Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika isiulka

isiulka

#4284837 Napisano: 12.04.2011 05:34:18 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
Ja lubię TQG, długo rozwiązują konkursy ale nigdy nie narzekałam na wyniki emotka w moim przypadku zawsze było warto czekać.

Jak agencja walczy z nieuczciwymi zgłoszeniami to źle, nie walczy też źle, może zamiast ich atakować dajcie im jakieś propozycje jak to rozwiązać skoro jestescie takimi specami. Jeśli chodzi o podawanie numeru paragonu to jest do żadne rozwiązanie. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4284784 Napisano: 12.04.2011 05:10:36 w Inne mniejsze markety
ziolko napisał(a):

jaka kobieta?

konkretnie kobieta z TQG zajmująca sie promocja biały stół. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4284693 Napisano: 12.04.2011 04:27:43 w Inne mniejsze markety
wsciekly napisał(a):

ziolko napisał(a):

wsciekly napisał(a):

kimolotek napisał(a):

napiszcie proszę w jaki sposób napisaliście do P&g skarge czy listownie czy e-mailowo, zamierzam poruszyć ten temat!

i odpowiedzieli, że nie zamierzają się zajmować konkursami, bo do tego... wynajęli agencje

a że agencja nie wywiązuje się prawidłowo ze swoich obowiązków, to gdzie trzeba zgłaszać, skoro sponsorzy powinni kontrolować wszystko?

ale oni mają takie regulaminy, że nie ma mocnych

nie podają przecież ostatecznej daty zakończenia konkursu ani dostarczenia nagród

są więc kryci

no mi kobieta odparla , że taki jest regulamin jak nie chce to nie muszę brać udziału. Trudno się z tym nie zgodzić. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4283957 Napisano: 12.04.2011 11:19:39 w Inne mniejsze markety
Już pomijam, że nadal wymagają paragony... a kto trzyma paragon pół roku po zakończeniu konkursu...( ja trzymam co prawda:P ale taki normalny człowieczek to nie bardzo) Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4282531 Napisano: 11.04.2011 05:08:26 w PLAGIATY
chasia napisał(a):

I oswiadczenie Hyundai Polska:
Szanowni, chcemy przekazać decyzję w kwestii hasła „Będziesz szukać najdłuższej drogi do celu. Komisja rozpatrzyła Reklamację i uznała, że nie jest oryginalne i nie jest zgodne z zasadami Konkursu. Nowe hasło i Zwycięzca są ogłoszeni na stronie www. Jednocześnie dziękujemy za oczekiwanie na decyzję i mamy nadzieję, że emocje związane z konkursem sprowadzą się teraz już wyłącznie do radości Nagrodzonego. Pozdrawiamy!

no to teraz facet musi byc w 7 niebie:) Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4282454 Napisano: 11.04.2011 04:37:23 w Dyskusje o wynikach konkursu
k3rmit napisał(a):

Proszę o pomoc w piątek zadzwoniła do mnie Pani z lokalnego sklepu z informacją że wygrałam pralkę - główna nagrodę w konkursie w którym brałam udział pogratulowała i powiedziała aby w poniedziałek zgłosić się po odbiór. Dziś jadę z paragonem po pralkę a w sklepie oznajmiają mi że wczoraj juz ja ktoś odebrał i że mi przysługuje jedynie jakaś płyta cd. Kiedy proszę o wyjaśnienie pani kierownik zamyka się na 15 min i po chwili wychodzi z listą osób napisaną na kartce długopisem i usilnie wmawia mi ze pralkę wygrała inna osoba. I co ja mogę z tym zrobić??? gdzieś można to zgłosić??

emotka

Dlatego ja nagrywam każdą rozmowę telefoniczną.
A Ty z tego co piszesz, nie masz żadnego dowodu na to, że wygrałaś pralkę, więc moim zdaniem nic nie wskórasz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4279653 Napisano: 10.04.2011 10:10:07 w Paragony
elhad napisał(a):

chasia napisał(a):

kamela91 napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

toka napisał(a):

bip napisał(a):

malenka89 napisał(a):

Kupię paragon z Praktikera - oferty na pw emotka

oj, coś mi sie wydaje, że jak rozwiążą ten konk to będzie rekordowa ilość poszukujących emotka bo paragony Praktikera staja się dobrem deficytowym emotka
w temacie mam paragon adidasa z tesco i z reala na dwa Vanishe.

nie sądze-czasem paradoksalnie im wiecej nagród tym trudniej wygrac.A w temacie mam paragon z praktikera ale dzis wysłałam zgłoszenie i od kilku godzin nie mam zwrotki więc nie napalajcie się z zakupem paragonów bo chyba im system szwankuje emotka

noo pewnie trudno będzie wygrać

a i z zakupami będą problemy, bo później trzeba będzie jechać do tego sklepu po odbiór nagrody emotka

Sytuacja taka sama jak z telewizorami z Kamisa emotka Ludzie ze środkowej i poludniowej Polski odbierają telewizory np. w Szczecinie. emotka

A telewizorów z Kamisa nie wysyłali kurierem? Ja przynajmniej swój dostałam kurierem i nie musiałam iść 20 metrów po odbiór do sklepu emotka

Może kuriera wysyłali do uprzywilejowanych emotka Ja czekam obecnie na telefon, kiedy mam swój odebrać osobiście w Szczecinie, ale co tam 500 km - w Szczecinie też jeszcze nie byłam emotka

Ja też kurierem dostałam... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4267615 Napisano: 05.04.2011 10:13:22 w Oddam za darmo
LJNLPE 46HJNK AJRL - cola 5pkt Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4267578 Napisano: 05.04.2011 10:00:02 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
zarania napisał(a):

Porcelana z Posti z utrąconym uszkiem od dzbanka emotka
Nie gram już o szkła, bo kubek z Sagi też miał stłuczone uszko. emotka

napisz maila na posti@posti.pl Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4267429 Napisano: 05.04.2011 08:42:51 w Paragony
kadjas123 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Kurczę,zagapiłam się i zapomniałam,że do wczoraj trzeba było kupić drugie opakowanie Trachisept,żeby móc wziąć udział w konku na hasło reklamowe Mam więc tylko 1 paragon z 16 marca.Czy ewentualnie w razie,gdy wygram,ktoś mnie poratuje z paragonem z późniejszą datą Jeśli nie wygram,oczywiście swój odstąpię emotka

Kasiu,paragon możesz mieć przecież z marca,ten sam paragon nawet jak wygrał kosmetyki to do hasła jest też ważny,powodzenia emotka

Jej chyba chodzi o to, że wysłała hasło na spa, a żeby posłać hasło trzeba było mieć 2 paragony.
Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4265704 Napisano: 04.04.2011 11:58:36 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
ekuc2 napisał(a):

andzia21 napisał(a):

http://www.fotosi...dae58d058af0460.html

http://www.fotosi...529bcacea1cca55.html

gratki
bardzo fajny zestaw
a myślałam że to tylko na fotce reklamowej tak ładnie wygląda

no gdyby nie to logo Posti to byłby naprawdę super zestawik. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4265682 Napisano: 04.04.2011 11:50:41 w Inne mniejsze markety
joan napisał(a):

mahuska napisał(a):

joan napisał(a):

mahuska napisał(a):

Czy telewizor z Kamisa w Auchan Katowice ma już swojego właściciela?? emotka

O właśnie, też proszę o info emotka

właśnie doczytałam że chyba dzwonią dzień po emotka

Nieładnie emotka I tak już przesunęli terminy dla tego marketu...

myślę, że już ma. Terminy mają się ni jak do rozwiązania. Żory powiadomili dzień przed terminem, a na Katowice mieli przecież jeszcze więcej czasu. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4265268 Napisano: 04.04.2011 08:53:55 w Oddam za darmo
Cola - 4pkt

NN9R99 9FMAJN P4LH Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4257476 Napisano: 31.03.2011 10:33:08 w GFK
katrin22 napisał(a):

isiulka napisał(a):

Zestaw kosmetyków i duża kawa z GFK

Ja nigdy nic od nich nie dostałam, jedynie z punktów..

Bo to z łapanki ulicznej obok siedziby GFK emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4254991 Napisano: 30.03.2011 10:02:38 w GFK
Zestaw kosmetyków i duża kawa z GFK Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4254946 Napisano: 30.03.2011 09:40:33 w Paragony
Mam paragony Ajax, Knorr Real, Schwarzkopf selgros Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4244415 Napisano: 25.03.2011 11:35:37 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Jutro kurier przywiezie TV z Kamisa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4244151 Napisano: 25.03.2011 10:15:11 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
delfinka101 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

chochliczka napisał(a):

matejprt napisał(a):

Na jakiej przegladarce gracie w leysy ?? wogule mi licznik sam sie nie ładuje... POMOCY

jak to sam sie nie laduje?chodzi Ci o to ze nie zmieniaaja sie cyfry same?Jesli tak to u nikogo sie nie zmieniaja,strone trzeba odswiezac
w temacie dotarlo posti

No włąsnie ja miałam teraz tak,ze zagłsowalam i licznik sie zmienil i klikalam az byłam w szoku było 499 kliknełam i szok wygrałam:)

Sorki ale to nie ten watek prosze o skasowanie...pomyłka

Mi na operze wo gole licznik też nie wyskakuje. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4236836 Napisano: 22.03.2011 02:08:21 w Wkurza mnie...
abodak napisał(a):

efelinkaaa
Mój synek za kilka miesiecy skonczy 4 lata.Spiewalam, gadałam, czytałam i nic.Byłam u logopedy, ktory stwierdził ze maly musi sie odblokowac a on jest od poprawiania wymowy a ze synek mówil tylko ,,mama tata i cos tam po swojemu to nie widzial swojej roli w naprawianiu mowy.Logopeda w przedszkolu powiedziala ze 3-latki w przedszkolu nie gadaja tylko walcza o zabawki, nawet pediatra to potwierdzila ze do 4 lat malo szukaja kontaktu z dziecmi wiecej jest rywalizacji.No coz wiec dalej spiewalam, czytalam i gadałam.Od dwoch tygodni cos sie zmienilo.Mały cokolwiek uslyszy powtarza.kazde nowe słowo łaczy w zdania.Jest czad a ja jestem totalnie zaskoczona bo choc czytalam o tym ze dziecko moze gadac od razu pelnymi zdaniami to bylam pewna ze najpierw moj maly bedzie operowal samymi slowami a tu klops.Daj malemu czas i rob tak jak do tej pory.Jesli sluch jest oki to reszta przyjdzie

Jejku a nie można było tego ująć w jednym zdaniu? kto to bedzie czytał emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4236159 Napisano: 22.03.2011 10:42:50 w Dyskusje o wynikach konkursu
isiulka napisał(a):

isiulka napisał(a):

slonko365 napisał(a):

i irytuje mnie pastwienie się akurat nad jedną osobą z tego forum, bo wygrała kilka samochodów i wszyscy wiedzą o kogo chodzi.

To nie jest pastwienie się nad nią, po prostu się na nią uwzięli. Przeglądnij galerię, są jeszcze 2 osoby które wygrały podwójnie, ale oczywiście nikt o nich nie wspomina.

natomiast miejsce 67- padłam ze śmiechu

http://www.amazon.com/o/ASIN/1425900690

Natomiast równiez musimy docenić pana kryjącego się pod numerem 91 , który z niezwykła starannościa zrobił kolaż z plagiatu

http://www.honorshaven.com/ Wyświetl w wątku >>
0 0