Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika lager

lager

#6150259 Napisano: 26.01.2016 10:06:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anita_d napisał(a):

lager napisał(a):

@banka-manka napisał(a):

joan napisał(a):

Popieram powyższą propozycję emotka

Czegoś takiego nie widziałam, no może na zdjęciach pt. "Posiłki w polskich szpitalach". Za 60 zeta można full wypas OBIAD zamówić w Katowicach, chociażby w Sztolnia/Chleb/Mięso/Wino. Być może liczą sobie 50 zł za dowóz i 7 zł opłąty manipulacyjnej, wtedy na śniadanie zostaje 3 zeta...

Mam wrażenie, że firma dostała zapłatę z góry i próbuje się na tym dorobić - jak widać po innych, Belvita zapewne dała zapas ciastek do podziału, a tu tylko zrucają ochłapy, w razie zapytania 'A ciastka były?'. Do tego obcinają wartość śniadania, a kasa do kieszeni, ciastka do podziału emotka
Po co się wysilać, w końcu osoba za to nie zapłaciła, niech się cieszy, że coś ma!

Popieram kogoś pomysł, żeby właścicielka śniadania z serkiem wiejskim wrzuciła to na fanpejdża belvity z zapytaniem gdzie jest 60zł w śniadaniu. Oni są na tyle rzetelni, że z pewnością zwrócą uwagę firmie kateringowej. W końcu to uderza w renomę ich marki

Napisałam maila, myślę, że to wystarczy, żeby zwrócić ich uwagę. Jeśli się do tego jakoś normalnie ustosunkują, to nie ma co robić afery publicznie. Jeśli nie, to wtedy się pochwalę na fb swoim śniadaniem.

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lager

#6150255 Napisano: 26.01.2016 10:03:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@banka-manka napisał(a):

joan napisał(a):

Popieram powyższą propozycję emotka

Czegoś takiego nie widziałam, no może na zdjęciach pt. "Posiłki w polskich szpitalach". Za 60 zeta można full wypas OBIAD zamówić w Katowicach, chociażby w Sztolnia/Chleb/Mięso/Wino. Być może liczą sobie 50 zł za dowóz i 7 zł opłąty manipulacyjnej, wtedy na śniadanie zostaje 3 zeta...

Mam wrażenie, że firma dostała zapłatę z góry i próbuje się na tym dorobić - jak widać po innych, Belvita zapewne dała zapas ciastek do podziału, a tu tylko zrucają ochłapy, w razie zapytania 'A ciastka były?'. Do tego obcinają wartość śniadania, a kasa do kieszeni, ciastka do podziału emotka
Po co się wysilać, w końcu osoba za to nie zapłaciła, niech się cieszy, że coś ma!

Popieram kogoś pomysł, żeby właścicielka śniadania z serkiem wiejskim wrzuciła to na fanpejdża belvity z zapytaniem gdzie jest 60zł w śniadaniu. Oni są na tyle rzetelni, że z pewnością zwrócą uwagę firmie kateringowej. W końcu to uderza w renomę ich marki Wyświetl w wątku >>
0 0

lager

#6150211 Napisano: 26.01.2016 08:49:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ja bym tym nawet pojadła. Ale wartość 60zł.. to pewnie liczone z dojazdem do laureata każdego dnia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lager

#6149496 Napisano: 24.01.2016 14:05:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gryszelm napisał(a):

ita1987 napisał(a):

lily91 napisał(a):

Słuchajcie, do mojej mamy przed chwilą dzwoniła rzekomo jakaś pani z RMFFM. Kazała jej wybrać numer sejfu od 1 do 6. Ale z tego co ja wiem ten konkurs z sejfami jest od poniedziałku do soboty chyba i wybiera się od 1 do 10? Ktoś coś może wie? Powiedziała mamie, że wygrała 14000, kazała pozdrowić i się rozłączyła... Myślicie, że to jakieś naciągactwo?

W niedzielę faktycznie nic nie losują, poza tym dzwoni zawsze Pan, a nie Pani...

Dzwoni i Pan i Pani, zależy kto ma dyżur. Do mnie dzwoniono trzy razy w spawie jednego "występu". Pierwszy raz dzwoniła Pani, aby powiedzieć, że będę na antenie i czy godzina mi pasuje i czy będę mogła rozmawiać. Drugi raz dzwonił Pan i rozmowa była na antenie i trzeci raz znów dzwoniła Pani bym podać dane konta na które ma być przekazana nagroda. (telefon był z numeru 122000000 czy jakoś tak)

Ale zawsze jak dzwoni rmf z sejfami to nie uprzedza tych ludzi. Oni odbieraja i sa przeciez mega zaskoczeni, czasem ktos nie odbierze i zamiast gry o sejf dostaje gwarantowane 1000zl. Nr 122000000 faktycznie jest rmfu ale to dziwne... nie wierze ze oni faktycznie uprzedzaja ludzi ze o jakiejs godzinie beda na antenie. Chyba ze chodzi o jakis konkurs rmfu wtedy moze tak byc ze dzwonia i mowia ze bedziesz na antenie. Ale jesli chodzi o ta gre z sejfami bankowo nie uprzedzaja graczy, ze beda do nich dzwonic. Slucham rmfu dzien w dzien po 8h w pracy wiec cos tam wiem Wyświetl w wątku >>
0 0

lager

#6148893 Napisano: 22.01.2016 11:21:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

sylwika76 napisał(a):

Mam pytanie odnośnie DC konkurs Pepsi - kupiłam wczoraj 2 butelki pepsi w DC dzisiaj patrzę a mojego sklepu nie ma na liście i co mam z tym fantem zrobić ?
grać czy paragon wyrzucić ???

A sylwika gdzie widzisz listę sklepów? Otwieram teraz regulamin i nie widzę listy na końcu. A w treści pisze: "dokonaj zakupów w którymkolwiek sklepie pod nazwą Delikatesy Centrum". emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lager

#6147796 Napisano: 19.01.2016 22:12:07 w Biedronka
stefania7 napisał(a):

lager napisał(a):

stefania7 napisał(a):

lager napisał(a):

A mnie nurtuje jedna durna rzecz emotka czy 4-pak np. Monte będzie liczony jako 1 produkt bo to zestaw, czy jako 4 produkty, bo tyle sztuk jest w zestawie? emotka .

a możesz kupić jedno Monte z 4-paku, czy musisz kupić cały 4-pak?
tak, to pytanie retoryczne emotka

Stefania, nie mam pojęcia, bo w życiu nie kupiłam/nie jadłam Monte emotka

4-pak monte to jeden produkt

Dzìęki za odpowiedzi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lager

#6147677 Napisano: 19.01.2016 18:58:00 w Biedronka
stefania7 napisał(a):

lager napisał(a):

A mnie nurtuje jedna durna rzecz emotka czy 4-pak np. Monte będzie liczony jako 1 produkt bo to zestaw, czy jako 4 produkty, bo tyle sztuk jest w zestawie? emotka .

a możesz kupić jedno Monte z 4-paku, czy musisz kupić cały 4-pak?
tak, to pytanie retoryczne emotka

Stefania, nie mam pojęcia, bo w życiu nie kupiłam/nie jadłam Monte emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lager

#6147675 Napisano: 19.01.2016 18:54:30 w Biedronka
A mnie nurtuje jedna durna rzecz emotka czy 4-pak np. Monte będzie liczony jako 1 produkt bo to zestaw, czy jako 4 produkty, bo tyle sztuk jest w zestawie? emotka . Wyświetl w wątku >>
0 0

lager

#6147344 Napisano: 19.01.2016 12:11:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lager napisał(a):

Czy wszyscy otrzymali swoje kubki z ostatniego etapu Jacobsa? Ja jeszcze czekam, a tyle było już wpisów o dostawie emotka

już nieaktualne, właśnie przyjechał kurier emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lager

#6147310 Napisano: 19.01.2016 11:41:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy wszyscy otrzymali swoje kubki z ostatniego etapu Jacobsa? Ja jeszcze czekam, a tyle było już wpisów o dostawie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lager

#6147308 Napisano: 19.01.2016 11:39:22 w Konkursy ABC
shell napisał(a):

Czy ktoś WYGRAŁ zgłoszeniem z dnia 23.12? emotka

masz już kilka odpowiedzi wyżej Wyświetl w wątku >>
0 0

lager

#6147230 Napisano: 19.01.2016 10:26:36 w Konkursy ABC
Bimbusia napisał(a):

lager napisał(a):

shell napisał(a):

shell napisał(a):

ja wysyłałam 23 grudnia...
Czy ktoś wygrał  tego dnia?

ja też grałam tego dnia

ja też 23 ale nic Wyświetl w wątku >>
0 0

lager

#6146850 Napisano: 18.01.2016 15:24:18 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Koszulka UEFA z konkursu Lay's, rozmiar dla słonia, dlaczego uważają, że kibice są tacy spasieni.
Poczta Polska doręczyła, polecony Wyświetl w wątku >>
0 0

lager

#6146667 Napisano: 18.01.2016 10:31:39 w Biedronka
lusienka napisał(a):

estrelitta napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

To indywidualna sprawa każdego z laureatów, co robi ze swoimi wygranymi. Zastanawiam się po co te linki do ogłoszeń i zbędne komentarze.

Oczywiście, też bym sprzedała gdybym wygrała emotka dołożyła parę złotych i kupiła sobie większą furkę emotka

Są osoby które mają gorsze,rozpadajace sie autka i za nic by leonka nie sprzedali, a są osoby ktore wożą sie może lepszymi furkami i leonka traktują jako dodatkowy przypływ gotówki,za który pojadą na wypasione wakacje. To jest tak jak z rowerami,jak wygram jeden to i tak w następnym konkursie zagram by wygrac jeszcze jeden,choćby po to by go sprzedac i kupić coś co bardziej sie przyda. I ja nie widzę w tym niczego zlego,pod warunkiem,że wygra się to uczciwie  emotka

Chyba nikt z nas nie widzi w tym nic złego emotka Ja tak bardziej tu o swojej sytuacji pisałam emotka Jak ktoś wygra autko, którego nie chce bądź nie potrzebuje to niech sprzedaje, tylko głupi by się na to oburzał emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lager

#6146652 Napisano: 18.01.2016 10:04:06 w Biedronka
stoneface napisał(a):

http://otomoto.pl...gc7T.html#ec68589f61

Hmm może by się ktoś wymienił ze mną na rower - też z Biedronki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lager

#6146648 Napisano: 18.01.2016 09:51:20 w Biedronka
ilosto3995 napisał(a):

A ja bym jeździła tym cackiem:( los bywa przewrotny, ale kiedyś się uda: ))

Ja też w życiu nie sprzedałabym wygranego auta, no chyba, że to już 5 z kolei by było emotka jest mi mega cholernie potrzebne, bo w naszym zaczyna coś stukać, dwumasa do wymiany i nie tylko, zresztą odstawić go do warsztatu to gość nam powiedział, że wyjdzie w okolicach 6-7 tysięcy  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lager

#6146643 Napisano: 18.01.2016 09:43:23 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
w piątek dojechała pufa z ostatniego etapu Tymbarka "Kapslowe nagrody" Wyświetl w wątku >>
0 0

lager

#6145882 Napisano: 15.01.2016 16:27:22 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Albedo przysłało bony do YES, przepięknie zapakowane w pudełko ozdobne, GLS Wyświetl w wątku >>
0 0

lager

#6143697 Napisano: 12.01.2016 12:25:35 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
12-letnia whisky Grant's z ich fanpejdżowego konkursu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lager

#6143645 Napisano: 12.01.2016 10:52:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nkba napisał(a):

defed napisał(a):

lager napisał(a):

nkba napisał(a):

osoby fizyczne nie prowadzące działalności gospodarczej nie posługują się NIPem od 01.09.2011. Jedynym identyfikatorem jest PESEL!!! emotka

Dzięki za odp. emotka ale chyba każdy z nas NIP ma nadany. A jak go nie wpiszesz w formularz zwycięzcy to nie obawiasz się, że nie przyznają Ci nagrody? (przyjmuję, że wygrasz emotka )

Nie każdy ma nadany NIP - z NIPem się nie rodzisz, jak ktoś nie pracował przed zmianami przepisów, to nigdy nie składał wniosku o numer identyfikacji podatkowej NIP, bo do bycia numerem identyfikacji podatkowej został nominowany PESEL - a twórcy wzorów formularzy laureatów nie mają kompletnej wiedzy w tym temacie emotka

zgadza się!! emotka a dziwi mnie to bo przecież sami też się rozliczają i w PIT NIPu nie wpisują, no chyba, że swoich PITów nie robią, bo tez pojęcia o tym nie mają emotka

Już kumam. Pamiętam, jak składałam wniosek o NIP, a o zmianie przepisów nie słyszałam, myślałam, że to nadal funkcjonuje emotka Natomiast jeśli chodzi o PIT to tam nadal jest rameczka do wpisu "NIP lub PESEL" i jeśli ktoś wpisze NIP mimo, iż nie prowadzi działalności to chyba nic się nie stanie. Ale mniejsza o to emotka Wyświetl w wątku >>
0 0