Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ktosiek1

ktosiek1

#6696486 Napisano: 13.04.2020 18:30:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kiedystobylo napisał(a):

Góralki, nagroda główna: jak zgłaszacie hasła konkursowe (dokończ zdanie: Z góralkami każdy stan to stan dobrej zabawy...) to kończycie zdanie, czyli wpisujecie hasełko małą literą czy zaczynacie nowe zdanie? Ja pisałabym z małej, skoro kończę zdanie, ale jak przyszła mi zwrotka z potwierdzeniem mojego hasła, to podane było bez tej pierwszej części zdania i wyglądało to jak niepełne wypowiedzenie. Nie wiem, czy ktoś zrozumie, co mam na myśli, ale może emotka

piszę z małej kończąc zdanie. Organizatorzy już dobrze wiedzą jaki jest początek i o co pytają.... emotka Wyświetl w wątku >>

ktosiek1

ktosiek1

#6694289 Napisano: 02.04.2020 10:01:59 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Persil oczywiście nic.... na co ja liczyłam...? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#6694193 Napisano: 01.04.2020 18:53:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lubiejesien napisał(a):

pikawka napisał(a):

emotka emotka Persil biedronka emotka  Może ktoś wygrał więcej zgłoszeń niż ma paragonów i chce oddać jedną wygraną? Bo mam paragon A nie wygrałam emotka emotka  A co...Tak się mnie dziś dowcip trzyma  emotka emotka emotka  

Podpinam się  emotka

ale w regulaminie chyba coś o rezerwach wspominają....? Wyświetl w wątku >>
1 darog 0

ktosiek1

#6693360 Napisano: 30.03.2020 09:14:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielonaszpilka napisał(a):

edzia21 napisał(a):

darog napisał(a):

edzia21 napisał(a):

yonex napisał(a):

edzia21 napisał(a):

bandit napisał(a):

Witam
Mam pytanie wygrywacie bon do biura podróży i co robicie ?:
- bonu nie da się zamienić na gotówkę emotka  - regulamin tak stanowi
- brać wycieczkę z jak najodleglejszym terminem i możliwością zmiany terminu, celu wycieczki
- męczyć agencję i zlecającego konkurs o zmianę nagrody

co robić ?

pozdrawiam
Krzysztof

Bony są przeważnie ważne minimum rok...zatem luźna gumka. 

Są duże szanse, że biuro podróży upadnie i wtedy taki bon będzie miał wartość niższą od rolki papieru toaletowego

W przypadku dużych biur - nie wydaje mi się. Sama mam uciułane kilkadziesiąt tys. do ITAKI i śpię spokojnie.

Ving - to kiedyś było duże biuro, zniknęło zanim nadeszła realizacja pomysłu na voucher - 5 tys zł
Triada - to kiedyś też duże biuro sytuacja jak wyżej zmarnowało się 3 tys zł
Wiem że są wygrane vouchery po 10 czy 20 tys zł,, ale mi szkoda było i tych w sumie 8 tys,.,.(i jeszcze trzeba było z własnej kasy zapłacić podatek 10%) myśle że to było ok 15 lat temu lub więcej

darog, nie stresuj mnie please emotka  bo osiwieję. 

Lub chociażby zeszłoroczne bankructwo Thomas Cook i Neckermanna - jedno z największych biur podróży. Ale nie ma co się martwić na zapas, myślę jednak, że teraz organizatorzy konkursów powinni wziąć pod uwagę różne opcje i może jednak zrezygnować z voucherów wakacyjnych. Z drugiej strony to kolejny mały gwoździk do trumny branży turystycznej... i tak źle i tak niedobrze emotka

Ja mam bony do Rainbow - pierwszy raz w mojej karierze konkursowej trafiły mi się tak zacne wygrane, a tu może być różnie. W każdym bądź razie nie śpię spokojnie jak edzia21, mając na względzie chociażby zeszłoroczny upadek Neckermanna. Z drugiej strony upaść wszyscy nie mogą.... Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#6693220 Napisano: 29.03.2020 10:09:25 w Wkurza mnie...
FBilona napisał(a):

W zaciszu domowym mam takie informacje telef.. Jedna koleżanka pracuje zdalnie, brak klientów, druga koleżanka zmiana zasad pracy 400zl do tyłu, kuzyn i kuzynka pracują w Niemczech, ich zasoby się kończą, nie ma mowy o zatrudnieniu, kuzyn kupił bratki plus hodowla własną za 50000,00zl zostało )  mu za 25000,00zl nie do sprzedania, bratanek otworzył foto. Baner video itp. - serce się kroi, jeszcze z 3 tygodnie i nie pozbieramy się przez lata. 

Już teraz mówi się, że dużo więcej ofiar będzie z powodu głodu, bezrobocia i samobójstw spowodowanych ogromnym kryzysem gospodarczym po zwalczaniu wirusa niż samym wirusem. Lekarstwo może okazać się w tym przypadku dużo gorsze od choroby. Ale tu nie ma dobrego wyjścia niestety. Trochę potrwa zanim świat się z tego pozbiera.... emotka Wyświetl w wątku >>

ktosiek1

#6692758 Napisano: 26.03.2020 16:40:02 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
magie1982 napisał(a):

Tak źle dawno nie było, Rimmel wielkie nic, bic nic, Tmobile nawet doładowania. Sytuacja w kraju i przymusowe wolne zdecydowanie złe na mnie działają....

U mnie też Rimmel pudło 0/2 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#6692755 Napisano: 26.03.2020 16:37:00 w moje dzisiejsze wygrane :)
mama-l-k-m napisał(a):

Biżuteria dla dziecka z konkursu Coccodrillo na instagramie emotka

u mnie też emotka Wyświetl w wątku >>

ktosiek1

ktosiek1

#6690764 Napisano: 18.03.2020 11:35:50 w Gratulacje! Dla wygranych!
Pioge7, mario74, gratulacje emotka Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

ktosiek1

#6690619 Napisano: 17.03.2020 17:49:36 w moje dzisiejsze wygrane :)
Miła niespodzianka w ten kiepski czas - bon Apart z Woseby Itm emotka  sms. o 15.06 Wyświetl w wątku >>

ktosiek1

#6688954 Napisano: 10.03.2020 12:36:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maverick napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

czy doszły do kogoś zaległe zwrotki z rimmel za wczoraj?

do mnie nie, wysłałem dziś z Orange ponad 160znaków i też cisza...

do mnie też nie..... Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#6688870 Napisano: 10.03.2020 07:04:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
izkak napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

czy z Rimmel Hebe przychodzą zwrotki?

Wysyłałam dziś po 22:30 i na Play nie mam zwrotki.

A myślicie, że te zgłoszenia bez zwrotek do nich doszły?  Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#6688858 Napisano: 09.03.2020 23:08:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ninakow7712 napisał(a):

maverick napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

czy z Rimmel Hebe przychodzą zwrotki?

z Orange właśnie nie mam emotka , z t-mobile wcześniej tak

ja z orange mam i z play mam emotka

Wysyłałam ponad godzinę temu z plusa i nie mam....  Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#6688852 Napisano: 09.03.2020 22:49:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy z Rimmel Hebe przychodzą zwrotki? Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#6688301 Napisano: 06.03.2020 11:54:42 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

assal napisał(a):

Coraz bardziej mnie wkurza szopka, jaką nasz rząd robi z koronawirusem. Specustawa, specjalne posiedzenia, sztaby kryzysowe, wysyłanie wszędzie instrukcji, co robić w razie zagrożenia, służby w pokazowej akcji, konferencje dzień w dzień itp.
Jak jeszcze alerty puszczą, to dopiero się zacznie  emotka  
Teraz dziwić się ludziom, że zaczynają się bać? W znajomym mi biurze podróży dwa tygodnie temu ludzie jedynie Chiny zamieniali na inny kierunek. W ciągu ostatnich trzech dni co drugi klient przyszedł lub zadzwonił, czy może zrezygnować z wakacji. 
Transport stoi, a kadry myślą już, czy nie trzeba będzie zwalniać.
Koleżanka miała zlecenia na zdjęcia do końca maja, teraz większość osób sesje chce przełożyć...
Itd.

Też już rzygam tym koronawirusem emotka  Zrobili sobie temat zastępczy dla zatajenia rzeczywistych problemów państwa. Raptem 1 osoba zarażona i wielkie hai wai. Z drugiej jednak strony, gdyby próbowali udawać,że koronawirus to nie problem dla Polski, to też niedobrze.Powinni to jakoś wypośrodkować- nie za dużo i nie nie za mało info na temet tej choroby i tyle.Obecnie media przeginają.

Dokładnie. Aktualnie sytuacja w mediach jest kreowana tak jakbyśmy co najmniej epidemię wirusa Ebola mieli. Takie nakręcanie sytuacji jest na rękę rządzącym, bo temat zastępczy, ale też firmom farmaceutycznym i innym, które na tej panice zarabiają krocie - vide kilkukrotny wzrost cen wszelkich preparatów do dezynfekcji, maseczek itp. A tam gdzie są naprawdę potrzebne - zaczyna brakować.
Do tego masowe wykupywanie towarów w sklepach - zdziwiły mnie puste półki w niektórych działach i dopiero z internetów, min. tego forum dowiedziałam się że to przez koronawirusa. W życiu nie przyszło by mi panikować, ale teraz sama zmuszona sytuacją muszę kupić jedzenie na zapas, nie przez wirusa, ale mam małe dzieci i boję się, że pewnego dnia pójdę do sklepu a tam puste półki i nie będzie co na obiad kupić. Samo nakręcająca się spirala po prostu. Dobrze, że mieszkam w bloku i moje "zapasy" to raptem 4 paczki makaronu i kilka słoików gotowych sosów, co jak na konkursowicza jest raczej słabym zakupem emotka Wyświetl w wątku >>
1 onmyown 0

ktosiek1

ktosiek1

#6680541 Napisano: 06.02.2020 15:04:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

pikawka napisał(a):

bejca11 napisał(a):

takaja86 napisał(a):

Hej może to dziwne pytanie ale czy uważacie, a może wiecie, bo wygraliście, czy w konkursie captain jack wygrywają prace zrobione np.profesjonalnym sprzętem albo w profesjonalnych warunkach? Bo nie wiem czy to co robię w moich domowych warunkach jest za słabe czy z racji na jakość (nagrane telefonem) odpada już w przedbiegach i nadaje się tylko na wygranie piwa?

No nie wiem, ja w etapie z piosenką wysłałam naprawdę ekstra filmik (dobra jakość itd.) plus opis - i nawet piwa nie wygrałam. Więc wydaje mi się, że to zależy od gustu komisji...Jak ich pomysł chwyci za serce to i jakość nie będzie miała aż takiego znaczenia. 

A propos wie ktoś czy jest jakiś limit MB na film/zdjęcie ?

2x wygrałam piwo zdjęciem zrobionym komórka w domowych warunkach 

ja wygrałam Karaiby filmikiem nakręconym w pokoju najzwyklejsza lustrzanką, a cała scenografia kosztowała mnie do 50 zł. 

Nie zechcesz pochwalić się tym sucharem? emotka

Aż tak odważna nie jestem emotka Wyświetl w wątku >>

ktosiek1

#6680534 Napisano: 06.02.2020 14:58:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

bejca11 napisał(a):

takaja86 napisał(a):

Hej może to dziwne pytanie ale czy uważacie, a może wiecie, bo wygraliście, czy w konkursie captain jack wygrywają prace zrobione np.profesjonalnym sprzętem albo w profesjonalnych warunkach? Bo nie wiem czy to co robię w moich domowych warunkach jest za słabe czy z racji na jakość (nagrane telefonem) odpada już w przedbiegach i nadaje się tylko na wygranie piwa?

No nie wiem, ja w etapie z piosenką wysłałam naprawdę ekstra filmik (dobra jakość itd.) plus opis - i nawet piwa nie wygrałam. Więc wydaje mi się, że to zależy od gustu komisji...Jak ich pomysł chwyci za serce to i jakość nie będzie miała aż takiego znaczenia. 

A propos wie ktoś czy jest jakiś limit MB na film/zdjęcie ?

2x wygrałam piwo zdjęciem zrobionym komórka w domowych warunkach 

ja wygrałam Karaiby filmikiem nakręconym w pokoju najzwyklejsza lustrzanką, a cała scenografia kosztowała mnie do 50 zł.  Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0

ktosiek1

#6680451 Napisano: 06.02.2020 12:48:10 w moje dzisiejsze wygrane :)
ktosiek1 napisał(a):

Piwka od CJ emotka

Dopłynął kolejny, a więc 3/3 w tym tygodniu emotka Wyświetl w wątku >>