Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
isiulka
Postów 3202
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
a tak propos kupowania zwierzaków dzieciom
http://demotywato...5/Zachcianki-dziecka
Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3202
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
Droga hittmanko, więc teraz ja ci odpowiem. Różnica jest taka, że kula jest okrągła (odkryłam Amerykę) i tworzy jakby soczewkę (lupę). Ta rybka jak ty się tak na nią wpatrujesz godzinami, widzi nie Ciebie (skala 1:1) tlyko Twój gigantyczny łeb ( za przeproszeniem) powiekszony przez to szkło i swoje odbicie też. Podobno chodzi jeszcze o to jak się rozchodza fale w akwarium okągłym a jak w kwadratowym ( taka sama zasada). Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3202
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
Ja dostałam kiedyś na urodziny Bojownika . Piękny był. Dostałam go w kuli (litrowej). A że nie znałam się w ogóle na rybkach, to kupiłam mu gigantyczną kulę i kilka samiczek , bo myślałam że się ucieszy. Zresztą co do akwarium doradzałam się ekspedientki w zoologicznym. Więc wydaje mi się, że ludzie się po prostu nie znają. Ja oczywiście też najpierw kupiła, a dopiero jak mi smaiczki go oskubały z jego pieknego ogona, to zaczełam czytać, że tak nie wolno i że rybki głupieją w okrągłch akawariach. Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3202
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
Mio bezmózgie bezwłosia określa w tym przypadku pewien specyficzny gatunek ludzi, i należy to rozpatrywać jako jedno pojęcie Nikt tu nie powiedział że każdy łysol jest bez mózgu:)
Emanuela ja zdaję sobie z tego sprawe ale co mi z tej mojej racji będzie, skoro mój pies skrzywdzi jakieś dziecko ( nie będzie miało znaczenia czyja to była wina) bo ludzie osądzą mi psa. Zwyczajnie mi go otrują, albo narobią mi szkód... no takie jest życie niestety. Czasem trzeba myśleć za wszystkich.
Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3202
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
Nie było takiej potrzeby, bo tamten niestety był bez szans.
Ja po prostu właścicieli takich psów bym za j*ja powiesiła. Chociaż to jest temat rzeka, bo też nie raz miałam sytuację, że jakieś dziecko wsadzało ręce przez płot żeby dać jeść albo pogłaskać mojego psa, w czasie gdy jego mamusia była zaabsorbowana rozmową przez telefon. I jakby tfu tfu coś się stało to niestety będzie moja wina. Na szczęście mój jest wychowywany z dziećmi, więc dzieciom raczej krzywdy nie zrobi, ale mimo wszystko to jest jego teren,a to jest tylko pies...
Ale świata nie naprawię.
...i to mnie wkurza:) Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3202
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
Masz mega racje, pies musi mieć nie tyle wybieg co swój własny teren który sobie obsika, wylata się i bedzie go pilnował, moim zdaniem pies wtedy jest przeszczęsliwy. Taki psiur w domu się strasznie męczy choćby dostawał żryć na srebrnej tacy to nic nie zastąpi mu przestrzeni do wybiegania się! Pies to nie jest maskotka! A już najbardiej zabijają mnie matoły co kupują te swoje śmieszne pitbulle i amstafy nie mając zielonego pojęcia o tej rasie
U moich rodziców na osiedlu zbierała się kiedyś banda łysoli, oczywiście pies jest nieodłącznym składnikiem tego typu ludzi. Potem jakos im się znudziło więc po prostu wypuszczali te psy na samowolkę. I może to chamskie co teraz powiem, ale miałam taką sytuację. Jechałam na wesele do koleżanki, więc musiałam swojego psa (Bernardyn) zawieźć do rodziców, nawet jakby został sam to nic by się nie stało ( ma swój kojec) , ale wole jak jest pod opieką. Ledwo wyszłam z samochodu i już na mnie ( a może na mojego spa) ruszył czyjś zabłąkany pitbull. Nie muszę chyba mówić, że zostało z niego tylko futerko. Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3202
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
92-5*8=52 Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3202
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
Hehehe Kalisto i tak wiem że to Ty jesteś na 1 miejscu!! Na szfot z Kalisto!!!
W temacie wkurza mnie duży palec u lewejstopy Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3202
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
ooo jestem na 7
Beznadziejny konkurs Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3202
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
hahaha normalnie sie poplakalam ze smiechu...komentarze tych nastolatek powalają na kolana... Ale opis pokoju świetny!! gratuluję !! Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3202
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
Oooo właśnie oto mi chodziło tlyko że ja jestem bardzo wylewna
w temacie wkurza mnie, że jest zimno Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3202
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
Hahaha dziewczyno ja przeginam?? To nie ja swoje dziecko chce wyrzucić przez balkon i pisze o tym na publicznym forum. A to żebyś szła do psychiatry to mówiłam całkiem serio i tu nie ma się co obrażać, bo to lekarz jak każdy inny. Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3202
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
Dziewczyno idź, poszukaj mózgu, potem zapukaj to może pogadamy. Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3202
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
Ej ja jestem mega nie kompatybilna z dziećmi. Ale tekst typu najchętniej to bym wyrzuciła Bachora przez balkon! to zdrowe przegięcie. Dziewczyno ty nie na studia tylko do psychiatry idź!!
To najlepsza wersja tego co mam Tobie do powiedzenia więc to doceń i przemyśl. Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3202
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
isiulka
Postów 3202
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
isiulka
Postów 3202
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
isiulka
Postów 3202
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
isiulka
Postów 3202
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
Ja też pracowałam w firmie która organizowała konkursy, ale to ni jak sie ma do wygrywania w innych konkursach, i nie do końca jest to tak jak piszesz, wiec bez obaw...
wkurza mnie ze jest slisko na drogach Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3202
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1