Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ktosiek1

ktosiek1

#7225666 Napisano: 29.11.2024 18:26:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
vixen napisał(a):

fan-mandaryny napisał(a):

vixen napisał(a):

vixen napisał(a):

Kochani jak wyglada ten formularz zwycięzcy Tyskie. Wpisywało się imię w formularzu, ale czy te bilety będą imienne? Boje się otworzyć  formularz, bo nie wiem czy nie jest jednorazowy. Chciałem po prostu na kogoś przekazać ten bilet.

Tak bilety są imienne, ale możesz podać inne imię laureata niż wpisywałeś w zgłoszeniu

Rozumiem, że pole danych laureata jest edytowalne. Czyli mam ostatecznie podać jako dane laureata imię i nazwisko tej osoby, której chcę przekazać. Jak przekażę go dwóm dziewczynom to będzie dobrze? Czyli będą dane dwóch kobiet. A co z moim "męskim" adresem e-mail? Nie będą robić problem?

Nie są edytowalne więc musisz podać  dane tych osób, które pojadą. Skoro na imię nie zwracali uwagi,to na "męski" email raczej też nie powinni

Są edytowalne, czyli że da się wpisać dowolne dane... ?  Jak sie zgłaszałem, to podawałem swoje imię. I załóżmy, że wpiszę swój email i  dane dwóch dziewczyn (a one potem swoje imię i datę urodzenia). Więc laureatem nie będzie Andrzej, tylko Kasia. A przecież zgłaszając się do konkursu podawałem Andrzej. Będą się może martwić i mieć problem z rozliczeniem tego konkursu. Jak robic żeby było dobrze? Oni naprawdę będą mieli niezłą rozkminę, żeby się połapać komu przyznali nagrodę.

Ja pisałam zgłoszenie na swoje imię i w nazwie e-maila też miałam swoje imię, wygrałam i bilety sprzedałam. Formularz był wypełniony na inne dane niż moje i bilety bez problemu przyszły na maila (a właściwie to jest jeden bilet z wpisanymi 2 osobami). 

Tylko formularz wypełniasz raz więc albo musisz znać pełne dane tych dziewczyn (imię, nazwisko, datę urodzenia i adres, na który zostanie wysłany bilet w formie fizycznej) albo przesyłasz którejś link z formularzem i sama wypełni.

Wystarczy wpisać jedną osobę na bilet (jako laureata - obojętnie kogo, przecież email można mieć dowolny, damski, męski lub bezpłciowyemotka i nic nikomu do tego), a co do osoby towarzyszącej to możesz zaznaczyć ten kwadracik na dole, że jeszcze nie wiadomo z kim się pojedzie, ważne że ma mieć skończone 18 lat. Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7225171 Napisano: 28.11.2024 08:24:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anaesth napisał(a):

isiulka napisał(a):

incendio12 napisał(a):

Na ostatnią chwilę piszę zgłoszenie na FuzeTea Stokrotka, wchodzę na stronę konkursową żeby wysłać, a tu proszę  emotka  Miał być do dziś i przedłużyli o 2 tygodnie.. I to dziś zdecydowali o przedłużeniu z tego co czytam w regulaminie. Mieli za mało zgłoszeń czy co emotka  Fortis coraz bardziej jest dla mnie podejrzany..

Obstawiałabym raczej, że było dużo zgłoszeń i postanowili jeszcze sobie podnieść sprzedaż.

A mi przeszło przez myśl, że może był problem z dostępnością 1,5l FuzeTea, bo chyba mignęły mi na forum wpisy na ten temat emotka

Dokładnie, były tylko małe butelki a nie 1,5 l Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7225051 Napisano: 27.11.2024 17:26:30 w Czy informują/ informowali?
8igora9 napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

8igora9 napisał(a):

taak napisał(a):

lucya napisał(a):

A serek Łaciaty to już informował? Może być pw emotka  mało nagród było...

Z tego co kojarzę informacja ma być 6.12

W regulaminie jest napisane, że wybór do 25/11 a poinformowanie laureatów do 28/11.  6/12 pewnie będą zdjęcia i lista na stronie już po pozytywnej weryfikacji. emotka

Ale tam zdjęcie było chyba nie obligatoryjne?

Nawet nie wiem, ale z pewnością dostali co najmniej kilkadziesiąt zgłoszeń z zachwycającymi zdjęciami z lokowaniem produktu, więc byłabym zdziwiona, gdyby przy zaledwie 7 nagrodach wybrali coś bez zdjęcia. 🤪

Nie dziwię się, pewnie tak. Ale tematem był chyba przepis, a nie zdjęcie (to ewentualny dodatek), a odnoszę się tylko do tej publikacji zdjęć.... Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7225046 Napisano: 27.11.2024 17:18:16 w moje dzisiejsze wygrane :)
Tyskie bilet na pociąg Warszawa emotka Wyświetl w wątku >>

ktosiek1

#7225045 Napisano: 27.11.2024 17:16:23 w Czy informują/ informowali?
8igora9 napisał(a):

taak napisał(a):

lucya napisał(a):

A serek Łaciaty to już informował? Może być pw emotka  mało nagród było...

Z tego co kojarzę informacja ma być 6.12

W regulaminie jest napisane, że wybór do 25/11 a poinformowanie laureatów do 28/11.  6/12 pewnie będą zdjęcia i lista na stronie już po pozytywnej weryfikacji. emotka

Ale tam zdjęcie było chyba nie obligatoryjne? Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7223977 Napisano: 22.11.2024 16:48:25 w Czy informują/ informowali?
Makarony Combino dla dzieci w Lidl? Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7223601 Napisano: 21.11.2024 14:47:05 w Czy informują/ informowali?
gregory napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

alexandra_sasa napisał(a):

patmat napisał(a):

Czy z liptona poszły @?

Tak, mail

U mnie brak

U mnie też brak

Na dodatek w laureatach Smolara nie widzę zakładki z Liptonem. Jak tam się odsyła dane? Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7223577 Napisano: 21.11.2024 14:27:58 w Czy informują/ informowali?
alexandra_sasa napisał(a):

patmat napisał(a):

Czy z liptona poszły @?

Tak, mail

U mnie brak Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7223476 Napisano: 21.11.2024 12:19:05 w Smolar
ktosiek1 napisał(a):

Lipton Challenge nic? emotka

Edit. Już podpięli. Jednak jest 3 stopień 🙂 Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

ktosiek1

#7223461 Napisano: 21.11.2024 11:56:45 w Smolar
Lipton Challenge nic? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7223255 Napisano: 20.11.2024 17:25:56 w moje dzisiejsze wygrane :)

ktosiek1

#7223025 Napisano: 20.11.2024 09:30:43 w moje dzisiejsze wygrane :)

ktosiek1

#7222403 Napisano: 18.11.2024 14:28:17 w Czy informują/ informowali?
adamo86 napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

Jak informuje Philadelphia i czy wszystko już poszło?

Szybko "przeczytali" emotka

10.11 był koniec - więc tydzień to chyba wystarczająco dużo czasu emotka  sam nie wygrałem, ale zdarzają się tacy co dzień po zakończeniu informują emotka

A to ok, nie wiem czemu wydawało mi się że do końca ubiegłego tygodnia był konkurs  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7222391 Napisano: 18.11.2024 14:07:39 w Czy informują/ informowali?
mellowfruit napisał(a):

Jak informuje Philadelphia i czy wszystko już poszło?

Szybko "przeczytali" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7222350 Napisano: 18.11.2024 12:18:50 w moje dzisiejsze wygrane :)
Bilet do Suntago od Pepsi BP - szkoda że to pojedynczy. Dziwna wartość biletu - 210 zł, podczas gdy najdroższy kosztuje na stronie Suntago 185 zł.... Wyświetl w wątku >>

ktosiek1

#7222190 Napisano: 17.11.2024 15:17:23 w WC - rozmowy o wszystkim
Jestemnowa napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

Mam pytanie do osób , które wygrały w Burn Carrefour słuchawki . Czy w też dostaliście inny model tych słuchawek niz w regulaminie ? Miały być  słuchawki z reg wartością 500 zł ( wiadomo że trochę zawyżona ) a ja dostałam słuchawki , które w sklepie są po 180/ 200 zł w dodatku nie ten model co w reg .

Nie brałam udziału w konkursie powyżej ale kiedyś jak w kinley wygrałam dokładnie określony model słuchawek i przyszły dużo tańsze i gorsze to napisałam do organizatora i je wymienili na te z regulaminu. Było trochę zachodu i nerwów ale finalnie dostałam to co wygrałam więc... pytaj organizatora o co chodzi. PS. A jakie słuchawki wygrałaś a jakie przyszły?

Wygrałam JBL wave Beam wireless earbuds a przyszły JBL ale jakieś o wiele tańsze .  Teraz widzę ,że i te regulaminowe są mega dużo tańsze niż w regulaminie 😑

Tak, ja dostałam tańsze, od razu zauważyłam i napisałam do Fortis w tej sprawie. Odpisali od razu na drugi dzień, że skontaktują się ze mną w sprawie wymiany w tym tygodniu Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7222111 Napisano: 17.11.2024 08:04:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Catcat napisał(a):

mama2006 napisał(a):

Catcat napisał(a):

mama2006 napisał(a):

Catcat napisał(a):

mama2006 napisał(a):

Czy w w akcji Satysfakcja gwarantowana z Persila wymagana jest jakaś forma opisowa opisowa dlaczego produkt nie spełnił warunków? czy po prostu formularz z pytaniami?

na Pepeer ktoś zrobił "screeny"
https://www.peppe...556#comment-20864126

o, dziękuję bardzo

można się przygotować z pytań jak do egzaminu na prawo jazdy emotka

kurcze, ale ja mojego żelu nie widzę w wykazie.
Czy ktoś zgłaszał Persil Mega Active Gel- z Biedronki?  Czy można go po prostu zgłosić jako żel uniwersalny 88P ?

ja zgłaszałam ten z Biedronki (zdjęcie poniżej) i wybrałam Universal 88 prań, myślę, że to bardziej do statystyki, a jak wybierzesz coś innego to i tak otrzymasz zwrot. Ewentualnie możesz wybrać "inny".

Jak mnie wkurzają takie akcje. Czy nie lepiej jest zrobić akcję zachęcająca do kupna w stylu wypróbuj i otrzymaj zwrot, a nie na siłę trzeba pisać że nie spełnia wymagań. Persil to mój ulubiony płyn i mam teraz pisać że jest kiepski, albo nie brać udziału w akcji.... Wyświetl w wątku >>

ktosiek1

#7222068 Napisano: 16.11.2024 20:18:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy jest teraz lub może będzie konkurs/loteria na zabawki? Np. LEGO, Mattel itp.? Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7221854 Napisano: 15.11.2024 19:03:13 w Czy informują/ informowali?