Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika isiulka

isiulka

#4552619 Napisano: 22.07.2011 12:35:56 w Dyskusje o wynikach konkursu
wsciekly napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

a to można brać faktury nie mając firmy? emotka

każdy może sobie wziąć fakturkę - nie tylko firma

wiele osób nawet musi do stypendium, funduszu socjalnego itd. itp., bo na podstawie paragonu nie dostanie zwrotu pieniążków

Ale przecież fakturę bierze się na konkretną firmę, musisz znać nip, wiec jakim cudem? pozatym co maja zakupy w realu do funduszu socjalnego?
Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4552505 Napisano: 22.07.2011 12:16:16 w Dyskusje o wynikach konkursu
wsciekly napisał(a):

pierwszy raz słyszę, żeby dostęp do topu PARAGONY uzależniony był od ilości postów emotka emotka emotka

ileż to razy ktoś zakłada nowe konto, żeby właśnie szukać paragonu emotka emotka

100 postów potrzeba do ZAŁOŻENIA nowego tematu emotka

Faktycznie emotka no to moja koncepcja legła w gruzach, emotka To trzeba napisać do Pionasa aby dostęp był od 100 postów i już po sprawie emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4552443 Napisano: 22.07.2011 12:02:48 w Dyskusje o wynikach konkursu
Więc jeśli szukamy winnych to ja podpowiem...

Aby mieć dostęp do działu paragony trzeba mieć min.100 postów , tak?

A skoro Agencje mają 100 postów aby ten topik czytać to znaczy , że gdzieś je nabiły. Na pewno nie chwaliły się nagrodami w mdw, ani nie dawali rad w innych topikach, tylko nabijały posty w skojarzeniach i innych bezsensownych cenzurarelach. Winni są założyciele tych tematów!!!

Dziękuję za uwagę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4552399 Napisano: 22.07.2011 11:48:37 w Dyskusje o wynikach konkursu
Ja znam pewną osobę na tym forum która jeden paragon potrafi sprzedać kilku osobom naraz, więc być może się niefartownie złożyło? emotka Na szczęście nie grałam , bo TQG to dla mnie żenada, nie mam zamiaru wysyłać skanu dowodu byle komu, zwłaszcza o jakieś badziewne rolki. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4550563 Napisano: 21.07.2011 08:34:18 w Wkurza mnie...
Wkurzają mnie smutne filmy, wyłam jak bóbr na Szkole uczuć emotka emotka Jeszcze ta pogoda depresyjna emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4549299 Napisano: 21.07.2011 01:05:31 w Paragony
Mam paragon na lipton real, zapomnialam wysłać zgłoszenia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4549181 Napisano: 21.07.2011 12:27:33 w poszukiwany, poszukiwana!!!
seta napisał(a):

szukam osób studiujących w Katowicach. Jestem w trakcie wyboru studiów magisterskich i chętnie popytałbym conieco;) zapraszam na gg: 5188928 lub pw

a na jaką uczelnie się wybierasz? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4547905 Napisano: 20.07.2011 09:17:02 w Wkurza mnie...
goralecka napisał(a):

wsciekly napisał(a):

i na pewno masz większą frajdę, gdy wygrasz super sprzęt jednym eskiem, niż ktoś kto wyda górę kasy na furę wartą... sporo mniej emotka

w tych eskach to ja coś szczęścia nie mam emotka Ale frajdę mam bo za chwilę dostanę wygrany wypasiony zestaw z Bacardi, zrobię dużą imprezę i nie będę musiała rozmawiać z kolegami o konkursowych i smsowych interesach tylko spokojnie będę się mogła oddać flirtom emotka emotka
A jak mi się zachce przejażdżki super furą to zrobię jak Bernard Ch http://www.se.pl/...trzy-dni_156984.html emotka

haha widziałam gościa w wiadomościach, dla mnie to mega kozak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4545816 Napisano: 20.07.2011 09:12:17 w Inne mniejsze markety
W leclercach będzie nowy konkurs ale dopiero od 23.08.2011 r. emotka
http://www.fairy.pl/regulamin.pdf Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4544153 Napisano: 19.07.2011 03:11:19 w Wkurza mnie...
beniaminowa napisał(a):

errorr napisał(a):

Z mojej strony to ja wszystkich emotka
I nieważne jaki kolor skóry,płeć czy poglądy emotka

Wkurzyłem się bo poszedłem sprawdzić temperaturę wody w basenie i mi pomidorek z majonezikiem prosto z kanapeczki zjechał po prostu w wodę a że nie miałem siateczki przy sobie by go wyłowić to krzyknąłem po cichutku tylko dwa słówka k.rwa mać !!! emotka

Ciekawe o co chodziło sąsiadce emotka

emotka basenik... kanapeczki... Tobie to dobrze emotka

emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4543397 Napisano: 19.07.2011 11:28:50 w Konkursy ABC
wsciekly napisał(a):

mkrzysiek napisał(a):

wsciekly

Gdzie Vartę kupiłeś?

do tego stopnia emotka molestowałem jednego z właścicieli ABC, że specjalnie po baterie do hurtowni pofatygował emotka

u mnie były w każdym ABC bez problemu.
Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4542853 Napisano: 19.07.2011 08:07:44 w Inne mniejsze markety
Do wygrania bilety na Coke Live Music Festival.
http://www.smolar...i-sklep%C3%B3w-netto Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4541568 Napisano: 18.07.2011 03:34:54 w Konkursy firm tytoniowych
Mam jeden kod camel, jak ktoś chce to pw. Kto pierwszy ten lepszy.*

*Tylko dla osób z kontem wcześniejszym niż 2011 rok. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4540344 Napisano: 18.07.2011 08:07:58 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

najtrudniejsza decyzja w moim życiu... zaczynam nowy etap... sama... nie wytrzymam więcej upokorzeń, nie wytrzymam... emotka emotka

Obojętne, co ostatecznie zdecydujesz, jestem z Tobą! emotka emotka emotka

Będzie dobrze emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4537575 Napisano: 16.07.2011 11:46:15 w Wpisz nick osoby z którą się spotkałaś
cb656 napisał(a):

avatea napisał(a):

(...) kto zgadnie kto to?
http://imageshack...mages/20/myyyyy.jpg/

A swoją drogą, ujęcie trochę dwuznaczne, by nie powiedzieć niefortunne - wygląda to na... zbiorowe oddawanie moczu na ścianę pod sklepem z piwem
emotka emotka

Ja rozpoznaje nr 1 i nr 2 od Lewej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4537249 Napisano: 16.07.2011 09:04:33 w Wkurza mnie...
kubatbg napisał(a):

isiulka ukaz oraz wypnij ku słoneczku to co ma swibek a avatarku i uciekaj na basen,zalew,jezioro poopalać się troszkę emotka

ok, ide wystawić słonia na słońce emotka Szkoda dnia. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4537226 Napisano: 16.07.2011 08:55:37 w Wkurza mnie...
swibek napisał(a):

Człowieku!!! (Jak ktoś jest człowiekiem to może spróbuje zrozumieć co tu napiszę..) Otóż, nie podoba Ci się avek Kuby czy sam Kuba? Podejrzewam, że to pierwsze, bo tak jak większość z nas nie zna Kuby tak naprawdę. Nikt nie wie jaki On jest do końca, On sam też pewnie tego wie.. emotka Skoro nie podoba się avek, weź zablokuj użytkownika i nie będziesz musiał patrzeć na owy obrazek czy też wpisy.. Tylko Człowieku nim to zrobisz to się zastanów czy warto.. czy naprawdę taka eliminacja drugiego człowieka jest potrzebna? Być może to jest tylko prowokacja a być może ktoś potrzebuje pomocy.. i zamiast napiętnować wystarczy pogadać.. poza tym niejeden narobił bajzlu na forum i nie pozamiatał po sobie.. za jakiś czas być może Kuba zmieni avek na jakieś sexy serduszka i co wtedy? wszyscy nagle będą go kochać, uwielbiać tylko dlatego, że ma czerwone serduszko? ech... Każdy ma co ma w avku i to tylko grafika.. nie sądzę, żeby stając oko w oko z Kubą, normalny człowiek tak się zachowywał.. emotka

emotka

I tym miłym akcentem zakończmy ten temat emotka

W temacie wkurza mnie, że nie mam pomysłu jakby spędzić dzisiejszy słoneczny dzień. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4537149 Napisano: 16.07.2011 08:04:48 w Wkurza mnie...
Ja proponuje zaknąć temat avataru Kuby, jak ktoś ma z tym problem to niech się oflaguje... To tylko Avatar! Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4536860 Napisano: 15.07.2011 09:46:37 w Wkurza mnie...
postscript napisał(a):

isiulka napisał(a):

krzyszu napisał(a):

joan napisał(a):

dawidekk - ja zapytam, bom ciekawa emotka Czyżbyś poszedł na basen w żelowych bokserkach i one się w wodzie rozpuściły? emotka

Albo dawidek nie spodziewał się, że dodawają do wody chemikalia, które zabarwiają wodę w przypadku zrobienia czegoś emotka

poważnie? ja myślałam że to taka bajka, puszczana dzieciom w podstawówce żeby nie sikały do basenów emotka

sprawdz kiedys czy woda zrobi sie rozowa emotka

skąd wiesz, że różowa ? emotka Nie raz mi się zdarzyło, że się napiłam basenowej wody, więc wole życ w świadomości że nikt do niej nie nasikał wczesniej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4536779 Napisano: 15.07.2011 09:17:21 w Wkurza mnie...
krzyszu napisał(a):

joan napisał(a):

dawidekk - ja zapytam, bom ciekawa emotka Czyżbyś poszedł na basen w żelowych bokserkach i one się w wodzie rozpuściły? emotka

Albo dawidek nie spodziewał się, że dodawają do wody chemikalia, które zabarwiają wodę w przypadku zrobienia czegoś emotka

poważnie? ja myślałam że to taka bajka, puszczana dzieciom w podstawówce żeby nie sikały do basenów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0