Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika isiulka

isiulka

#3346632 Napisano: 03.05.2010 10:59:15 w Pomocy!!!!
tedance napisał(a):

marcepan1983 napisał(a):

szukam osoby, która DOBRZE potrafi bawić się w PS lub innym edytorze graficznym.
potrzebuje przerobić skan legitymacji, tak by zmienić nazwisko na niej albo dodać parę stempli z datą ważności.

PILNE emotka emotka emotka

Nieładnie oszukiwać emotka

emotka emotka emotka To legitymacje mają jeszcze stepmle?? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3340312 Napisano: 30.04.2010 08:03:20 w Wkurza mnie...
zbojnicka napisał(a):

O nasza stała plagiatorka znowu 1 miejsce:))) Moniau....
chyba wszedzie i zawsze przy okzji kazdego konka bede pisała łącznie ze swoim zgłoszeniem: uwaga na pania Monike U z Poznania...prosze o sprawdzenie treści...pewnie z netu plagiacik..

http://www.peugeo...iezcy-konkursu-5008/

Masz z tym problem to się oflaguj i wyjdz na ulice emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3338226 Napisano: 29.04.2010 12:15:31 w Paragony
isiulka napisał(a):

Mam paragon Venus z 07.04.2010 z godz 22.07, propozycje PW

Nieaktualne Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3337861 Napisano: 29.04.2010 11:02:22 w Paragony
Mam paragon Venus z 07.04.2010 z godz 22.07, propozycje PW Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3295852 Napisano: 14.04.2010 04:42:04 w Wkurza mnie...
ola2493 napisał(a):

dobrotka napisał(a):

smsowicz napisał(a):

dobrotka napisał(a):

Mnie też coś wkurza!!!
W konkrusach dla dzieci i młodzieży grają dorośli!!! JAK TAK MOZNA!!

http://disneyxd.d...nt/iitb_competition/

mial byc do 16-stu lat a tu co?
gro osób DOROSŁYCH widnieje na liście zwycięzców
czy tak mozna? wypada?
Czy to NIE OSZUSTWO???

Oczywiscie, ze oszustwo!!!!

I TO MNIE WKRUZA!!!!!

Popieram. Tak jak niektóre agencje chcą ksero dowodu (co jest przesadą), to tu powinien być skan legitymacji szkolnej podczas rejestracji.

no własnie i byłoby po kłopocie!!
BEZ OSZUSTWA!!
Jak te osoby moga patrzeć w lustro?
poprostu przegięcie!

i aż biedactwo musiałaś zakładać nowe konto, żeby to napisać? emotka

heheh a wiesz ile tu jest osób które są niepełnoletnie a zawsze zaznaczają ze skończyły 18 ??:) To ta sama sytuacja, także bez użalania mi się tutaj...live is brutal emotka chociaż ja sama daruje sobie tego typu konkursy. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3293504 Napisano: 13.04.2010 06:22:24 w Wkurza mnie...
ewelcia napisał(a):

natie napisał(a):

isiulka napisał(a):

polec napisał(a):

polec napisał(a):

polec napisał(a):

jednak Wawel... żal.pl
Ciekawe, czy jakby zmarł na grypę, to też by go na Wawelu chowali... brak mi słów
emotka emotka emotka

Piłsudski, Kościuszko, Sobieski i.... strasznie mnie to bulwersuje i dziwi

zadzwonił mój mąż i powiedział, że na głowę upadli, a kolega z rady Krakowa powiedział, że już tam więcej nie pójdzie!!!

z całym szacunkiem, ale megalomania to już przegięcie!

Przegięcie pod publikę to wszytsko, masakra jakaś. Wogóle on na wawelu a jego żona gdzie?? Dla tej córki i rodziny też to napewno nie na rękę, bo to jednak rodzina która chciało by się odwiedzić, posiedzieć przy grobie,porozmawiać, a nie raj dla turystów, szkoda gadać. Robią cyrk z pogrzebu...dosłownie

a to nie byla dezycja RODZINY? Ze wybrali wlasnie Wawel? I spoczną razem.. tak mi sie wydaje.. ?

Tak wszędzie piszą, że to decyzja Pana Jarosława i Córki Państwa Kaczyńskich....

Nie chce mi się w to wierzyć, telewizja kłamie ...pewnie w tym wypadku też. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3293473 Napisano: 13.04.2010 06:05:44 w Wkurza mnie...
pusccie sobie lepiej polsat:) leci fajny film o dobrych ludziach hehe serio oglądałam już go 3 razy i się za kazdym razem wzruszam Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3293408 Napisano: 13.04.2010 05:47:00 w Wkurza mnie...
ilonar2301 napisał(a):

isiulka napisał(a):

polec napisał(a):

polec napisał(a):

polec napisał(a):

jednak Wawel... żal.pl
Ciekawe, czy jakby zmarł na grypę, to też by go na Wawelu chowali... brak mi słów
emotka emotka emotka

zadzwonił mój mąż i powiedział, że na głowę upadli, a kolega z rady Krakowa powiedział, że już tam więcej nie pójdzie!!!

Przegięcie pod publikę to wszytsko, masakra jakaś. Wogóle on na wawelu a jego żona gdzie?? Dla tej córki i rodziny też to napewno nie na rękę, bo to jednak rodzina która chciało by się odwiedzić, posiedzieć przy grobie,porozmawiać, a nie raj dla turystów, szkoda gadać. Robią cyrk z pogrzebu...dosłownie

Wszędzie mówią o parze prezydenckiej, a nie o samym prezydencie.

Rzeczywiście, kolezanka mnie w bląd wprowadziła emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3293394 Napisano: 13.04.2010 05:42:12 w Wkurza mnie...
polec napisał(a):

polec napisał(a):

polec napisał(a):

jednak Wawel... żal.pl
emotka emotka emotka

Przegięcie pod publikę to wszytsko, masakra jakaś. Wogóle on na wawelu a jego żona gdzie?? Dla tej córki i rodziny też to napewno nie na rękę, bo to jednak rodzina która chciało by się odwiedzić, posiedzieć przy grobie,porozmawiać, a nie raj dla turystów, szkoda gadać. Robią cyrk z pogrzebu...dosłownie Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3287741 Napisano: 11.04.2010 11:31:54 w Pomocy!!!!
polec napisał(a):

isiulka napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

Potrzebuje pomocy chemika. Albo kogoś, kto się na chemii zna emotka

Co się dzieje z wapniem w temperaturze 25 stopni? Albo jaką inną nazwę branżową może mieć wapń?

Calcium emotka i rozpuszcza się w wodzie przy tej temperaturze, ale niech ktos potwierdzi:)

a nie utlenia się czasem w tej temperaturze i powstaje tlenek wapnia CaO czyli wapno palone... mam takie skojarzenie, ale nie wiem czy temp nie jest za mała ????

Chemika, trzeba!

http://www.uklado...y.pl/index.php?id=20

stan skupienia Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3287707 Napisano: 11.04.2010 11:11:27 w Pomocy!!!!
zdolnabestia napisał(a):

Potrzebuje pomocy chemika. Albo kogoś, kto się na chemii zna emotka

Co się dzieje z wapniem w temperaturze 25 stopni? Albo jaką inną nazwę branżową może mieć wapń?

Calcium emotka i rozpuszcza się w wodzie przy tej temperaturze, ale niech ktos potwierdzi:)
Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3286346 Napisano: 10.04.2010 02:10:31 w Żegnamy zmarłych

isiulka

#3282154 Napisano: 08.04.2010 09:59:52 w skojarzenia
mariolakal napisał(a):

kurka alita - czy są dreblinki ???
__________________ emotka

Czy są te dreblinki- nie lubię poniedziałku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3281951 Napisano: 08.04.2010 08:49:53 w Paragony
krzysieq napisał(a):

mam BP z 1.04

ja 17.03 Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3280388 Napisano: 08.04.2010 02:41:15 w Połączenia nieodebrane
anik01 napisał(a):

z jakiego numeru dzwonią Z ZIMY MISTRZÓW??????????????

a to oni wogole dzwonią emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3279565 Napisano: 08.04.2010 11:13:12 w Paragony
ktoskcies napisał(a):

Szukam paragonu z BP z dnia 07.04

Mam dwa paragony BP z dnia 06.04 (godz. 13 i 16)

Oraz 1 paragon z dnia 31.04 (godz. 04.30 - noc)

31.04 emotka To kwiecień ma tyle dni??:D Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3278498 Napisano: 08.04.2010 07:19:59 w Programy lojalnościowe
Ja polecam Orsay Klub, dostaje się prezent na start - coś tam w granicach 30 zł, na urodziny dostałam 20 zł na zakupy, 50% zniżki emotka :D + za każdy zakup dostaje się punkty ( za każdą 1 zł-1pkt) a pozniej punkty wymienia się znowu na złotówki i wydaje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3275942 Napisano: 07.04.2010 01:29:04 w Wkurza mnie...
darekgryko napisał(a):

isiulka napisał(a):

darekgryko napisał(a):

wczoraj dodałem z 20 konkursów (albo i więcej) ...w bazie nie widze ani jednego...(jak na razie..ale dalej szukam)
-dodawałem od 10 rano..regionalne, forograficzne, radiowe, ogólnopolskie,,łącznie z linkami pełen opis...

Pionas, albo kto inny zbamowali mi dostep na ta stronke z mojej roboty...a głównie z tego kompa korzystałem,,,bo w domu cienko do siezenia na e-konkursach..

wypełniałem ich kwestionariusz z powodami dlaczego zdjąc mi bana,,,kazali dodac konkursy
-dodałem z 20 i dalej jest ban na IP z roboty...
więcej niby miałem sie dowiedziec po wypełnieniu formularza i nadesłaniu konków..
i nic...!

odblokowac mnie IP z kompa z roboty prosze...

Spokojnie odblokują Cie, wzystko pokolei emotka Przecież to trozke twra:)

o jesssuuu,,,to jest tu ktos kto dobre słowo pod moim postem napisał...aj...nie pytam za co ban mam na kompie w robocie, ale chociaz mogliby dodac te konki, bo wczoraj tylko nad tym czas w pracy traciłem,,,za co ban? tez ich nie męczyłem...ale może dlatego że za duzo osób z 1 IP korzysta...a ja gupi sie bałem że 5 karniaka załapałem..ale i tak dalej sie wkurzam. Bo pieknie ładnie linki i opis konków dawałem...

Musisz poczekać, najpierw muszą sobie je przeczesać ludzie z forum Vip a potem sciepki dla reszty;) Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3275889 Napisano: 07.04.2010 01:11:41 w Wkurza mnie...
darekgryko napisał(a):

wczoraj dodałem z 20 konkursów (albo i więcej) ...w bazie nie widze ani jednego...(jak na razie..ale dalej szukam)
-dodawałem od 10 rano..regionalne, forograficzne, radiowe, ogólnopolskie,,łącznie z linkami pełen opis...

Pionas, albo kto inny zbamowali mi dostep na ta stronke z mojej roboty...a głównie z tego kompa korzystałem,,,bo w domu cienko do siezenia na e-konkursach..

wypełniałem ich kwestionariusz z powodami dlaczego zdjąc mi bana,,,kazali dodac konkursy
-dodałem z 20 i dalej jest ban na IP z roboty...
więcej niby miałem sie dowiedziec po wypełnieniu formularza i nadesłaniu konków..
i nic...!

odblokowac mnie IP z kompa z roboty prosze...

Spokojnie odblokują Cie, wzystko pokolei emotka Przecież to trozke twra:)
Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3275780 Napisano: 07.04.2010 12:50:01 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że listonoz zawsze przychodzi w nie właściwym momencie: jak odkurzam i nie słysze , że puka, albo jak mam na twarzy maseczke i nie mogę otworzyć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0