Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika isiulka

isiulka

#7226987 Napisano: 05.12.2024 08:06:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
parad0x napisał(a):

angel119 napisał(a):

Konkurs Leibniz, przeczytałam że do 3 minut film i tyle nagrałam, a tu do10MB…Robicie kilkusekundowe filmiki na ten konkurs ? emotka

Wystarczy skompresować film.

Mój filmik trwał 10 sekund i wygrałam emotka  Nie nagrywałam nic specjalnie na konkurs tylko wrzuciłam to co miałam na telefonie i dzięki temu było naturalnie. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#7226771 Napisano: 04.12.2024 12:07:21 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Jacobs Dino emotka   tyle zgłoszeń i nawet kawy na pocieszenie ni ma Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#7226533 Napisano: 03.12.2024 12:56:42 w Czy informują/ informowali?

nataszka napisał(a)

Ja nieśmiało liczę na Lidl  Pepsi i Lays  i też nie wiem do kiedy poinformowane??? 

Z moich wyliczeń wynika , ze poszło do 21.11 Wyświetl w wątku >>
1 nataszka 0

isiulka

#7226523 Napisano: 03.12.2024 12:09:22 w Czy informują/ informowali?
Do którego dnia poinformowano Cheetos? Nie mogę się tego doliczyć emotka  Z góry dziękuję Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#7226423 Napisano: 02.12.2024 21:46:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Niebieska_Laguna napisał(a):

isiulka napisał(a):

Karlsbad i dino to nie może skończyć się dobrze emotka  Co kupujecie na Milkę, żeby paragon był dobrze opisany?

Czekolada Oreo w standardowej wielkości jest dobrze opisana jako CZEK MILKA OREO 10, z orzeszkami ziemnymi tak samo CZEK MILKA PEANU 9, ale już biało-mleczna w choinki nie ma Milki w nazwie na paragonie, samo CZEK SWEET WINT 10.

Dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#7226415 Napisano: 02.12.2024 21:24:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Karlsbad i dino to nie może skończyć się dobrze emotka  Co kupujecie na Milkę, żeby paragon był dobrze opisany? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#7226405 Napisano: 02.12.2024 20:11:50 w Co można dostać gratis?
https://sprobuj.yopro.pl/#wez-udzial

Kup jogurt yopro q Biedronce za 10 zł i odzyskaj 10 zł w bonie Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#7226242 Napisano: 02.12.2024 12:34:45 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Avanti mnie olało a tak się bardzo postarałam 🥲 Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#7226150 Napisano: 01.12.2024 22:29:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
niewyspanamama napisał(a):

asiaaa85 napisał(a):

isiulka napisał(a):

donia7 napisał(a):

Nie idzie z żadnej przeglądarki ani na kompie, ani na telefonie. Internet mam szybki, fotki pozmniejszane emotka

Poszło od męża z telefonu. Fotki ten sam rozmiar, internet ten sam... Zgłoszenie nr 770

Dziękuję za podpowiedzi, ale już mi ten konkurs ciśnienie podniósł emotka

Mnie bardziej wkurza termin w którym to się odbywa. Zrób świąteczne zdjęcie miesiąc przed świętami 🙈 obstawiam, że połowa zdjęć będzie z jarmarku w Katowicach, Krakowie i Wrocku bo chyba mało kto ma już postawioną choinkę

Nie ma co się przykładać do zdjęcia , bo pewnie będzie losowanie jak w ostatnim ich konkursie mms biedronka , (ta sama agencja ) pisał ktoś wtedy na forum (, w poprzednim konkursie o wieczorze filmowym z mms )  ,że wysłał zwykłe zdjęcie  zrobione na odwal się a drugie piękne dopracowane i wygrało to słabe , zresztą 5 grudnia już wyniki więc nie sadzę aby chciało im się oglądać ponad 1000 zgłoszeń.Ja w konkursie gdzie były do wygrania iphony bardzo się starałam i nic a koleżanka wysłała zwykle zdjęcie bez dodatków i wygrała wtedy iPhone dlatego teraz wysłałam coś na szybko, bo myślę ,że będzie powtórka z rozrywki emotka

Biorąc udzial w ich konkursach zawsze mam wrażenie że nie warto się starać... im więcej czas się poświęci na zrobienie i przyłozy tym mniej zostanie docenione.
Jak zrobie na "odwal się na kolanie na szybko to się udaje..." Są bardzo specyficzni i "kreatywności tu raczej mało jest nagradzane".

To się bardzo z Tobą nie zgodzę. Zdarzyło mi się wygrywać u nich główne nagrody i zawsze były to zdjęcia, w które inwestowałam mnóstwo czasu, pracy i pieniędzy. I uważam, ze kreatywność akurat jest wysoko oceniana. Natomiast dla każdego kreatywność oznacza coś innego emotka Wyświetl w wątku >>

isiulka

#7226035 Napisano: 01.12.2024 13:26:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
donia7 napisał(a):

Nie idzie z żadnej przeglądarki ani na kompie, ani na telefonie. Internet mam szybki, fotki pozmniejszane emotka

Poszło od męża z telefonu. Fotki ten sam rozmiar, internet ten sam... Zgłoszenie nr 770

Dziękuję za podpowiedzi, ale już mi ten konkurs ciśnienie podniósł emotka

Mnie bardziej wkurza termin w którym to się odbywa. Zrób świąteczne zdjęcie miesiąc przed świętami 🙈 obstawiam, że połowa zdjęć będzie z jarmarku w Katowicach, Krakowie i Wrocku bo chyba mało kto ma już postawioną choinkę Wyświetl w wątku >>

isiulka

#7226020 Napisano: 01.12.2024 12:23:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
donia7 napisał(a):

W MMS jest ciągle komunikat: Wystąpił błąd!Prosimy spróbować ponownie.

Ktoś to jakoś naprawił?

U mnie wchodzi normalnie. Prawdopodobnie masz słaby internet a ładujesz za duże pliki. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#7225453 Napisano: 28.11.2024 22:42:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
infante napisał(a):

Po ilu dniach od zgłoszenia informują w Laysów i Pepsi w lidlu ? Nie idzie dojść z jakich dni informują po tych danych na stronie.

Najpóźniej do 11 dni roboczych, czyli 2 tygodnie + 1 dzień emotka Wyświetl w wątku >>
1 catcat 0

isiulka

#7225219 Napisano: 28.11.2024 10:37:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
izak1000 napisał(a):

isiulka napisał(a):

Gdyby ktoś się specjalnie wybierał do Kauflandu na loterie zdrapkową, to nie ma sensu. Nikt nic nie wie o żadnej loterii i nie ma zdrapek.

Byłam w sklepie o 7:00.Reklamy w całym sklepie, zdrapki wydawane przy kasach. Nie ma żadnego problemu .🙂

Kurde a u mnie jak zwykle grają głupa , pójdę popołudniu i zobaczę czy coś się zmieniło. Dzięki za info. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#7225174 Napisano: 28.11.2024 08:38:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Gdyby ktoś się specjalnie wybierał do Kauflandu na loterie zdrapkową, to nie ma sensu. Nikt nic nie wie o żadnej loterii i nie ma zdrapek. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#7225118 Napisano: 27.11.2024 21:27:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
incendio12 napisał(a):

Na ostatnią chwilę piszę zgłoszenie na FuzeTea Stokrotka, wchodzę na stronę konkursową żeby wysłać, a tu proszę  emotka  Miał być do dziś i przedłużyli o 2 tygodnie.. I to dziś zdecydowali o przedłużeniu z tego co czytam w regulaminie. Mieli za mało zgłoszeń czy co emotka  Fortis coraz bardziej jest dla mnie podejrzany..

Obstawiałabym raczej, że było dużo zgłoszeń i postanowili jeszcze sobie podnieść sprzedaż. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#7224971 Napisano: 27.11.2024 13:19:17 w Informują
Informują z Konkurs "Łap wakacje z Cheetos"

Rodzaj powiadomienia: Mail
Dodatkowe informacje:
Informują o etapie z górami Wyświetl w wątku >>

isiulka

#7224957 Napisano: 27.11.2024 12:34:31 w SZUKAM....
kiwiwi napisał(a):

isiulka napisał(a):

primo2219 napisał(a):

isiulka napisał(a):

Mam pytanko, pamiętam że kiedyś na forum była opcja aby oznaczyć sobie konkursy w których brałam udział. Nie mogę tego znaleźć 🙈 pomoże mi ktoś?

Jak klikniesz w konkurs to z lewej u góry masz "i"  (białe na czerwonym tle) klikasz i  tam masz kółeczka do oznaczania konkursów

W życiu bym tego nie znalazła emotka  dziękuję dobry człowieku 🍻

Nie trzeba klikać w konkurs, na stronie głównej wystarczy kliknąć na to "i" przy tytule konkursu i od razu możesz sobie oznaczyć wedle uznania

Faktycznie, tak też działa, pięknie dziękuję za pomoc emotka Wyświetl w wątku >>
1 kiwiwi 0

isiulka

#7224952 Napisano: 27.11.2024 12:16:55 w SZUKAM....
primo2219 napisał(a):

isiulka napisał(a):

Mam pytanko, pamiętam że kiedyś na forum była opcja aby oznaczyć sobie konkursy w których brałam udział. Nie mogę tego znaleźć 🙈 pomoże mi ktoś?

Jak klikniesz w konkurs to z lewej u góry masz "i"  (białe na czerwonym tle) klikasz i  tam masz kółeczka do oznaczania konkursów

W życiu bym tego nie znalazła emotka  dziękuję dobry człowieku 🍻 Wyświetl w wątku >>
1 primo2219 0

isiulka

isiulka

#7224937 Napisano: 27.11.2024 12:05:54 w SZUKAM....
Mam pytanko, pamiętam że kiedyś na forum była opcja aby oznaczyć sobie konkursy w których brałam udział. Nie mogę tego znaleźć 🙈 pomoże mi ktoś? Wyświetl w wątku >>
0 0