Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Morti84
Postów 116
Data rejestracji 23.02.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To info z FB Grafa z wczoraj z godziny 2:42
"Przepraszamy za opóźnienia - zainteresowanie konkursem i liczba zgłoszeń przerosły
nasze najśmielsze oczekiwania, co bardzo nas cieszy Prace komisji nadal trwają, prosimy więc o jeszcze trochę cierpliwości. " Wyświetl w wątku >>
Morti84
Postów 116
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Licz nawet połowę z tego, a niech stracę - nawet 1/3 to i tak marne szanse...
Dodatkowo szacunki robiłem na jeden dzień, a w dniu są dwa losowania. Tak więc te liczby są jeśli połowa się sprzeda. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
Morti84
Postów 116
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Morti84
Postów 116
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na FB podali że proszą jeszcze o chwilkę cierpliwości bo mają dużo zgłoszeń. Wyświetl w wątku >>
Morti84
Postów 116
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Morti84
Postów 116
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Regulaminy, regulaminy i jeszcze raz regulaminy.... czyli to czego zwykle nikt nie czyta.
http://www.lotto.pl/kaskada/jak-grac-w-kaskade#kaskada_jak_grac6 - tam masz regulamin do pobrania. Wyświetl w wątku >>
Morti84
Postów 116
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W paragonowej jest jeszcze niższa szansa wygranej... no ale kto komu zabroni.
Ogólnie wszelkiej maści ogólnopolskie LOTERIE mają to do siebie, że szanse wygranej są baaaaaardzo niskie. A jak dochodzi do tego reklama w mediach, to szansa spada jeszcze bardziej. Dlatego wolę te pieniądze przeznaczyć na konkursy "kreatywne" gdzie trzeba wymyślić coś swojego ( poza spełnieniem innych warunków np. kupienie jakichś produktów, których i tak używam ). W takich konkursach szanse są o niebo wyższe, jak nie dwa nieba Wyświetl w wątku >>
Morti84
Postów 116
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Warto... zawsze warto, bo szczęście się może uśmiechnąć do każdego, ale prawdopodobieństwo wygranej jest cholernie niskie.
W Polsce codziennie wydawanych jest 1 350 150 kuponów kaskady w każdej dziennej transzy co w trakcie całego trwania konkursu czyli około 30 dni daje 40 504 500 zgłoszeń. Nagród jest 285 sztuk co daje Ci szansę 1 : 142121 - czyli marne szanse.
Zawsze jeszcze jest szansa na wygraną w Kaskadzie , ale jak to lotto = na wyższe wygrane również marne szanse.
Mam nadzieję że pomogłem Wyświetl w wątku >>
Morti84
Postów 116
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Morti84
Postów 116
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyłączasz komórkę, wyciągasz baterię kupujesz kilogram surowego ryżu, wsypujesz ryż do miski. Telefon i baterię wsadzasz tak żeby ryż przykrył całość dokładnie. Telefon w ryżu powinien leżeć jakieś 3-5 dni. To spowoduje wyciągnięcie całej wilgoci z kazdego zakamarku telefonu i powinien działać. Jeśli oczywiście nie bawiłaś się nim zalanym zbyt długo i nie popaliłać tym samym styków. Wyświetl w wątku >>
Morti84
Postów 116
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Morti84
Postów 116
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja mam walizki z tego dnia. Wyświetl w wątku >>
Morti84
Postów 116
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Możesz... wystarczy, że dany sklep będzie widniał na liście sklepów ABC dostępnej na www.sklepyabc.pl
Moje sklepy też nie mają w nazwie ABC a wygrywam i nagrody docierają, także sprawdzone info.
P.S. tylko dopytaj w sklepie czy na pewno są jeszcze franczyzobiorcą ABC, bo niektóre sklepy są, a później zmieniają na innego mimo że reklamy dalej wiszą i tak w kółko. Czasami ciężko stwierdzić, szczególnie w mniejszych miejscowościach, czy Janusz i Grażyna nie zmienili franczyzy z ABC na XYZ, żeby mniejsze tantiemy płacić za używanie marki, a mimo wszystko szyldy sobie zostawiają... Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
Morti84
Postów 116
Punkty karne 0
Konkursy dodane
napisz do sosny, ona chciała gry a ma sztućce... Wyświetl w wątku >>
Morti84
Postów 116
Punkty karne 0
Konkursy dodane