Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika LejziDejzi

LejziDejzi

#6673966 Napisano: 15.01.2020 17:29:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
harnas napisał(a):

LejziDejzi napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

LejziDejzi napisał(a):

donia7 napisał(a):

harnas napisał(a):

Agnes napisał(a):

harnas napisał(a):

Czy miał ktoś tak, że poszedł na orlen po wygraną bombonierkę a tam info, że już wyszły? emotka

to jest możliwe?
Myslałam ze wiedzą ile zgłoszeń na daną stację ma wygrać.
Ja bym pisała do RMF FM niech to wyjaśnią.
Chyba sobie pracownicy pojedli.

Wydawało mi się, że jak się kończą to stacja znika, chyba że masz rację i pracownicy się zasłodzili nią

Jak tak jest, że pracownicy skonfiskowali, to niech dostaną sr..czki  emotka

u mnie w mieście pierwszego dnia wieczorem jak bylam odebrać już nie było... 
dostałam informacje od opryskliwej pani "nie ma już! każdy tylko chodzi i pyta".... 

A ja przed chwilą odebrałam na podstawie vouchera, który dostałam w poniedziałek. Myślałam, że oni je przyznają w takiej ilości aby wszystkie można było zrealizować. Może napiszcie do RMF zapytanie?

ja już napisałam do nich wczoraj.Odpisali ze wrócą do mnie z odpowiedzią

na jaki email pisałaś?

btw: podobno na wielu stacjach już brakuje bombonierek, więc to że dostaliście kod wcale nie znaczy, że bombonierka czeka na Was na stacji, niekiedy szkoda fatygi emotka

bezpośrednio napisałam na fb na prv emotka zawsze sprawnie odpowiadają i chętnie pomagają. Wyświetl w wątku >>
0 0

LejziDejzi

#6673955 Napisano: 15.01.2020 17:11:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@gnieszk@ napisał(a):

LejziDejzi napisał(a):

donia7 napisał(a):

harnas napisał(a):

Agnes napisał(a):

harnas napisał(a):

Czy miał ktoś tak, że poszedł na orlen po wygraną bombonierkę a tam info, że już wyszły? emotka

to jest możliwe?

Wydawało mi się, że jak się kończą to stacja znika, chyba że masz rację i pracownicy się zasłodzili nią

dostałam informacje od opryskliwej pani "nie ma już! każdy tylko chodzi i pyta".... 

A ja przed chwilą odebrałam na podstawie vouchera, który dostałam w poniedziałek. Myślałam, że oni je przyznają w takiej ilości aby wszystkie można było zrealizować. Może napiszcie do RMF zapytanie?

ja już napisałam do nich wczoraj.Odpisali ze wrócą do mnie z odpowiedzią Wyświetl w wątku >>
0 0

LejziDejzi

#6673949 Napisano: 15.01.2020 17:02:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
donia7 napisał(a):

harnas napisał(a):

Agnes napisał(a):

harnas napisał(a):

to jest możliwe?

dostałam informacje od opryskliwej pani "nie ma już! każdy tylko chodzi i pyta"....  Wyświetl w wątku >>
0 0

LejziDejzi

#6673212 Napisano: 13.01.2020 15:56:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

Agnes napisał(a):

takie komentarze pod konkiem Actimela że nagrody słabe, ze nie warto itp itd
a tu patrzę mamy poniedziałek a juz do konca tygodnia zostało tylko 6 majtek, 16 skarpet haha

Dwa typowe argumenty:
- bo moje dziecko to chce dostać, a ono zawsze dostaje to, czego chce i nie może być tak, żeby nie dostało, czego chce.
- bo wygram to g*, a potem wystawię na bazarku i dam pijondze na cel szczytny i nie przyjmuję do wiadomości, że jeśli wygrałabym coś sensownego!, to również mogę to sprzedać i przekazać złocisze na cel szczytny.

i kolejny argument to : I tak kupuje to bez względu czy jest konkurs czy nie więc jak mam możliwość odebrania gratisu ZA FREEEEEE to czemu by nie ? nie przyda się mnie to może kogoś uszczęśliwi innego emotka Wyświetl w wątku >>

LejziDejzi

#6672230 Napisano: 10.01.2020 11:39:20 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Ksiazeczki nivea disney (in post wozi ) i rowerki wozi DPDemotka właśnie dotarły super sa emotka Wyświetl w wątku >>

LejziDejzi

#6672226 Napisano: 10.01.2020 11:38:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

pipi99 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

pink086 napisał(a):

LejziDejzi napisał(a):

roksana2802 napisał(a):

niewyspanamama napisał(a):

Macie @ z inpostu o rowerku wygranym z nivea baby  o nadaniu przesyłki? 
u męża za książkę mam @ , u siostry za rowerek też a u męża za rowerek nic..... może paragon nie przeszedł weryfikacji emotka nie miałam żadnej wzmianki o serii Disney na nim emotka

Ja też nic nie mam emotka

u mnie podobnie... na 1 mam @ na drugim nie. (paraony też 1 dobrze opisany z nazwą disney a na 2 nie było) mam nadzieje że przejdzie i ślą na raty emotka  

u mnie tylko info o książce i mam stracha bo w tesco kupowałam... ale przecież jakby nie przeszło weryfikacji dostalibyśmy informację? dobrze myślę?

ja też w tesco kupowałam i też nie mam żadnego @ z inpostu że coś do mnie idzie (wygrałam rowerek)

Ja wygrałam tylko książeczkę ale nie Miałam wzmianki Disney na paragonie i maila z Inpostu mam, więc może właśnie ślą na raty emotka

no dobrze by było gdyby tak było że na raty ślą... Ja im paragon wrzuciłam ze zdjęciem produktu zrobionym w TESCO na którym widać że to kubuś bo też paragon opisany średnio...

Doszły dzisiaj Nasze Rowerki emotka   Wozi DPD bez Wcześniejszego Powiadomienia emotka  A Ksiazeczki Wozi In post  Wyświetl w wątku >>
0 0

LejziDejzi

#6672000 Napisano: 09.01.2020 18:35:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
roksana2802 napisał(a):

niewyspanamama napisał(a):

Macie @ z inpostu o rowerku wygranym z nivea baby  o nadaniu przesyłki? 
u męża za książkę mam @ , u siostry za rowerek też a u męża za rowerek nic..... może paragon nie przeszedł weryfikacji emotka nie miałam żadnej wzmianki o serii Disney na nim emotka

Ja też nic nie mam emotka

u mnie podobnie... na 1 mam @ na drugim nie. (paraony też 1 dobrze opisany z nazwą disney a na 2 nie było) mam nadzieje że przejdzie i ślą na raty emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

LejziDejzi

#6670666 Napisano: 04.01.2020 17:47:59 w Informują
agusiamajusia napisał(a):

netka2000 napisał(a):

Silan w Biedronce, mail

Za jakie dni Silan informował? 

za wszystkie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

LejziDejzi

#6668368 Napisano: 22.12.2019 22:10:43 w Kupię...
0 0

LejziDejzi

#6668306 Napisano: 22.12.2019 16:38:37 w Paragony na trwające konkursy
kupię paragon na konkurs z herbatami Loyd emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

LejziDejzi

#6665064 Napisano: 09.12.2019 23:32:18 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
magdalena-chili napisał(a):

a gdzie kupujecie NIVEA BABY Disney

U mnie od 1 etapu konkursu uginały się od tego półki w Hebe ALE ( poustawiali je na samym końcu tych zwykłych bez promocji!) więc sprawdzałam każdy po kolei na półce.Standy całe stoją też u mnie w Tesco i plakaty z konkursem oraz w Kaufie.Paragon ma inny opis niż ta seria bez Disneya,jest dodatkowo napis" Toddies"
Wyświetl w wątku >>

LejziDejzi

#6660893 Napisano: 26.11.2019 10:51:36 w Zdjęcia naszych wygranych
To będzie prawdziwa chwila przyjemności emotka emotka emotka  główna Lindt emotka  voucher na 5000 zł Na wakacje marzeńemotka Wyświetl w wątku >>

LejziDejzi

#6660854 Napisano: 26.11.2019 09:33:50 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
InPost wozi nagrody z Lindt emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

LejziDejzi

#6659146 Napisano: 20.11.2019 22:54:02 w Informują

LejziDejzi

#6658734 Napisano: 19.11.2019 23:42:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Cytrusek77 napisał(a):

Chyba już dzisiaj nie będzie tego Heinekena emotka

pisali że dzisiaj wyników nie będzie emotka  dzisiaj tylko wybierali zwycięzców,a jutro będą wyniki za 1 dzień. Wyświetl w wątku >>

LejziDejzi

#6657082 Napisano: 13.11.2019 22:48:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

Kubuś i przyjaciele Disneya. Gdzie udało Wam się kupić produkty z kubusiem? emotka emotka  nigdzie nie mogę znaleźć. 
Ktoś w Bydgoszczy trafił? 

Co prawda nie w Bydgoszczy ale w Hebe dostałam. Wyświetl w wątku >>
0 0

LejziDejzi

#6656764 Napisano: 13.11.2019 12:53:01 w Informują
Smolar AXE (sms)  Wyświetl w wątku >>
0 0

LejziDejzi

#6655592 Napisano: 08.11.2019 21:28:09 w Czy informują/ informowali?
anet napisał(a):

Ferrero Rocher do kogoś się odezwało? emotka

nie informowali jeszcze.Dzisiaj było dopiero losowanie.Mają 2 dni robocze na powiadomienie. Wyświetl w wątku >>

LejziDejzi

#6655514 Napisano: 08.11.2019 15:38:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kameleon1982 napisał(a):

roksana2802 napisał(a):

Myślicie że dziś powiadomi Ferrero? Czy bardziej ppn/wt?

Mają 2 dni robocze od losowania, wiec pewnie beda informowac w środę

11 listopada święto... obstawiam że w środę pewnie emotka Wyświetl w wątku >>
1 darog 0

LejziDejzi

#6651037 Napisano: 23.10.2019 19:32:14 w Czy informują/ informowali?
e-e napisał(a):

colgate I stopień też informował? bo widzę tylko wpisy o II 

Też emotka   Wyświetl w wątku >>