Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika isiulka

isiulka

#4471730 Napisano: 22.06.2011 02:10:58 w Dyskusje o wynikach konkursu
Ja na szczęście odpuściłam po ostatnim konkursie bo czułam że tak będzie, ale dla mnie spierdzielili sobie markę takim zachowaniem, bo ja już na Gosie nie popatrzę. Wracam do Jana emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4471711 Napisano: 22.06.2011 02:06:27 w Dyskusje o wynikach konkursu
a jest tu ktokolwiek kto wygrał tego grilla? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4470085 Napisano: 21.06.2011 09:50:53 w Oddam za darmo
isiulka napisał(a):

jak ktoś wogole zbiera te kody z coli to PW, nie będę tutaj wpisywać bo nawet nie wiem czy jest sens.

nieaktualne. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4470068 Napisano: 21.06.2011 09:43:37 w Oddam za darmo
jak ktoś wogole zbiera te kody z coli to PW, nie będę tutaj wpisywać bo nawet nie wiem czy jest sens. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4470057 Napisano: 21.06.2011 09:37:22 w Oddam za darmo
nnfwpe k747nj jmjk Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4470053 Napisano: 21.06.2011 09:35:18 w Oddam za darmo
KEPEWP R96JNR 4794

cola 5pkt Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4468772 Napisano: 21.06.2011 03:32:19 w Dyskusje o wynikach konkursu
No właśnie bo to chyba zależy od szkoły, profilu i tematu.

Najważniejsze aby pisać samodzielnie i nikt nic nie powinien zarzucić emotka

a wracajac do tematu, to kiedys gdzies w internecie czytałam, że plagiat dotyczący przepisu kulinarnego jest nie do udowodnienia, chyba że chodzi o jakiś wyjątkowo charakterystyczny przepis typu Babeczki Jammesa C., który dzień wcześniej pił soki owocowe, a następnego dnia oddawał swój mocz jako cenny składnik babeczek emotka Przepis nie do splagiatowania emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4468576 Napisano: 21.06.2011 02:43:28 w Dyskusje o wynikach konkursu
ewaewa napisał(a):

wg mnie to nawet częściowe skopiowanie pracy jest plagiatem. Pamiętam ,że na mojej uczelni jedna osoba skopiowała i wstawiła do swojej pracy licencjackiej tylko 1 zdanie! (20 wyrazów) z książki i wycofano jej pracę emotka tzn. musiała to poprawić emotka

Zalezy co to za zdanie było. Pewnie zacytowała coś charakterystycznego typu tekst roty i nie dała przypisu, bo sam system anty nie wykrył by jej 20 skopiowanych wyrazów nawet jako 1% plagiatu. No chyba że cała jej praca licencjacka liczyła 1 stronę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4468126 Napisano: 21.06.2011 12:49:56 w Dyskusje o wynikach konkursu
wsciekly napisał(a):

isiulka napisał(a):

No mnie też denerwują, ale już kilka razy posądziliście osoby o plagiat , które jednak okazały się autorami tych prac emotka a zwróciłam specjalnie wtdy na to uwagę i żadna z osób obrzucających tą osobę wyzwiskami, nie raczyła potem powiedzieć słowa : przepraszam.

jeżeli tak by było, osoby zainteresowane powinny dodać jakiś komentarz od siebie, załączyć linki do konkursów lub akcji promocyjnych, w których udostępniły swoje przepisy (np. taki a taki przepis moja babcia wysłała na konk Okrasy, sztućce jej dali a przepis pojawił się w programie...)

w przeciwnym wypadku każdy ma prawo domniemywać, że coś jest nie tak emotka

istnieje tzw. domniemywanie niewinności emotka ale w tym wypadku jest kopia pracy ( niekoniecznie plagiat emotka ) jak byk , chcialam tylko posluchac kontrargumentów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4468055 Napisano: 21.06.2011 12:31:53 w Dyskusje o wynikach konkursu
wsciekly napisał(a):

isiulka napisał(a):

A wy tak w imię prawdy walczycie z plagiatami, czy ktoś z was jest pokrzywdzony bo brał tam udział? Z ciekawości pytam emotka

ja mieć 2 lewe ręce do gotowania, więc kulinarne nie moja broszka emotka

mi nawet zdarza się ugotować coś specjalnego, ale na pewno nie wygląda to tak jak na tych obrazkach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4468048 Napisano: 21.06.2011 12:30:47 w Dyskusje o wynikach konkursu
No mnie też denerwują, ale już kilka razy posądziliście osoby o plagiat , które jednak okazały się autorami tych prac emotka a zwróciłam specjalnie wtdy na to uwagę i żadna z osób obrzucających tą osobę wyzwiskami, nie raczyła potem powiedzieć słowa : przepraszam. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4468028 Napisano: 21.06.2011 12:26:43 w Dyskusje o wynikach konkursu
A wy tak w imię prawdy walczycie z plagiatami, czy ktoś z was jest pokrzywdzony bo brał tam udział? Z ciekawości pytam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4467469 Napisano: 21.06.2011 09:44:46 w Dyskusje o wynikach konkursu
Niekoniecznie plagiat, to że zdjęcie występuje na innej stronie nie oznacza, że nie jest autorstwa jednej i tej samej osoby. Nie tylko zdjęcie nr 2, pojawią się w internecie emotka niektóre można znaleźć na kilku innych stronach zagranicznych, no ale tineye wam tego nie pokaże emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4463637 Napisano: 20.06.2011 08:18:40 w Wkurza mnie...
Ostrzeżenie: coś tu jest nie w porządku!
Witryna www.e-konkursy.info zawiera treści z witryny zarabianiezaklikanie.strefa.pl, która jest znana jako źródło złośliwego oprogramowania. Otwarcie tej witryny grozi zainfekowaniem komputera wirusem.
Według informacji Google kontynuowanie grozi zainstalowaniem na komputerze złośliwego oprogramowania. Jeśli witryna już była odwiedzana lub jest zaufana, istnieje możliwość, że niedawno doszło do włamania do niej przez hakera. W tej chwili odradzamy kontynuowanie – możesz spróbować ponownie jutro albo przejść do innej witryny.
Powiadomiliśmy już właściciela witryny zarabianiezaklikanie.strefa.pl, że znaleźliśmy w niej złośliwe oprogramowanie. Więcej informacji na temat problemów stwierdzonych pod adresem zarabianiezaklikanie.strefa.pl zawiera Strona diagnostyczna Safe Browsing Google.

Jeśli rozumiesz, że odwiedzenie tej witryny może wyrządzić szkody na komputerze, kontynuuj mimo wszystko.

To mnie wkurza emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4463480 Napisano: 20.06.2011 07:15:41 w Wkurza mnie...
Dla mnie rewelacja emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4462708 Napisano: 19.06.2011 06:52:52 w TESCO konkursy
wojtas2609 napisał(a):

abodak napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

wojtekgra napisał(a):

gdzie powędrowały dziś bony i rower?

Też chętnie dowiedziałabym się tego emotka

rowerek do mnie emotka

Pochwal się według jakiego zegara.:)

a co to za różnica z jakiego zegara emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4459865 Napisano: 18.06.2011 04:27:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wsciekly napisał(a):

cudaczek121, kto ich tam wie emotka

nagrody przyznawać przecież będą... kasjerki i ochroniarze

a skąd możesz wiedzieć w jakich lodach gustuje pani Genia z BOK-u emotka emotka

Zawsze możesz iść i zapytać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4459828 Napisano: 18.06.2011 04:05:00 w Inne mniejsze markety
wsciekly napisał(a):

janiek napisał(a):

Ale się wkurzyłem jechałem 180km odebrać telewizor i okazało się że nie wiedzą gdzie on jest
Dzwonią do kierownika mówi że ma go w domu ale dzisiaj jest w Sopocie na weselu.
emotka emotka emotka

u kierownika na regale emotka emotka emotka

a jutro bedzie u nowożeńców na regale emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4459811 Napisano: 18.06.2011 03:57:59 w Inne mniejsze markety
janiek napisał(a):

Ale się wkurzyłem jechałem 180km odebrać telewizor i okazało się że nie wiedzą gdzie on jest
Dzwonią do kierownika mówi że ma go w domu ale dzisiaj jest w Sopocie na weselu.
emotka emotka emotka

emotka Tyle nagrod wygrywasz, a nie wiesz, że to trzeba sie wczesniej umowic na odbior? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4458330 Napisano: 17.06.2011 08:51:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
enfamka napisał(a):

wsciekly napisał(a):

enfamka napisał(a):

lizzie - no prawie jak Adam Mickiewicz emotka ))) czy wy na prawde nie widzicie ze ten wiersz jest gorszy od tego co wygral ? W wielu miejscach nawet ilosc sylab ci sie nie zgadza. A

okreslenie stówę zaoszczędzić pozostawie juz bez komentarza ...

no nie - obciach na całej linii emotka emotka emotka

nieudany ten Twój nowy nick, Moniko emotka

no tak skoro ktos pisze cos innego niz ty myslisz to na pewno ma na imie Monika emotka uwazaj aby sie to nie przerodzilo w psychoze

PS. zajrzyj do lodowki moze z niej wyskoszy moniau emotka

o nieee mam chyba pierwsze objawy psychozy, wydaje mi się że też mam tak na imię emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0