Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika isiulka

isiulka

#3968503 Napisano: 16.12.2010 05:56:48 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Ja przełozyłam baterie i nic się nie stało.. Przecież nie robie tego codziennie.

Pozostaje się tylko z tego cieszyć. Do czasu.
Dżizus!
Przecież nie napisałem, że stanie się na pewno, ale że MOŻE się uszkodzić!!!
Uruchom wyobraźnię - jedziesz pod prąd ruchliwą ulicą, a kierowcy widząc szaleńca ustępują ci z drogi. MOŻESZ spowodować wypadek - jeśli nic ci się nie stanie, to znaczy, że masz więcej szczęścia, niż rozumu. Tak samo jest z urządzeniem elektronicznym, do którego masz podłączone odwrotnie zasilanie. Załóż buty tyłem do przodu i spaceruj. Pewnie, że pójdziesz, tylko czy to normalne i wygodne?

Ja tam bym nie uszła w takich butach ani centymetra. Jejku dla jaj sobie mówiłyśmy o tym pilocie a ty już się czepiasz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3967442 Napisano: 16.12.2010 01:19:32 w Połączenia nieodebrane
is77 napisał(a):

do mnie dzisiaj z zastrzeżonego już dwa razy dzwonili emotka

raz nie dobiegłam
drugi raz akurat miałam zajęty telefon emotka

na pewno nie woseba, bo na wosebe podałam inny numer
ale na vise podawałam ten numer emotka

u mnie też zastrzeżony - może pronto ? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3967399 Napisano: 16.12.2010 01:09:08 w Wkurza mnie...
Wkurzają mnie ludzie na allegro, ja się rozpieszczam żeby wazystko było cacy jak wysyłam, nic z folijki nie wyciągam, owijam czym moge byle by bezpiecznie dotarło, a jak ja coś kupie, to przychodzi mi śmierdzący brudny telefon, rzucony luzem do koperty i 100% sprawny okazuje się 100 niesprawnym . Facet co prawda powiedział, że mam go odesłać, ale przesyłka wychodzi tyle co polowa telefonu:/ Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3967393 Napisano: 16.12.2010 01:06:52 w Wkurza mnie...
merynosek napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

merynosek napisał(a):

taaga20 napisał(a):

fryz napisał(a):

merynosek napisał(a):

I wkurza mnie mąż, który najlepiej potrafi krytykować siedząc przed TV... A sam się nie ruszy emotka emotka emotka emotka emotka

Chyba mamy tego samego faceta... emotka

schowajcie im piloty ... niech poszukają parę godzin ...się powkurzają sami na siebie emotka

Jeszcze mi życie miłe emotka

Ja zrobiłam coś innego.Po co chowac.Wystarczy baterie włożyc odwrotnie..ale miałam ubaw hahahahahaha

Dooobre!!!!!!!

oooo tez dzis to przetestuje hyhyhy
Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3963962 Napisano: 15.12.2010 12:34:53 w Dyskusje o wynikach konkursu
moniaainom napisał(a):

http://www.bobovi...ata/galeria,edycja,4

Czy mi sie wydaje czy naprawdę nagrodzili kilka razy te same osoby?

:) nie wydaje Ci się, ale to chyba nie wina tych osób:) Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3962153 Napisano: 14.12.2010 08:24:37 w Dyskusje o wynikach konkursu
meeyka napisał(a):

buka napisał(a):

moje dziecko ma ponad trzy lata i uważam że ma wielki talent emotka umie namalować oko (przeważnie jedno ) kulfon co go nazywa nosem i gdzieś obok oka maluje usta w postaci jednej idealnej kreski emotka całość obtacza linią która ma stanowić głowę , potrafi też wystylizować fryzurę ( zawsze włosy w liczbie trzech - tu zaznaczam ze liczy głośno las, dwa, tsy) na koniec maluje dwa ślimaki które stanowią uszy. Wyjątkowość jego prac stanowi czoło - tutaj robi dwa maziaje i głośno mówi - coło .

Tak jak wyżej opisałam wyglądał by pies, prosiaczek, mama, ulubiony wujek, miś, ryba oraz żaba.

Z zazdrością patrzę na prace w Tymbarku. Czy z moim dzieckiem jest coś nie tak ? emotka

zdolne dziecko emotka emotka emotka z opisu wynika, ze z Twoim dzieckiem jest wszystko w porzadku. trudno jednak, zeby Twoje dziecko w tym wieku rysowalo tak jak dorosli, ktorzy stworzyli prace na tymbarku (i duplo tez) emotka moje dziecie ma 4 lata, ale tez ich nie przeskoczy emotka emotka

emotka emotka emotka Hehehe buka Twój opis po prostu mnie rozbroił:) Ja mam na lodowce parę rysunków od dzieciaków ( nie moich) i osobiście raz strzeliłam że jeden z nich przedstawia motylka i musiałam małą artystke pół dnia przepraszać że nie rozpoznałam co to jest- do dziś nie wiem. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3959605 Napisano: 14.12.2010 09:07:10 w Carrefour konkursy
martu18 napisał(a):

isiulka napisał(a):

Szukam paragonu z loreal carrefour.

a z kiedy wygrałaś?

wczoraj Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3959561 Napisano: 14.12.2010 08:50:09 w Paragony
Szukam paragonu z loreal carrefour. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3959558 Napisano: 14.12.2010 08:49:42 w Carrefour konkursy
Szukam paragonu z loreal carrefour. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3957855 Napisano: 13.12.2010 05:43:57 w Inne mniejsze markety
Więc MOI DRODZY emotka :) jeśli już taka rozmowa się rozpoczeła to powiem tak. Żeby się zamldować właściciel mieszkania ma cenzura do gadania w świetle najnowszych rzpeisów, bowiem wystarczy sama umowa najmu i właściciel nie musi być o tym fakcie nawet poinformowany - więc sytacja któa opisujecie , że ktoś tam się prosi i właściciel nie chce jest wyssana z palca, lub ktoś totalnie nie zna się na swoich prawach jako najemcy. A co do dowodów osobisty od lipca roku 2011 będzie można wyrobić sobie dowód osobisty na którym nie będzie danych adresowych , opisu typu wzrost , kolor oczu itd. będzie natomiast czip na którym będą zawarte wszystkie te informacje. Dowody osobiste od tego roku są wydawane całkowicie za darmo, więc wystarczą 2 zdjęcia, wniosek ( osoby które urodziły się w innym mieście muszą ewentualnie dodać akt urodzenia- bądz małżeństwa w przypadku zmiany stanu cywilnego)i wyrabiacie sobie dowodzik nowiutki świeżutki.

Wnioski wyciągnijcie sami ile warte są dane adresowe zawarte w dowodzie osobistym.
Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3949332 Napisano: 10.12.2010 09:06:44 w Carrefour konkursy
lavenda7 napisał(a):

jak się wygra to się wygrywa albo prostownicę albo golarkę czy oba ?:)

prostownicę albo golarkę. a jak skończy się dana nagroda to ci sami przydzielą to co zostanie:) Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3948818 Napisano: 10.12.2010 06:58:19 w Wkurza mnie...
wiki1985r napisał(a):

wkur... się dzisiaj i to na maxa.
W dzisiejszych czasach już nie można iść po pracy na piwo,żeby przyjść do domu w całości.
Brat już na przystanku stał jak podleciało kilku patałachów w tym uwaga! dziewczyna Dostał w twarz,skopali i uciekli-teraz pojechał na pogotowie porażka Jak otworzyłam mu drzwi to go nie poznałam emotka

niech idzie na policję, być może przystanek
(lub ulica) był monitorowany. I jeszcze kasiurke za to dostanie...i to przyzwoitą jeśli się postara. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3945798 Napisano: 09.12.2010 07:59:04 w Wkurza mnie...
Wkurzają mnie jeszcze ludzie którzy mają wiecznie z czymś problem a jak nie mają to się go doszukują... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3945775 Napisano: 09.12.2010 07:51:56 w Wkurza mnie...
Wkurzył mnie dzisiaj Kamis, obraziłam sie na Smolara emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3945743 Napisano: 09.12.2010 07:43:07 w Wkurza mnie...
melissa napisał(a):

wsciekly napisał(a):

inka113 napisał(a):

chasia napisał(a):

wsciekly napisał(a):

leelee napisał(a):

79magda napisał(a):

A mnie wkurza, że jest tyle ponoć nadwyżkowych nawigacji z Lidla, a do mnie nie chcą nawet z jedną zadzwonić emotka emotka

No dzwonią za to do tych, co wygrali już wcześniej z 4-5 itd...

i chcą skany dowodów, o czym nie ma mowy w regulaminie emotka

a skoro nas obowiązuje regulamin - zwłaszcza w temacie co kupić, gdzie i jakiego eska wysłać, ich też to dotyczy emotka

Chcą skan dowodu osobistego emotka
Dziś Pani do mnie dzwoniła, ale o tym nie wspominała.

jakos tez nikt mi o tym nie wspomniał...

bo ludzie wstydzą się przyznać, że zostali wykolegowani przez kolejną agencję nadinterpretującą regulaminemotka

Ode mnie nikt nie chciał skanu dowodu,a dane i paragony już odesłane. Ale rozumiem,dlaczego to sprawdzają - regulamin wprowadza ograniczenie- 1 nagroda na gospodarstwo domowe:)

Jejjku za głupotę powinien być ban na tym forum emotka Po pierwsze w regulaminie jest jasno napisane ( chyba by musieli dużymi literami napisać dla co poniektórych) , że wysyła się ksero dowodu osobistego - taka informacja była zawarta od sameog początku konkursu, natomiast Pani która informuje o wygranych , nie informuje ażeby była taka potrzeba. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3944394 Napisano: 09.12.2010 12:56:42 w Wkurza mnie...
slonko365 napisał(a):

79magda napisał(a):

A mnie wkurza, że jest tyle ponoć nadwyżkowych nawigacji z Lidla, a do mnie nie chcą nawet z jedną zadzwonić emotka emotka

też mnie to wkurza, oj wkurza emotka

zadzwonia dzisiaj emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3944303 Napisano: 09.12.2010 12:34:43 w Połączenia nieodebrane
kojarzy ktoś numer 8967**003? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3944262 Napisano: 09.12.2010 12:23:48 w Paragony
Mam paragony z kamisa sklepy nr: 14,15,18,21,23,27,29
Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3943563 Napisano: 09.12.2010 09:34:28 w Inne mniejsze markety
wsciekly napisał(a):

kiro napisał(a):

janiek napisał(a):

Byłem dzisiaj w Netto chciałem zamówic tysiąc soków Cappy małych na konkurs ale kierowniczka nie chciała zamówienia mi przyjać bo myślała że sobie jaja chce zrobić chciałm zapłacic i też nie chciała.
A soki chce miec do 18 aby trafiły do paczek świątecznych dla dzieci.
Jutro zadzwonie do centrali emotka

a po co nas o takich bzdurach informujesz emotka

emotka odstraszyć potencjalną konkurencję - niezła strategia emotka emotka emotka