie

To nie ona zaczęła i jeszcze od głupich ją wyzywasz
emotka

hahaha do mnie teraz mówisz
emotka emotka ze kogo niby wyzywam?? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#2489221 Napisano: 10.07.2009 12:27:34 w Wkurza mnie...
isiulka napisał(a):

metoda napisał(a):

głupszemu* emotka
Bo mnie oboje wkurzacie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#2489214 Napisano: 10.07.2009 12:25:49 w Wkurza mnie...
metoda napisał(a):

mnie też, Ale zawodowiec ma racje, Beatris powinnaś zmienić avatar skoro on pierwszy go miał . A Ty zawodowiec mozesz byc madrzejszy w imie głubszemu się ustępuje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#2489113 Napisano: 10.07.2009 11:38:33 w Pomocy!!!!
kachna1111 napisał(a):

gdzie reklamować brak nagrody z nivea fotostory? pisałam już @ zwrotnego i na ten kontakt ze stronki i cisza emotka

napisz adminowi nivei na pw Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#2487263 Napisano: 09.07.2009 02:07:24 w Dyskusje o wynikach konkursu
drzemek napisał(a):

alaalex40 napisał(a):

ignam napisał(a):

A może by się np. Winiarami jakiś dziennikarz zainteresował. Odwiedził ten Przemyśl, Chotomów, Zieloną Górę itp. Znalazł tych wygrywajacych. Wywiad zrobił.
Ładny temat na sezon ogórkowy.
emotka

watpie czy oni chcieliby o tym gadac;p

Bo nie ma o czym gadać.
Przystopujcie z tymi domysłami, szukanie sensacji jest tutaj bez sensu.
Merole też wygrywają te same osoby i co z tego? Się gra, się ma emotka

Przydalo by sie nowe forum dla starych konkursowiczow, bo nowi tylko donosic potrafia i jakies propagandy szerzyc
emotka Wtedy wszyscy by wygrywali, i warto bylo by dodawac cos do tej bazy...moze powrocilo by nawet wzajemne pomaganie sobie.
Ps. Ignam to nie do Ciebie aluzja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#2484552 Napisano: 08.07.2009 02:19:06 w Pomocy!!!!
katmich napisał(a):

xagadee napisał(a):

katmich napisał(a):

xagadee napisał(a):

katmich napisał(a):

Witam wszystkich, potrzebuję pomocy. Sprzedałam plecak na allegro. Facet odebrał przesyłkę za pobraniem i dzisiaj dzwoni do mnie i mówi że brakuje w nim takiego etiu na którym mu zależało. Przyznam szczerze że nawet nie wiem jak ono wyglada. Zdjecia na allegro rzeczywiscie były z tym etui i opis też (skopiowałam ze strony producenta). I on teraz chce ode mnie to etui. Nie wiem co robić. Pierwszy raz sprzedałam coś na allegro i taka wtopa. Proszę poradźcie co robić? Jakie są przepisy? Retyy ale dałam ciała emotka

przeproś, zaproponuj rabat, wytłumacz, że skopiowałaś zdjęcia ze strony producenta

jeśli się będzie upierał, przyjmij zwrot towaru i oddaj wszystkie pieniądze, które Ci wpłacił (łącznie z kosztami wysyłki w dwie strony, bo musi Ci przecież odesłać ten plecak)

nie kopiuj zdjęć ze stron producentów, tylko rób swoje emotka

no to wyjdę na zero.. o rety.. ale porażka. a tak się cieszyłam..

dlatego najpierw przeproś i zaproponuj rabat - może się zgodzi emotka

nieee.. juz próbowałam.. facet wyjeżdza jutro na wakacje, jest wściekły jak osa emotka

pokaz linka:)

Swoją drogą facet nie ma co burzyć zaproponuj mu zwrot gotówki i tyle, powiedz ze to byl Twoj debiut i jak nie zrozumie to niech spada, dałas ciała ale zdarza się każdemu. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#2449420 Napisano: 22.06.2009 02:37:08 w Wkurza mnie...
Wy wszyscy mnie wkurzacie, z drobnymi wyjątkami Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#2444100 Napisano: 19.06.2009 12:01:05 w Wkurza mnie...
wkurza mnie nivea emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#2442820 Napisano: 18.06.2009 07:15:18 w Pomocy!!!!
barbara1910 napisał(a):

isiulka napisał(a):

barbara1910 napisał(a):

dziecko usuneło mi emotka z komputera rzeczy czy mam mozliwosc przywrocenia emotka

z kosza tez opróżniło??:)

tak
emotka

Polecam EasyRecovery Professional , Zainstaluj sobie przywrócisz wsio:) Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#2442814 Napisano: 18.06.2009 07:12:54 w Pomocy!!!!
barbara1910 napisał(a):

dziecko usuneło mi emotka z komputera rzeczy czy mam mozliwosc przywrocenia emotka

z kosza tez opróżniło?? emotka tak jest taka możliwość emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#2437058 Napisano: 16.06.2009 09:21:06 w Wkurza mnie...
wkurza mnie allegro emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#2433060 Napisano: 13.06.2009 10:46:20 w Wkurza mnie...
awi napisał(a):

Ta strona schodzi na psy, są na niej ukryte reklamy.

Już dawno zeszła emotka

Wkurza mnie, że mam angine emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#2432025 Napisano: 12.06.2009 02:13:44 w Popraw sobie humor...
wysokieszpilee napisał(a):

xagadee napisał(a):

pewnie było, ale co tam emotka

Nigdy nie rozumiałem, dlaczego potrzeby seksualne mężczyzn tak bardzo odbiegają od potrzeb seksualnych kobiet. Wszystkie te gadki o Marsie i Wenus... Nigdy również nie rozumiałem, dlaczego tylko mężczyźni są w stanie myśleć racjonalnie...
W zeszłym tygodniu poszedłem z moją żoną do łóżka.
Zaczęlismy się pod kołdrą głaskać i dotykać. Byłem już gorący jak cholera i myślałem, że ona również, ponieważ to, co robiliśmy miało jednoznaczne podłoże seksualne. Lecz właśnie w tym momencie rzekła do mnie:
- Posłuchaj, nie mam teraz ochoty sie kochać, chcę tylko, żebyś wziął mnie w ramiona, dobrze?
Odpowiedziałem:
- Co?
W odpowiedzi usłyszałem, no jak sądzicie, co? To przecież jasne:
- Ty po prostu nie zdajesz sobie sprawy z emocjonalnych potrzeb kobiet!
W końcu zrezygnowałem i skapitulowałem. Nie miałem tej nocy seksu i tak zasnąłem...
Następnego dnia poszedłem z żoną do Centrum Handlowego na zakupy.
Patrzyłem na Nią, gdy przymierzała trzy piękne, ale bardzo drogie sukienki. Ponieważ nie mogła się zdecydować, powiedziałem Jej, żeby wzięła wszystkie trzy. Nie wierzyła własnym uszom i zmotywowana przez moje pełne wyrozumiałości słowa, stwierdziła, że do nowych sukienek potrzebuje przecież nowe buty, zresztą te, które na wystawie oznaczone były ceną 600 zł. Na to rzekłem, że, oczywiście, ma rację. Nastepnie przechodziliśmy obok stoiska z biżuterią.
Żona podeszła do wystawy i wróciła z diamentową kolią.
Gdybyście mogli Ją widzieć! Byla wniebowzięta! Prawdopodobnie myślała, że nagle zwariowałem, ale to było Jej w gruncie rzeczy obojętne. Sądzę, że zniszczyłem wszelkie schematy myślenia filozoficznego na których się do tej pory opierała, gdy po raz kolejny powiedziałem tak i dodałem piękna kolia...
Teraz była wręcz seksualnie podniecona. Ludzie! Jej twarz wyrażała tyle uczuć, musielibyście to widzieć! W tym momencie powiedziała ze swoim najpiękniejszym uśmiechem:
- Chodź, pójdziemy do kasy zapłacić.
Trudno mi było nie wybuchnąć śmiechem, gdy Jej odpowiedziałem:
- Nie, kochanie, nie mam teraz ochoty tego wszystkiego kupować...
Jej twarz zbladła jak ściana, a jeszcze bardziej, gdy dodałem:
- Mam tylko ochotę na to, żebyś mnie wzięła w ramiona.
Gdy z wściekłości i nienawiści już prawie pękała, wbiłem ostatni gwóźdź:
-Ty po prostu nie zdajesz sobie sprawy z finansowych możliwości mężczyzn.

Sądzę, że nie będę miał seksu do roku 2013...

emotka emotka emotka emotka dobre emotka

To ona chyba w jakims hipermarkecie robiła te zakupy, skoro wszystko kupiła w jednym sklepie:D Kolia z tesco rzeczywiście brzmi podniecająco emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#2428273 Napisano: 09.06.2009 05:23:58 w Wkurza mnie...
brightwitch napisał(a):

Wkurza, a własciwie wkur..ia, mnie poczta!!! Jedno z dwóch - albo mam do czynienia z oszustem na pewnym portalu, albo to rzeczywiście poczta leci sobie w kulki. Ponieważ wiele zamówionych rzeczy nie dotarło, to stawiam na pocztę. Bombę im, cholera, podłożę!!! emotka

Mam ten sam problem, pzoatym wychodze z założenia że na poczcie zatrudniają ludzi po zawodówce ( nie obrażając nikogo ) te baby z okienka to totalne kretynki Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#2428048 Napisano: 09.06.2009 03:24:28 w Dyskusje o wynikach konkursu
mimbla napisał(a):

Dostałam, na maila potwierdzenie wygranej na Wasie.
Moje hasło zajęło 6 miejsce.
Duże kontrowersje budzi umowa przeniesienia praw autorskich, która trzeba podpisać i odesłać.

A hasło, które dostało wyróżnienie, cóż plagiat plagiatów!

Zgadzam się z przedmówcami, że organizacyjnie do bani ten konkurs był przeprowadzony, bo niestety zwyciężyło hasło z wysoką średnią głosów, a nie najwyższą liczba punktów - o czym zdaje się właśnie była informacja w regulaminie.

Dajcie linka bo chce zobaczyc o czym mowa a nie ejstem ztajemniczona:) Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#2422443 Napisano: 06.06.2009 04:44:09 w Wkurza mnie...
jkkp napisał(a):

wkurza mnie konkurs baunty wysłałam 7 sms i ani razu nie trafiłam, jakby mi ktoś telefon zaczarował emotka

mam to samo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#2421590 Napisano: 06.06.2009 08:51:32 w Pomocy!!!!
mandaxa napisał(a):

sisia napisał(a):

Klawiatura zaczęła pisać mi w jakimś dziwnym języku, zamiast z mam y i dużo innych problemów.
Pomocy , co mam zrobić ??????????

wyłacz i włacz komputer, często tak mam

lewy shift i ctrl wcisnij
Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#2417950 Napisano: 04.06.2009 04:45:36 w Dyskusje o wynikach konkursu
acherek napisał(a):

Witam. Mam pytanie czy jeszcze ktoś kto jest w wynikach Develey i nie dostał od nich @ ?

pewnie wysylales dane smsem i cie poinformują telefonicznie co i jak, bynajmiej tak miałam w marcu. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#2417049 Napisano: 04.06.2009 11:47:05 w Wkurza mnie...
wkurza mnie jak mam wysłać jakiegos smsa ( konkurs dla najszybszych) i 5 sekund do wysłania smsa ...4...3...2... i nagle dzwoni telefon emotka Wyświetl w wątku >>
0 0