Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika isiulka

isiulka

#3077228 Napisano: 02.02.2010 10:02:11 w Wkurza mnie...
ati88 napisał(a):

też jestem za aby takie wielkie psy, nie były trzymane w bloku, ale te mniejsze czemu nie? Jeśli dziecko chce mięć bardzo psa, a z racji tego ze mieszka w bloku to ma być mu odebrane marzenie? Może tak myślę dlatego ze sama mam małego pieska.. Uważam ze lepiej mu u mnie niż, jakby nie miał właściciela, lub resztę życia w klatce w schronisku przesiedział. Bo ze schroniska go zabrałam emotka Jak jest w domu zazwyczaj leży obok mnie, na dworze szaleje ale zawsze jest na smyczy, z racji tego, że nie miałam go od początku nie dało się go nauczyć aby przy nodze chodził, po za tym jest bardzo zwariowany i czasem chce skakać po innych, ale to z radości emotka .. a inni po prostu sobie mogą tego nie życzyć.. tez nie chciałabym aby jakiś pies obcy po mnie skakał. Wiec go trzymam na smyczy, a po za tym boje się ze mógłby pobiec za jakimś psem i sie z nim pogryzł. Mój pies bardzo nie lubi innych psów, ale to mu zostało zapewne po schronisku, czasem nawet na suczki się rzuca A jak jadę na wieś i zamiast biegać po ogrodzie, to się gdzieś walnie i całymi dniami leży i śpi.. no chyba ze jakiś pies przebiegnie obok ogrodzenia to pobiega z 5 min i sie zmęczy i dalej leży emotka
a mnie bardzo wkurza to, ze po osiedlu biega pełno bezpańskich psów, takich wielkich aż strach przechodzić obok albo wyjść z psem, żeby go nie pogryzły i krzywdy mu nie zrobiły.

a tak propos kupowania zwierzaków dzieciom emotka
http://demotywato...5/Zachcianki-dziecka

Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3076549 Napisano: 01.02.2010 10:59:43 w Wkurza mnie...
hittmanka napisał(a):

agava napisał(a):

hittmanka napisał(a):

ja miałam w kuli rybkę 3,5 roku chociaż one żyją około 1,5... więc źle jej nie było ... i znowu sobie kupię emotka

skrajna nieodpowiedzialność. Człowiek też przeżyje w pomieszczeniu 2x2 - taplając się we własnych odchodach, nie mając gdzie się ruszyć - ale przeżyje. Pewnie nawet z 80 lat. Ale czy to znaczy, że będzie szczęśliwy? Pewnie, że nie!!! I podobnie jest z rybkami - przeżyją w kuli, zestresowane, skarłowaciałe i nieszczęśliwe. Będą żyły, ale co to za życie? Bo co komuś zwierzak w domu, jeśli o tego zwierzaka zadbać nie potrafi? Hittmanka, jakąś radość masz z męczenia zwierząt? Innego wytłumaczenia tu nie widzę. eh, wkurzyłam się! A właściwy domek dla rybki to akwarium co najmniej 50l (im większe, tym lepsze i łatwiejsze w utrzymaniu). Oczywiście, zależy jeszcze, jakie to ryby, bo niektóre potrzebują zbiornika min. 200-300 l emotka

tak... odczuwam radość męcząc rybkę (skoro tak uważasz)... mogę na nią patrzeć godzinami emotka pozatym nie wiem jak jest różnica... trzymać rybkę w 8 litrowej kuli czy trzymać 30 rybek w 50 litrowym akwarium... emotka

Droga hittmanko, więc teraz ja ci odpowiem. Różnica jest taka, że kula jest okrągła (odkryłam Amerykę) i tworzy jakby soczewkę (lupę). Ta rybka jak ty się tak na nią wpatrujesz godzinami, widzi nie Ciebie (skala 1:1) tlyko Twój gigantyczny łeb ( za przeproszeniem) powiekszony przez to szkło emotka i swoje odbicie też. Podobno chodzi jeszcze o to jak się rozchodza fale w akwarium okągłym a jak w kwadratowym ( taka sama zasada). Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3076528 Napisano: 01.02.2010 10:48:24 w Wkurza mnie...
mio napisał(a):

P.S. w temacie wkurza mnie jak ktos trzyma rybki w kuli emotka najczesciej bojowniki...nie moge patrzec jak sprzedawcy trzymaja je w plastikowych kubeczkach a zaraz potem taka rybka wedruje do niewiele wiekszej kuli emotka

Ja dostałam kiedyś na urodziny Bojownika . Piękny był. Dostałam go w kuli (litrowej). A że nie znałam się w ogóle na rybkach, to kupiłam mu gigantyczną kulę i kilka samiczek , bo myślałam że się ucieszy. Zresztą co do akwarium doradzałam się ekspedientki w zoologicznym. Więc wydaje mi się, że ludzie się po prostu nie znają. Ja oczywiście też najpierw kupiła, a dopiero jak mi smaiczki go oskubały z jego pieknego ogona, to zaczełam czytać, że tak nie wolno i że rybki głupieją w okrągłch akawariach. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3076462 Napisano: 01.02.2010 10:07:50 w Wkurza mnie...
mio napisał(a):

pewnie bezmozgioe bezwlosia emotka
moj cioteczny brat po chemii tez nie mial wlosow i nie raz staruszki sie krzywo patrzyly
nie wszystkie bezwlosia sa bezmozgie
ludzie z wlosami tez psow nie odrobaczaja i nie szczepia

Mio bezmózgie bezwłosia określa w tym przypadku pewien specyficzny gatunek ludzi, i należy to rozpatrywać jako jedno pojęcie emotka Nikt tu nie powiedział że każdy łysol jest bez mózgu:)
emanuela24 napisał(a):

troszeczkę się mylisz - owszem kłopoty by były mimo szczepień obserwacja psa itd ale ktokolwiek wtyka łapy do psa na prywatnej posesji lub na nią wchodzi a Ty masz tabliczkę na płocie UWAGA PIES czy coś w tym stylu to osoba wtykająca lub wchodząca robi to na własną odpowiedzialność emotka
do moich piesków też dzieci ręce przetykają ale pieski łagodne jak baranki emotka wychowane przy dzieciach
a i na płocie tabliczka UWAGA TEJ POSESJI PILNUJE PIES emotka

Emanuela ja zdaję sobie z tego sprawe ale co mi z tej mojej racji będzie, skoro mój pies skrzywdzi jakieś dziecko ( nie będzie miało znaczenia czyja to była wina) bo ludzie osądzą mi psa. Zwyczajnie mi go otrują, albo narobią mi szkód... no takie jest życie niestety. Czasem trzeba myśleć za wszystkich.
Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3076317 Napisano: 01.02.2010 09:15:06 w Wkurza mnie...
emanuela24 napisał(a):

emotka a przebadałaś po tej akcji swojego psa ??
takie psy chodzące luzem najczęściej tylko zarazy roznoszą - cenzuraą w piaskownicy potem dzieci łapią pasożyty emotka bo bezmózgie bezwłosia nie pofatygują sie psa zaszczepić odrobaczyć etc
wrrrrr ludzie powinni przechodzić badania psychologiczne przed zakupem zwierzęcia

Nie było takiej potrzeby, bo tamten niestety był bez szans.
Ja po prostu właścicieli takich psów bym za j*ja powiesiła. Chociaż to jest temat rzeka, bo też nie raz miałam sytuację, że jakieś dziecko wsadzało ręce przez płot żeby dać jeść albo pogłaskać mojego psa, w czasie gdy jego mamusia była zaabsorbowana rozmową przez telefon. I jakby tfu tfu coś się stało to niestety będzie moja wina. Na szczęście mój jest wychowywany z dziećmi, więc dzieciom raczej krzywdy nie zrobi, ale mimo wszystko to jest jego teren,a to jest tylko pies...
Ale świata nie naprawię.
...i to mnie wkurza:) Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3076220 Napisano: 01.02.2010 08:40:16 w Wkurza mnie...
emanuela24 napisał(a):

popieram - później będzie już za późno
zazwyczaj ludzie sie budzą jak już pies kogoś pogryzie lub zagryzie ;/

swoja drogą (zaraz gromy na mnie polecą) powinien być zakaz trzymania psów w bloku emotka
pies musi mieć miejsce do biegania - i z cała pewnością nie powinien to być plac zabaw dla dzieci emotka takiego właściciela powinno się zamknąć na cały dzień w pomieszczeniu metr na metr - ciekawe jakby się poczuł emotka pies musi mieć swój wybieg - najfajniejsi sa właściciele wielkich psów którzy trzymają je w mieszkaniu 50m2 emotka emotka emotka emotka jak dla mnie kompletny brak odpowiedzialności

Masz mega racje, pies musi mieć nie tyle wybieg co swój własny teren który sobie obsika, wylata się i bedzie go pilnował, moim zdaniem pies wtedy jest przeszczęsliwy. Taki psiur w domu się strasznie męczy choćby dostawał żryć na srebrnej tacy to nic nie zastąpi mu przestrzeni do wybiegania się! Pies to nie jest maskotka! A już najbardiej zabijają mnie matoły co kupują te swoje śmieszne pitbulle i amstafy nie mając zielonego pojęcia o tej rasie emotka
U moich rodziców na osiedlu zbierała się kiedyś banda łysoli, oczywiście pies jest nieodłącznym składnikiem tego typu ludzi. Potem jakos im się znudziło więc po prostu wypuszczali te psy na samowolkę. I może to chamskie co teraz powiem, ale miałam taką sytuację. Jechałam na wesele do koleżanki, więc musiałam swojego psa (Bernardyn) zawieźć do rodziców, nawet jakby został sam to nic by się nie stało ( ma swój kojec) , ale wole jak jest pod opieką. Ledwo wyszłam z samochodu i już na mnie ( a może na mojego spa) ruszył czyjś zabłąkany pitbull. Nie muszę chyba mówić, że zostało z niego tylko futerko. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3073183 Napisano: 31.01.2010 05:55:57 w Pomocy!!!!
jac1968 napisał(a):

2,5,8,9-zrob z tymi czterema liczbami cos zeby wyszlo 52.mozesz uzywac plus,minus,dzielenie i mnozenie .KTO WIE NAPISZCIE NA PW

92-5*8=52 emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3071116 Napisano: 30.01.2010 06:42:19 w Wkurza mnie...
kalisto1986 napisał(a):

bo to konk dla dzieci emotka
w temacie wkurza mnie isiulka emotka emotka

Hehehe Kalisto i tak wiem że to Ty jesteś na 1 miejscu!! Na szfot z Kalisto!!! emotka emotka emotka

W temacie wkurza mnie duży palec u lewejstopy Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3071088 Napisano: 30.01.2010 06:33:27 w Wkurza mnie...
plocia napisał(a):

beata82roksana82 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

moniaainom napisał(a):

kasia19 napisał(a):

moniaainom napisał(a):

bruce napisał(a):

wkurza mnie ze na minimini jest konkurs z puzzlami w którym to znowu rodzice wygraja nagrody dla dzieci,niestety moja córka nie ma szans...

http://www.minimi...puzzle_simba-chichi/
nie mogę patrzeć na ranking emotka oszuści emotka

chodzi mi o osobę na pierwszym miejscu

całkowicie się zgadzam! weszłam na tę stronę z czystej ciekawości teraz, po Waszych wpisach, i też wkurzona jestem na maxa!
dla dzieci to wielka przykrość i niesprawiedliwość!

Miałam to samo napisać, ale stwierdziłam, że nie ma sensu rozkminiac, bo tak było, jest i będzie zawsze. Najśmieszniejsze jest to, że myślałam, że w rankingu pierwsze miejsce ma 10 minut, a nie sekund i dopingowałam chrześnicę, mówiąc, że może się jej uda... Porażka, wyszłam na wyrodną ciocię.
Jak oni to zrobili????

oszukując kochana oszukując emotka też mnie to wkurzyło emotka

Nie znam się na tym, ale to zapewne jakiś program robi. Czy można to jakoś wykryć? A może napisać do organizatorów? Przeciez to niemożliwe!

ja juz napisałam,aby zweryfikowali wyniki

Czego się nie robi dla wygrania pieska emotka

nie robią tego dzieci a dorośli...niestety

też napisałam do organizatorów o sprawdzenie 1go miejsca 0 sek, i 2go - 0,001 sek -> paranoja !!!, szkoda mi tylko tych dzieci, co mają nadzieję, że wygrają.

A jak rodzice już muszą wygrywać to z głową !
wstyd wstyd ... a potem jeszcze na allegro nagrodę sprzedadzą, to mnie też najbardziej wkurza wrrr emotka

ooo jestem na 7 emotka emotka emotka

emotka Beznadziejny konkurs Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3046440 Napisano: 23.01.2010 10:46:42 w Dyskusje o wynikach konkursu
magic18girl napisał(a):

moniaainom napisał(a):

magic18girl napisał(a):

moniaainom napisał(a):

kasja4 napisał(a):

eveline22 napisał(a):

monludkimam 23 lata i też brałam udział w tym konkursie

Lepiej się nie przyznawaj bo jeszcze wpadną tu zbulwersowani czytelnicy Kotka i zlinczują Cię za branie udziału w tym konkursie... emotka
Coś mi się wydaje że nawet jakby jakaś 13 albo 15-latka wygrała to zostałaby obrzucona wyzwiskami.

Zapewne tak, ale to nie zmienia faktu, ze walka jest nierowna. Naprawde uwazacie, ze to jest w porzadku? Ja rozumiem, ze regulamin pozwala, ale odrobina przyzwoitosci tez nie zaszkodzi.

Czysta zazdrość emotka ten wierszyk jest poprostu świetny!! i wygrała sprawiedliwie. Młodsze dziewczyny które brały udział pewnie podlizywały sie ktokowi w swojej odpowiedzi i gdby taka wypowiedz została nagrodzona to nie patrzyłybyście na to czy ona ma 12 lat czy 15 emotka tak zle i tak nie dobrze..co za kraj emotka

Akurat mi do zazdrosci daleko. Przy okazji- wkurza mnie jak ludzie tlumacza wszystko zazdroscia. Widocznie sami maja w sobie ta wstretna ceche emotka Dobra, wyluzujcie juz, bo bezsensowna dyskusja. Narysujcie lepiej jakis obrazek, bo akurat jest konkurs dla dzieci wiec moze sie uda emotka

właśnie widze jak Ci daleko.. emotka Dziewczyna wygrała bo miała bardzo dobrą wypowiedz. Lepiej by było gdyby wygrała 12-sto latka z odpowiedzią Mój pokój to cztery różowe ściany i misiek na półce..? tak sie kłócić o to że wygrał ktoś inny.. ciekawe jak bys Ty sie czuła gdybys wygrała a wszyscy z pretensjami że niesprawiedliwie..więc czasami warto sie zastanowić albo przemilczeć

hahaha normalnie sie poplakalam ze smiechu...komentarze tych nastolatek powalają na kolana... Ale opis pokoju świetny!! gratuluję !! Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3041488 Napisano: 21.01.2010 10:11:38 w Wkurza mnie...
emanuela24 napisał(a):

polec
- nie ukrywajmy przesadziłaś - bo mało jaka matka choćby nie wiem co nie napisała że wyrzuciłaby (swojego) bachora przez balkon
- więc proponuję melisę (może nerwosol czy coś w tym stylu) to na dzisiaj i może nuta refleksji co np by było gdyby to akurat Twoje dziecko teraz miało zapalenie płuc ( sama często mam dosyć mojego gzuba i mam ochotę uciec chociaż na dzień - ot cała prawda o macierzyństwie ) no i refleksji nad tym kim jest ten mały człowiek dla Ciebie ?? piszesz że wychowujesz go sama - więc to on jest Ci najbliższą osobą - najbliższą rodziną, tym co masz najcenniejszego - dodam na świat sam się nie prosił (okrutne ale prawdziwe)

porada na jutro : (wnioskuję że skoro sama dziecko wychowujesz to na ojca liczyć nie do końca można) tak więc : zaangażować instytucję zwaną babcią - skoro one nie mogą - wariant drugi koleżanki - zapewne studiując masz kilka dobrych - zwykła ludzka prośba - zaopiekuj się moim dzieckiem przez 3 godziny - w ciągu 3 godzin sumiennej nauki uwierz nauczysz się więcej niż przez 12 z piszczącym dzieckiem ( bardzo ważne jest to aby zdać sobie sprawę z tego że dziecko wyczuwa nastroje matki i na nie reaguje - wynik taki że nastrój ma taki sam jak mama - mama krzyknie dziecko to przeżywa - przeżywa z frustracji zaczyna być nieznośne, psocić się itd teraz Cie zadziwię dziecko nie psoci sie po to aby sie popsocić i zezłościć matkę ale to dziecko w ten sposób woła MAMO TU JESTEM KOCHAJ MNIE!!!)

jutro mamy 22 - jeśli co drugi dzień uda Ci się załatwić kogoś do małego (licząc od jutra) to masz 5 dni - razy tylko te 3 godzinki już daje 15

nie ma sytuacji bez wyjścia - czasami ludzie zwyczajnie nie potrafią prosić o pomoc i taki z tego wynik, frustracja (i zaległości - bo nie powiesz że sie wczoraj dowiedziałaś że studiujesz!!!) rośnie, rośnie człowiek pęka i mówi (pisze) tak okrutne rzeczy że aż czytać tego się nie da emotka

ale spokojnie - dasz rade - wystarczy nuta pozytywnego myślenia - spójrz na swoje dziecko przecież dla niego ( niej) to robisz czyż nie??
no i konieczne zabraknąć nie może dobrej woli !!! i umiejętności szukania pomocy

życzę powodzenia i rozwagi w nazywaniu swojej pociechy

w temacie - wkurza mnie to że właśnie w złości ludzie potrafią mówić tak okrutne rzeczy ;/ aż serce pęka

Oooo właśnie oto mi chodziło emotka tlyko że ja jestem bardzo wylewna emotka

w temacie wkurza mnie, że jest zimno emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3041347 Napisano: 21.01.2010 09:44:34 w Wkurza mnie...
polec napisał(a):

A Ty się hamuj koleżanko, bo troche przeginasz. Skoro masz inne zdanie to ok, ale to nie powód mnie obrażać.

Dzięki tedance za słowa otuchy!

Hahaha dziewczyno ja przeginam?? To nie ja swoje dziecko chce wyrzucić przez balkon i pisze o tym na publicznym forum. A to żebyś szła do psychiatry to mówiłam całkiem serio i tu nie ma się co obrażać, bo to lekarz jak każdy inny. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3041300 Napisano: 21.01.2010 09:38:15 w Wkurza mnie...
tedance napisał(a):

isiulka napisał(a):

polec napisał(a):

Szkoda gadać. Troche mam za dużo obowiązków, jestem zła, zmęczona, wykończona.Chcialam zrobić studia podyplomowe. Rok na nie chodziłam, ale nie ze wszystkim sie wyrabiałam na czas. Wiadomo, ja sama, małe dziecko (macierzyństwo to jakiś koszmar!!!!), jutro kolejny egzamin, uczyć sie nie mam jak , bo bachor nie chce spac, a ja najchętrniej to bym go wyrzuciła przez balkon!!!.
I to nie jedyny, mnóstwo zaległości, w domu ciągle jest coś do zrobienia. Do tego zapalenie płuc, juz 4 antybiotyk w ciągu ostatnich 30 dni kaszel. Wyleżeć sie nie mam jak, bo przy dziecku to zapomnij!.
Nie wiem w takich momentach to m sie żyć odechciewa!. I to wszystko do 31 stycznia, bo inaczej studia niestety trafi szlag, więc na marne cała moja praca!!!!.

Ej ja jestem mega nie kompatybilna z dziećmi. Ale tekst typu najchętniej to bym wyrzuciła Bachora przez balkon! to zdrowe przegięcie. Dziewczyno ty nie na studia tylko do psychiatry idź!!

To najlepsza wersja tego co mam Tobie do powiedzenia emotka więc to doceń i przemyśl.

A Ty nie bądź taka hej do przodu, bo Cię z tyłu zabraknie emotka

Dziewczyno idź, poszukaj mózgu, potem zapukaj to może pogadamy. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3041219 Napisano: 21.01.2010 09:26:50 w Wkurza mnie...
polec napisał(a):

Szkoda gadać. Troche mam za dużo obowiązków, jestem zła, zmęczona, wykończona.Chcialam zrobić studia podyplomowe. Rok na nie chodziłam, ale nie ze wszystkim sie wyrabiałam na czas. Wiadomo, ja sama, małe dziecko (macierzyństwo to jakiś koszmar!!!!), jutro kolejny egzamin, uczyć sie nie mam jak , bo bachor nie chce spac, a ja najchętrniej to bym go wyrzuciła przez balkon!!!.
I to nie jedyny, mnóstwo zaległości, w domu ciągle jest coś do zrobienia. Do tego zapalenie płuc, juz 4 antybiotyk w ciągu ostatnich 30 dni kaszel. Wyleżeć sie nie mam jak, bo przy dziecku to zapomnij!.
Nie wiem w takich momentach to m sie żyć odechciewa!. I to wszystko do 31 stycznia, bo inaczej studia niestety trafi szlag, więc na marne cała moja praca!!!!.

Ej ja jestem mega nie kompatybilna z dziećmi. Ale tekst typu najchętniej to bym wyrzuciła Bachora przez balkon! to zdrowe przegięcie. Dziewczyno ty nie na studia tylko do psychiatry idź!!

To najlepsza wersja tego co mam Tobie do powiedzenia emotka więc to doceń i przemyśl. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3040487 Napisano: 21.01.2010 06:13:08 w Paragony
mam paragon lady speed stick z 14 stycznia oferty pw Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3032912 Napisano: 19.01.2010 03:51:54 w Połączenia nieodebrane
Dzwonili do kogoś z badania rynku jakieś kosmetyki dla niemowląt? O co pytają i ile to twra? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3031471 Napisano: 19.01.2010 09:41:16 w Paragony
Szukam paragonu lub skanu na anielskopiekna Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3031451 Napisano: 19.01.2010 09:37:57 w Paragony
Mam paragony Chocho jakby ktoś szukał Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3009222 Napisano: 10.01.2010 01:38:04 w Wkurza mnie...
anonimx napisał(a):

Wkurza mnie dwoch panow z Zielonej Góry - Dariusz K. i Jarosław J. Prowadzą agencje reklamowa Apriori Marketing (mozna sprawdzic w Kontaktach na stonie agencji do kogo nalezy), ktora zajmuje sie organizacja konkursow i loterii, a sami bardzo czesto zgarniaja nagrody u innych agencji (w tym duzo glownych nagrod - niedawno np. Renault Clio). Wystarczy wpisac w google ich dane i wyskakuje masa stron z wynikami.

Nie twierdze, ze nie powinni oni wygrywac, ale moze czasami postepuja nie fair - mozna wyobrazic sobie sytuacji, gdy np. jakas firma wysylka swoja oferta dotyczaca promocji do trzech agencji reklamowych i oczekuje ich propozycji, kosztorysu itd. Wygrywa jedna z nich, ale dwie pozostale znaja glowne zalozenia i detale organizatora, ktore sa nieosiagalne dla innych. Moze sie czepiam, ale to ze jedna agencja wygrywa u innych w tak duzej ilosci, nie jest chyba normalne.

Ktos zaraz napisze, ze to moj jedyny post i nie powinienem sie wypowiadac, ale to konto zalozylem spechalnie, zeby podzielic sie spostrzezeniem i pozanac Wasza opinie na ten temat.

Ja też pracowałam w firmie która organizowała konkursy, ale to ni jak sie ma do wygrywania w innych konkursach, i nie do końca jest to tak jak piszesz, wiec bez obaw...

wkurza mnie ze jest slisko na drogach Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3009168 Napisano: 10.01.2010 01:08:16 w Wkurza mnie...
albo niech ktos poprosi admina zeby ja odblokowac i tyle, moze sie zgodza jak tyle osob poprosi. A to forum Vip to lyyypa:) takze nie macie czego zalozwac ze was tam nie ma, a jak ktos bardzo chce to powiem jak sie tam zalogowac emotka emotka ale tam serio nic nie ma. A do bazy dodaje tylko byle jakie konkursy , ktorych mi nie szkoda... bo fajne konkursy zatrzymauje tlyko dla siebie i znajomych z gg emotka i uwazam ze dodanie przez marielu 60 linkow do bazy to szkoda konkursów Wyświetl w wątku >>
0 0