Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika isiulka

isiulka

#6573521 Napisano: 20.02.2019 22:10:14 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

ludzka_istota napisał(a):

Życie i codzienność mnie wkurza. Wróciłam po dwutygodniowej chorobie do pracy i od razu z każdej strony "w łeb". A nie jestem z tych, co potrafią olać i się nie przejmować. No to się przejmuję i odezwały mi się kwasy żołądkowe. Jasny pierun by to.
Posucha konkursowa też mnie, bardziej niż wkurza, ale wyrażać się nie można na forum.
I władze mojej mieściny mnie do szału doprowadzają swoimi pomysłami. A miało być tak pięknie (w kampanii).

Ja dziś wróciłam do pracy po 7 dniach roboczych zwolnienia lekarskiego i poczułam się tak jakoś dziwnie, miałam ochotę stamtąd wyjść i wrócić z powrotem do łóżka emotka Mam tak za każdym razem, gdy wracam z urlopu/l4, mam poczucie,że mogłabym w zasadzie pracować całkiem gdzie indziej,ale w sumie sama nie mam pomysłu, gdzie by tu uderzyć.Pewnie 35 lat życia to już nie czas na zmiany emotka

Masz racje, teraz juz tylko ciepłe kapcie i fotel bujany   emotka
Ale dobry tekst dla szefa, który chce Cię zwolnić z pracy: eee sorry za późno, mam 35 lat+ i to już nie czas na zmiany Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6573477 Napisano: 20.02.2019 19:55:10 w Zdjęcia naszych wygranych

Dla równowagi nóż bardzo fajny
 Wyświetl w wątku >>

isiulka

#6573423 Napisano: 20.02.2019 17:35:54 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Barilla noże kurier Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6573422 Napisano: 20.02.2019 17:35:17 w Informują
Barilla patelnie maile Wyświetl w wątku >>

isiulka

#6572872 Napisano: 19.02.2019 09:32:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aurorcia napisał(a):

ksantypa napisał(a):

ankasss napisał(a):

ksantypa a wpisywałaś znak specjalny w haśle ?, bo ja na początku na to nie zwróciłam uwagi

tak-wpisywałam 'X" jako znak specjalny

u mnie kropka na końcu wyrazu nie pasowała, ale wykrzyknik już tak i przyjęło emotka

Jak wyskoczy wam komunikat o złym haśle to musicie zamknąć ten komunikat lub odświeżyć stronę i wpisać jeszcze raz, w przeciwnym wypadku nie będziecie mogli wpisać nowego.

gorsze jest to, ze każdy konkurs to inne zasady, raz 8 znaków , raz znak specjalny, innym razem 3 duże litery i weź tu człowieku spamiętaj te hasła jak ciagle dokładają cos nowego. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6571432 Napisano: 15.02.2019 10:16:07 w Avanti
Kwestia dobrego zdjęcia i podświetlenia, 2 dalej ma kolejne 2 fajne prace i obie odpowiednio naświetlone by było wiadomo o co chodzi. Wyświetl w wątku >>
1 ulciah 0

isiulka

#6571421 Napisano: 15.02.2019 09:59:50 w SZUKAM....
Ma ktos regulamin do tej Milki co startuje o 12? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6570628 Napisano: 12.02.2019 10:36:29 w moje dzisiejsze wygrane :)
Garnek Barilla znaleziony w spamie :D Wyświetl w wątku >>

isiulka

#6570466 Napisano: 11.02.2019 14:28:59 w SZUKAM....
Podeśle mi ktos info co się nowego pojawiło w zapowiedziach? Jak na złość mi dziś wyzerowało... Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6570447 Napisano: 11.02.2019 13:20:22 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Multicooker z Garnier Tnt Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6570443 Napisano: 11.02.2019 13:09:47 w Wkurza mnie...
anialistopad napisał(a):

edzia21 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

isiulka napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Co zrobić jak iPhonie sam wysyła smsy na numer 447786205094 i nalicza opłaty 0.62 grosza Ktoś miał podobny problem?

Masz dwa wyjścia:
-zmienić sieć (Tmobile pobiera opłatę za korzystanie z imessage)
-zmienić telefon emotka

Siec to plus,a telefonu nie zmienie. Prezent od meza

Czesto zmieniasz startery na telefonie? Oplata jest jednorazowa, wysylana kazdorazowo po wlozeniu startera do telefonu emotka  
zmien siec - Twoj Plus ma na pienku z Applem emotka

Nie,nie zmieniam starterow. To moj glowny numer ,ktory mam od lat na abonament. A sms zostal wyslany 9 lutego  dokladnie tego co dnia co maz mi dal telefon

Zasugerowałas ze mowa o większej ilości smsowy stad pewnie pytanie Edzi, a rozumiem ze chodzi o jednego smsa za 60 gr?
no to więcej Ci nie powinni pobrać, chyba, ze sformatujesz telefon emotka
i nie ma za co! Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6570427 Napisano: 11.02.2019 11:59:55 w Wkurza mnie...
anialistopad napisał(a):

isiulka napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Co zrobić jak iPhonie sam wysyła smsy na numer 447786205094 i nalicza opłaty 0.62 grosza Ktoś miał podobny problem?

Masz dwa wyjścia:
-zmienić telefon emotka

Siec to plus,a telefonu nie zmienie. Prezent od meza

No to musisz zmienić sieć bo t-mobile i plus nie żyją w zgodzie z apple , dlatego tez nie oferują tych telefonów. Zreszta wszystko masz w regulaminie. Możesz tez nie korzystac z imessaage (co jest bez sensu ale Twój wybór). Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6570419 Napisano: 11.02.2019 11:45:25 w Wkurza mnie...
anialistopad napisał(a):

Masz dwa wyjścia:
-zmienić telefon emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6570250 Napisano: 10.02.2019 10:55:53 w Avanti
Byłam pewna, ze jak tylko powstanie taki wątek to będzie robił za loze szyderców i jeden będzie nakręcał drugiego emotka
ciekawe ilu z Was oddało choć jeden głos na prace konkurencji bo „jest fajna”? Nawet jak ktos znajomy poprosi Was o głos to zagłosujecie bo to Wasz znajomy a nie dlatego, ze ma fajna prace. Takie konkursy z założenia nie są uczciwe wiec czemu Was dziwi, ze ktos kupuje głosy albo sam zakłada konta... Wyświetl w wątku >>

isiulka

#6569926 Napisano: 08.02.2019 13:28:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
 Niektóre chrupki są mega fajne i mają potencjał , a tak beznadziejnie opisane,ze aż szkoda  Wyświetl w wątku >>

isiulka

#6569826 Napisano: 08.02.2019 08:27:26 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

Nazbierało mi się, to wygarnę za jednym zamachem... Wkurza mnie, że ja chyba jakaś mega pechowa jestem... emotka  - wkurza brak produktów promo w odwiedzanych przeze mnie sklepach (są co najwyżej tylko te ze starych akcji, takich np. sprzed roku emotka ), wkurza mnie brak szczęścia w konkursach obecnych (jeśli w ogóle uda mi się w czymś wziąć udział), wkurza mnie uparte i złośliwe omijanie mego domu przez każdego kuriera, przywożącego sąsiadom pewnie same tylko nagrody emotka , wkurza, że czekając na kuriera cały dzień, aby odebrał przesyłkę ode mnie, nie doczekałam się go, bo "miał za dużo roboty", wkurza, że nawet, jeśli mi się poszczęści i ktoś coś u mnie wreszcie kupi z produktów wygranych, wystawionych na Allegro, ja to pięknie i solidnie opakuję, wyślę najszybciej, jak mogę, to podczas umieszczania w otwartej tylko dla mnie skrytce paczkomatów patrzę, a tam ... już leży jakaś inna, obca paczka, licho wie, skąd. Nosz, kurczę, co za niefartemotka emotka emotka

W paczkomatach często tak jest, niby ludzie głupi i wsadzają paczki gdzie popadnie jak tylko jest otwarte, choc pewnie to tłumaczenie i zwyczajnie maja bałagan w systemie, w każdym razie jak się zmieści to wsadzasz swoją i zamykasz, jak się nie mieści to dzwonisz i otworzą Ci inna. Ale tylko czekać aż znajdzie się jakiś złodziej. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

isiulka

#6569617 Napisano: 07.02.2019 11:41:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maverick napisał(a):

infatne napisał(a):

Gdzie kupujecie kawę Fort ? W mojej biedrze nie ma, w leclerku brak emotka  

C4

Intermarche Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6569424 Napisano: 06.02.2019 16:55:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
soulfly napisał(a):

mariolakal napisał(a):

soulfly napisał(a):

Jeśli ktoś wysyłał smsy z TMobile podczas awarii sieci, a smsy nie dotarły na czas, warto złożyć reklamację, moja została uznana. Np. Ostatni dzien ko nkursu Colgate. 

Fajnie... Na jaki adres ją wysłać ?  emotka

[email protected]

Z czystej ciekawości na czym polega uznanie reklamacji dot. Niedostarczoneho smsa? W sensie co Tmobile ma zrobić poza przeprosinami? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6569120 Napisano: 05.02.2019 13:57:25 w Paragony na trwające konkursy
Ktos się dziś wybiera do c4? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6568936 Napisano: 04.02.2019 21:46:38 w Biedronka
carissma napisał(a):

Mam pytanie odnośnie Lecha. Czy po zarejestrowaniu konta powinno coś przyjść na maila? Czy od razu można wysłać zgłoszenie. Mnie ciągle wyskakuje jakiś ups przy logowaniu. Po zarejestrowaniu nie miałam komunikatu, tylko od razu wskakuje na stronę główną konkursu.

Tak, przychodzi mail ale nie ma w nim żadnego linka do akceptacji. Wyświetl w wątku >>
1 carissma 0