Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika isiulka

isiulka

#3395966 Napisano: 20.05.2010 08:42:01 w Wkurza mnie...
czarnygreg napisał(a):

wkurzam sama siebie, strasznie nie chce mi sie iść do pracy, jednocześnie lubię swoją pracę, cieszę się ze ją mam i nie mogę się do niej zebrać, wkurzają mnie ludzie mówiący jak to nauczyciele dobrze mają:mało pracy , dużo wolego.
Też jestem zatrudniona na karcie nauczyciela a wakacji i ferii nie mam, codzień muszę w dzienniku pracy zapisywać co zrobiłam i czy wykorzystałam należycie godziny, prowadzę spotkania z nauczycielami popołudniami, zajęcia z dziećmi i rodzicami (tzw.problemowymi) i wkurzają mnie komentarze jaką to mam łatwą i przyjemną pracę!
Całe szczęście, ze jak moje dzieci się na zajęciach pojawiają to całe to wkurzanie mi mija i zachowuję się ok.
I jeszcze mnie wkurza ze zamiast zostawiać pracę w pracy to zabieram ją do domu-myślę o swoich dzieckach i papierków mnóstwo wypisuję.

Ojjjj współczuję, wiem jak to wygląda, ale głowa to góry to ta pogoda powoduje takie psychicznego doła:))) Bedzie dobrze!! Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3379277 Napisano: 14.05.2010 12:30:40 w Dyskusje o wynikach konkursu
może ktoś wymieni bon na blender? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3378674 Napisano: 14.05.2010 09:35:17 w Dyskusje o wynikach konkursu
errorr napisał(a):

haribox napisał(a):

lavenda7 napisał(a):

tak sobie czytam i granie w konkursy jest bardzo niebezpieczne. Z czasem można się tak zatracić i stać się tak zachłannym i pazernym że przestaje się patrzeć trzeźwo na świat. Nie odczuwa się żadnej przyjemności z zdobywania nagród bo ktoś wygrał więcej i bardziej wartościowe rzeczy. Takie odnoszę wrażenie po niektórych wypowiedziach i spekulacjach a jeżeli rzeczywiście dorośli grają w konkursy dla dzieci to na pewno już cierpią na taki syndrom emotka emotka

emotka emotka emotka

No tak zdięcie dodane o 23:45:07 przez siedmiolatka emotka Daje do myślenia emotka

Jejku jak ja jestem uczulona na pisanie głupot emotka Nie przyszło Ci do głowy, że dziecko mogło narysować pracę a rodzić mógł ją dodać, czy tego też regulamin zabrania?! Jak są prace, w których udział biorą 4 -5 letnie dzieci to też mają same zaadresowac kopertę i wysłać pocztą? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3377791 Napisano: 13.05.2010 10:32:15 w Dyskusje o wynikach konkursu
krynia napisał(a):

krynia napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

darekgryko napisał(a):

smsowicz napisał(a):

edith napisał(a):

Pani Moniko z Poznania gratuluje samochodu emotka Strasznie mnie pani przesladuje emotka Ostatnio wygrala pani tez samochód w gazecie dla dzieci Scooby Doo,to jest dopiero szczęście ,chyba że to inna osoba emotka Synek też robił kartkę na konkurs i nic,ja na Wawel i nic a na dodatek patrzę w Kaczorze Donaldzie gdzie mój synek walczył o 1 miejsce i co...nic ..Maksymilian Urbaniak wygral...to dopiero szczeście emotka

Jaki konkurs? Monika U.?

Ciekawe ile Maksymilian Urbaniak ma latek??(czy ktos wie?) Bo jak 4, to maluje jak 15 latek:) fenomen jednym słowem:)

a może by tak bez nazwisk emotka
nie ważne ile ma lat, czasem nie które dzieci mają 15 lat malują jak 4 latki, a 4 latki malują jak 15
zejdzcie w koncu z dziewczyny i zajmijcie sie konkursami może i wy kiedys wygranie takie nagrody
emotka

Tu też Maksymilian U.
http://www.meblik...yciezcy-konkursu.pdf

a tu M.U.

http://www.vion.com.pl/lista-pokoik.pdf

No widze, że sobie nowe hobby znalazłaś, teraz zamiast wkur**ać wszytskich, uwziełąś się na jedną osobę? Zamiast zajmować si egłupotami pozakłądaj już lepiej jakies nowe tematy, chyba większy pożytek będzie Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3377712 Napisano: 13.05.2010 09:46:05 w Dyskusje o wynikach konkursu
jaczyliona napisał(a):

taaga20 napisał(a):

jaczyliona napisał(a):

taaga20 napisał(a):

jaczyliona napisał(a):

lizzie napisał(a):

jaczyliona napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

edith napisał(a):

Pani Moniko z Poznania gratuluje samochodu emotka Strasznie mnie pani przesladuje emotka Ostatnio wygrala pani tez samochód w gazecie dla dzieci Scooby Doo,to jest dopiero szczęście ,chyba że to inna osoba emotka Synek też robił kartkę na konkurs i nic,ja na Wawel i nic a na dodatek patrzę w Kaczorze Donaldzie gdzie mój synek walczył o 1 miejsce i co...nic ..Maksymilian Urbaniak wygral...to dopiero szczeście emotka

szczęście plus ciężka praca - dużo poświęconego czasu emotka

plagiaty to tez dla ciebie ciezka praca?gratuluje toku myslenia emotka

A jakieś konkrety? Bo oskarżać łatwo.

konkrety juz byly podane w tym topie emotka

gratuluję samozaparcia - żeby zakładać nowe konto żeby znów pooskarżać kogoś emotka

jak na to wpadlas? emotka

bo mnie takie coś wkurza ... bo tak najlepiej z ukrycia powyzywać i pooskarżać kogoś ... no żeby potem do ciebie pretencji nie było - jak takis mądry to napisz pod swoim prawdziwym nickiem a nie się chowasz emotka

pisze miedzy innymi tez w twoim imieniu
powinnas podzikowac a nie sie denerwujesz
90% forum zazdrosci pani U. z poznania i ja obgaduje ty nalezysz pewnie do tych 10% emotka

Skąd Ty te statystyki bierzesz... emotka emotka Sam/a sobie nie potrafisz wygrać i będziesz tu propagandę siał/a Żałosne!!!!!! Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3377679 Napisano: 13.05.2010 09:31:25 w Dyskusje o wynikach konkursu
taaga20 napisał(a):

jaczyliona napisał(a):

taaga20 napisał(a):

jaczyliona napisał(a):

lizzie napisał(a):

jaczyliona napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

edith napisał(a):

szczęście plus ciężka praca - dużo poświęconego czasu emotka

plagiaty to tez dla ciebie ciezka praca?gratuluje toku myslenia emotka

A jakieś konkrety? Bo oskarżać łatwo.

konkrety juz byly podane w tym topie emotka

gratuluję samozaparcia - żeby zakładać nowe konto żeby znów pooskarżać kogoś emotka

jak na to wpadlas? emotka

bo mnie takie coś wkurza ... bo tak najlepiej z ukrycia powyzywać i pooskarżać kogoś ... no żeby potem do ciebie pretencji nie było - jak takis mądry to napisz pod swoim prawdziwym nickiem a nie się chowasz emotka

Bo Pionas powinien wprowadzić aby przy nicku było wyświetlane IP i było by o polowe mniej takiego Shitu, typu założe konto i kogoś bezkarnie zbluzgam... Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3377217 Napisano: 13.05.2010 07:00:07 w Wkurza mnie...
katrin22 napisał(a):

Wkurza mnie, ze ludzie, którzy wygrali blender w fairy, chwalą się nim przed 20.00 więc o co chodzi emotka

że wygrali go dzień wcześniej?:) Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3377132 Napisano: 13.05.2010 06:36:26 w Wkurza mnie...
kingaa napisał(a):

Co Ci chorzy umysłowo ludzie z Playa wymyślili, że nie dość, że doładowałam starter za 5 zł to mam go sobie zarejestrować u nich w salonie, żeby odblokowali mi sms premium. Telefonicznie nie mogę, bo jak Pani stwierdziła NIE MA MNIE, bo jestem anonimowa emotka emotka Nie będę im dawać swoich danych, mogą mnie cmoknąć, poza tym ciekawe co by mi powiedzieli, jakbym im walnęła na biurko 100 starterów i kazała każdy rejestrować emotka pewnie jeszcze sobie wprowadzili ograniczenie, pół numeru na osobę emotka emotka Nie dość, że się nasłuchałam dużo od osób, które podpisały z nimi umowy, to teraz jeszcze takie numery ze starterami. Pakujcie walizki i szerokiej drogi, bo cienko z wami będzie emotka

haaa to samo miałam, dołądowałam konto i ważność konta przedłużała się nie rok tlyko do końca dnia, jak załądowałąm o 23 do miałam godzine na wydanie. Zadzwoniłąm do BOKu a koles mowi ze on nie ma jak sprawdziPodziałam, że właśnie z niego dzwonie, a on że mam się najpierw zarejestrować na stronie. Zarejestrowałam. Dzwonie znowu a koleś , że on mi nie może pomóc, że nie wie oco chodzi. Poszłam do salonu, żeby im pokazać oco mi chodzi musiałam znowu załądować konto ( na koncie mam już bezużyteczne 42 zł). Załądowałam , ważność konta znowu kilka godzin a koleś mi rozklada ręce i mowi, że nie wie oco chiodzi, ze moge reklmacje zlozyc. Złożyłam reklamacje, przyszedł sms , że usterka została naprawiona , ładuje konto i znowu cenzura... także playa to też mam już po uszy.
Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3376083 Napisano: 13.05.2010 11:18:28 w Wkurza mnie...
apoccalipsa napisał(a):

ziolko napisał(a):

nariam napisał(a):

wkurzyłam sie ,że zamiast bonów do kauflanda mam w kopercie żółte potwierdzenie odbioru emotka

emotka

emotka

emotka emotka może w takim razie bon nakleili na kopertę Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3375515 Napisano: 13.05.2010 08:28:40 w Wkurza mnie...
isiulka napisał(a):

smsowicz napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

wkurza mnie bezmyslnosc rowerzystów, dzis taki jeden wjechał rowerem , gdy podrozowałam z dzieckiem 2,5 letnim:/ ja mam kolana i rece pozdzierane, dziecko sie tylkow ystraszyło zabezpoeczony kaskiem i bokami fotelika, rower troche ucierpiał:/

Jak rozumiem, też byłaś rowerzystką...
Najbardziej bezmyślny rowerzysta przynajmniej nie zabije...

większej głupoty nigdy nie słyszałam...

http://www.rowero...pl/index.php?art=934
Zestawienie na 2007 rok, poczytaj sobie bo widzę, że masz braki. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3375496 Napisano: 13.05.2010 08:22:04 w Wkurza mnie...
smsowicz napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

wkurza mnie bezmyslnosc rowerzystów, dzis taki jeden wjechał rowerem , gdy podrozowałam z dzieckiem 2,5 letnim:/ ja mam kolana i rece pozdzierane, dziecko sie tylkow ystraszyło zabezpoeczony kaskiem i bokami fotelika, rower troche ucierpiał:/

Jak rozumiem, też byłaś rowerzystką...
Najbardziej bezmyślny rowerzysta przynajmniej nie zabije...

większej głupoty nigdy nie słyszałam... Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3371584 Napisano: 11.05.2010 04:19:22 w Inne mniejsze markety
trelemorele napisał(a):

agusiac87 napisał(a):

kto wie kiedy nagrody z finisha dostarczą z EKO emotka

agusiac, a u Ciebie co nowego w kwestii zmywarki z EKO emotka Czy ktoś kontaktował sie z Tobą w tej kwestii odbioru zmywarki czy jej wysyłki? U mnie totalna cisza i się zastanawiam czy tylko ja oczekuję na dalsze info, czy jest nas więcej???

Jejku po co Ty siejesz taką panikę, zadzwoń do ich agencji i kobita wszystko ci wytłumaczy, gdzie, kiedy i dlaczego... przecież każda wygrana jest rozpatrywana indywidualnie, wiec równie dobrze ktoś może miec zmywarke od tygodnia w domu a ty możesz dopiero dostać za miesiąc...

Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3370517 Napisano: 11.05.2010 10:10:01 w PODZIĘKOWANIA
bruce napisał(a):

podziękowania dla:
sambolera
za przywrócenie wiary w ludzi!
na tym, moim ulubionym, portalu właśnie takie osoby kocham najbardziej!
bezinteresowne, pomimo wszystko... i - myślące bardziej o sobie niż o innych...
emotka

hehe bardziej myślące o sobie niż o innych ??:D zartuje...

bardzo ładnie Saborela z Twojej strony emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3365488 Napisano: 09.05.2010 02:14:20 w Wkurza mnie...
krynia napisał(a):

najgłośniej krzyczą przegrani...

Ja tam osobiście nie wiem jak i co krzyczą przegrani emotka jestem w tej drugiej grupie... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3365454 Napisano: 09.05.2010 02:00:52 w Wkurza mnie...
ignam napisał(a):

Wkurza mnie bałagan jaki się zrobił ostatnio na forum. A personalnie robi go osoba o nicku krynia.
Tworzy nowe wątki opisane wołowymi literami (caps lock się zaciął?) a w tych watkach pojawiają się linki do konkursów, które powinny być w bazie a nie w watkach. Nie mam ochoty przekopywać się przez posty z dwóch dni żeby zobaczyć co przegapiłam. W wątku drobne promocje omawiane są duże loterie.
Popieram wydzielenie konkursów dla dzieci ale przecież w segregacji konkursów a nie na forum.
Kryniu - zachowujesz się jak krakowskie starsze panie w tramwajach. Łokciem, nóżką, siateczką po nogach - byle zająć miejsce. Jesteś z Krakowa to chyba wiesz o czym mówię.

emotka emotka W pełni się z Toba zgadzam, ale nie mam zamiaru z nią wdawać się w dyskusję w imię stopki malissy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3357930 Napisano: 06.05.2010 06:07:17 w Wkurza mnie...
delfinka101 napisał(a):

malineczka23 napisał(a):

yuliya25 napisał(a):

Wkurza mnie, już nie mam siły,
Tyle kasy żem straciła,
Już bym dawno sobie sama
Kur... hamak ten kupiła!!! emotka emotka emotka

ZROBIE CI NA DRUTACH TEJ ZAJEB...hamak emotka emotka

To mi tez..bardzo poprosze emotka

eeee na drutach to byłby już wypasik emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3352303 Napisano: 05.05.2010 08:18:25 w Inne mniejsze markety
Dostał już ktokolwiek ifno odnośnie odbioru Odkurzaczy i zmywarek z Eko Finish?? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3350650 Napisano: 04.05.2010 05:30:51 w Wkurza mnie...
krynia napisał(a):

isiulka napisał(a):

Ziółko znikła emotka teraz to się wkurzyłam emotka

??????????

skoro nie rozumiesz oco chodzi, to pewnie to nie było skierowane do Ciebie! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3350634 Napisano: 04.05.2010 05:26:24 w Wkurza mnie...
Ziółko znikła emotka teraz to się wkurzyłam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3350398 Napisano: 04.05.2010 04:12:53 w Carrefour konkursy
krynia napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

krynia napisał(a):

kochaniutka napisał(a):

krynia napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

nie wiem o co się wściekasz kalisto
Jak to mówią - uderz w stół a nożyce się odezwą i najgłośniej krzyczą Ci, co nic nie wygrali !
Inni na pw plotkują, np. kiedy robili zakupy i umawiają się na następne a kto ci powiedział że nic nie wygrałam emotka
Poprostu staram Ci sie uświadomić że nie ma co panikować nie wszysycy się chwalą to po pierwsze a po drugie mase ludzi gra nie tylko w miastach gdzie mieszkaja ale również tam gdzie mają jakiś znajomych, więc nie ma co doszukiwać się oszustw zwłaszcza że Kraków to wielkie miasto a nie tylko ludzie z tego portalu graja emotka

Ale mnie niczego nie trzeba uświadamiać, bo nie spadłam dzisiaj a z księżyca...

A kiedy spadłaś?? emotka

Wydaje mi się, że cały czas jestem na... księżycu !

oj mi też się tak wydaje emotka emotka

no dobra miałam już nie pisać emotka

Ale księżyc księżycowi nierówny...

emotka emotka emotka widze, że coraz błyskotliwsza ta rozmowa się staje emotka No Krynia pochodzi Ganimedesa... nie mamy z nia szans...taki księżyc!! Wyświetl w wątku >>
0 0