Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika isiulka

isiulka

#4991649 Napisano: 03.02.2012 11:11:54 w TESCO konkursy
bloblebala dostałaś dzwonek bo to gwarantowana, a info o wygranej piłce dostaniesz po zakończeniu konkursu. Jak dostałaś dzownek to nie oznacza , że piłki się skończyły. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4991645 Napisano: 03.02.2012 11:10:58 w TESCO konkursy
Jejjku nie siejcie paniki piłek jest jeszcze z 1000 sztuk.
Zapewne znajdzie się jakiś mongoł , który teraz wyśle 100 smsów na piłki a potem wymieni jedna na 3 paragony. Ale myślę, że mimo to dla każdego wystarczy. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4991333 Napisano: 03.02.2012 09:19:33 w TESCO konkursy
ryba6969 napisał(a):

nie zbyt obeznana jestem ale czemu Ci w Gerberze maja nr 7 cyfrowy?

też mnie to zastanawia , jakiś stacjonarny? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4990461 Napisano: 02.02.2012 06:46:38 w TESCO konkursy
benasia napisał(a):

szukam paragonu na dziś z gerbera tesco? ma ktoś?

a już wiesz, że wygrałaś? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4990412 Napisano: 02.02.2012 06:31:36 w TESCO konkursy
kretafka napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

duzo osob grało w gerberze co to za agencja?

wyścig o główną już się zaczął
http://www.pokojd...yniki_konkursu_o.php

Obstawiam, że pod koniec wartość zakupów przekroczy wartość nagrody. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4987635 Napisano: 01.02.2012 12:05:37 w Popraw sobie humor...
koper napisał(a):

joan napisał(a):

Coraz lepsze konkursy wymyślają w tym roku emotka

http://www.viamot...aly-rok-8799-24.html

;)
Nie wiem co chcesz, bardzo fajny konkurs promocyjny emotka trochę trzeba zainwestować, ale nagroda zacna emotka emotka emotka

kupię paragon na ten konkurs
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4978231 Napisano: 26.01.2012 07:36:54 w Wkurza mnie...
dzasmina napisał(a):

emotka emotka
wszyscy byście teraz chcieli emotka nie ma tak łatwo.
ja to się cieszę, bo ktoś kiedyś napisał, że tylko kozaki mają karniaki, a ja bez kozaczenia dostałam emotka

tlyko pamiętaj , że te karniaki się na zawsze zapisują Twojej kartotece emotka moja historia karniaków jest świetna emotka jak najgorszy zbój emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4977325 Napisano: 26.01.2012 12:10:13 w TESCO konkursy
zawodowiec25 napisał(a):

Po dość długim okresie bezczynności konkursowej również planuję zagrać emotka Niech wygra lepszy emotka

Stop this nonsens Henry emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4977235 Napisano: 26.01.2012 11:16:45 w TESCO konkursy
czarnygreg napisał(a):

kiedyś był podobny konk z kawą i nawet sympatyczny facet napisał ile smsów wysłał, duuuuużo emotka
a ja nie lubie winiar, nawet tej ich torby nie chce, ciekawe czy faktycznie duzo osób w to wejdzie

Hihihi wszytskie 7 samochodów z tej kawy było do kupienia w komisie w Tychach emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4975325 Napisano: 25.01.2012 01:16:08 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
0 0

isiulka

#4968097 Napisano: 21.01.2012 07:09:56 w Wkurza mnie...
marielu napisał(a):

wsciekły je babom , to widać po histerii, prawdziwy facet by się tak nie zachował.

też mi to przeszło przez myśl czytając jego/ jej posty emotka ale niech sobie będzie kim chce... Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4968042 Napisano: 21.01.2012 06:48:44 w Wkurza mnie...
kalisto1986 napisał(a):

isiulka napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

marielu napisał(a):

Ha , ale co do Wojtkanie było zastrzeżeń emotka

dopra lala nawet jak masz 24 i więcej to i tak masz mniej jak stara zdrętwiała Mary emotka , nic tylko pozostało mi zgnić z zazdrości emotka

ha mary to tutaj powinnam ... wszystkiego najlepszego z okazji dnia babci emotka
Ja je młoda więc mój wiek mnie nie wkurza emotka
WKurza mnie za to sajgon rosnącu wprost proporcjonalnie do ilości mufinek emotka
A najlepsze, że zjem pewnie 1 a reszte wywiozę do teściowej i mamuśki emotka
oczy chcą, a ...

Ehhh mi smaka narobiłaś tymi muffinami, niestety piec mi się spalił psia mać emotka A mam specjalny dodatek z gazety o muffinkach z marchewka albo z serem feta emotka

isiaaaa wyobraź sobie takie pyyyyyszne z rodzynkami i nutellą mmmm
a zaraz będą kokosowe mniam

hihi a zaraz będzie, że kali wkurza isie emotka

Z kokosem wypas mniaaaammmm, głupi piec się nie miał kiedy zepsuć emotka a dodajesz masła czy oleju jako tłuste do mokrego? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4968036 Napisano: 21.01.2012 06:47:17 w Wkurza mnie...
To ja tylko pragnę jeszcze nadmienić w sprawie p. Wściekłego, że moim zdaniem wściekły mikołaj powinien być pisany z małej litery, tak samo jak święty mikołaj (mając na myśli przebierańca a nie tego konkretnego świętego). To tak z ciekawostek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4968025 Napisano: 21.01.2012 06:36:42 w Wkurza mnie...
kalisto1986 napisał(a):

marielu napisał(a):

Ha , ale co do Wojtkanie było zastrzeżeń emotka

dopra lala nawet jak masz 24 i więcej to i tak masz mniej jak stara zdrętwiała Mary emotka , nic tylko pozostało mi zgnić z zazdrości emotka

ha mary to tutaj powinnam ... wszystkiego najlepszego z okazji dnia babci emotka
Ja je młoda więc mój wiek mnie nie wkurza emotka
WKurza mnie za to sajgon rosnącu wprost proporcjonalnie do ilości mufinek emotka
A najlepsze, że zjem pewnie 1 a reszte wywiozę do teściowej i mamuśki emotka
oczy chcą, a ...

Ehhh mi smaka narobiłaś tymi muffinami, niestety piec mi się spalił psia mać emotka A mam specjalny dodatek z gazety o muffinkach z marchewka albo z serem feta emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4958907 Napisano: 17.01.2012 10:47:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

myszka222 napisał(a):

Przepisy.pl odpisali że dostanie się od nich w przyszłym roku pit i będzie trzeba go dołączyć do zeznania podatkowego.

Dziwna procedura, nigdy mi się takie coś nie zdarzyło. Może coś się zmieniło w przepisach po pierwszym stycznia? emotka

Niby od stycznia 2011 roku zmieniło się to, że podatek płaci się od każdej nagrody...nawet długopisu.
W zależności od tego jak był sformuowany regulamin konkursu, ale w tamtym roku było tak, że pieniądze przelewali na konto, wysyłali pit, i w tym roku należało by to rozliczyć. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4958891 Napisano: 17.01.2012 10:40:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
myszka222 napisał(a):

errorr napisał(a):

myszka222 napisał(a):

Mam pytanie Czy ktos wygrał nagrodę w konkursie gdzie trzeba było podawać szczegółowe dane typu NIP, pesel, urzad skarbowy by organizatorzy mogli odprowadzic podatek? Takie dane trzeba podać w konkursie wygranym na przpisy.pl Czy jeśli podamy wszystkie potrzebne dane do odprowadzenia przez Organizatorów podatu to czy my poźniej nie będziemy musieli powiadamiać urzad skarbowy np po przez zeznanie podatkowe o wygranej? Jak to wygląda? czy my jeszcze bedziemy do czegoś zobowiazani np wypełnianie jakiś dodatkowych papierów? Pytam bo nigdy wczesniej nie podawałam takich szczegółowych danych i nie wiem jak to później wygląda Z góry dziekuje za odpowiedź.

Nic nie trzeba wypełniać dodatkowo w zeznaniu podatkowym ,od wygranych gdy podatek zapłacił organizator emotka .Ani wymieniać tego w dochodach/przychodach ,chyba że na firmę grasz emotka ale to już ja biedny robaczek nie wiem emotka

Ps.Proszę mnie poprawić jeżeli coś napisałem źle . error

Przepisy.pl odpisali że dostanie się od nich w przyszłym roku pit i będzie trzeba go dołączyć do zeznania podatkowego.

tak, bo oni płacą równowartość podatku tobie do ręki, w przyszlym roku dostaniesz pit i sama oplacasz wówczas podatek.
Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4954514 Napisano: 14.01.2012 09:56:45 w TESCO konkursy
Dobra dzięki wszystkim za informację, jutro zadzwonie na inforlinię tesco i zapytam czy miała podstawę aby mi tego paragonu nie wydać. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4954505 Napisano: 14.01.2012 09:50:25 w TESCO konkursy
privatedo napisał(a):

Isiulka

Własnie chodzi o to, że ja poniekąd swoje prawa znam, tlyko co dalej? Skoro ona powiedziała, że mi nie da i już...to co miałam zrobić. Zadzwonić na policję? Poprosiłam aby mi w takim razie na tym ksero napisała, że odmawia mi wydania oryginału paragonu, to się nie zgodziła. Generalnie mogłam wyjeżdżać ze swoimi prawami, ale ona mnie skwitowała, że nie i co jej zrobię... to mi ręce opadły, bo nie wiedziałam co mam zrobić. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4954476 Napisano: 14.01.2012 09:36:57 w TESCO konkursy
dolly napisał(a):

Isiulka, jak ja robiłam zwrot, to rzeczywiście tez mi oryginału nie oddali tylko ksero, choć w innym sklepie to było nie konkretnie w tesco, ale jak w odzieżowym sie oddaje to przecież tez zabieraja paragon i dają potwierdzenie zwrotu.
Rozumiem, że zakupy oddałaś, tak?

No tak w tych nerwach powiedziałam, że chce oddać wszystko i cała kasę chce z powrotem. Więc teraz gromadzę wiedzę na przyszlość.

Chodziło mi o oryginał bo miałam tam konkursowe produkty, a juz miałam sytuację, że przez takie ksero przepadła mi nagroda, więc domagałam się oryginału. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4954455 Napisano: 14.01.2012 09:26:45 w TESCO konkursy
efelinkaaa napisał(a):

isiulka - na jednym forum prawnym (bardzo podobna sytuacja, czyli korekta) znachorzy odpowiedzieli:

Sprzedawca rejestrujacy transakcje za pomocą kasy fiskalnej ma OBOWI¡ZEK wydać paragon. Korekty sprzedaży to jego sprawa.

Jeśli sytuacja się powtórzy proszę zadzwonic do Państwowej Inspekcji Handlu.

Uchylanie się od obowiązku wydania paragonu fiskalnego to wykroczenie karno-skarbowe

mam nadzieję, że to pomoże emotka

Dzięki szkoda , że nie wiedziałam tego wcześniej. Wiedziałam , że mają obowiązek mi wydać ten paragon, ale jak powiedziała, że mi nie wyda i co jej zrobię...to mnie zwyczajnie zagieła emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0