Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika isiulka

isiulka

#4574734 Napisano: 30.07.2011 10:19:27 w Wkurza mnie...
chmurka napisał(a):

Nie wiem dlaczego przywołujecie zaraz jakieś patologie ? to co tam się dzieje nie jest normalne! czy dlatego ,że ktoś głoduje w afryce mam dla psa dawać śmieciową karmę, albo trzymać go na łancuchu, czy dla dziecka nie kupić zabawki ?

Moi sąsiedzi nie głodują mają pieniądze, więc dlaczego karmią kota takimi śmiećmi.Ich kot bardzo cierpi, ledwo się już porusza od nadwagi.
Tak samo siostra stać ją na normalne akwarium i itd. dlaczego tak męczy tą biedną rybę ?

Czasami trochę wysiłku i można poprawić konfort naszych pupili.

skoro to Twoja siostra to zapytaj dlaczego się pastwi nad swoją rybencją emotka

Nie wiem na jakiej pdstawie stwierdzasz , że ludzie dają psom tylko suche karmy, może jeszcze dorzucają coś z obiadu, lub dają mokrą karmę, skąd ty wiesz , ze tak nie robią? To , że pies jest gruby nie oznacza,że je tlyko suchą karmę.

Pozatym mam nieodparte wrażenie, że czerpiesz jakies korzysci z oczerniania konkretnych marek na rzecz innych, a wątek z rybką to tlyko przykrywka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4574656 Napisano: 30.07.2011 09:47:27 w Wkurza mnie...
chmurka napisał(a):

Wkurza mnie ( zeby nie napicać wkur..)że ludzie w czasach gdzie dostęp do internetu ma prawie każdy, a pewnych informacji aż sie roi i prosi, żeby je przeczytać, nie wiedzą nic o prawidłowym żywieniu i opiece swoich zwierząt.
I tak karmią biedne zwierzaki karmami typu whiskas,chappi gdzie 90 % składy to zboża a 4% mięsa, a psy i kotki powinny mieć w jadłospicie ok 60 % mieska ( nie wiem dokładnie jakie są procenty ale na pewno powyżej 50 % !). Sami pojedzcie przez jakiś czas same fast foody zobaczymy jacy zdrowi będziecie i ile pociągniecie na takim jedzeniu.

Sąsiadki kot jest tak utuczony przez te karmy ,że ledwo chodzi.Nawet nie che myśleć co się dzieje z jego organami jak są otłuszczone.Wygląda jak kaleka , jak tak można !

Siosta ma bojownika w kuli ! wystarczy wpisac w google bojownik w kuli, a zobaczycie jakie o męczarnie dla ryby.Tłumaczyłam nie dociera nic.A jeszcze potrafi postawić kulę na stół jak ma maszyna do szycie włączoną.Jak to zobaczyłam to się popłakałam ,zero emapatii.

Króliki w małych klatkach na trocinach to norma.
Ludzie, królik potrzebuje klatki minumum setki a sra do kuwety jak kot ! i żadne trociny w klatce nie są mu potrzebne.Moje wcale klatki nie mają,, a potrafią się w domu lepiej zachować niż kot czy pies.
I sprzątajcie gów.. po swoich psach z trawników. emotka

Mój pies sam sobie wybiera co chce jeść,suchą karmę kupuję akurat taka jaka jest w promocji, tlyko spośród określonej grupy, bo tych najtańszych moj psiur nie chce jeść. Od czasu do czasu daje mu puszkę + wszystkie ściepy z obiadu, plus to co sobie sam upoluje- kury, króliki, listonosza. Jak ja bym miała dawać mojemu Bernardynowi cielęcinkę zadnią to chyba bym musiała torby spakować. A internet jest zbiorem bzdur więc jak chcesz się wyedukować to idz do biblioteki, bo wikipedia to nie jest żaden wyznacznik.

Co do kuli dla ryb się zgadzam, jest szkodliwa dla ryb, chociaż też spotkałam się kiedyś z opinią, że niektóre ryby mogą być trzymane w kulach.

A koty są otyłe nie dlatego, że jedzą suchą karmę, tlyko dlatego że mają stał dostęp do jedzenia. Ludzie uważają , że kot sam potrafi sobie jeść wtedy kiedy jest głodny, a to nie prawda. Chociaż mój kot ma stał dostęp do żarcia, a gruby nie jest, pies dba o jego stał ruch emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4574503 Napisano: 30.07.2011 08:58:30 w Wkurza mnie...
Jakbym miała wymienić 2 najbardziej uczciwe osoby na tym forum, na pierwszym piejscu wymieniłabym siebie emotka a na drugim Krzysza.

Kuper jak nie masz pasty to wpadnij ze szczoteczka, pozwolę Ci umyć zęby moją pastą- a mam taką porządną, mega miętową , co i o dziąsła zadba i o szkliwo i jeszcze łańcuszki wyczyści.

Kogo to obchodzi ile ktoś past zabrał? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4571542 Napisano: 29.07.2011 08:47:07 w Warka Piwo
tato999 napisał(a):

baxter napisał(a):

Monika11 napisał(a):

baxter napisał(a):

o kurcze, dzwonila pani z biletami z 26 lipca ale nie chciala przyjąc danych mężczyzny od kobiety - mowi ze cos zmienili w regulaminie i musi rozmawiac ze zwyciezca emotka , mila ktos tak emotka

ja za każdym razem podawałam dane męskie i nie było problemu emotka

kilka dni temu tak ale dzis juz nie przeszlo emotka ma dzwoinic po poludniu albo jutro

trzeba było powiedzieć, że nie życzysz sobie takiej dyskryminacji i że nie Twoja wina że natura obdarzyła Cie tak mało męskim głosem emotka

Wie ktoś może czy w przypadku nie odebrania telefonu, zadzwonią drugi raz? Ewentualnie kiedy? i co się do nich odsyła?
Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4565413 Napisano: 27.07.2011 09:08:54 w Pomocy!!!!
mia napisał(a):

zanetkaa napisał(a):

Na przyszły czwartek potrzebuję ok 15-20 próbek koszmetyków (damskich i męskich ) - mozecie mi jakos pomoc?????

emotka
Nie bardzo rozumiem. Przejdź się po kilku aptekach i drogeriach i będziesz mieć... emotka

na allegro możesz sobie kupić próbki jakie tylko chcesz, jeśli chodzi ci o coś konkretnego. Albo kup sobie Cosmopolitan, tam teraz są jakieś próbki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4561913 Napisano: 26.07.2011 07:49:39 w Paragony
joan napisał(a):

waldi5 napisał(a):

waldi5 napisał(a):

szukam paragonu Selgros z datą do 07 lipca na konkurs 14 urodziny Selgros.( jestem potencjalnym TQG
Oferty na PW.

Dla ścisłości na samochód mam paragon, brakuje mi paragonu na punkty.
Oferty proszę na PW

Przepraszam za moje pytanie, ale nie wiem, czy dobrze rozumiem Twoje posty. Czy Ty piszesz coś w stylu Możliwe, że wygrałem dom z działką i dwa pączki. Na dom z działką mam paragon, poszukuję paragonu na pączki.? emotka

hehehe też na to zwróciłam uwagę emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4557916 Napisano: 24.07.2011 04:43:48 w Pomocy!!!!
mariolakal napisał(a):

Siada mi laptop, wyłącza się co jakiś czas tzn. nieraz są to minuty, a nieraz godziny... Trwa to już od około 3 tygodni... Co może być przyczyną??? Nadmieniam, że w ogóle nie znam się na tajnikach komputera... emotka

Opisz coś więcej, po prostu nagle się wylogowuje, czy nagle robi się czarno, czy wyskakuje jakieś okienko? Może być zarówno techniczna usterka, co wirus. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4557484 Napisano: 24.07.2011 01:12:05 w Popraw sobie humor...
samantha22 napisał(a):

rodos napisał(a):

Prawo jest prawem a życzliwość życzliwością
Opowieść kierowcy TiR-a....

- Jadę z Opola do Częstochowy i widzę gościa łapiacego okazję. Zatrzymałem się, a on mówi, że bardzo potrzebuje podwózki i że nie ma grosza, i czy bym mu nie pomógł. Zabieram go, sadzam obok siebie zaczynamy luźną rozmowę. Od słowa do słowa i wychodzi, że gość właśnie wyszedł z pierdla, gdzie spędził parę lat za rozboje, napady itp. Zrobło się nieswojo, nawet zacząłem się nieco bać. Ale patrze, a tu jeszcze jeden koleś łapie stopa, wiec pomyślawszy, że tamten nic mi nie zrobi przy świadku, przesadziłem pasażera na tylną knapę a nowego zaprosiłem na miejse obo siebie. No i jedziemy, rozmawiamy, jest OK.
Po jakimś czasie koleś z boku (drugi wsiadający) wyciaga odznakę, blankiecik i mówi, że jest policjantem, a ja dostaję mandat 300zł i ileś tam punktów, bo tu i tu zrobiłem to i tamto. Tak mnie zaskoczył, że niewile myśląc przyjąłem mandat oczywiściw wkur..ny na maxa.
Chwilę później gliniarz każe się wysadzić. Nic nie odezwawszy się wysadziłem go tam, gdzie chciał i nadal wkur..ny pojechałem dalej. Po niedługimm czasie gostek z tylnej kanapy, dotychczas milczący, prosi abym go wysadział tam i tam. Kiedy wysiadał wyjął portfel i daje mi 3, słownie trzy stówy.
Ja na to
- Przecież umawialiśmy się, że podwiozę Pana za darmo, nie chcę tej forsy.
On odpowiada:
-Bierz Pan będzie na ten mandat.
Ja na to:
-Ale jak to? Przecież mówił Pan, że nie ma pieniędzy. Poza tym był to mandat dla mnie i przecież nic Panu do tego.
A on:
- Chciał Pan być uprzejmy... życzliwy... Podwozi Pan człowieka z dobrego serca, a ten cenzura mandat Panu wypisuje
..To mu zakosiłem portfel!

emotka emotka

emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4557391 Napisano: 24.07.2011 12:35:46 w Wkurza mnie...
karla0689 napisał(a):

...a już najbardziej mnie wkurza obsikana deska w łazience a on se nic z tego nie robi

może on znaczy teren emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4556855 Napisano: 24.07.2011 08:43:57 w Wkurza mnie...
agamaty napisał(a):

sydariameki napisał(a):

Zrobiłam wczoraj 90 pulpecików z mielonego mięsa dla szczeniaka. Dziś patrzę na rachunek a to była wieprzowina emotka

a co mialo byc?

może łosoś emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4554472 Napisano: 23.07.2011 07:26:54 w Inne mniejsze markety
0 0

isiulka

#4554463 Napisano: 23.07.2011 07:22:18 w Inne mniejsze markety
wsciekly napisał(a):

w Top Marketach widziałem jakiś plakat konkursowy
http://www.topmar.../promocjargb_web.jpg

http://www.topmarkety.pl/page.php?id=4

zakup za 4 dychy produktów promocyjnych honorowany jest voucherem o wartości 170 zeta

ale regulaminu nie było emotka

Ja tą promocję widziałam już przeszło miesiąc temu, więc nie ma regulaminu bo już pewnie się zakończył. Ogólnie szkoda zachodu, za zakup 40 zł dostawało się zniżke 170 zł na zakup dowolnej wycieczki z biura podróży.

Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4553213 Napisano: 22.07.2011 03:50:10 w Wkurza mnie...
aneta2208 napisał(a):

natie napisał(a):

piciaczek napisał(a):

Wkurza mnie sąsiadka, która mieszka u nas w bloku już rok, a jeszcze ani razu nie umyła klatki schodowej wrrr emotka

hehe a ja nie mieszkam jeszcze w moim mieszkaniu, ale klatkę myje.. raz się zdarzyło, ze nie moglam w sobote tam przyjechac, a akurat byla moja kolej na mycie.. chcialam umyc wiec w poniedzialek.. przyjechalam wieczorem w niedziele bo cos potrzebowalam zabrac, ledwo wlozylam klucz do zamka a sasiadka obok otwiera drzwi: pani nie umyla wczoraj klatki!!
Masakra jakas.. nawiedzone babsko emotka Mowie jej, ze umyje jutro (czyli w poniedzialek) to tylko sie tak glupio i wrednie na mnie spojrzala:D:D

u nas klatki myje cieciowa więc nie musze martwić się oi jej mycie lub tez nie emotka

Wy to chyba w Alternatywy 4 mieszkacie emotka

U mnie od tego jest sprzątaczka.

Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4552969 Napisano: 22.07.2011 02:28:52 w Dyskusje o wynikach konkursu
Na szczęście dowody osobiste są za darmo i nie ma żadnych ograniczeń w ich wymianie emotka

Swoją drogą ciekawe jak będą weryfikować te nowe dowody osobiste ( w przypadku 1 nagrody na 1 gospodarstwo) , skoro nie ma na nic adresu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4552918 Napisano: 22.07.2011 02:09:09 w Dyskusje o wynikach konkursu
gosia16 napisał(a):

Ja wysyłam skan paragonu, ale tak go pozakrywam że zostaje praktycznie imię ,nazwisko i adres,ew pesel zakrywam numer,podpis,zdjęcie (w sumie na miss nie startuję)itd

Jak ja zadzowniłam do TQG zapytać czy mogę chociaż zasłonić nr seryjny dowodu czyli to na samym końcu dowodu osobistego w tych znakach <<<<<<<< To bucowaty wredny babsztyl się strasznie oburzył. Powiedziała, że jak bedzie zasłonięta chociażby jedna literka to nie wyda mi nagrody, i mogłam nie brac udziału jak mi sie zasady nie podobają. Więc nigdy więcej TQG emotka z pozdrowieniami dla Pani zajmującej się promocją Biały stół.

Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4552868 Napisano: 22.07.2011 01:52:25 w Dyskusje o wynikach konkursu
moniaainom napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

wredzia napisał(a):

isiulka napisał(a):

Okej my tu gadu gadu a ktoś inny moje nagrody zgarnia emotka Na ten temat nie ma rady, więc niech jest jak jest emotka

świete słowa
emotka
w czasie gdy wy rozwodziliscie się nad pierdołami, domysłami i donosami to ja sobie ułozyłam 5 haseł na konkursy emotka emotka emotka

emotka ee to ja tylko 4 emotka

z tego wszystkiego popieram zablokowanie wątku paragony dla osób np poniżej 200 postów - ale czy pionas na to pójdzie ?

Przywilej OSZUKIWANIA dla tych, którzy mają powyżej 200 postów? Jestem pod wrażeniem wspaniałości tego pomysłu emotka Uważam, że sam fakt istnienia wątku dla grających bez paragonów wystawia wizytówkę e-konkom.
emotka

Moniko, wątek paragony został utworzony nie po to aby grać bez paragonu. Po prostu każdemu może się zdarzyć wyrzucić paragon, zgubić, papuga może mu zeżreć, kawa może się wylać itd. no ale się przekształcił w targowisko. a przywilej dostępu do tego tematu, miałby ograniczyć takie praktyki osobom, które tylko po to zakładają konto na tym forum. Kiedyś jak był założony temat stricte konkursowy typu konkurs Dosia mimo że konkurs był ogólnodostępny to dostęp do tematu miały tylko osoby zkonkretną ilością postów, gdyz kiedyś na tym forum ludzie wymieniali się wskazówkami i sobie wzajemnie pomagali, i miało to ograniczyć dostęp tzw. sępom.
Nie widzę nic złego w drobnym ograniczeniu, przecież 200 postów to jest nic. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4552758 Napisano: 22.07.2011 01:07:45 w Dyskusje o wynikach konkursu

pola731 napisał(a):

ja zakupy robię z reguły w godzinach wieczornych - zanim wrócę do domu jest 22...

dlatego właśnie
isiulka napisał(a):

Karlsbad czasem dopuszcza mozliwość, że najpierw ślesz hasło a potem robisz zakupy, byle by w tym samym dniu emotka trzeba czytać między wierszami emotka

Okej my tu gadu gadu a ktoś inny moje nagrody zgarnia emotka Na ten temat nie ma rady, więc niech jest jak jest emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4552728 Napisano: 22.07.2011 12:58:19 w Dyskusje o wynikach konkursu
fragles napisał(a):

ja też zwykle nie zdążam w dniu zakupu, jak kupię zapomnę i po konkursie

Dlatego Karlsbad czasem dopuszcza mozliwość, że najpierw ślesz hasło a potem robisz zakupy, byle by w tym samym dniu emotka trzeba czytać między wierszami emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4552700 Napisano: 22.07.2011 12:49:43 w Dyskusje o wynikach konkursu
Dlatego najlepszy jest Karsbad, bezkomrpomisowy emotka Podajesz sklep, ślesz w tym samym dniu co zakupy, masz paragon masz nagrodę, nie masz paragonu to żegnaj. Nagrody przychodzą ekspresikiem, regulaminy jasne i czytelne. Bez skanów dowodów, nipów i innego wyciągania danych. Czemu oni nie robią problemów? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4552650 Napisano: 22.07.2011 12:40:57 w Dyskusje o wynikach konkursu
wsciekly napisał(a):

isiulka napisał(a):

wsciekly napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

a to można brać faktury nie mając firmy? emotka

każdy może sobie wziąć fakturkę - nie tylko firma

wiele osób nawet musi do stypendium, funduszu socjalnego itd. itp., bo na podstawie paragonu nie dostanie zwrotu pieniążków

Ale przecież fakturę bierze się na konkretną firmę, musisz znać nip, wiec jakim cudem? pozatym co maja zakupy w realu do funduszu socjalnego?

bierze się tzw. faktury imienne na osoby fizyczne

od 2 lat nawet NIP-u nie musisz podawać

oo to dobrze wiedzieć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0